6569
-
rabbiddgog #4562 na mivan az ufokal megvannak még -
maki85 #4561 ő még nem tudja:)) -
Micsu #4560 istenkém -
Stockbauer33 #4559 https://www.youtube.com/watch?t=2&v=yq0leR787t0 -
Stockbauer33 #4558 http://www.borsonline.hu/20150928_dobbenet_ufokkal_szovetkeztek_a_muszlim_menekultek -
#4557 azért ez a klasszikus, kalapácsom van mindent szögnek látok így elsőre -
Saintgerman #4556 Szerintem csak belepiszkítottak Isten tevébe - amire megadta a lehetőséget - és mi vagyunk ennek a piszoknak az átélői.
Ennek a piszoknak is van előnye. A való világ úgy működik, mint a nagy ujjadra feszített befőttes gumi... minél jobban kifeszíted, annál messzebbre lő... Ebből az illúzió világból aki kitalál, az feszítette jól a gumit... -
Sequoyah #4555 De a Star Warsban es a Star Trekben nem ez van. Most akkor melyik Sci-Fi, vagy fantasi a valosag?:) -
maki85 #4554 http://www.origo.hu/techbazis/20150921-edward-snowden-fermi-paradoxon-idegenek-foldonkivuliek-megfigyeles-titkositas.html
-
maki85 #4553 igaz
Isten úgy tervezte a világot, hogy ahhoz már megsemmisülést is hozzá írta
csak nem kellett volna tudatnia velünk
ez olyan mintha egy anya a most született gyermekének egyfolytában a halálról beszélne
tudom, hogy ez kissé túlzás, de a Biblia "legpopulárisabb" része az végitélet -
rabbiddgog #4552 igen pontosan
ez a kezdet és a vég
a bibliában is bene van -
maki85 #4551 vagyis a teljes megsemisülés??? -
rabbiddgog #4550 szerintem a harmadik a hejes -
maki85 #4549 én ezt a "gömb" alakot a második ábra szerint értelmezném
vagyis, hogy a téridő maga a "gömb", egyfajta színuszos hullám
szvsz az önmagába záródást a ciklikusság jelképezi, nagy bumm-nagy reccs, és így tovább
-
#4548 Igen tudom, gondolkoztam is rajta, hogy idézőjelbe teszem, a szót :) -
#4547 Lehet hogy gömb, azzal a megjegyzéssel, hogy ez csak egy absztrakció, és az egész sokkal trükkösebb. -
maki85 #4546 köszi a választ!!!!
így már érthető
még a hülye is megérti, még én is
te is érted, mivel te magyaráztad el
érted??? -
vfrtom1 #4545 Hmmm, a gyíkemberek még nem mondták? Tudod a fény terjedési sebessége, meg hasonlók. A szervezetednek fotont kell befogadnia a látáshoz, nem , nem az igaz látáshoz ami a nwo-hoz kell, Igy a nagyon,nagyon messzi, még az üveghegyen túli dolgoktól mire ide ér a fény , bizony sok idö eltelik. Így azokról a "kép" valóban a múltbeli állapotot mutatja. -
#4544 Erre már létezik olyan elmélet is, hogy az univerzumunk gyakorlatilag egy gömb, így a világegyetem úgymond "visszahajlik önmagába", így igazából nem végtelen. Hozzáteszem, szerintem ez igaz lehet abban az esetben, ha elfogadjuk a multiverzum létezését. -
#4543 Igen hallottam. Ez gyakorlatilag a schrödinger macskája elmélet. -
maki85 #4542 erről is hallottál már gondolom
"A világ keletkezés a kvantum teória szerint
Ezt a teóriát nagyon szereti alkalmazni a science-fiction irodalom. Eszerint minden egyes választásunk lezajlik egy párhuzamos világban, amely egy idő után végtelen számú párhuzamos világokat alakít ki." -
maki85 #4541 a másik, hogy a tudósok szerint az univerzum tökéletesen sík
akkor hogy lehet az, hogy ha bármerre is megyünk, a távolság végtelen??
