Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a kezdet és a vég
a bibliában is bene van
?(???)?
?(???)?
vagyis, hogy a téridő maga a "gömb", egyfajta színuszos hullám
szvsz az önmagába záródást a ciklikusság jelképezi, nagy bumm-nagy reccs, és így tovább
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
így már érthető
még a hülye is megérti, még én is
te is érted, mivel te magyaráztad el
érted??? <#papakacsint>#papakacsint>
"A világ keletkezés a kvantum teória szerint
Ezt a teóriát nagyon szereti alkalmazni a science-fiction irodalom. Eszerint minden egyes választásunk lezajlik egy párhuzamos világban, amely egy idő után végtelen számú párhuzamos világokat alakít ki."
akkor hogy lehet az, hogy ha bármerre is megyünk, a távolság végtelen??
illetve több model is van, de valahogyan nem egész, mármint nekem XD

köszi😊
a tudományos világ nem is olyan régen (relatíve), még a Földet gondolta központnak, később a naprendszert, majd a Tejutat, hiszen úgy vélték, hogy ez a galaxis maga a világegyetem
majd a mai elmélet hogy csak ez a világegyetem létezik
de biztos ez???????????
gondolkoztál-e már azon, ha a fény a leggyorsabb, akkor hogyan láthatunk vissza a múltba???
mert, ha egyetlenegy szingularitásban öszpontosult a világmindenség, mely pontszerű volt, akkor mi hogyan előzhettük meg a fényt
szvsz a tudomány pontosan annyira egyszerűsít, mint a vallás
nem tudjuk megmagyarázni, akkor kitalálunk valamit, amit nem lehet megkérdőjelezni
pont ez történik most a Nagy-Bummal, mely a szentéletű tudósok szent grálja
aki pedig megpróbál más magyarázatot találni, nos őt azonnal kobakon nyomják
meg ez is, meg az Úr is <#awink>#awink>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
"Lehet, hogy a mi Univerzumunkat is valakik teremtették. Másik világegyetemben élő értelmes lények, akik pontosan előre megtervezték, milyenek leszünk mi, milyen lesz a mi világunk. Ők lennének az isteneink. Misztikusan hangzik, de a legújabb részecskefizikai kísérletek szerint ez elvileg lehetséges."
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
<#wave>#wave>
már már rabbiddgog-nak van igaza hogy fel kéne valahogy venni velük a kapcsolatot akkor minden kiderülne <#idiota>#idiota>
de ha nem tudjuk felvenni még mindig ugyanott vagyunk mert attól még ugyan akkora eséllyel lehetnek mint előtte csak mi vagyunk bénák.
.
Szoval a fejlesztes utjat ugyanugy vegig kell jarni, de ha ismerjuk a vegso format, akkor sok-sok tevutat meg lehet sporolni.
egyébként szerintem ha olyan haladó elméhez hullik mint Galilei hiába jóval előbb élt valamit kihozott volna belőle, másnem egy pontos dokumentációt. az igaz hogy 1 db neki még nem lenne elég kísérletezni pl egy izzó hogy miből áll, de sok koncepcióval előrébb járt volna. az tuti biztos, hogy nem épített volna másolatot, sőt még talán egy repképes valamit sem (mert a Raptor sárkányszerkezetének nagyobb sebesség kell a felszálláshoz) de sztem sok évvel előrébb hozta volna a mai tudományt.
igen értem amit mondasz és egyetértek a gyártás technológia a legfontosabb és azok párhuzamosan fejlődtek, hiába dobta volna be valami a végterméket valószínűleg nem kezdődött volna el hamarabb az iparosodás. de a két utolsó mondatodban írod le amire én céloztam és azzal értek leginkább egyet.
Ha egy processzormagot odaadsz valakinek 1970 elott (csak 45 ev), szerinted barmit is eler vele? Olyan mint egy darab ko.
Egy csomo dolog meg ma sem reprodukalhato, hiaba van meg egy peldanyuk. A tudas es informacio nagy resze nem magaban az eszkozben van, hanem a gyarban es a fejekben akik terveztek.
Egy modern otvozetet keptelenek reprodukalni, hiaba tudjak pontosan mibol van, ha nem tudjak hogyan keszult. Milyen homersekleten keszult, milyen katalizator anyagokat hasznaltak stb... Pl egy vadaszgeprol vagy autorol ha hianyosak a tervdokumentaciok (megsugom mindig hianyosak), es mar nincs meg a gyartosor, akkor sosem inditjak ujra a gyartasat, inkabb ujra kifejlesztenek egy hasonlot.
Ugyanigy sajnos ha kezbe kapnank egy idegen urhajot, csak a toredeket tudnank megfejteni. Bar sokszor az is nagy segitseg, ha tudnank bizonyos technologiakrol hogy egyaltalan megvalosithato es erdemes kutatni. A motivacio sokat jelent.
igazából a munkád én anyagkutatókkal nézetném meg, akik nem specializálódtak csak rézre vagy csak acélra, hanem általánosabban látják át a dolgokat, fizikusokat is megkérdeznék, meg kémikusokat is. aztán az ő véleményük relevánsabb lenne, nem hinném, hogy bárki is a topicból alá tudná támasztani az ötleteidet :/
Ugye, hogy érdemes volt elolvasni. A földönkívüliek csészealjai valóban más anyagokat is tartalmazhatnak, úgy ahogyan azt a tanulmányomban leírtam. A legvalószínűbb, hogy a poszt neutronanyagokat használják. A poszt neutronanyag olyan anyag, ami a jelenlegi izotóp előálítást másképen gondolják, mint ahogyan azt a jelen kor ismeri. Olyan izotópok a poszt neutronanyagok, amelyben nagyon kevés proton van és nyagyon sok neutron van. A neutroncsillagok anyaga van kevés töltéssel megtoldva. Ezt használhatják az UFO-k a csészealjaikban. Én találtam ki, sehol sem olvashatsz máshol róla. Te hogyan képzeled el az UFO anyagi felépítését azontúl, hogy nem tudni?
<#alien2>#alien2>
?(???)?
ufokkal hogyan lehet felvenni a kapcsolatot
aki tudja írjon!
komolyan érdekel, ugyanis rádióhullámok kilőve, ugyanis túl elavult technológia, a földön valszeg 100 év mulva nyoma se lesz
de akkor mi elég gyors?fényjelek (lézerjelek) kisugárzása egyfajta morzejelként, vagy mi??<#fejvakaras>#fejvakaras>
?(???)?
<#duma>#duma>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Kitaláltam valamit, azt hogy új cél_ok-ok kellenek nekünk az életünkhöz. Ilyen cél_ok-ok az új anyagok. Kitaláltam néhány új anyag osztályt:, tachionium, gravitonium, bránium, poszt neutronanyag. Szerintem ezeket használják az UFO ~ MI a csészealjukhoz, mert a kémiai elemekkel nem menne a dolog.
<#nezze>#nezze> , <#email>#email> , <#taps>#taps>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

még jó, hogy nem dohányzok
pedig van neki előnye is