6569
-
overseer-7 #4602 A fej mérete szerintem mesterségesen ilyen nagy. Nehezen jöhetne létre ilyen természetes evolúció által.
( ha mondjuk mi is elkezdenénk egy komoly fajtenyésztési programot az ember számára, kitűzve a nagyobb intelligenciát, Akkor szerintem egy két száz éven belül valószínűleg az mellett, hogy nagyban nőne az intelligencia, nőne az agyunk szervezettsége is, kéreg állomány felülete, barázdáltabb lenne, nagyobb lenne az agy tömege is nem csak a felülete.
Nagyobb fejre lenne szükségünk) Egy határon túl, már problémás lenne a szülés is. De már most is császározás megy leginkább. Szóval elképzelhető, hogy a technológia lehetővé teszi majd, hogy beültetik a sejtet. Majd egy bizonyos érettségi állapotnál kiveszik, és mesterséges környezetben, egy hi-tech inkubátorban fejlődne ki a lény. A nagy fejre szükség van, az agy miatt.
2. Ha figyelembe vesszük, hogy esetleg ez a faj egy fejlettebb humanoid faj, akik messze az ember előtt járnak.
Akkor esélyes, hogy már rég helyettesítették maguknál a természetes biológiai funkciókat, hi-tech implantokkal és más mesterséges megoldásokkal. Pl, beszéd. úgy tudom, hogy telepátiával kommunikálnak. Nem kellenek a hangképző szervek. Nem esznek, mert jobb megoldást találtak erre a problémára. Ezért az elcsökevényesedés, kicsi száj, és valószínűleg a belső emésztőrendszer hiánya, vagy csökevényes megléte. Lehet, hogy még tüdő sincsen. Mivel beszámolók szerint. nem lélegeznek. Több elrablásos beszámolót átnyálazva, ez a fajta idegen, nem eszik, nem lélegzik, nem beszél verbálisan.
3. Van a konvergens evolúció jelensége.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Konvergens_evol%C3%BAci%C3%B3
vagyis, hogy egymástól függetlenül hasonló tulajdonságok, formák, viselkedések..stb jelenik meg a természetben.
A szem a tudósok szerint, 50-60 szor is kialakulhatott egymástól függetlenül az élővilágban.
a repülésre alkalmas szárny.. különböző formák..stb
Nem lenne meglepő, hogy egy idegen bolygón egy másik élőlény is bilaterálisan fejlődik ki. 2 lábon áll. Kezeket használ, és aggyal gondolkodik. A bizonyítottan jelenlévő konvergens evolúció miatt.
-
#4601 először fonak-nak írnék pár gondolatot, aztán visszatérek a válaszolt kommentre. szóval szerinted miért CGI? mert én úgy vagyok vele, hogy ez egy olyan téma ami elöl menekül az emberi agy, mert komfortzónáján kívül esik és előbb mondja rá hogy CGI, trükk mint hogy valóság, mert úgy az elfogadott az a "biztosabb" módszer.
mert pl egy ilyenre rámondod CGI, mert hogy nincs a vízen tükörképe a járműnek azt mondom ötös, jó megfigyelő vagy egyetértünk, viszont nekem indoklás nélkül a vélemény ilyen esetben nem ér sokat.
overseer visszatérve hozzád a fej fúj eloszlása valóban stimmel, de a mérete sztem abszurd nagy, a belső szervekről én nem vonnék még le ilyen messzemenő következtetéseket, de azt adom, hogy visszafejlődöttnek néz ki, mintha nem igazán használná őket. az inakat nem nagyon láttam nekem ez már túl rossz felvétel valóban mozog ott valami de a fene tudja a ruha is sokat takar. már azt sem értem miért Bob mikor úgy hallottam esélyes, hogy szovjet felvétel ez nem is amerikai.
miért humanoid? lehet minden kétségünk ellenére még is olyan sikeres forma ez? azt mindig emlegetik hogy hányféleképpen végbemehet az evolúció, azt viszont miért nem emlegetjük legalább annyiszor, hogy hasonlóan is végbemehet szintén sokszor? vagy urambocsá esetleg beleszóltak hogy a földi evolúció kihozzon értelmes humanoid fajt, szóval inkább mi hasonlítunk rájuk az ő akaratukból kifolyólag nem ők ránk a véletlen folytán. -
fonak #4600 Szerintem CGI, de nem vagyok szakértő. -
overseer-7 #4599 A válaszom az, hogy érdemes megvizsgálni gondolatban.. gondolkodni az anatómiájáról.
