6569
-
Stockbauer33 #5009 -
#5008 mi középiskolában úgy tanultuk hogy a mechanikát Newton befejezte és már nincs hová fejlődjön. lehet a kvantum mechanikával vagy a mechatronikával kevered -
Irasidus #5007 Persze, hogy nem tudok olyan tudományterületet felmutatni, ami semmit nem ér el, de nem is szándékoztam, ilyen nyilvánvaló hülyeséget mondani: Persze, hogy a tudományterületek eredményeket érnek el, és 60 év alatt borzasztó sokat. Egyetértek. (Ha megnézed, akkor mechanika is fejlődik, sokat. Csak hát amiről nem tudsz, ugye...)
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.04. 06:11:49 -
maki85 #5006 hát én úgy gondoltam, hogy ne gyakorolj már ennyire erős önkritikát:))
-
#5005 bármekkora abszurdumnak is hangzik de egyelőre a kisgyereknek van igaza, nem nagyon tudsz felmutatni az elmúlt 60 évből olyan tudományterületet ami épp semmit nem ért el (mehanikával nem ér jönni és hasonló több száz éve befejezett tudományterületekkel). -
Saintgerman #5004 de legalább azt nem mondhatod, hogy nem gondolok rád.. -
Saintgerman #5003 Inkább nem folytatom, nehogy mééég a pelenka tartalmával szembesülj.. -
Irasidus #5002 Igen, a pelenkába csinálás az tényleg hatalmas tudás! :D Neked még mindig megvan ezek szerint! :D :D :D Méééég, folytasd! LOL -
Saintgerman #5001 Nincsen itt semmi titkos tudás, de legkevésbé vicc. Mindannyian hatalmas tudással érkezünk, te is. Sajnos ezt a tudást a 4. évig elveszítjük... de nem mid egyformán... -
Irasidus #5000 Aha. A titkos tudás őrzője is vagy! Annyira vicces. :D -
Saintgerman #4999 Van még több is, de az nem ide tartozik... -
maki85 #4998 " legalább is a félkegyelműeket.."
ejnye-bejnye Saintgerman, hát szabad ezt??? -
Irasidus #4997 Mert gyerekként, már olyan tapasztalat és tanult egyén voltál, hogy te már akkor megkérdőjelezted a felnőtteket, meg a képzett kutatókat! És ez azóta sem változott, ugyanolyan művelt, és tapasztalt vagy mint akkor, azaz semmit sem változtál, vagy fejlődtél, magyarul! Igaz ugyan, hogy más gyerekek meg a Télapóban hisznek, de kinövik. Neked, ezek szerint nem sikerült, és egyetlen bizonyítékod annyi, hogy te gyerekként megmondtad? Gratulálok a "gyermeki" szellemi szintedhez! Van esetleg más bizonyítékod is, vagy csak ennyire futja?
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.03. 21:29:31 -
Saintgerman #4996 Tudod, kölyökkoromban, amikor a SETI t építették, azt kérdeztem a felnőtteket, hogy itt az összes tudós bolondgombát evett ? Ezek szitával akarják befogni a szelet ?! Nemrég láttam az igazgatót és tényleg ! A zufók közöttünk járkálnak, de van egy "kerítésünk" ami megnyugtat... legalább is a félkegyelműeket... -
Irasidus #4995 Miért van mit vizsgálni? Amit eddig linkeltél az szemét, bullshit, és némelyikben magad sem hiszel... Igen gáz. Szóval van más is?
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.03. 20:57:13 -
#4994 ja meg a south parkban is :D -
Saintgerman #4993 "nincs semmi amit vizsgálni kellene"
rákosi pufajkásai ezt úgy mondták anno: nincs itt kérem semmi látni való. tessék haza menni. Ha teccik érteni.. -
Irasidus #4992 " jól tudod a meteorológus feladata nem ez és a csillagászok egy vékony szelete vizsgálja a földönkívüli életet azok sem a más által észlelteket. ahogy mondod feloszlott és azóta nincs semmi amit meg kéne vizsgálni? vagy csak vége a hidegháborúnak és úgy gondolják most már nem kell vizsgálódni. akkor is azért paráztak, hogy nehogy szovjet fejlesztés legyen..."
A kérdés nem az volt, ki vizsgálja a földönkívülieket, hanem ki vizsgálja az égboltot, azt a teljes területet ahol az ufok előfordulhatnak. Te azt írtad, "észlelésekkel hivatalosan ha jól tudom nem foglalkozik senki tudományosan" - márpedig az égbolt észlelésével lehet ufot észlelni, ha valóban vannak ufók, és az égboltnak vannak észlelő, kutatói. Itt ugye megint úgy csinálsz mint aki nem érti mit mond a másik, bocs de ez annyira röhejes a részedről. És jól mondod, nincs semmi amit vizsgálni kellene. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.03. 19:51:03 -
#4991 nem azért tiltják, hanem hogy ne csinálj jóskapistablog.hu-t és ne másold át rá egy az egyben...
