6569
-
#4805 Hat évet dolgozott a Marson...
Megérte, nagyon jó az íze! -
#4804 -
#4803 Sok hülye rámozdul ezekre = rengeteg kattintás, rengeteg reklámbevétel.
A bulvár miért létezik? Ez pedig vastagon bulvár. -
#4802 én azt, hogy már évekkel ezelőtt is lehetett látni hasonlót, szóval megint körbeért a dolog. hogy igaz-e vagy sem azt nem tudom eldönteni, ha biológus kutató lennék és előttem lenne a dolog akkor tudnám eldönteni esetleg
-
Saintgerman #4801 ok, akkor kik finanszírozták a hülyítést, és mennyiben térült meg nekik a nem kis befektetés ? -
maki85 #4800 igen -
Saintgerman #4799 Na és ehhez az "angyal légyhez" mit szóltok ? Ezt is laborban rakták össze, csak, hogy hülyítsenek minket ?
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/07/a-szarnyas-humanoid-dns-es-rontgen.html -
overseer-7 #4798 én ugyan ezt hallottam a harmadik típusú találkozásokról..
leforgatták a dolgot mint egy jó kis sci fi filmet.. aztán ha valaki kiszivárogtat valamit.. hülyének fogják nézni, és azt fogják gondolni róla, hogy túl sok ufós filmet nézett =)
-
fonak #4797 Naná, a Csillagok háborújában ki is van írva az elején, hogy réges-régen egy távoli galaxisban... -
maki85 #4796 én úgy hallottam, hogy a "nyolcadik utas a halál" valójában dokumentum film volt, megtörtént esemény, csak megijedtek, hogy kitör a pánik, és ezért sci-fi-ként forgatták
a "csillagok háborúja" is hasonló cipőben jár
olvasni kell a sorok között:)))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.07.26. 22:36:15 -
Saintgerman #4795 azt mindjárt gondoltam, hogy te nem neveznéd, mivel te már azt is tudod, hogy egy hülyénél mi a rosszabb... további szorgalmas munkát.. -
BladeW #4794 Azt azért nem nevezném kutatásnak, hogy tőből beszopod néhány agyhalott, youtube-ra felrakott meséjét.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.07.26. 21:46:05 -
Saintgerman #4793 Nyomatni is fogja addig, amíg lesznek ilyen Amiga féle félnótások, akik nem tudják megkülönböztetni az egyik infót a másiktól. Ezeknek az agyhalottaknak ez a moslék is nagyon jó, mert ha azt mondanád nekik, hogy az elmúlt pár évben egy pár tucat személy lépett nyívánosságra, akik 6-20 évet dolgoztak a Marson és a Holdon emberi és alian bázisokon, akkor biztos lehülyézne. Pontosan az ilyeneknek gyártják ezt a sz@rt, mert aki gondolkodni tud, az nem ezt olvassa, hanem maga is kutakodik. Itt van pl. Laura Eisenhower (az elnök unokája, hogy csak őt említsem) ő hat évet dolgozott a Marson, de vannak aki 16-20 évet is töltöttek kint. (persze megértem azt is, hogy az ő szemükbe mi vagyunk a hülyék) https://www.youtube.com/watch?v=cQwEB75YWrs -
fonak #4792 A kormányközeli bulvársz.r ripost.hu is nyomja ezeket. -
#4791 Nem is azt mondom, hogy kösd infúzióba az állami tévét (tévéket). :-)
De amúgy igazad van, abba is hagyom, mert még rámfogják, hogy reptilián vagyok. -
#4789 Miért olvasod ezt a szar oldalt?
Óriási fókát fényképeztek a Mars sziklás részén...
Vagy drogosok írják, vagy szándékos kísérleti népbutítás, vagy tele van tömve reklámmal, és úgy gondolják, aki olyan hülye, hogy őket olvassa, az amúgy sem védekezik a reklámok ellen.
Az utóbbira tippelek.
Vaaagy, valamiféle ufológus Molnár F. Árpádok, még az is lehet. -
fonak #4788 Na mármost, ha az idegenek azt akarnák, hogy tudjunk róluk, el tudnák intézni, ha itt vannak, nem? Vagy netán ők az "uralkodók"? Ez esetben persze érthető, de akkor nincs mit tenni.
Ha meg nincsenek itt, csak van valami bizonyíték, amiről csak a beavatottak tudnak... az elvileg lehetséges, csak valószínűtlen. -
overseer-7 #4787 amúgy.. mennyire beszűkítik az emberi faj gondolkodását, képzeletét azzal, hogy letagadják az alienek létezését.
Teljesen önellentmondásos amit tesznek az uralkodók.
Mintha az önpusztítás, önkorlátozás csapdájába estek volna.