Ránézésre stimmel a fej súlyeloszlása ..ahogy a nyakán kapcsolódik a feje.
Anatómiailag helyesnek tűnik a mozgás.. többször, alaposan megfigyelve a nyak mozgását, látható a lágy szövet alatt meglévő izom, ín, mozgása, megfeszülése.
Ilyet bábbal nehezen lehetne kivitelezni.. (marad a CGI) de nagyon furán pislog.. persze lehet csak azért mert nem ember.
Az evolúcióról egy ilyen lénynél szerintem nincs értelme beszélni.
Csökevényes szája és orra van. Tehát, régen funkcionális volt, de már nincs rá szükség... nagyon régóta.
Annyit lehet tudni róla, hogy nincsenek, vagy csak csökevényes belső szervei vannak.
Nem lélegzik, vagyis nem szuszog, nem emelkedik a mellkasa légvételkor, ha egyáltalán levegőt vesz.
Nem verbálisan kommunikál.
Ha hihetünk a beszámolóknak, nem eszik, hanem valamiféle anyagot juttat a bőrére, ami transzdermálisan felszívódik, és így jut táplálékhoz, nedvességhez.. a bőrön keresztül.
Anatómiailag.. nem hiszem, hogy megszületnek ezek a lények.. inkább valamiféle inkubátorban tenyészthetik ki magukat.
Nagyon emberi dolog, hogy van orra, szája, két keze, mindene megvan..
miért ennyire humán? Több ezer féle más formára is hasonlíthatna, ha már idegen és teljesen függetlenül fejlődött ki a földi körülményektől mentesen.. akkor miért néz ki ennyire emberinek? Ez a fura.
persze csak akkor van ennek a kérdésnek értelme, ha eredeti.. és nem egy emberi agyszülemény az egész.. hype -
#4598 igen fejlődött a videó technikánk, egyre jobb felvételeket vagyunk képesek készíteni egyre többen, de ezzel bejött ugye a photoshop és cgi világa is amivel hamisítani tudunk dolgokat, de azt sem kell elfelejteni, hogy előtte sem voltunk teljesen eszköz nélküliek, mert a bábok is játszottak. az ET már majdnem 40 éves az is pislogott oké 1000 szer esetlenebb volt mint a videóban szereplő, meg mikromozgások, de lehet valaki megoldotta már régebben is jobban.
érdekes elolvasni a kommenteket magukat cgi mestereknek kikiáltók állítják, hogy ők is meg tudnák csinálni, ismerős nekik a mozgás stb, alatta meg páran mondják, hogy ők is cgi-vel foglalkoznak és eredeti a felvétel :D én nem tudnám megmondani, hogy mi az igazság, minél nagyobb felbontású tűéles videót kapnánk annál könnyebb lenne kiszúrni a hibákat, de egy ilyen minőségűnél nem nagyon lehet kiszúrni. vagy eredeti és régi, vagy modern, de úgy lerontották, hogy ne lehessen kiszúrni a hibáit.
ami az anatómiát illeti érdekes lenne megbecsülni pl mekkora nyomás nehezedik a nyakára, bár se a sűrűséget nem tudjuk, se a méreteket, se hogy hány g-s bolygóról érkezhetett szóval nem sok értelme van :D viszont kicsit kétlem hogy ekkora fejet hozott volna létre valahol az evolúció, vagyis hogy milyen evolúciós előnnyel járna, mert csak hátrányát látom.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.04.07. 06:23:24 -
overseer-7 #4597 Skinny Bob
Szerintetek ez báb vagy CGI? Vagy valami más féle technikával készült?
Miből lehetne tudni, hogy ez hamis?
-
overseer-7 #4596 Szerintem a föld körzetében lévő biológiai idegenek, látogatóink, valamiféle csúcstech székben, vagy burokban töltik idejük legnagyobb részét.. és valamiféle mesterséges álom, mátrix féle állapotban vannak.
Hozzá vannak kötve egy nagy szeróhoz amiben együtt vannak, és amiben szimulálhatják a létező világok ezreit..azok különféle korszakában. A szerón van a hatalmas nagy szituációs, tapasztalat és élmény park. Ott van az összes fontos és marginális tudás a világegyetemről. És egy isten szerű MI szuperlény-program működteti és irányítja a szimulációt. Irányítja, levezényli és rész koordinálja, magát a küldetést, azt amiért itt vannak.
