6569
12149940121232355297.jpg
  • Irasidus
    Látod ezért kellet volna tanulni, hogy legyen valami alap tudásod a kritikus gondolkodáshoz, hogy ne higgy el mindent amit látsz...
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 09:36:08
  • Palinko
    ezek után mondd csak hogy én ferdítek :DDD egyébként sem jól értelmezted, a te tulajdonságaidról írtam nem az oktatásról. személyeskedés helyett talán foglalkoznál a témával, mondjuk ne a maki féle trash linkekkel hanem pl a #4925-el. bár standard választ várok tőled, nem telik többre.
  • Irasidus
    Palinko, hogy elsunnyogott, miután kiderült, hogy az iskola neki csak annyit jelentett, hogy játék helyett valaki mindenféle érthetetlen dolgot hadovál, és az be kell magolni. Borzasztóan szomorú, milyen emberek kerülnek ki a közoktatásból, de valahol ő is érzi, hogy ezzel a beszólással saját magát járatta le. Csúnya történtet, ufokról semmit sem tudtuk meg közelebbit, viszont Palinkoról annál többet... :/
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 00:30:57
  • maki85
    még, hogy nincsenek közöttünk??
    sok tudós pedig rimánkodik, hogy legalább egy vírust találjanak már a Földön kívül
  • Stockbauer33 #4925
  • overseer-7
  • Amiga
    "valahogy éreztem, hogy lesz egy kocsma is a történetben :D"

Ez a legjobb komment. :-DDD
  • maki85
    nem mai történet, de biztosan igaz

ami a legjobban tetszett, hogy megálltak egy kocsmánál, ijedtükben!!!!, és az ufo is ott állt meg

egy hsz:" Ez így van, mint tudjuk az ufók félnek a sötétben ezért kell világítanak mindenfele."
  • Amiga
    Nagyon szeretem Carl Sagan-t, és ő azt is mondta, hogy ha éltek a Földön kívül intelligens fajok, de nem találkoztunk még velük, akkor fennáll az esélye, hogy kipusztították magukat. Ezért mondjuk ugye, hogy ahhoz, hogy kijussunk a világűrbe, előbb túl kell élnünk a saját űrkorszakunkat, vagyis azt a tényt, hogy a humánetológiai fejlődésünk nem tart lépést a technikai fejlődésünkkel.

Talán Einstein (?) pedig azt mondta, hogy a harmadik VH-t gépekkel fogjuk vívni, a negyediket viszont biztosan kövekkel.

Hawking pedig azt mondta, szuper faj lenne az emberiség, ha az agressziójával tudna kezdeni valamit.

Erre az "intelligens gép" dologra nem tudok semmit mondani, ez már a mesterséges intelligencia területe. Természetesen egy gépet át lehet küldeni a mélyűrön, viszont elég nehéz felkészíteni egy, a fejlesztőitől eltérő létformával való kommunikációra, kapcsolatfelvételre, bármire.
    Persze a SETI programban mi is küldtünk szondát az űrbe (éppen Sagan fogalmazta a szöveget, amit sugároz), és én is szeretnék hinni benne, hogy nem vagyunk egyedül, a posztomat, amire reagáltál, arra az őrültségre válaszul fogalmaztam meg, hogy az idegenek itt járkálnak/röpködnek/élnek közöttünk, mert ugye abban egyetértünk, hogy ezt Sagan sem állította.
  • Irasidus
    Már megbocsáss, de először fogalmazni tanulj meg rendesen, mert kutyafüle amit ide írtál, lehet azt hiszed értelmes amit írsz, de aki olvassa azt sem tudja mit akartál írni valójában. Semmi értelme sincs. Leírod még egyszer, normálisan mit akarsz mondani, vagy igazából semmit?
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.31. 10:15:27
  • overseer-7
    Carl Sagan. az elismert tudós, is intenzíven foglalkozott a földön kívüli élet lehetőségével.
    És még sokan mások..

