Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock

#hhwnd

Béláim!!

csak linkben

Basszus nekünk miért ne lehetne UFÓnk? Nehogymá' minden az amcsiké legyen.
gothmog
Azt írja, a reptiliánok felelõsek a globális felmelegedésért. Mármost nem úgy volt hogy olyan hogy globális felmelegedés márpedig nincsen is, csak az illuminátorok hazudják be, hogy azzal fogják vissza a népeket? <#conf>

Te kis butuska, azok UFO-ban repkednek. Nem??
Pilóta sem pilóta repcsi nélkül.
Bár az is lehet, hogy nem is használnak UFO-t, csak egyszerûen invertálódnak, vagy konvertálódnak.
Basszus elfelejtettem melyik a helyes.

Ti mindig csak az UFO-kat emlegetitek, mint a katolikusok az angyalokat. De a Foldon kívulieknek valójában az E.T.-ket kellene nevezni: Extra-Terrestrial. Rá kereshettek a NETen wikipedia/hu .
<#wow3> , <#ejnye1>
immovable
Ne zavard össze.
itt lõtték le

Magyar földönkívüli.
Bár ez így hülyeség, mert már földi.
Segíti kis hazánkat!! <#worship>

Figyejjé má te födi élõlény!!
Ez mija fasz(amit te is bekaphatsz!!) akart lenni: #4270 ???

Hát nem UFO???------ "Unidentified Flying Object (azonosítatlan repülõ objektum/tárgy)"
Te bamba!! <#wave>

Ez a ( Földönkívüli élõlények) nem ufó hírek topikja 😄D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

" N E M U F Ó Ó Ó Ó"---bár ez is értelmezére szorul
Te azt akartad írni, hogy nem ufo, vagy ne mufó????
Mert nem mind1(mindegy)!!!

Huhhhhh, most néztem meg.
Hát B+ (baszd meg) ez már valóban hiteles. De tökre!!

köszi!
"Csak neked." adtam egy zöld pöttyet, vagy pöttyöt😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Oké

na azé😊

Aha

te "szarkupac"!!!----"nemfáj"---helyesen: nem fáj
a "rakokbe"--már figyelemre sem méltó
te "szarkupac"

Ha 20x rakokbe ufos hírt 20x jön vmi szarkupac megmagyarázni 😄DDDD

NEM JÓ AZ OLDAL😄D NINCSENEK UFÓÓK😄DD Édes istenem.Ez nemfáj? <#fejvakaras><#nemtudom>

baszd meg

de van, de van!!!!
ééééééérted????

Nemszoptabe ezt senki.Ideraktam és rögtön jött a sok ikuhuszár.B+ NINCSEN UFO ÉÉÉÉRTED?NINCSEEEEEN.

Aha értem.Köszi h szóltál

fekete lópöcs

Gyûlölöm az ilyen oldalakat, melyeket néhányan beszopnak minden kontroll nélkül, sõt még tudományosnak is hatnak, hivatkozva "hiteles" forrásokra.

"vizsgálják meg komolyabban" ---mert nem komoly

Pluskast
Szerintem az ott Batman<#idiota> Viccet félre téve. Ha valóban nem a NASA rakta oda és ilyen jó minõségû a felvétel akkor miért nem vizsgálják meg közelebbrõl? Illetve ha rádiójeleket sugároz akkor miért nem vizsgálják meg komolyabban a dolgot?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem az a baj, hanem hogy ha végigköveted a linkeket, akkor a legkonkrétabb "dokumentum" a youtube videó. Persze az ufóhívõ idióta oldalak kajálják mint kacsa a nokedlit.

Állítólag az emberi sejtek egy átlagos élet során háromszor cserélõdnek. Az agysejtek azonban nem. Azonban bármennyiszer is újulnak a sejtjeink, a DNS állományunk minden egyes reprókor hibásodnak.
Lehet ennél az élõlénynél ugyanez mûködik, csak sokkal-sokkal lasabb ütemben. Amúgy pedig az élõvilágban nincs egy sablon élethossz. A legyek kettõ hétig repkednek. Van olyan fa mely állítólag 7000 éves.
Oersze azért érdekes.

Jujj!! Csak ne ez volna az oldal címe: Rejtélyek szigete----<#nevetes1>

Rettentõ hitelesek ezek a youtube-on publikáló tudósok...

Találtak ilyen izét, ami elméletileg akár 1400 évig is elél. Elég bizarr.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Überelni akarod Zero-t??<#fejvakaras><#csodalk>

Kitalálom. Megint bántottak?
Ne várjál tõle sokat, a paraszt az paraszt, meg ha a nyelve tövig van a moderátorseggben, akkor pláne mindent megenged magának.
"pl a középkori papság?"---övön aluli ütés

A wiki rendszeresen használja a CIA adatait forrásként <#rolleyes>

definíció

"Mindig is ez volt a hülyék aránya a világban, mindig csak egy szûk réteg volt tanult és mûvelt."

pl a középkori papság? 😄

"...hülye bunkónak foglak tekinteni."

