6569
-
maki85 #4969 ez már bizonyosan igaz lehet?: egy nASA tisztviselő megerősítette
csak ne csinálna az oldal bohócot magából
egyesek szerint így néz ki a Hold belülről
-
overseer-7 #4968 ez a hírelhárítás alapvető törvénye.. ha én egy habókos bolondnak tettetem magam.. és beszélek minden féle hülyeségekről.. koboldokról.. tündérekről, ördögökről.. majd tudatosan becsempészem az igazságot is az elbeszéléseimbe ..akkor az az igazság is hülyeségnek fog látszani..
ha elkezdem felfedni a pénzrendszer működését, miközben koboldokról hadoválok.. az emberek azt fogják gondolni, hogy hülyeség az is amit a bankrendszerről állítok.. nincs is semmi féle összeesküvés.. minden csak kitaláció.. mese -
#4967 ha nem akarod érteni inkább el sem olvasd, nekem meg magadnak is spórolsz időt, energiát. Muskos példát azért hoztam fel, hogy valami kevésbé kézzel foghatóról beszél még sincs hülyének nézve, de az idegenekkel foglalkozókat máris lehet bélyegezni. persze hogy nem szakterülete, meg nem tudós Musk, csak egy példa volt.
észlelésekkel hivatalosan ha jól tudom nem foglalkozik senki tudományosan, tehát tudományosan nem is lehet igazolva. ha igazolva lenne már hivatalosan is el lenne ismerve. viszont nagyon jól tudod, hogy a Wirght fivérek gépe még repült attól, hogy tudományosan nem volt igazolva, lehetetlennek volt tartva a repülés. -
#4966 jó azok viccesnek szánt, kevésbé találó megjegyzések. a mufon oldal akire hivatkoznak is a cikkben és eredetileg feldolgozó oldal azért komolyabb ettől. most ha létrehozok egy gagyi oldalt és beteszem az euronews videókat pl, attól még nem lesznek kevésbé valódiak azok a videók, hogy az én gagyi oldalamba ágyaztam be őket. -
Irasidus #4965 Te megint kevered a szezont a fazonnal, ha Elon Musk vagy bárki beszél valamiről, az vélemény, nem tudományos eredmény. Teljesen mindegy, hogy Musk, vagy Hawking mond véleményt valamiről, az csak vélemény. Tényleg nem érted mi a különbség egy tudományos kutatás között, és aközött ha valaki kiáll és beszél? Tehát amivel nem foglalkoznak, az igazolva van. Ezt akarod mondani?
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 20:42:04 -
maki85 #4964 ez egy nagyon jó felfogás
vagyis egy mese szereplői tudják, hogy ők kitalált lények
ez óriási!! -
maki85 #4963 neked nem mond semmit a fejléc???
"A földönkívüliek is ezt olvassák"
"Napi UFO"
"Itt a nyári invázió"
esetleg az oldal szerkesztői üzenni akartak valamit??
netán élni akarnak valamiből???
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 20:41:02 -
overseer-7 #4962 ez az egész valóság nem is létezik.. minden a szemünk elé van renderelve.. mi egy mesefilmben létezünk..
.. ha hihetünk a modern fizika, kvantummechanika eredményeinek.
Ez lesúlytó... mit tegyenek az emberek? -
maki85 #4961 látod pontosan ezért kérdeztem, hogy olvastad-e "A kis herceg"-et -
#4960 sajnos nincs egy csapat a zsebemben, különböző szakértőkkel, hogy korrektül kielemezzük a videót... szóval csak annyit mondok, hogy sokkal izgalmasabb mint az eddigi linkjeid és ha valóban ez ment le a hivatalos streamen, legalább egy magyarázat ráférne a népre. mert ez sok minden lehet, talán már próbálgatják a lézeres meghajtást amitől mostanában sokat várnak.