Amúgy feltételezhetően, a földön kívüli intelligens élet.. valószínűleg nem is ÉL..
    vagyis, hogy inkább intelligens gépekről lehet szó többségében, mint biológiai lényekről.

A gép nem hal meg.. nem káros neki az űrben lévő ionizáló sugarak.
    Nem gond neki pár millió év az utazás során.. tud várni.. hiszen halhatatlan.
  • Amiga
    Szerintem:

a) nem tudjuk, hogy létezik-e élet a Földön kívül, és ha létezik, milyen fejlettségű (egysejtű vagy akár intelligens), mennyire van tőlünk, stb,
    b) ha létezik valahol intelligens élet, nem tudjuk, hogy képes-e az űrutazásra,
    c) azt sem tudjuk, hogy mi képesek vagyunk-e az űrutazásra, mert az új kísérletek szerint a háttérsugárzás krónikus sejtburjánzást (rákot) okoz (a Föld-Hold viszonylat távolról sem űrutazás).

Viszont:
    a) semmilyen konkrét bizonyítékunk nincsen rá, hogy földönkívüliek élnének közöttünk,
    b) az ufó-konteó egy vallás, a hívei ugyanolyan szektások, mint mondjuk a jehovások (primitív, de megingathatatlan nézet, minden ellenérv csak üldöztetés és dezinformáció lehet),
    c) az ufóhívők fekete-fehéren gondolkoznak, és általában az ufóhit mellett szívesen kajálják a NWO, chemtrails és egyéb szemetet is,
    d) természetesen a tudósok hazudnak és a nevenincs senki nickeknek van igazuk, esetleg bukott politikusoknak, akiknek életünkben először halljuk még a nevüket is.

Szerintem megérett a topik arra, hogy átkerüljön a saját fórumokba, mert ez nem tudomány, ez elmebeteg bulvárszemét, ami itt napi szinten folyik.
  • maki85
    jó lenne már valami bizonyosság
    bár sok tudós szerint, jobb, ha magunk vagyunk
    lásd indiánok
  • maki85
    lehet, hogy én sem tudok mindent? :((
  • maki85
    a végső igazságot csak egy Valaki tudja, tudhatja, már ha létezik egyáltalán

én személy szerint úgy tudom, hogy egyetlen egy valami van, ami gondolkodásra készteti a tudósokat, a WOW jel

Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.08.30. 19:29:08
  • maki85
    igazad van
    nagyjából eljutottunk oda, hogy még SEMMIT!!! nem tudunk bizonyosan:))
    mármint ezen a téren
  • Irasidus
    "te amit tudsz honnan tudod? mert valami tekintélyelvű megmondta mi?"

Szóval neked az iskolából annyi jött le, hogy tekintélyelvűség? Rendben, nem jó az oktatás Magyarországon, de azért ez durva kijelentés még tőled is...
  • Palinko
    te amit tudsz honnan tudod? mert valami tekintélyelvű megmondta mi? felvennék egy öltönyt simán átvernélek. nem kellek én a tudomány lejáratásához, megcsinálják saját maguknak.

egyébként is saját gondolataimat írtam le, csak az ötlet volt onnan, de ha megnézted volna, hogy mit fikázol ezt tudnád.
  • Irasidus
    Hogy a.) van-e a földönkívüli élet, és, hogy b.) itt vannak, az két külön kérdés. Az előbbi (a) tudományos kérdés, az utóbbi (b) áltudomány. Másrészt az, hogy vannak-e (a), még nincs bizonyítva, csak a lehetőség áll fenn. Ebben egyezhetünk meg, ha érted amit írtam.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.30. 18:38:40
  • Irasidus
    "tehát a lényeg röviden, ha kétség van megél az állítást megfogalmazó, a cáfolók, a kiegészítői, az áltudósok, konteósok meg egy rakás mindenki. "

A tudományos kétséghez, elégedhetetlen a hozzá tartozó tudás is. Pontosan az ismeretek hiányoznak az önjelölt koteohívőkből, de olyan alapszinten is, amit egy gimnáziumot (jól) végzett egyszerű ember is kiveri a biztosítékot. Nem minden kétkedés értelmes, vagy hasznos, van ami paranoid vagy egyszerű tudatlanság.

