Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mostanában a cseh 2. tévében volt egy műsor az UFO-król. Arról beszéltek benne, hogy a legújabb UFO trükk az, hogy a kozmikus csészealjakat repülőgépszárnyakkal álcázák az emberi megfigyelők elől az idegenek.
<#gonosz1>
Kapcsolatba kell lépnünk az idegenekkel ! De milyen realitásai vannak tulajdonképen?
<#alien>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kicsit böszmén rakták fel. '47-ben már nálunk is repkedtek a marslakók?? Az elején szúrtam ki ezt. A másik jelentés '56-ból van.
Iron Sky c. dokumentum filmet tudom ajánlani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mostanában a tévében láttam egy misztikus dokumentum filmet arról, hogy a nácik a második világháború végén olyan technikákat fejlesztettek, amelyek a természet feletit súrolják. Az UFO észlelés egyik mellékága az, hogy ezeket a náci fejlesztéseket tapasztaljuk az UFO észlelés alkalmával. Talán ti is ismeritek ezeket a hipotéziseket.
pxxl
alreg troll ennyi 😊

All hail the double x!

A magadfajta idióták csak komolytalanná és nevetségessé teszik az egész témát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

azthittem ide olyanok írnak akik hisznek, de akkor tévedtem, tőrbe csaljátok az ufo hivőket, aztán jól kinevetitek őket
hát szép

Csak nem hogy leigázás lesz belőle !
<#duhos2>
Sziasztok!
A tegnapi viharról szeretnék íri ha lehet:tegnap 3x-szor hallottuk a dörgést.Rögtön tudtam hogy ezt nem vihar okozta.Bizonyos időközönként hallottam, és a hang is ugyanaz volt.Látni nem láttam semmit,mert egy zárt lépcsőházon belül voltam, de a szomszédom az emeletről nagy villámokat látott.TUDOM hogy itt vannak. Nagyon várom a Föld felszabadítását már!
Pluskast
Már nem tud válaszolni mert elvitték azufók<#idiota>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

precision
na, miért?

Bazinga!

Kezdek rájönni, ha vannak földönkívüliek, miért nem avatkoznak be az emberiség sorsába, és miért rejtőzködnek..

Palinko
volt régen ilyen lehetőség, hogy segítsünk a földönkívüli élet kutatásában, nem a SETI hanem jeleket, ábrákat kellett csopirtosítani. tudja valaki a linket? vagy akármit a SETIN kívül.

pl ezt találtam

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mi van akkor ha az UFOkon csak MI robotok vannak?
a jútyubra is feltehetnek hivatalos fotót<#wilting>
amúgy meg itt van tessék

http://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=0719MR0030550060402769E01_DXXX&s=719
2 másodperc volt Google segítségével:

http://www.huffingtonpost.com/2014/08/21/thigh-bone-mars-curiosity-rover_n_5697912.html

http://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=0719MR0030550060402769E01_DXXX&s=719

Pluskast
Jaaaa! Az más😊

pxxl
hivatalos názafotó a jutúbról 😄

All hail the double x!

pxxl
mert kapásból háborgás lenne, pánik hangulat, meg pl szembe menne a keresztény tanításokkal (azok meg elég sok helyre odateszik a kezüket)

All hail the double x!

Pluskast
Van esetleg tényleges link is? Ha már hivatalos NASA fotó akkor biztos kint van az oldalukon nem?

amúgy hivatalos nasa photo
jó tényleg nem az
de inkább azon kéne gondlkodni hogy ilyen képeket miért nem látok a híradóba, meg hivatalos nasa közleményben?
ellenben olyanból sok van hogy pl."hú pormintát elemzett az űrszonda,meg megmérte a hőmérsékletet a marson"
az ilyenekről nem sok szó esik
<#sir>
pxxl
<#hehe> mert annyira ritka?

All hail the double x!

Te csak ne lövöldöz UFOkra, mert védet faj.
<#banplz>
UFO helyet nem ufonautát akartál írni. A kettő nem ugyanaszt jelenti! USA/Obama és az UFOk.
<#alien2>
pxxl
nem kell ahhoz ps, kimegyek a kertbe, aztán lövök egy ilyen fotót ha kell 😄

All hail the double x!

Pluskast
Ja meg photoshop.

ufo lábszárcsont a marson?

Castor Troy
te egy flúgos ember vagy egy féleszû gyogyós

immovable
Az más. 😄
Pluskast
A kérdés "költõi" volt (no meg rég óta be akartam linkelni azt a GIF képet) 😊

immovable
Mint az nwo topik olvasója, ugye nem kérdez ezt komolyan?
Pluskast
Komolyan van aki ezt a hülyeséget megeszi?

precision
thx 😊

Bazinga!

immovable
precision
videohoz link? 😄

Bazinga!

immovable
gothmog
Amikor olvasol -legyen az sci-fi, fantasy vagy "igaz" történet- az egész csak a fejedben történik, meg az író fejében történt amikor írta. Persze hogy nem lesz kevésbé fiktív. Csak sajnos van az az elmeállapot, aki képes ugyan felismerni az igazságot a mondanivalóban, de képtelen azt különválasztani a történettõl.
Gondolom így lesz vallásos szintû hit a gyíkokból, meg a gondolatkísérlet hologram-univerzumból.

Szerintem akkor most gyorsan kezdd el kõtáblára vésni az igazságot, mert az megmarad, és akkor majd a következõ civilizációnk régészeinek és történészeinek nem a vallásból kell majd dekódolniuk a gyíkokat meg a hologramot...