Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

találtam egy linket: mekkora

Ha kivennénk az atommagok közötti teret az Empire State Buildingből, a felhőkarcoló rizsszem méretűvé zsugorodna.

sőt az egész világegyetem(?!)
valamelyik tud. csatornán volt
ahhoz azonban van gondolom véleményed, ha igaz a húrelmélet, akkor az épület egy rakás energia, rezgés
Ilyen irdatlan baromságokat honnan a picsából veszel?
a földönkívüli élőlények létezését az amerika egyesült kormány direkt titkolja hogy ne derüljön ki!

?(???)?

ehhez

Palinko
nem tudom én tegnap este lefeküdtem, néztem az eget, mert épp egy piros zöld fénnyel villogó repülőt néztem, aztán elhaladt és figyeltem tovább, majd 2 szer megjelent fénycsík de nem láttam nagynak ilyen 20 cm volt max, hangja nem volt. valami távoli rakétára gondolok (bár igen nagy szögben volt és akkor hallottam volna a hangját, mert ugye ami nem színes az fütyül), a másik tippem a nagyon gyorsan elégő hullócsillag/űrszemét 😄
tökre szerencse, hogy pont akkor videózták a felhőket
UFO karambol.

kiszámolták, ha az Empire State Building-ből kivennék az üres tereket, a maradék egy teáskanálban elférne
engem csak az zavar, hogy még nem tettek fel értékelhető képet, videot, csak maszatolást
azért elgondolkoztató, hogy pl egy atom Notre-Dame-i viszonylatban: ha a , akkor a templom közepén levő alma az atommag, akkor az épület külső falazatán elhelyezkedő szinte mérhetetlen vastagságú réteg az elektron felhő, akkor mi is tulajdonképpen az anyag???
hiszen csak üresség, szinte
vagy, ha valóban igaz a húrelmélet, akkor csak energia van
egyes kutatók szerint, ha feltudnánk venni pl egy fal rezgésszámát, akkor símán át tudnánk rajta hatolni
persze ez így nehézkes, mert a fal is több anyagból áll össze, vagyis nem homogén
rezgések összesége
ezt azért hoztam fel itt, mert lehet, hogy az idegenek többet tudnak az ilyen dolgokról, és valóban a világ csak "illúzió"
A hologram-univerzum egy újabb megtévesztése, amit a negatív földönkívüliek terjesztenek a kozmikus blokád alá vont Föld bolygón.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én még egyedül ezt érzem logikus válasznak, nem tudom ki hogy van vele.
ha kiteszik a netre, akkor titkolják, vagy nem figyeltek oda??
pxxl
billiárd persze...

All hail the double x!

Palinko
miért is haragudnának rájuk az emberek, ha egyszerűen ennyit tudnak kihozni a pénzből mint humanoidok, ennyi idő alatt.... ha vannak idegenek, nekik is végig kellett menni a fejlődésen valamikor
A NASA direkt titkolja a földönkívüliek létezését és a technika létezését,mert akkor kiderülne hogy milyen kőkorszaki eszközökre / tudományos elméletekre pazaroltak több billiárd dollárt az adófizetők pénzéből, és a népharag eltörölné őket.
Szóval ezért titkolják
Angolul "crown flash" a neve, és elméletileg a viharfelhőkben található elektromos töltés által sorba rendeződött jégkristályokkal magyarázzák, aztán hogy tényleg így van-e, vagy valami teljesen más áll mögötte, nem tudom, de az biztos, hogy tényleg nagyon fura, ahogy mozog.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pluskast
Én nem tudom, hogy ez HAARP vagy mi az isten de az biztos, hogy ez nem természetes jelenség.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

minek oofolsz itt?

?(???)?

Nem rosszból, de az ATS-en is épp azt tárgyalták, hogy ezt egy ismert hoaxer töltötte föl, szóval a hitelessége kétséges.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

<#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

allock
aprajával tényleg beszivárog a fősodrású médiába

ahogy Ben Rich mondta "Kétféle UFO van - az egyiket mi építjük, a másikat 'ők' építik."