"nem keresik a végső igazságokat, mert akkor maguk alatt vágnák a fát,"

És pedig ezt onnan tudod, hogy a youtube-on megmondták egy videóban? Kicsit sem érzed magad naivnak, becsaphatónak, átverhetőnek? Nem mi... :( Csak mert ha én ügynök lennék, simán átvernélek annyira hiszékeny vagy. De a te dolgod végül is, addig legalábbis amíg szellemi környezetszennyezést nem csinálsz. Mint, amikor próbálod lejáratni a tudományt, úgy, hogy soha életedben nem dolgoztál egyetlen kutatólaborban sem, nincs semmiféle tapasztalatod, de még tanulmányaid sem ilyen téren. Egy dolgod van, youtube videó. Hát ha csak ennyire vagy képes, hogy filmeket nézz?
  • overseer-7
    még mindig veszekszünk..

most már nagyjából el jutottunk oda, hogy léteznek..
    de most nem értünk egyet abban, hogy itt vannak e vagy nincsenek itt
  • Stockbauer33 #4908
    miért pörög ennyire a földönkivüli élőlények topik?
  • Palinko
    "szvsz pedig a tudósok feladata nem a minket való informálás, hanem az igazság keresése"

ez egy szép idealista nézet, de nem így van. nem keresik a végső igazságokat, mert akkor maguk alatt vágnák a fát, tényeken nincs mit vitatkozni. nem lehet teóriákat felállítani stb. a tudomány mai feladata az egyel pontosabb leíró szimuláció megtalálása. tehát egy kicsit jobban leírja a jelenséget mint az előde.

a hobbi tudósok jók, de lássuk be, ritkán jutnak elegendő pénzhez, hogy meg is valósítsák a kísérleteiket stb. ok építhetsz te otthon részecskegyorsítót, de max egy udvarnyi lesz ha nagyon sok pénzt összeszedsz rá, sohasem lesz LHC-d a sufniban. hobbi tudósok ott rúghatnak labdába ahol kevés műszerezettség kell vagy semennyi, pl régi adatok feldolgozásában jók lehetnek.

arra gondoltam, hogy nem érdekük mindent tisztázni, kell a kétség, mert abból élnek, hogy eloszlassák, tehát újratermelik maguknak a kétséget. ez egy jó kis dokumentumfilm nem pont erről szól, de hasonlókról. talán benned is elindít egy hasonló gondolatmenetet mint amiről írok.

tehát a lényeg röviden, ha kétség van megél az állítást megfogalmazó, a cáfolók, a kiegészítői, az áltudósok, konteósok meg egy rakás mindenki.
  • maki85
    nem igazán értelek, mit akarsz ezzel kifejezni

vagy netalán azt, hogy a "fizetett hivatalos" tudomány eleve arra épül, hogy bennünket az orrunknál fogva ide-oda vezetgessen????
    bizony a tudósoknak is élni kell valamiből
    ezzel szemben a hobby tudósok (persze vannak közöttük profik is!!!), azok akik kimondják a tuti igazat??????
    te erre gondolsz???

szvsz pedig a tudósok feladata nem a minket való informálás, hanem az igazság keresése, olykor hatalmas buktatókkal

Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.08.30. 14:42:59
  • Irasidus
    Hülyeség, hülyeség hátán. Megint arra hivatkozol, hogy hallottál valamit, az oldal amit linkeltél tétlesen cáfolja ezt a konteot, csak el kellet volna olvasni, vagy tudni angolul. Tehát Duncan Lunan nem hisz az ufókban, és nem is látott soha. Ennyi a lényeg, bár olyan csillagászokat ígértél, akik igen... Mint írtam, ez az egész hülyeség amin lovagolsz egy mély sötét konteo.