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2016.04.04. 15:41:10 -
Stockbauer33 #4595 -
Stockbauer33 #4594 -
Stockbauer33 #4593 -
maki85 #4592 otthagyta a homokban
mondjuk ez az oldal bővelkedik hasonlókban -
Stockbauer33 #4591 -
#4590 hozna 1 darab A4-es papírt, amire rá van írva, hogy a körzet nem létezik. :D -
#4589 nem fogják megválasztani
de el lehet képzelni ahogy clinton néni azt mondaná, nincsenek ilyen dokumentumok pá -
#4588 ha Trump mondaná aki saját kampányát finanszírozza akkor adnák neki pár százalék esélyt, Hillarynál aki mindig is a nagyvállalatok érdekeit képviselte és most is ők finanszírozzák semmit, ha bárki bármit is publikálna akkor is vastagon kihúzott dokumentumok jönnének ki, megtudnánk, hogy fejlesztették a blackbirdet (persze olyan dolgok amik nem látszottak eddig is fényképen az kihúzva), meg lennének ilyen biztonsági jelentések, hogy láttak egy pick-upot, de nem állt meg, nem volt nála távcső stb, meg parancsok, hogy pakolják be a gép makettjét, mielőtt jönnek az orosz műholdak (bár később kiderült hidegebb volt ott a föld, mert árnyékolt a gép és kb ki lehetett venni a formát mégis csak :D).
szóval ilyesmire számíthatunk, ha valóban mindent publikussá akarna tenni, volt már Arkansas first ladyje, ok ez még semmi, de volt már New York állam szenátora is, sőt a férje elnök volt szóval egész USA first ladyje is és ha minden igaz eléggé befolyásolta férjét annak idején és ha mindez nem lett volna elég Obama alatt külügyminiszter is volt 4 évig. ha az Arkansas dolgot belevesszük 30 évig volt pozícióban, hogy valamit tegyen, de ha csak az USA first ladytől számoljuk is volt 20 éve, hogy tegyen valamit 93-2013-ig.... tett valamit ezzel kapcsolatban? nem. szerintem örülhet ha nem tartóztatják a választásokig le Benghazi meg az emailek miatt, nem lett az elfelejtve, 2 napja is megint terítéken volt a téma -
Stockbauer33 #4587 -
#4586 Politikusnak hinni minimum akkora hiba mint kecskére bízni a káposztát. -
maki85 #4585 Hillary Clinton bejelentette, ha őt válasszák meg, az 51-es körzetre összes a körzetre vonatkozó dokumentumot nyílvánosságra hozza
lássuk a medvét (néger elnök már van, most a női következik)
-
nenad #4584 szerintem sima foto serules... -
Stockbauer33 #4583 -
Rebeka09132010 #4582 Minek neked bizonyíték, nem elég , hogy mondta? -
Alienxperiment #4581 Ez az ex. BM-es már volt párszor itt ott, különböző csatornákon, de tudja valaki, hogy tényleg mennyi igaz ebből? Ha minden, amit mond, akkor a mai BM vezetők elég kispályás bűnözők, a régiekhez képest. Hihetetlen, hogy ekkora titkok vannak itt egy ilyen kis országban, a III/III-as akták is ott vannak a mikrofilmeken már vagy 30éve, és nem bírják elővenni, ha még UFÓ akták is vannak, akkor legalább az egyik napvilágra kerülhetne. Az ózdi létesítményt (annak maradványait?) valaki lefotózhatná, aki arrafelé lakik. Nem tűnik beszívott alzheimeres nyugdíjasnak az öreg fószer, jó lenne valami konkrét bizonyíték is, mert elég súlyos tényeket állít. -
Stockbauer33 #4580 http://index.hu/tudomany/2015/12/16/tagulna_a_naprendszer_ha_hagynak_a_tenyek/ -
#4579 azért ha el van magyarázva, hogy milyen légköri jelenség csinálja ezt az illúziót mi a fenének linkeled be? se nem földönkívüli, de még csak megmagyarázhatatlan sem. -
rabbiddgog #4578 a vIDEÓ AUTÓ,MATIKUSAN ELKINDUL -
rabbiddgog #4577 íGYEREKEK EZ NAGYÍON DÚRVA
DURVAA -
Stockbauer33 #4576 -
Tarathiel2 #4575 Látod, visszaengedtem magam. -
Tarathiel5 #4574 Ühüm, hát persze, de nekem aztán mindegy. Én természetesen jonnyka álregje vagyok, azért tiltom ki magam hogy nehogy lebukjak. -
Stockbauer33 #4573 Neeee :DDD.Csak hülyéskedtem.Leszarom ha vannak ha nincsenek.Így benyaltad haver? :D Nemérdekel
Csak azon akadtam meg h évek óta rendre jön vmi okos tojás és leoltja a népet mert ő aztán qrvára tudja :DD
Na jó még vmi és nemirok ide többet.Áruld már el melyik modinak vagy a kamu regje?Csak hogy tudjam honnan,melyik kútfőből jön ez a qrva nagy tudás? -
Tarathiel5 #4572 Elég egy mondat is: nincs rá bizonyíték. Ennyi tökéletesen elegendő. Egy ilyen "tényfeltáró" videót összedobok neked néhány óra alatt, azt is beszopod akkor torokra? -
Stockbauer33 #4571 Igazd van és elnézést.Utánna olvastam amiket írsz és már látom hogy te nagyon tucc ufóba.Te ennyire vágod ezt a témát?És te honnan tudod hogy nincsen?