#hhwnd

?(???)?

hivatalos nasa felvétel
meddig titkolják még az egyértelműt?????

?(???)?

??
makogtam😊))
pxxl
xDD szval a világító gömb alatt, van a világító gömb saját árnyéka 😄 aha...seems legit

All hail the double x!

Ez érdekes.
Nyilvánvaló Photoshop.
TheFakingHoaxer CGI

hogyhogy csak márciusba reggeltél maki?Holvoltál eddig?

csak az zavar, hogy miért nem tudnak egyszer egy éles képet feltenni
ezzel csak az ellenzők malmára hajtják a vizet
2013-as video
pxxl
<#nevetes1> úgyfest

All hail the double x!

Megint elgurult?

Hátha az UFO-k, akik már a repülő csészealjukat szárnyakkal álcázzák, Issac Asimov féle atomerővel működtetett drónokat használnak a Föld megfigyelésére, amelyek ezért sokáig működőképesek maradnak. Biztosan vannak nanorobotjaik is, és ezeket biztosan használják is. Pl. ha valakinek zümmög a füle, hangokat hall vagy látomása van, akkor lehet, hogy az UFO-k nanorobotjai csinálják nekik. Sőt kényszeríthetik is őket valamire.
<#csodalk>
Amúgy nem:

"...amelyek közül sok hasonló lehet a Földhöz"

De tök mindegy, mert az Univerzumban található Föld-szerű bolygók mennyisége is valahol a több száz milliárdos nagyságrendek közt valószínűsíthető, arról nem is beszélve, hogy az életnek, már eleve a Földön található példákból kiindulva, valószínűleg nincs szüksége "tökéletes földi körülményekre". Csak nekünk van, de ez még egy pár száz évig biztosan nem fog számítani.

Palinko
itt a Földhöz nagyon hasonló bolygókra értette, nem úgy általánosságban a bolygókra, azért nem mind1
"Az amerikai űrkutatás vezetője emlékeztette hallgatóságát arra, hogy az univerzumban „ezernyi, ha nem milliónyi” bolygó van..."

Khm. <#sniffles> Csak a mi galaxisunkban van _minimum_ 100 milliárd bolygó, az Univerzumban pedig szintén _minimum_ 100 milliárd galaxis létezik, szóval... Gyakorlatilag az lenne a csoda, ha egyedül lennénk.

nincs igazad
a pasi igazat mondott, sőt én is tudom, hogy van földön kívüli élet: ISS
Palinko
hát ez inkább már orbitális hazugság cím:

A NASA vezetője kijelentette: létezik földönkívüli élet => nyugalmazott vezérőrnagy, „Hiszek abban, hogy egy nap találni fogunk más létformákat, ha nem a mi naprendszerünkben, akkor majd egy másikban.”
Tipikus clickbait cím😊

igen

precision
szerintem az ancient alien -es emberek hisznek abban, hogy vannak idegenek 😊 persze a pénz miatt (is) csinálják, de azért elég sok köztük az Erich von Daniken "fan" és több újságíró is erre tette fel az életét közülük
maga az egész ősi idegenes teória nem annyira hülyeség, bár magában a sorozatban már mindenben az alieneket látják 😊 picit szkeptikusan kell nézni, és ha másra nem, arra jó, hogy megismered belőle a Földön lévő érdekes építményeket, helyszíneket, kultúrákat, ősi szövegeket...stb.
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.05.01. 09:44:39

Bazinga!

Az összes bizonyíték hamis és kamu. <#eljen>

Nézelődtem a ncore-n és találtam egy sorozatot
Ancient.Aliens(Ősi Idegenek).Akik leforgatták ezt a sorozatot ők is tudják hogy nincsenek földönkivüli élőlények mégis leforgattak 7 évadot.Az eszem megáll.Komolyan <#alien><#alien2>

Palinko
Szerintem a Csengő Zoli az-az ufó

Na tessék! Van aki az egész életét a földönkívüli élet bebizonyításra szánja, pedig elég lenne csak kinyitni a Bors magazint és ott a megcáfolhatatlan bizonyíték.