"The STS-88 Encounter

The most recent and most cited “evidence” for a mystery satellite from beyond dates from 1998. The crew of Space Shuttle Orbiter Endeavour photographed an unusual object in low Earth orbit (but not a polar orbit). These images are often labelled as the most definite proof of this satellite. However, on more careful analysis this strange structure seems more like a piece of space debris. In actual fact this black object is probably a thermal blanket (to be precise, a Trunnion Pin Thermal Cover) that had become dislodged during an EVA. Mission STS-88 was the first American mission to begin construction of the International Space Station. The Russians had already placed the Zarya module in orbit so this mission was to connect Zarya to the American Unity module. The crew achieved all objectives of their mission including installing hand-rails and testing a safety device to prevent astronauts drifting into space should they become detached. However, there were a few hitches along the way. Initial alignment of the modules did not quite work so as the Shuttle’s robotic arm loosened its grip to try again, several items floated away including the thermal blanket covering, which is the mysterious-looking image captured in the photo. According to the respected space historian James Oberg in his superb history of the incident STS-88 and the Black Knight, the lost blanket burned up when it fell out of orbit about a week after it was lost.'
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.30. 06:10:50
  • Palinko
    jah egy hónapot sem élt meg de azért még az ISS is lekapta, milyen érdekes, meg ha jól emlékszem az oroszok is jártak a közelébe, rohadt érdekes termikus takaró lehet. ha már termikus takaró, a challangerről levált egy körömnyi és tudjuk mi lett a vége ez a jópár négyzetméter nem hiányzott sehonnan? ki égett halálra a hiányától? Mit cáfolt Duncan? annyit csinált, hogy visszavonta az elméletét... Itt maga ír a komment szekcióban, de igen is övé volt az elmélet... biztos szeretett még volna alkalmazásban maradni.

nem gondolod, hogy nem etikus előbb nevet kérni, aztán meg golyószórózni? az külön rátesz a gusztustalanságodra, hogy nem is érdekel a téma, különben nem fárasztanának az infók, hanem érdekesnek találnád, de azért rontod itt a levegőt. tudom, hogy úgy sem lehetne olyat hozni amitől elgondolkodnál, mert nem akarsz te gondolkodni, úgy mész neki egy eldöntendő kérdésnek, hogy már megvan merre dőltél és ahhoz kötöd az ebet. akkor nem írok semmit és higgy amit akarsz.