Tudom.A sok (100) tényfeltáró dokumentum film elterelés.Mert végül is nem a fallabdázás rejtelmeiről akartak forgatni hanem a kamu ufókról.Meg szépen beosontak a barlangokba és bekarcolták a falakba azokat az izéket.Átmentem a szomszédba mondom a szomszéd Marinéninek végre megtaláltuk.Meg van a legtutibb ufószakértő és nincsen ufó.
Két mondatba írd már le hogy milyen forrásból tudod te hogy nincsenek?
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.18. 14:35:47 -
#4570 nekem is megélhetési ufolátónak tűnik, akkor lépett vele elő mikor "mellékszálon'' adósságairól panaszkodott -
Tarathiel5 #4569 Egyszer meg kéne már látogatni Patakyt, adjon már abból az eszméletlen ütős anyagból amitől ilyen hallucinációi vannak, hogy "belülről megsimogatták". -
Tarathiel5 #4568 Nem kell hinni senkinek, csupán bizonyítékot kell prezentálni. Ja hogy az nincs?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #4567 http://www.borsonline.hu/20151018_pataky_attilahoz_hazajarnak_a_foldonkivuliek -
Stockbauer33 #4566 " nincsenek jelenleg idegenek a Földön "
Én hiszekneked (nem)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tarathiel5 #4565 Igaza is van, ti sem tudjátok kezelni az igazságot, hogy nincsenek jelenleg idegenek a Földön és csak álmodoztok. Nagy troll az öreg :) -
Ytnez #4564 "Idősebb George Bush az UFO-król: "Az amerikaiak nem tudnák kezelni az igazságot"
Jeb Bush legutóbbi adománygyűjtő programja során Orlandoban apja, idősebb George Bush nyugtalanul hagyta ott a nagy tömeget, miután válaszolt egy UFO-król szóló kérdésre.
Egy aktivista/újságíró megkérdezte, hogy mikor fogja elmondani az amerikai kormány az igazságot az UFO-król, de a George Bush által adott válasz teljesen váratlanul érte a közönséget és a riportereket is.
Azt válaszolta: "Az amerikaiak nem tudnák kezelni az igazságot," majd a kérdezésnek röviddel ezután véget vetettek az esemény szervezői.
Hogy fiát, Jeb Busht segítse az elnökválasztási kampány küzdelmeiben, idősebb George Bush is kampányol fia elnökjelöltsége érdekében abban a reményben, hogy a Bush család újra elfoglalhassa az Ovális irodát, de egyes szakértők úgy vélik, hogy ez a fajta incidens nem nagyon használt a versenyben.
Az adománygyűjtés során a tömegben a riporter által feltett furcsa kérdésnél csak a korábbi elnök és CIA igazgató válasza volt meghökkentőbb.
Kapcsolódó cikk: Men in Black - A feketeruhás emberek - dokumentumfilm
Furcsa módon nem ez volt az első alkalom, hogy idősebb George Bush ellentmondásos véleményt fogalmazott meg UFO témában, és egy hasonló eset történt 1988. március 7-én, egy elnöki nagygyűlésre való utazása közben Rogersben, Arkansasban.
Akkor mint leenedő elnöktől azt kérdezték, ha elnök lenne, akkor elmondaná-e az amerikaiaknak az igazságot az UFO-k létezéséről, melyre Bush azt válaszolta: "Nagyon óvatos vagyok a közéletben a titkosított információk kezelésével kapcsolatban," - mondta egy riporternek.
Az Arkansas Globe akkori újságírója James Adder szintén kíváncsi volt az elnök ismereteire az UFO jelenségekkel kapcsolatosan, amire Bush azt válaszolta: "Tudok egyet s mást. Meglehetősen sokat tudok," - mielőtt véget ért a vele készített interjú." -
maki85 #4563 elgondolkodtató