Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gothmog
Te nekimész a falnak? Én az ún. "ajtót" szoktam használni. Már elég régen feltalálták.

Várok,... de a fal aminek neki mész az nem hologram-e ugyancsak ?
Nem talán csak azért mész neki, mert túlságosan bele vagy "szorulva a hologramodba".. ? <#confused>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

gothmog
Nade várjá'! Nem úgy volt, hogy a Hold nem is létezik, csak egy hologram?

Mármint hogy azufók tették oda.

Elmaradott primitív pöcsök!!
Hiszen már mindenki tudja, hogy a galaxisunkban millió számra hemzsegnek a civilizációk, és csak az a baj, hogy mi (A FÖLD) még nem érettünk meg arra, hogy a galaktikus tanácsba bevegyenek bennünket.
Szerencsére a Földön mászkáló RENGETEG (számunkra többé-kevésbe láthatatlan) alien a segítségünkre van. De persze azért mint lenni szokott itt is vannak szemetek. A reptilek. De mi majd azufók segítségével seggbe rúgjuk õket.

Eneff
Vajon a jó öreg Saintgerman rájön-e egyszer, hogy mi disznók igazából összejátszunk az emberrel, és csak a hozzá hasonló "felvilágosultakat" hagyjuk ki a mókából? Vagy már élete végéig csak azt fogja bégetni, hogy [/i]négy láb jó, két láb rossz[/i]?
Ez úgy hangzik, mint amikor egy fullra automatizált sertés tömeg tenyészetben az egyik disznó emberi eredetû jármûvet vél felfedezni.. <#bohoc>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

<#nevetes1>

Eneff

Erre kicsit jobban ráfekszel, szerintem el lehet érni, hogy a saját fasz követõi koncolják fel. 😄

Azért tudható volt, hogy valahogyan csak szerzi azt a rengeteg hiper-szuper titkos infót.
Egy beépített faszbuzireptil. Elõkészíti a terepet a gyíkoknak, UFO-knak, meg a satöbbinek.

Eneff
Hoppá, hoppá. Most lebukott!

Pluskast
Állreg. Mit vársz tõle. Még ahhoz is gyáva, hogy a saját nickjén írjon.... Szánalmas.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mindössze ennyi a baj kiscsillag?
Biztos nem csak ez a két gonosz van ebbe a nagy világba. Ha mással is bajod van itt elmondhatod. Apu, anyu is bántott esetleg?
Írjál listát, jót fog tenni, ha meg csak ketten vannak a rosszak, akkor tök jól állunk nem? 😊
te paraszt, seggynaló zéró, ilyen a haverod : Cifka Miklós egy fasszopó, gerinc nélkül létezõ, kétszínû, kommunista/náci buzeráns!

Egyszerû vagyok, hogy biztosan megérts.

De akkor foglaljuk össze a helyzetet.
1. Kint vagyunk az utcán, beszélgetünk.
2. Éppen ufókról van szó, a beszélgetõpartnerem ugyan egy idióta, de elszórakoztatjuk egymást.
3. Te odajössz, és közlöd, hogy ne beszélgessünk már amirõl kedvünk van, mert neked most ilyen kedved van.
4. ???
5. Profit. Ja, izé, nem, ez nem az. Csak 3.-ig van.

Komolyan, mégis kinek képzeled magad, hogy csak úgy megszabd, hogy ki írhat egy topikba, ahová még csak nem is jársz?
Mégis, most komolyan, mit képzelsz?

Még ha azok pattognának, akiket osztok, az még hagyján. Az teljesen érthetõ. De hogy te itt beesel egy napok óta húzódó beszélgetés közepére, és gondolatrendõrködj...

Na ezért adtam egy tippet, hogy mivel tölthetnéd még el az idõdet hasznosabban.
Csak tettem eléd egy tükröt. Kicsit vulgárisabban és õszintébben fogalmazva, mint ahogy te tetted.

Én egyébként nem gondoltam komolyan, felõlem aztán maradhatsz, meg írogathatsz nekem, látod, válaszolok is. Viszont azt megszabni nem te fogod, hogy én írok-e ide.

És hogy miért beszélgetek veletek? Mert ha nem teszem, akkor pang a topik. Bedobáltok linkeket, amit úgysem néz meg senki, azt szevasz. Örülj, hogy van mit olvasni!

Hátha egyszer véletlenül megindul tõle a gondolkodásod.

A másik, hogy rettentõen irritál a hülyeség terjedése, és én ennyit tudok/vagyok hajlandó tenni ellene. Nem sok, de valami, szándékot értékeld...