maki85 ugye nem gondolod komolyan, hogy bárkinek is érdeke téged meg engem jól informálni, hogy odamentünk és találtunk valamit, vagy odamentünk és nem találtunk semmit. rajtunk kívül a többieknek jó úgy hogy zavarosban tudnak halászni.
  • maki85
    valamelyik műsorban a csodákról volt szó, melyben valamilyen anyagból készült tehénszobrok felszívták a tejet
    ahelyett, hogy tudományosan utána jártak volna a jelenségnek, hívők százezrei kezdtek isteni beavatkozásról beszélni
    az egyik szereplő, meg is jegyezte, hogy a világon elég sok alkalma lenne az Istennek, hogy segítsen, de ha csak ilyen tejivós tehénszobrokra telik az erejéből, az elég nagy szegénységi bizonyítvány az Úr részéről
  • maki85
    "10-ből 5 hívő még mindig hisz a gabonakörökben"
    nagyon, de nagyon rosszul véled, ugyanis 10-ből 15 hívő még mindig hisz a gabonakörökben:))
  • BladeW
    ...és meglásd, 1-2 év múlva is random fórumon, random ufóhívő ugyanezzel fog érvelni. Az "ufókutatásban" az a szép hogy immáron ~25 éve ugyanazt mondják (bővebben nézve ~50), és még egy nyamvadt kézzel fogható bizonyítékot sem sikerült reprezentálni, vagy bármilyen haladást felmutatni. 10-ből 5 hívő még mindig hiszi, hogy a gabonaköröket ufók csinálják, nyakamat rá.
    Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.08.29. 21:32:49
  • maki85
    ne haragudj, hogy beleszólok, de nagyon kár volt érvként felhozni Black Knight Satellite-et, mert eléggé para
    mármint az oldal címe:))))))
    meg úgy vélem, hogy te is gondoltál már rá, hogy lett volna rá alkalom, hogy közelebbről megvizsgálják, akár mindenféle eszközzel is (távcső (?!))
    arra meg nem is merek gondolni, hogy már megtették:))
  • Irasidus
    Te mindent elhiszel, amit az interneten olvasol? :D Ugye? Ez egy konteo, mivel maga a szatellit egy legenda, ami meg a STS-88 felvételén látható az egy levált termikus takaró, ami nem, hogy tizenháromezer évet nem élt meg, de egy hónapot sem, mivel a pálya alacsonyabban volt mint az űrhajó és elégett a légkörben... Nem küld jeleket, ilyet nem is észleltek, ez egy műsorban hangzott el, amit Duncan Lunan cáfolt is, aki maga sem hisz az ufókban... Megint félinformációk, és idedobott marhaságokkal szórakoztatsz minket. Állításom szerint most az úgynevezett golyószóró technikát alkalmazod, az előbb pilótákról volt szó, előtte meg fényes pacákról. Te semmi mást nem csinálsz csak provokálsz, és terelsz. Mondom fárasztó a hiszékenységnek álcázott örökös szarkavarásod. Te mindent elhiszel, rendben, megértettük naiv vagy, akinek annyi is elég, hogy az interenet megírta, vagy "hallomásból" ismered a történetet. Nem kell ragozni tovább, mert nincs semmi bizonyítékod, csak szófósás ezerrel. Ennyi.

klikk
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.29. 21:15:31
  • Palinko
    Borzalmas a név meg az arcmemóriám is, nem csoda hogy nem jegyzek meg ha hallottam valamit évekkel ezelőtt és nem jegyeztem meg, de pl ott van Duncan Lunan, skót csillagász, ő határozta meg hogy a Black Knight szatelit az ökörhajcsár csillagképp felé küldi a jeleket. Az a dolog ami látszik nasa videókon is, ha jól tudom, csak ráfogták, hogy rakétadarab azt jólvan, persze az nem küldene jeleket amit rádióamatőrök is tudtak fogni kb a 60-as évek elejétől, még a sputnik előtt... Persze ez sincs kivizsgálva sehogy sem, pedig elég mainstream már pepsi reklám is felhasználta.

Nem írtad hogy látássérültek, de kb úgy kezelted a pilótákat. Ha látnál valamit te is utánajárnál és próbálnád megmagyarázni, azokon a szűrőkön is átmennél amit múltkor linkeltem vagy még többön. Azért akkor is láttak már hullócsillagot, nem voltak műholdak, gömbvillám meg ezer felé elmehet a térbe valószínűtlen, hogy követi őket ráadásul többet egymás mellett még senki sem látott egy is ritka. Valamit láttak a pilóták amit még ma sem tudunk megmagyarázni ez az igazság és ha szted ferdítek inkább nézd meg a te próbálkozásaidat mert abból is van szépen.
  • Irasidus
    Itt szó sincs ilyen oktatásról. Az egyik cikk azt magyarázza, hogy mekkora távolságból lehet még azonosítani repülőgépet, vagyis kivenni, hogy repülőgép, de oktatásról szó sincs. A másik meg képgyűjtemény, amiben leginkább sziluettek vannak, szó sincs arról hogy hülyék, de egy repülőgép sziluett kártya amit a IIWH kaptak az amerikai légierő vadászpilótái és az észleléstechnika, az nagyon más dolog. Az észlelés nem erről szól, hogy sziluetteteket veszünk ki néhány km távolságból, és jó napot. Viszont csillagász nevet még nem látok, pedig értékelt volna a dolog.