Miért olyan nagyon fontos, hogy ne tudjunk az idegen lények létezéséről?
ez alapvető információs, gondolkodási burokban, ketrecben tart fogva minket..
a mai téves elképzelésekből a világról.. téves következtetésekhez vezet.. a téves.. hibás következtetés meg mindig bukáshoz.. hibához vezet
-
maki85 #4786 szemetek
Elszólta magát a NASA! Kiderült, hol bujkálhatnak a földönkívüliek! -
Stockbauer33 #4785 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #4784 OFF Ez még jobb :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Az erőszakszex monopóliuma az államé" XD
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.07.06. 21:36:41 -
maki85 #4783 -
overseer-7 #4782 frajdi elszólás..
az ember tudatalattija felszól egy két szót néha -
#4781 Csak nem ilyesmire gondolsz? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #4780 Lehet... de akkor hivatalos szövegből miért hagyták ki teljesen? -
#4779 kipróbáltam a gtranslateben és nagyon nem. még a szótagszám sem egyezik, nem hogy a hangzás. -
fonak #4778 Egyszerű nyelvbotlás, az utolsó bekezdés alapján, a "d'autre" és "de notre" az majdnem ugyanúgy hangzik.
Nekünk is volt olyan miniszterelnökünk, aki ismert volt a nyelvbotlásairól. :)
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.07.05. 22:07:00 -
maki85 #4777 azért ne feledd, hogy egy idegen technológiát el is kell sajátítani, és nem biztos, hogy hoppra megy:)) -
#4776 ja csak jelenleg nem röhögték végig. az orosz alien rakétákról meg ennyit:
-
maki85 #4775 " először hangzott el az emberiség történetében"
no-no!!!
-
maki85 #4774 meg akarják előzni putyint, csak az a fránya kérdőjel már megint!!! -
maki85 #4773 nem tudom miért erőlködnek, amikor minden nyílt titok -
#4772 erre én is kíváncsi lennék, de egyelőre több esélyt adnék a saját szakállra, egy hajszálnyival. mivel ha ezt kellett mondania, akkor talán több újságírói kérdés lenne, meg csámcsognának a témán, a média nagy része még is elhallgatja. ezért gondolom a hajszált a saját akcióra, persze ez közel sem biztos, mert lehet csak csali, vagy próba meg száz oka lehet annak miért nem feküdtek jobban rá a kijelentésre :( -
Saintgerman #4771 Én meg arra lennék kíváncsi, hogy a szöveg tartalmát maga Juncker készítette elő egyeztetés nélkül, vagy előkészítették neki. Ha vezetés tudta és beleegyezése nélkül volt "einzelgenger", vagy saját szakállára dolgozott az szarvas hiba, amiért ki fogják rúgni.
Ha viszont a beszédet egy team készítette elő, akkor a tévedés még inkább kizárt. Akár így, akár úgy, először hangzott el az emberiség történetében - egy olyan magas hivatali szintről, ami aktuálisan is működik - hogy földi vezetés kapcsolatban áll a földönkívüliekkel. Nehéz elképzelni, hogy nem lenne szándékos és nem valami még nem ismert cél érdekében vetették be.
Tehát részemről a kérdés miért beszélnek hivatalos helyen UFO kapcsolatról ?? -
Pares #4770 Szerintem elég nagy részlet, hogy önmagában is értelmezhető legyen, nem csak egy mondatról van szó. -
#4769 Azért én arra is kíváncsi lennék, hogy mi volt a szöveg eleje és mi a vége. Mert ez egyértelműen egy nagyobb felszólalás kiragadott részlete. Szóval érdekelne, hogy mivel összefüggésben mondta. -
overseer-7 #4768 junker pontosan úgy értette ahogy mondta.. nincs semmi féle nyelvbotlás.. a szövegkörnyezet is alátámasztja, hogy úgy mondta ahogy értette.
A kérdés az, hogy miért keverte bele az idegeneket a politikába?..
tényleg leleplezésre készül a globális politika?
-
#4767 ezt szinte kizárnám, igaz, hogy luxemburgi az anyanyelve, de már az általános iskolát is elég francia nevű helyen végezte, meg a középiskolát is... szóval azért meg tudja különböztetni a hamut a mamutól. ráadásul az is erősíti ezt az érvet, hogy igaz én nem tudok franciául de a planètes-t még én is megértem és nem mondom ha nem arra gondolok :D -
#4766 Sok féle variációt el tudok képzelni, még azt is, hogy szarul beszél franciául aminek következtében ilyen félreértéseket generál, csak akkor meg ne az EU-ban dolgozzon, és legfőképpen ne az Európai Biztosság elnöki posztját töltse be, mert a végén még felcseréli a hadüzenet és a békekötés francia szavait és mondjuk ezt épp az oroszoknak címezi. -
Garga Pitic #4765 Brainfart. Mint a "Kollégám jelentkezik a Parlament elől, Siófokról."