Azt kommentáljam, hogy ténykérdést fizikai erõszakkal akarsz eldönteni?

Õk már többet tudnak?:

Nem fogalmazól te bonyolultan. Sõt.1xü vagy mint egy 100as szög.Te ráreagálsz bármilyen földönkívülis hírre és kiosztasz mindenkit h bizony nincsenek idegenek.Had Ufózzunk már te szerencsétlen.Ezért van ez a topik.Mit zavar téged h a szomszéd Mari néni látod e Ufót v nem?Tõlem anyáz6sz itt mert élesbe bizony sírás meg könyörgés lenne bátor fiú

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Látom te is megmaradtál a kavicsrugdosó kecskepásztor értelmi szintjén.

Nem baj, ha túl bonyolultnak bizonyul, amit írok, akkor nem kell ám engem olvasnod. Ahelyett, hogy beszólogatsz, akár el is húzhatsz megbaszni a kurva anyádat a ravatalon.

Ez vmi kényszer nálad h mindenkit kioktass h bizony nincsen semmiféle idegen faj?És már a a piramis épités óta megy a fals propaganda h becsapják az akkori kavicsrugdosó kecske pásztorokat v a modern sok 100 millió vadparasztot.Mi lenne ha bedugulnál mondjuk egy évig?Nemkõ ám bepofázni állandóan klinikai eset.Értõ ngem?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szerintem ezek ugyanannak az agybajnak a különbözõ megnyilvánulásai. Tök jól el tudnának ezek egymással beszélgetni, mert míg az egyik beszélne a boszorkányokról meg az átkokról, addig a másik "megmagyarázná" a varázslatokat azzal, hogy ezek élienek a hájtechjükkel, meg hogy a gyíkká változtatás is csak egy boszorkány-reptil közös showmûsor egy idõre kikapcsolt álcázógenerátorral.

Az õrületnek nincsenek határai, ha egyszer beleestél, onnantól annak mindent alá "kell" rendelni.

Azért meglep, hogy így gondolkodsz "rólunk".<#zavart2>
Mert ugye te is magyar vagy.

Gondolom davidickefasz is összeszedte magát, de kurvára.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy mit mondana nekem, ha megbízna bennem. Mármint ickepöcs. Bár lehet, hogy már sajátmaga is elhiszi a baromságait, mert az okosok szerint, ha valamit sokáig hajtogatunk, az az elménkben valósággá válik.
Az, hogy beismerje, hogy tökök csak hülyítelek benneteket, soha nem lesz, mert akkor mibõl tömné a buci geci fejét a hülye buggyant agyú.
Amúgy pedig van belõlük választék: az egyik ismerõsöm boszorkányok elleni medált hord.

Pont az okozta a rezonanciakatasztrófát. Túlgerjesztette a szeretetrezgés a lódításszabályozót.

immovable
Eneff
Ejnye, hol hagytad a szeretet frekvenciát? Hát szabad így beszélni? Csak nem összeszûkült a tölcséred?
És? Mindez mit ment fel téged azon, hogy ezzel együtt, vagy ennek ellenére hülye vagy mint a segg, nem érted az írott szöveget, és a legelemibb logikai összefüggések felállítására, sõt megértésére sem vagy képes?

Továbbá évek óta bizonygatod teljes erõbõl, hogy mekkora gecinagy kacsalábon forgó álomvilágot építettél magadnak. Ezek után megalapozottnak látom, hogy a sikereidet, a "mercesest", meg a többit is csak képzeled magadnak. Teljesen egyértelmû az itteni munkásságodból, hogy nem tudsz különbséget tenni a valóság és a képzeleted közt, miért pont ebben tudnál?
És szerintem azért van ekkora bezártságfóbiád, amit feszt megpróbálsz ránk vetíteni, mert éppen te vagy bezárva gumival borított falak közé. Egy gyógyintézetbõl vagy szanatóriumból írogatsz nekünk, amikor engednek, vagy szabadfoglalkozás van.