", hogy csökkentett észlelhetőségű azonosító festést tesz fel a gépekre. Na vajon miért?"

Nyilván azért, hogy fel lehessen ismerni a gépet, hogy melyik országhoz tatozik. Ez alap. Nem azt mondtam, hogy nem azonosítják a gépeket ha látják, és azt sem írtam, hogy látássérültek. Most ugye nem arról volt szó, hogy látótávolságban egy repülőgépet nem ismernek fel. Szalmabáb érv, régi trükköd, és már nagyon unom, hogy ennyire vitaképtelen vagy, a legminimálisabb megértésre sem törekszel, csak a kiforgatás, a szalmabáb érvek, és ferdítések amiket tolsz...
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.29. 18:49:00
  • Palinko
    Na végre, találtam egy embert aki nem csak hogy képzett csillagász, de képzett pilóta is és a második világháború óta ismer minden pilótaképzést :D Mert ha én képzelgek szerinted te mit csinálsz? Hogyne, nem tanulták, nem volt ezt is most photoshoppoltam biztosan. Ezek a kérdések sem legitek, mert ugye nem volt ilyen kiképzés..

Az más, hogy most radarokkal mérik már be az ellent, meg van IFF meg kutyafüle, de valamiért mégis legtöbb légierő úgy döntött (köztük a magyar is), hogy csökkentett észlelhetőségű azonosító festést tesz fel a gépekre. Na vajon miért? Pedig az csak a gép farkán, szárnyán található, szóval még jóval kisebb mint a gép. Áh tiszta hülyék ezek, nem értenek hozzá, kár hogy nem téged kérdeztek aki megmondta volna hogy úgy sem tudják azonosítani ezek a látássérült pilóták :D
  • Irasidus
    "Ha egy fapados pilótára mondod azt, hogy nem képzik rá, hogy ismerje fel távolról a repülőgépet, de ugye nem gondoltad komolyan hogy a katonai repülősöket sem képzik ki erre? :D"

Egész pontosan, hogyan képzeled el a katonai pilóta kiképzést? Csak mert ők nem látvány alapján lőnek, hanem tűzparancs, és célravezetők, meg lokátorok segítségével. De mennyünk vissza úgy 80 évet, akkor sem volt olyan kiképzés, hogy ismered fel az ellenséges gépet 10 km-ről. Ez hülyeség, belátnád ha valaha lettél volna pilóta, de neked az összes szakma ilyen képzelgések hada, mint a csillagászoké, akik távcsőbe néznek, és te tudni véled, hogy sokan vannak akik láttak, bár neveket nem akarsz mondani. A pilóták a távoli dolgok eszelésében ugyanolyan laikusok mint te, nincs ilyen kiképzésük. Ennyi.

"Azzal egyetértek, hogy sok téves észlelés lehet, ez jó szűrő lehet min kell átfuttatni ha látunk valamit."

Általában ez a szűrő hiányzik az ufohívőkből. Ők, ti hinni akartok. A pilóták ilyen szűrő kiképzést sem kapnak, amit linkeltél.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.29. 05:53:59
  • maki85
    "viszont ez a videó nagyon cgi"

direkte linkeltem be, ugyanis hidd el, hogy sokan, nagyon sokan bedőlnek az ilyen mesének
    azért is jegyeztem meg, hogy mindenki sikoltozik, vagyis egy hinni akaró ember számára ez tuti bizonyíték, mármint a video
    a szárnyakkal kapcsolatban pedig beszélgettem pár hívő emberkével, akik szerint a másvilági lények (angyalok, ördög, szellemek stb) ugyan úgy néznek ki mint mi, de arra a kérdésre, hogy mi szükségük van az e-világi élethez szükséges szervekre, a válasz: mert csak

