Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
úgy is mondják, a szebbik nem
pedig nagyon kiváncsi vagyok a véleményedre <#alien>#alien>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
m'kaaayyyyyyyy??
?(???)?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Kivéve, amikor nem.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
namost az ufoknál is úgy van akkor hogy a lány van alul mint a zembereknél ez logikus minden elme számára úgy gondolom
akkor mi az ellenvetés tessék mondani,kösz ihelo!
?(???)?
#hhwnd
aza csaj aki alul van
m'okaakkkyyyyyyyyyyyyyyyy
?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?(???)?
1957-BEN FELIS BONCOLTAK 1ET AZ 51ES KÖRZETBEN
VIDEO IS VAN RÓLA A YOUETUBEOUEN-ON
MEDDIG TITKOLJÁK MÉG????<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.08.15. 23:42:09
?(???)?
ők eddig is ezt mondták
A PAPA, az angyalok, a sátán, már ha az nem a PAPA egyszemélyben, meg a többiek sokan
közben pedig a video hemzseg az állítólag, és a feltételes mondatszerkezetektől
Föld lakossága kb 7 milliárd, ebből kettő milliárd keresztény
itt is van még tennivaló
míg a többi egyház többé-kevésbé próbál nem "lemaradni", Vatikán még mindig leghátul kullog
akkor hogy szaporodnak???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek a földönkívüliek egyáltalán nem érdekeltek a földiekkel való interakcióban, nem akarnak beavatkozni a bolygó belső ügyeibe, és nem akarták a Naprendszerünkben található más földönkívüli csoportokkal sem felvenni a kapcsolatot. Ezek kivétel nélkül mind pozitív csoportok, akiket csak és kizárólag a bolygó bioszférája érdekelt. Mióta a Naprendszer köré vont kerítésen belül rekedtek, ezek a kisebb expedíciós csoportok elkezdtek szépen lassan kifogyni a készleteikből és bizonyos emberi illetve negatív földönkívüli csoportok elkezdtek vadászni rájuk.
Az ilyen típusú Szuper Föderációs konferenciákon általában 40-60 különböző csoport szokta képviseltetni magát. Ezúttal azonban több mint 100 csoport küldöttei gyűltek össze. Gonzales ekkor felállt és bejelentette, hogy a Föld körüli zárat feloldják és az itt rekedt csoportok visszatérhetnek támogató csapataikhoz. A Föld körüli forgalmat ezután egy szigorú légiirányító/ellenőrző rácshálózat formájában a Titkos Űrprogram Szövetség fejlettebb űrhajói fogják felügyelni és működtetni."
#hhwnd
Sajnos még mindig az otthoni szemlélet a legelmaradottabb, még a románok is messze leelőznek.. <#szomoru1>#szomoru1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
1996. februári tömeges flotta-megjelenés valódi oka természetesen az akkori Föld elleni arkhón-invázió megakadályozása vagy legalábbis megfékezése volt,
magyar feliratot be kell kapcsolni
elgondolkodtató, hogy a fejlett emberiség bölcsője Afrika
habár amikor az afrikai ember megjelent Európában, egy más faj már jelen volt
Japánban egy kisiparos raklapszámra készíti a koponyákat
egy általa készített, és egy "hivatalos" koponya között semmi eltérést nem találtak a kutatók
nagyon jól hangzik, DE
hogyan tudták az akkori fejlettségükkel felfogni, hogy mi is az a galaxis
ez csak egy példa a többi közül
hiszen, durva hasonlat, akkor ez annyi, mintha egy ősi népnek fogalma lenne qvantum fizikáról, de csak a faekét ismeri
http://hir.ma/18-2/indian-legendakban-szereplo-foldonkivuliek/536898?utm_source=JMHe&utm_medium=JMHe&utm_campaign=JMHe
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.17. 12:01:36