És az a helyzet, hogy ebbe a rólad alkotott képbe annyi fáradtságos munkát beletettél, hogy nehéz lesz már puszta szavakkal hitelesen ellentmondanod...

immovable
+1
ha már személyeskedés, akkor legyen OFF !
...és mondod ezt mind te, aki jobb esetben is egy íróasztalnál alkalmazottként fog az életében "elrothadni".. <#szomoru1>
na ide figyelj pöcsi ! amikor te még a kezeslábasodban magadalá kakiltál, a szüleid pedig a vasfüggöny mögül sóvárogtak a szabadság után, akkor én már kanadai passzal és mercesessel látogattalak titeket a ketrecetekben, akkor amikor még az "ászoknak" is az oldalát fúrta ki az irigység ! Aztán amikor lehullott a vasfüggöny - de nem a ti jóvoltotok miatt - akkor is (többek között) hozzám rohantatok beszerezni azt, amirôl 40 éven át csak álmodoztatok.
Persze megértelek én, a te világod olyan, mint egy ketrecbe zárt nyúlé, a horizontod pedig a ketreced falai. Neked a gazdi hozza a papit és ne magyarázza meg neked senki sem, hogy a te óladon kívül létezik még világ ! Nem is akarlak én bolygatni, képzeld csak el, ha egyszerre kinyílna az ólajtó és szabad lennél... mihez kezdenél a szabadságoddal ??!
Zárd csak magadra az ólajtót öcse, de a gazdiról ne mondj vélményt addig, amíg helyet nem cseréltek.. <#ravasz1>
ON !

Óbazmeg...

Kábé negyedévente egyszer, kivételes alkalmakkor van bátorságod leírni valami nem kinyilatkoztatás jellegû, logikailag vizsgálható állítást.

És minden egyes alkalommal elborzadok, hogy még az az egyetlen lófasznyi logikai összefüggést is képes vagy idiótán, pont homlokegyenest a valósággal szembe menve értelmezni. Komolyan mondom, hihetetlen.

Figyelj, te ostoba!
A sötét anyagnak és energiának AZ ÉGVILÁGON SEMMI KÖZE NINCS az elektromágneses spektrumhoz. A sötét anyag nem a spektrumon kívül van, hanem azért sötét, mert nem sugároz. A nem létezõ sugárzásának meg nyilvánvalóan nincs hullámhossza sem (és komolyan, ezt kell magyaráznom? EZT?! Erre nincs agyad, hogy ezt felfogd?).

Kész, komolyan, most végleg meggyõztél, hogy nem troll vagy, hanem TÉNYLEG egy ennyire semmihez nem értõ, olvasott szöveget fel nem fogó, igazi elmebeteg fasz vagy.

És fõleg az a szánalmas, hogy ha száz ilyet is benyalnak, és sorra kiderül mindrõl, hogy megint a balfasz hiszékenységük áldozatai lettek, szépen mosolyogva beszopják a százegyediket is. Fel sem merül bennük, hogy valamit elbasztak, vagy hogy bennük van a nem is kicsi hiba.

Erre meg csak azt tudom mondani ismét, hogy aki az életében soha semmi eredményt nem ért el, és semmit nem tett le az asztalra, az nyilván azt képzeli, hogy erre más sem képes.

Nem kizárólag magadból kéne kiindulni. Te lehet, hogy egy semmirekellõ és semmihez nem értõ elmebeteg pöcs vagy, de a világ szerencsére nem csak ilyenekbõl áll.

Pluskast
A szomorú az, hogy ezek után semmi pardon, bocsi tévedtünk kijelentés nem jön a részükrõl, hanem folytatják tovább. Ha ISON nem jött be majd jön egy másik amire ráfoghatjuk, hogy na ez most biztos az. Aztán ha az sem jön be akkor majd találnak egy másikat. Egyszer csak bejön. Sajnos ez legalább olyan káros mint az ostobaság és a butaság úgy általában.

Pluskast
Tudod az a baj, hogy amikor ezeket a dolgokat mondod és kijelented, hogy az egyház hitrendszere kamu (nem mondom, hogy részben nem az sõt) eközben olyan dolgokat állítasz amikre nincs semmilyen konkrét bizonyítékod és kb olyanná leszel a kijelentéseiddel mint az az egyház amit bírálsz. Ne haragudj de ezek a kijelentéseid olyanok mint egy szekta vezetõé. Neked sincs kézzel fogható bizonyítékod, csak hited és ezáltal súlytalanná válnak az ilyen jellegû kijelentéseid. Nem bántásból írtam le ezt csak számomra ezek a kijelentéseid kb ugyanannyira vallás szagúak mint az egyház istennel kapcsolatos állásfoglalása.

immovable
Tudjjukkik mondták neki a igazat. Háá miéé nem érted má meg!
Ezt a "0,005%" dolgot honnan veszed?

Mivel az elektromágneses sugárzás hullámhosszának nincs felsõ határa így az elektromágneses spektrum (aminek a látható fény is a része) végtelen.
Tehát a végtelennek a 0,005%-ról beszélünk aminek nincs túl sok értelme <#fejvakaras>

Úristendefgecihülyevagy.