Irasidus:
már hogy lenne bármi is tudományosan bizonyítva, amivel nem is foglalkoznak :D úgy látszik ilyen gender studies meg hasonlók most sokkal fontosabb a tudományos világ számára. egyébként olyan elven is lehetne bizonyítani, bármilyen videó meg bármilyen beszámoló nélkül mint, hogy az egész világ egy szimuláció. csak azért nem nézik hülyének Elon Muskot ha beszél róla, az ufos közösség meg nagyon lejáratta magát az igaz.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.09.02. 20:35:37 -
Irasidus #4959 Miért van valami bizonyítéka, arra amit állít? Szerintem nincs. -
Saintgerman #4958 Szerinted Elisabeth is hülye, úgy mint Bill Cooper, Phil Shneider, Allex Collier és az összes többi, aki kapcsolatban volt az idegenekkel ??? http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/09/mar-felvettuk-kapcsolatot-az.html -
Irasidus #4957 "nem nehéz, lehetetlen. hivatalosan nincs elismerve"
Az elismerés és bizonyíték között óriási különbség van. A mondat helyes úgy szólna, hogy tudományosan nincs bizonyítva. Amúgy tényleg, a nem létező dolgokat tényleg lehelten bizonyítani, ezzel egyetértek.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 20:24:08 -
maki85 #4956 szerinted ez igaz lehet???
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 20:09:28 -
#4955 nem nehéz, lehetetlen. hivatalosan nincs elismerve tehát akármit is mutatsz rá lehet mondani, hogy nem hiteles. szóval ha belemész a dologba már rögtön vesztettél is, az ő nézőpontjukból. -
overseer-7 #4954 Bertrand Russel..
Nagy ember volt.. a háttérhatalom birtokában volt
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2016.09.02. 19:40:01 -
maki85 #4953
hinni akarok, tehát van!!!, bizonyítani akarok, de nagyon nehéz
-
#4952 Népsűrűségre nem gondoltál?
-
Irasidus #4951 Itt baj, egészen mást értünk észlelés alatt. Te azt érted, hogy bemondásra elég elhinni, hogy ő látta, vagy éppen egy nem bizonyító erejű, felismerhetetlen paca van a képen... -
maki85 #4950 szerinted mi lenne a megoldás, hogy a tudatlanság ne váljon kóros elme állapottá???
gondolom te is jártál iskolába
várom a javaslatod:))
amúgy pedig több "okosság" is van tőle
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 18:49:51 -
Saintgerman #4949 -
maki85 #4948 gondolod, hogy nincs akkora hatalmuk, hogy téged ne tudjanak a hatalmuk alá vonni???
ne legyél már ennyire naív:))) -
maki85 #4947 ja, hogy az oroszokba beivódott kb 80 évnyi ateizmust nehéz kimosni??
lehet, de várjunk még pár évtizedet, és az általad linkelt térképen az orosz rész is be fog ufo-sodni:))
de addig is A National Geographic Channel közvélemény-kutatása szerint minden tizedik amerikai látott már idegen űrhajót az égen -
Saintgerman #4946 nem vagy te olyan sukár gyerek, hogy meg tudnál bántani
amikorra meglesz a kitörés és szabad információ áradat lesz, akkora már az emberek oly mértékben el lesznek altatva, hogy nekik már a kilenc is páros lesz... vagy vannak már most is ilyenek ? -
#4945 Nagyon remélem, hogy nem gondoltad komolyan. Széles Gábor anno komolyan gondolta :D
Milyen privilégiumok? Ki beszélt ilyenről? Egyébként is Európából is jön annyi felvétel a yt statisztikái szerint:
De Dél Amerika is elég forró terület észlelés szempontjából max nem oda töltik fel, vagy videók nem készülnek. -
maki85 #4944 nem gondolod ugye, hogy úgy tettem be a ruszki ufo-s oldalt mint tényt??
mert nem, pontosan az ellenkező volt a célom
bár azért megkérdezném, hogy melyek azok a privilégiumok melyek "feljogosítják" a nyugati hatalmakat, főleg az USA-t, az alienekkel kapcsolatos történések kizárólagos birtoklására????