a pilótákat pedig nem képezik ki ufo vadásznak, mert ők is csak úgy egyszerűen észreveszik, ugyanúgy, mint az általad említettek
  • Palinko
    Az előbb idézett hozzászólás tetszik, viszont ez a videó nagyon cgi :D olyan természetellenes a szárnymozgás amennyire csak lehet. Ráadásul az angyaloknak azért vannak szárnyai, mert a régi művészek így képzelték el, mert ugye olyat látott a természetben, hogy ha valami repül annak szárnyai vannak. Mi már ugye teljesen másképp fogjuk fel, lehet ha ma kéne angyalképet alkotni olyanok lennének mint a héliumos lufi, az is repül :)

Irasidus, ő például ott volt, ráadásul nem csak angol és amerikai repülősök jelentették, hanem német és japán félről is megvannak a jelentések. Nem lehet ezt csak úgy letagadni, hogy anekdoták, nem sok mindenben értettek egyet, szemben álló felek és ugyanazt jelentették, elég ritka dolog.

Ha egy fapados pilótára mondod azt, hogy nem képzik rá, hogy ismerje fel távolról a repülőgépet, de ugye nem gondoltad komolyan hogy a katonai repülősöket sem képzik ki erre? :D Ráadásul sok pilóta ment át később a harci gépekből a polgári repülésbe tehát igen, ki voltak képezve a gép észlelésére és felismerésére. Egyébként válaszoltam a kérdésedre már először is, ráadásul nem is harmadszor kérdezed csak másodszor, ugyan azt tudom mondani, egy természeti jelenség nem fogja követni őket, nem úgy viselkedik mint a beszámolókban mesélik mert fizikailag leírható törvények szerint mozognak, nem intelligencia irányítja őket.

Azzal egyetértek, hogy sok téves észlelés lehet, ez jó szűrő lehet min kell átfuttatni ha látunk valamit.
  • Irasidus
    "Hogyne hülye pilóták, meg harmatgyenge érvek, csak te tudod aki ott sem voltál hogy mi volt az valójában. Én úgy látom 3 csoport van a mindent földönkívülinek nézők, akik elfogadják, hogy van itt valami furcsaság ez vagyok én, te viszont abba a csoportba tartozol aki akkor sem hinné el ha saját szemével látná sztem."

Pontosan ez a probléma, hogy ott sem voltam, és más sem. Ezt úgy hívják anekdota, ami nem bizonyíték, hanem nagy nulla. A pilóták nem hülyék, de nem is csalhatatlanok, és nincs repülésórán olyan vizsga, hogy ismered fel távolról a repülőgépet, az idegen űrhajót, vagy akár csak az optikai csalódást. Bocsi, hogy ki kell ábrándítsalak, de a pilóta a gép vezetéstét tanulja meg, nem más gépek vizslatását. Főleg ma már. Viszont továbbra sem válaszoltál a kérdésemre, akkor legyen harmadszor, hogy azok a foltok a videón amit hoztál mitől földönkívüliek? A mozgásuk miatt biztos nem, arra sok más dolog is igaz lehet. Szóval mitől lesz egy foltból földönkívüli? Szerintem mert ezt akarod hinni.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.08.28. 20:04:15
  • BladeW
    1 Google keresés, persze ha az ufókon kívűl más magyarázat is érdekel.
    http://ancientaliensdebunked.com/nuremburg-ufo-battle-debunked/
  • maki85
    ezt ki meri meghazudtolni???
    a második részen emberek sikoltoznak!!!
    ja meg az elsőn az angyalok funkcionális emberi testrészekkel rendelkeznek (pl popsi)
    bár a többi is az:DD

kicsit olyan ufo-sokk