TE hülye bunkózol le AKÁRKIT a #4247 után? Tudod sok "tanult és mûvelt" embert ismerek, köztük rengeteg ateistát is (itt jegyzem meg, hogy ez a két halmazt NEM fedi automatikusan egymást) de valahogy egyiküknél sem tapasztaltam ezt az útszéli stílust amit te folyamatosan megengedsz magadnak, piacon szoktam inkább ilyesmit hallani.

Igen, ez a beszélgetés már tényleg túl abszurd ahhoz hogy folytassuk.

"Te azért hiszel a wikinek a CIA-vel szemben mert a wiki feltüntet forrásokat (amiket viszont nem fogsz/tudsz leellenõrizni)"

Ja, meg ezen felül még azért, mert legalább ismerjük az adatgyûjtés módját.
Ezzel szemben te még azt sem tudod, hogy nem egy unatkozó CIA aktatologató hasalta be az egész táblázatot.

Egyébként a faszt vergõdünk ezen, pont kurvára leszarom, hogy a népesség 84 vagy 98 százaléka ostoba, mint a pöcsöm. Mindig is ez volt a hülyék aránya a világban, mindig csak egy szûk réteg volt tanult és mûvelt.
Fogalmam sincs mit akarsz ebbõl kihozni, mert ha azt, hogy demokratikusan megszavaztátok, hogy tudatlannak és mûveletlennek lenni királyság, akkor legyél vele boldog, de attól még én csak egy boldogan hülye bunkónak foglak tekinteni.

Úgyhogy ha gondolod, rugózz még rajta, de én innentõl leszarom, ez csak maszatolás egy teljesen indifferens témában.

"Egyébként meg az istenélmény lehet tudatos is."

Definíciószerûen nem lehet az. Ezt most csak a seggedbõl rántottad elõ.

látom szerkesztetted a kommentet...

Még ma is érdekes mert a wiki is rendszeresen hivatkozik rá pl
egyes számú referencia <#nezze>

Namost a CIA nem fogja a nagyközönség orrára kötni azt, ami nem közismert amúgy is. A CIA World Factbook kb. addig volt érdekes forrás, amíg nem létezett a wikipedia (hivatkozni meg ott is lehet rá).
A wikipédiát bárki szerkesztheti, de épp ezért a tévedések, elavult információk is nagyobb eséllyel kerülnek kijavításra, mint egy olyan forrásban amit 1-2 (vagy legalábbis kis számú) ember egyedül állított össze.
Te azért hiszel a wikinek a CIA-vel szemben mert a wiki feltüntet forrásokat (amiket viszont nem fogsz/tudsz leellenõrizni)

A wiki térképed egyik forrása:
Dentsu Communication Institute
"survey of individual units was based on the recovery of about 1,000 sample men and women over the age of 18 across the country in each country."
Na igen.

Ez a bizalomról szól, a wikit akárki szerkesztheti, a CIA viszont egy professzionális szervezet.
Ha már meg kell elõlegeznem a bizalmat akkor inkább a világ egyik leghatékonyabb hírszerzõ szervezetére szavazok.

Ironikus hogy a cikk ami alapján magyarázol szintén nem rendelkezik forrásmegjelölésekkel 😊

Egyébként meg az istenélmény lehet tudatos is.

Látom nem érted. A CIA kiírhatja a nevem a keresztkönyvbõl, mert megvan rá minden lehetõsége, de attól én még kurvára nem vagyok katolikus. Fals lesz az adat.

A wikis adatból tudjuk, hogyan gyûjtötték, a CIA-srõl nem. Innentõl kezdve megint ott vagyunk, hogy bazdmeg te inkább HISZEL az ismeretlen adatsornak, ahelyett, hogy az ismert minõségû adatot elfogadnád.
Ez szerintem gyökérség, és látod pontosan ez a bajom a vallásosokkal, ez a faszidióta gondolkodásmód.

"Az "eggyé válás Istennel" élménynél elveszíted önmagadat, ööö... pont ez a lényege?"

De érted, nem válsz eggyé semmivel, csak megszûnik a tudatodnak az a része, ami önmagát tartja számon. És ez baj, mert egyébként tudatosan nem, de az agyad számon tartja a testrészeid helyzetét.
Eltûnik a játékból a pléjer modellje, aztán a program dob egy hátast, hogy akkor most mi van.
A deja vu nagyjából lagg.
A testen kívüli élmény meg TPS mód.
De mind az agy által létrehozott modell bugja. (Ugye azzal tisztában vagy, hogy amit tudatosan érzékelsz, az nem közvetlenül a világ, hanem annak egy modellje?)

Semmi istenke, bugos a rendszer picit.