illetve több model is van, de valahogyan nem egész, mármint nekem XD
-
maki85 #4540 légyszi fejtsd ki a magad módján, már ha nem tudós vagy
köszi:) -
vfrtom1 #4539 Így már érthető, de ennek fizikai magyarázata van. -
#4538 Szerintem arra gondolt, hogyha belenézünk a távcsöveikbe és minél távolabb nézünk annál régebbi képet látunk, hiszen ami 100 vagy 200 millió fényévre van tőlünk az ugye a 200 millió évvel ezelőtti állapotokat mutatja nekünk. -
#4537 A multiverzum létezése már egy ideje ismert téma. Nem annyira ördögtől való elmélet a tudósok körében. Kb 1 hónapja a discovery science csatornán is volt róla szó A Féreglyukon át című műsorban. Ráadásul a nagy bumm keletkezésére nincsen egy, mindenki által elfogadott teória. Szerintem abszolút elfogadható (részemről) a multiverzum elmélet. Sőt ha jól tudom nemrég született egy tanulmány amely szerint a fekete lyukak átjárók másik univerzumokba, amely azonban csak egyirányú, vissza jönni onnan nem lehet. -
vfrtom1 #4536 Visszalátunk a múltba, hogyan? -
maki85 #4535 én, és még rajtam kívül rengetegen nem tudjuk az "igazságot", és az is lehet, hogy soha nem is fogjuk
a tudományos világ nem is olyan régen (relatíve), még a Földet gondolta központnak, később a naprendszert, majd a Tejutat, hiszen úgy vélték, hogy ez a galaxis maga a világegyetem
majd a mai elmélet hogy csak ez a világegyetem létezik
de biztos ez???????????
gondolkoztál-e már azon, ha a fény a leggyorsabb, akkor hogyan láthatunk vissza a múltba???
mert, ha egyetlenegy szingularitásban öszpontosult a világmindenség, mely pontszerű volt, akkor mi hogyan előzhettük meg a fényt
szvsz a tudomány pontosan annyira egyszerűsít, mint a vallás
nem tudjuk megmagyarázni, akkor kitalálunk valamit, amit nem lehet megkérdőjelezni
pont ez történik most a Nagy-Bummal, mely a szentéletű tudósok szent grálja
aki pedig megpróbál más magyarázatot találni, nos őt azonnal kobakon nyomják -
#4534 Kb mint a sejtosztódás. Nem egy elvetendő elmélet. -
vfrtom1 #4533 Meg a nwo, a gyíkemberek, a föld alatti civilizáció, meg a zs háttérhatalom...... -
maki85 #4532 a húrelmélet is csak egy elmélet
meg ez is, meg az Úr is -
vfrtom1 #4531 Ennyi hülyeséget, meg fantazmagóriát ilyen kis helyre leírni, nem semmi. Ennél még gyíkemberek a föld alatt is jobb. -
Saintgerman #4530 Azok az "istenek" akik mostanság errefelé járnak, azok biztos, hogy mem azok az istenek, akik megterveztek minket és az Univerzumot.. -
maki85 #4529 ott vannak az isteneink??
"Lehet, hogy a mi Univerzumunkat is valakik teremtették. Másik világegyetemben élő értelmes lények, akik pontosan előre megtervezték, milyenek leszünk mi, milyen lesz a mi világunk. Ők lennének az isteneink. Misztikusan hangzik, de a legújabb részecskefizikai kísérletek szerint ez elvileg lehetséges." -
Saintgerman #4528 hát, ez egy nagyon primitív blog.. -
maki85 #4527 megnyugodhatunk, mert világbékét akarnak a földönkívüliek -
hiper fizikus #4526 De azért érdemes lenne a poszt neutronanyagot megpróbálni előálítani!!!!! Ha sikerülne akkor a technikai szingularitás közelebb kerülne!!!
-
#4525 számból vetted ki a szót, csak remélni tudom hogy tényleg volt ott valami, de a katonai bázis és a rakéta kutatások és egyéb kutatások miatt gyanítom, hogy az ufókatasztrófa is csak valami balul elsült földi kísérlet. egyébként annak az esetnek az elektronika robbanásszerű fejlődését tulajdonítják, hát végül is lehet helyes a 30 évig tanulmányozás után már komplexebb dolgot is tudtunk csinálni, de még nagyobb eséllyel lehet az hogy valóban "le tudták kicsinyíteni a drótokat" és az elektroncsöves számítógépeket "kiváltották" egy alkalmasabb technológiával.
már már rabbiddgog-nak van igaza hogy fel kéne valahogy venni velük a kapcsolatot akkor minden kiderülne
de ha nem tudjuk felvenni még mindig ugyanott vagyunk mert attól még ugyan akkora eséllyel lehetnek mint előtte csak mi vagyunk bénák. -
Sequoyah #4524 Ez csak hiptezis, egyik mai technologia sem igenyelt cseszealj-vizsgalatot, anelkul is kifejlesztheto volt. -
#4523 voltak ilyenek pl (roswell-i ufo), időbe telt a technológia visszafejtése