Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kivennénk az atommagok közötti teret az Empire State Buildingből, a felhőkarcoló rizsszem méretűvé zsugorodna.
ahhoz azonban van gondolom véleményed, ha igaz a húrelmélet, akkor az épület egy rakás energia, rezgés
?(???)?
hiszen csak üresség, szinte
vagy, ha valóban igaz a húrelmélet, akkor csak energia van
egyes kutatók szerint, ha feltudnánk venni pl egy fal rezgésszámát, akkor símán át tudnánk rajta hatolni
persze ez így nehézkes, mert a fal is több anyagból áll össze, vagyis nem homogén
rezgések összesége
ezt azért hoztam fel itt, mert lehet, hogy az idegenek többet tudnak az ilyen dolgokról, és valóban a világ csak "illúzió"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval ezért titkolják
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
?(???)?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ahogy Ben Rich mondta "Kétféle UFO van - az egyiket mi építjük, a másikat 'ők' építik."
#hhwnd
?(???)?
meddig titkolják még az egyértelműt?????
?(???)?
makogtam😊))
All hail the double x!
Ez érdekes.
Nyilvánvaló Photoshop.
TheFakingHoaxer CGI
ezzel csak az ellenzők malmára hajtják a vizet
2013-as video
<#csodalk>#csodalk>
"...amelyek közül sok hasonló lehet a Földhöz"
De tök mindegy, mert az Univerzumban található Föld-szerű bolygók mennyisége is valahol a több száz milliárdos nagyságrendek közt valószínűsíthető, arról nem is beszélve, hogy az életnek, már eleve a Földön található példákból kiindulva, valószínűleg nincs szüksége "tökéletes földi körülményekre". Csak nekünk van, de ez még egy pár száz évig biztosan nem fog számítani.
Khm. <#sniffles>#sniffles> Csak a mi galaxisunkban van _minimum_ 100 milliárd bolygó, az Univerzumban pedig szintén _minimum_ 100 milliárd galaxis létezik, szóval... Gyakorlatilag az lenne a csoda, ha egyedül lennénk.
a pasi igazat mondott, sőt én is tudom, hogy van földön kívüli élet: ISS
A NASA vezetője kijelentette: létezik földönkívüli élet => nyugalmazott vezérőrnagy, „Hiszek abban, hogy egy nap találni fogunk más létformákat, ha nem a mi naprendszerünkben, akkor majd egy másikban.”
maga az egész ősi idegenes teória nem annyira hülyeség, bár magában a sorozatban már mindenben az alieneket látják 😊 picit szkeptikusan kell nézni, és ha másra nem, arra jó, hogy megismered belőle a Földön lévő érdekes építményeket, helyszíneket, kultúrákat, ősi szövegeket...stb.
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.05.01. 09:44:39
Bazinga!
Nézelődtem a ncore-n és találtam egy sorozatot
Ancient.Aliens(Ősi Idegenek).Akik leforgatták ezt a sorozatot ők is tudják hogy nincsenek földönkivüli élőlények mégis leforgattak 7 évadot.Az eszem megáll.Komolyan <#alien>#alien><#alien2>#alien2>