Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pilóta sem pilóta repcsi nélkül.
Bár az is lehet, hogy nem is használnak UFO-t, csak egyszerûen invertálódnak, vagy konvertálódnak.
Basszus elfelejtettem melyik a helyes.
<#wow3>#wow3> , <#ejnye1>#ejnye1>
Ez mija fasz(amit te is bekaphatsz!!) akart lenni: #4270 ???
Hát nem UFO???------ "Unidentified Flying Object (azonosítatlan repülõ objektum/tárgy)"
Te bamba!! <#wave>#wave>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Te azt akartad írni, hogy nem ufo, vagy ne mufó????
Mert nem mind1(mindegy)!!!
Hát B+ (baszd meg) ez már valóban hiteles. De tökre!!
"Csak neked." adtam egy zöld pöttyet, vagy pöttyöt😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
a "rakokbe"--már figyelemre sem méltó
te "szarkupac"
NEM JÓ AZ OLDAL😄D NINCSENEK UFÓÓK😄DD Édes istenem.Ez nemfáj? <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
ééééééérted????
Aha értem.Köszi h szóltál

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Lehet ennél az élõlénynél ugyanez mûködik, csak sokkal-sokkal lasabb ütemben. Amúgy pedig az élõvilágban nincs egy sablon élethossz. A legyek kettõ hétig repkednek. Van olyan fa mely állítólag 7000 éves.
Oersze azért érdekes.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
definíció
"Mindig is ez volt a hülyék aránya a világban, mindig csak egy szûk réteg volt tanult és mûvelt."
pl a középkori papság? 😄
"...hülye bunkónak foglak tekinteni."
TE hülye bunkózol le AKÁRKIT a #4247 után? Tudod sok "tanult és mûvelt" embert ismerek, köztük rengeteg ateistát is (itt jegyzem meg, hogy ez a két halmazt NEM fedi automatikusan egymást) de valahogy egyiküknél sem tapasztaltam ezt az útszéli stílust amit te folyamatosan megengedsz magadnak, piacon szoktam inkább ilyesmit hallani.
Igen, ez a beszélgetés már tényleg túl abszurd ahhoz hogy folytassuk.
Ja, meg ezen felül még azért, mert legalább ismerjük az adatgyûjtés módját.
Ezzel szemben te még azt sem tudod, hogy nem egy unatkozó CIA aktatologató hasalta be az egész táblázatot.
Egyébként a faszt vergõdünk ezen, pont kurvára leszarom, hogy a népesség 84 vagy 98 százaléka ostoba, mint a pöcsöm. Mindig is ez volt a hülyék aránya a világban, mindig csak egy szûk réteg volt tanult és mûvelt.
Fogalmam sincs mit akarsz ebbõl kihozni, mert ha azt, hogy demokratikusan megszavaztátok, hogy tudatlannak és mûveletlennek lenni királyság, akkor legyél vele boldog, de attól még én csak egy boldogan hülye bunkónak foglak tekinteni.
Úgyhogy ha gondolod, rugózz még rajta, de én innentõl leszarom, ez csak maszatolás egy teljesen indifferens témában.
"Egyébként meg az istenélmény lehet tudatos is."
Definíciószerûen nem lehet az. Ezt most csak a seggedbõl rántottad elõ.
egyes számú referencia <#nezze>#nezze>
A wikipédiát bárki szerkesztheti, de épp ezért a tévedések, elavult információk is nagyobb eséllyel kerülnek kijavításra, mint egy olyan forrásban amit 1-2 (vagy legalábbis kis számú) ember egyedül állított össze.
A wiki térképed egyik forrása:
Dentsu Communication Institute
"survey of individual units was based on the recovery of about 1,000 sample men and women over the age of 18 across the country in each country."
Na igen.
Ez a bizalomról szól, a wikit akárki szerkesztheti, a CIA viszont egy professzionális szervezet.
Ha már meg kell elõlegeznem a bizalmat akkor inkább a világ egyik leghatékonyabb hírszerzõ szervezetére szavazok.
Ironikus hogy a cikk ami alapján magyarázol szintén nem rendelkezik forrásmegjelölésekkel 😊
Egyébként meg az istenélmény lehet tudatos is.
A wikis adatból tudjuk, hogyan gyûjtötték, a CIA-srõl nem. Innentõl kezdve megint ott vagyunk, hogy bazdmeg te inkább HISZEL az ismeretlen adatsornak, ahelyett, hogy az ismert minõségû adatot elfogadnád.
Ez szerintem gyökérség, és látod pontosan ez a bajom a vallásosokkal, ez a faszidióta gondolkodásmód.
"Az "eggyé válás Istennel" élménynél elveszíted önmagadat, ööö... pont ez a lényege?"
De érted, nem válsz eggyé semmivel, csak megszûnik a tudatodnak az a része, ami önmagát tartja számon. És ez baj, mert egyébként tudatosan nem, de az agyad számon tartja a testrészeid helyzetét.
Eltûnik a játékból a pléjer modellje, aztán a program dob egy hátast, hogy akkor most mi van.
A deja vu nagyjából lagg.
A testen kívüli élmény meg TPS mód.
De mind az agy által létrehozott modell bugja. (Ugye azzal tisztában vagy, hogy amit tudatosan érzékelsz, az nem közvetlenül a világ, hanem annak egy modellje?)
Semmi istenke, bugos a rendszer picit.