az oroszok épp olyan éhesek a mesére, mint az amcsik, csak nem olyan tehetségesek:)))
mert sajnos egyenlőre még a mese, fantázia talaján mozog az ufo kérdés annak ellenére, hogy a neten tuti "bizonyítékokat" találni, melyek olykor egymásnak teljesen ellentmondanak
nem akarom nagyon megbántani az egyik társunkat, de az ilyen magok sajnos sokszor, nagyon sokszor termékeny talajra hullanak:
"Még Bill Cooper től tudjuk a 80 as évekből, hogy ez az elit emberi kolóniákat létesít a Naprendszer több bolygóján (holdakon) ahol ilyen kisebb közösségek élnek a bolygók kérge alatt egymástól távol."
ez a topic még csak fantázia dolgokkal tud foglalkozni, az igazi kitörés akkor lesz, ha meglesz az első, a "fizetett", vagy nem, tudosok által töbszörösen bizonyított tények napvilágra kerülnek
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 18:20:18 -
Irasidus #4943 Szerintem se. Viszont ha valaki csak linket dob be, már sokadszorra, mindenféle komment nélkül, és most ráadásul választ gyanánt, az már kimeríti valamilyen részben, mit is akar ez, illetve amit írtam. -
#4942 Ebben is van valami, de az orosz ufo technika azért vicces, mert tudjuk, hogy milyen dezinformációs kampány jön felőlük mégis sok portál lehozta ezt, miközben semmi alapja nincs. Nem lehetett látni olyat amit ne tudtak volna az eddigi fegyverek, csak az oroszoktól volt újdonság a nyugatiaktól már nem lett volna az. Tehát 20-30 év után sikerült lemásolni valamit? Oké adjuk meg nekik. Viszont, hogy ilyen olyan idegen technológiát használnak, miközben pár héttel korábban saját hajójuk majdnem kilőtte magát egy katonai parádén elég vicces számomra.
A kamionsofőrös is oké, értem hogy most évforduló, de nem elég pontos a megfigyelés szerintem, mi semmit nem láthattunk belőle, nem sokkal van a régi mónika show meg balázs show vendégeitől akik olyanokat állítottak hogy jaj.
Szoktál te ezektől jobbakat is linkelni, olyanokat mint pl Stockbauer által linkelt film.
Ez a műholdas sztori meg vicces, 1 évig nem jöttek rá maguktól? Egyébként még régi szovjet műhold ha jól értesültem, szóval kétlem, hogy bármi nagyon titkos megoldás lenne már benne.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.09.02. 14:45:32 -
maki85 #4941 sajnos!!! erről is kiderült, hogy csak egy orosz katonai műhold volt, bár mondjuk kicsit furcsa, hogy miért kellett egy évig jegelni
bár, hogy katonai, mond valamit
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 14:33:14 -
maki85 #4940 szerintem egy link bedobásával nincs semmi baj, hiszen senki sem születik a tudás erejével
az persze már más tészta, ha hivatkozok egy oldalra, az tükrözi-e az én nézetemet, vagy el akarok-e érni vele valamit, mint pl én olykor egy-egy trash linkkel
-
maki85 #4939 " maki féle trash linkekkel"
a rosszból is származhat valami jó, vagy még egyszerűbben, kutyaharapást szőrével:))) -
overseer-7 #4938 Amúgy.. a véleményem szerint az iskolában valóba nem gondolkodni tanítják meg az embert.. Nem a kreativitásra nevelnek.. és elriasztanak a megkérdőjelezéstől is.
Ott egyszerűen csak leadják az anyagot.. és muszáj bedarálni, bemagolni az információt "nem a tudást" mint egy élő lexikon.
Aztán ebből dolgozat.. és el lehet felejteni.
Amikor én suliba jártam.. ez volt a menetrend.. ettől nem nagyon tértünk el.
Probléma megoldási gyakorlatok.. nem voltak.
Nem volt olyan, hogy adott egy probléma, és az a feladat, hogy ennek a problémának a megoldására találjunk ki, dolgozzunk ki megoldási terveket.. majd adjuk elő.
Helyette olyan, az, hogy előre bemagoltatják a megoldást.. majd azzal ellenőrzik, hogy megtanultad e, hogy ezt az előre legyártott megoldási tervet, vissza tudod e ismételni.. alkalmazni. Ami nem rossz dolog, de hiányzik belőle az új dolog létrehozása.. a kreativitás.. a megkérdőjelezés.. próbálkozás.. a probléma megoldásának keresése.. a legmagasabb szinten való gyakorlása, alkalmazása az intelligenciának.
Nem... ilyet nem tanítanak meg az iskolában.
Pedig nagyon jó és hasznos tréningeket lehetne erre kidolgozni.
Az információ, internet világában nem élő lexikonokat kellene kiképezni az iskolában a gyerekből.. hanem probléma megoldó kreatív emberi lényeket. -
Irasidus #4937 Mivel szeretitek a linkeket...
http://telapo.datatrans.hu/szkeptikus/2005/ -
overseer-7 #4936 szellemi környezetszennyezés
-
Irasidus #4935 Éppen azzal, hogy ellentétes vélemény is van a tiéddel, hagyom az emberekre a döntés! Ha csak mindenhol a te és a hozzád hasonlók véleményét lehetne olvasni, na éppen akkor lenne egyoldalú a tájékoztatás. Az ismeretterjesztés, és a szellemi környezetszennyezés elleni fellépésem nem beteges, jól átgondolt. Elhiszem, hogy szánalmasnak tartasz, de te is hidd el, hogy nem érdekel, hogy te minek tartasz. Másrészt ez egy levelező típusú forum, ahol véleményeket cserélnek az emberek, nem videómegosztó, és eddig csak annyi jön le a hozzászólásaidból, hogy képes vagy egy videót megnézni, és linkelni, ami nem túl nagy teljesítmény...
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 12:49:29 -
Stockbauer33 #4934 olvastad az előzményt is te szerencsétlen.Miért nem hagyod az emberekre hogy eldöntsék?Miért akarod ilyen betegesen erőlködve?Szánalmas vagy.Ilyenkor ajánlom hogy neszaporodjál de a te esetedbe mindenképp szaporodj és mesélj a gyerekednek.Ezt a nagytudást semmiképp nehagyd magadba
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.02. 12:32:03 -
Irasidus #4933 http://semmelweis.hu/pszichiatria/ -
Irasidus #4932 Itt nem arról van szó, hogy mi érdekli, hanem, hogy számára az iskola egy tekintélyelvű rendszer, amiben magolni kell. Számára az iskolában megszerezhető tudás, nem több véleményeknél, és úgy gondolja az övé van olyan jó, mint az ott felhalmozott tudás. És ez a baj, nem gondolkodni tanították meg, és nem arra, hogy miért annyi az annyi, miből következik, mivel bizonyították, stb. hanem csak magolni. Hiányzik belőle az objektív és kritikus gondolkodásmód, mert erre sem tanították meg. És ez a baj vele, nem az, hogy nem tud valamit, hanem, hogy kritika nélkül mindent elhisz, ami tetszik neki, és egyszerűen nem érti, mit jelent az, hogy bizonyíték. Illetve, hogy számára a vita, valami olyasmi amiben a másikat le kell nyomni, személyiségi kérdést csinál belőle (tehát vitatkozni sem tanították meg, és nem is tanult meg soha).
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 12:23:57 -
Stockbauer33 #4931 http://www.origo.hu/auto/20160831-ufokaland-nogradban.html -
fonak #4930 Szerintem sokunknak voltak ilyen élményei olyan tárgyaknál, amik kevéssé érdekelték. :)