de nem ez leggusztustalanabb az oldallal kapcsolatban, hanem a komment szabályzat meg az orosz propaganda terjesztése. -
maki85 #4990 én csak egy megállapítást tettem, de rendben: lapozzunk:)) -
Stockbauer33 #4989 legyen úgy.Nem nagyon érdekel.Amég a topik gazda HG vagy egy moderátor nem szól addig ez igy fog menni.Legyen földönkivüli vagy forma 1-es vagy okostelefonos stb téma.Lapozzunk Maki
az okoskodókat nemnagyon látni ebbe a topikba
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.03. 14:09:46 -
maki85 #4988 ez az "újvilágtudat" valami nagyon profi szintre fejlesztette a butítást, mert még csak azt sem engedi meg, hogy szövegrészt kijelölve máshol rákereshessek az állításaira, amit más hasonló szintű oldalakon is egyre sűrűbben észrevehető
már ne haragudj, de, ha egy oldalt anélkül linkelsz be, hogy fűzné hozzá valamit, az másokban úgy jön le, hogy te azzal egyetértesz:)))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.03. 14:04:28 -
Stockbauer33 #4987 nem értek vele egyet.Ha találok valami érdekeset megosztom.Kevés 4-5 emberrel szoktam szemtől szembe megbeszélni nem itt kisregényekbe okoskodni.Nem rád értettem -
maki85 #4986 ezzel az írással te egyetértesz??
noha a cikk szerkesztői is hadilábon állnak saját "tudásukkal", mert telepakolták kérdőjelekkel
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.03. 13:53:20 -
Stockbauer33 #4985 http://ujvilagtudat.blogspot.in/2014/06/osi-idegenek-az-anunnaki-kapcsolat.html -
Saintgerman #4984 ha neked ezek után még mindig az ötös lottó nyereményére van szükséged, akkor neked már rég elment a hajó.. -
maki85 #4983 kíváncsi voltam ki lesz az első aki reagálni fog, hát bizony így legyen ötösöm a lottón/ ÁMEN -
#4982 Clark McClellandról nem sok mindent lehet megtudni, már csak az ufos oldalak hozzák fel kb, NASA honlapján már nem szerepel a neve, talán letörölték már, mert elég megoszlik a vélemény, hogy valóban dolgozott-e. Viszont másik exűrhajós is nyilatkozott hasonlókat arról is volt már szó. Persze mindent és mindenkit le lehet szólni. -
#4981 jól tudod a meteorológus feladata nem ez és a csillagászok egy vékony szelete vizsgálja a földönkívüli életet azok sem a más által észlelteket. ahogy mondod feloszlott és azóta nincs semmi amit meg kéne vizsgálni? vagy csak vége a hidegháborúnak és úgy gondolják most már nem kell vizsgálódni. akkor is azért paráztak, hogy nehogy szovjet fejlesztés legyen... -
Irasidus #4980 Amúgy ezekkel mi a célod? Csak mert látod, van néhány méregzsák aki halálosan komolyan veszi... -
Saintgerman #4979 a Zulu törzs meg a másik misét ! ott van a képen, hogy néztek ki azok az idegenek valamikor, akikből isteneket csináltak a vallások..
-
maki85 #4978 ami talán megér egy misét: dogonok hitvilága -
Irasidus #4977 Nem állítások voltak, hanem eredmények, és a tanulás nem azt jelenti, hogy értelem nélkül bemagolod ami a könyvben van. Semmi nem igazolódott be abból amit mondtál.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 21:22:33 -
Saintgerman #4976 Amiket te az iskolában tanultál könyvekből azok is csak állítások voltak, a történelem része már be is igazolódott, hogy hazugság volt, a többi meg most jön sorra. -
maki85 #4975 ez bizony igaz, mert van olyan hely, ahol mindenki azt állítja, hogy ő a Napóleon:))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.09.02. 21:17:53 -
Irasidus #4974 Az állítás nem bizonyíték, sem egy könyv. -
maki85 #4973 egy nagyon-nagyon profin felépített, kíváló zenei kisérettel aláfestett "bizonyíték", melynél ember legyen a talpán, aki nem dől, mint a viharvert gabona
-
Saintgerman #4972 Alex Collier állítására itt van ez a könyv bizonyítékként, ítéld meg te magad ez alapján, de tedd félre azt, amit tölcsérrel töltöttek a fejedbe.
http://www.alexcollier.org/alex-collier-defending-sacred-ground-1996.pdf -
maki85 #4971 az ilyenektől pedig, melyek a tudományra hivatkoznak, dobok egy hátast: Ne ijedj meg, de idegen DNS van a genetikai kódodban. Ezt mondja a tudomány. -
Irasidus #4970 "észlelésekkel hivatalosan ha jól tudom nem foglalkozik senki tudományosan, tehát tudományosan nem is lehet igazolva"
Bocsi, de igen. Úgy hívják őket, hogy csillagászok, meteorológusok, azok az emberek akik észlelik az eget, hivatalból. Tudom ezt nehéz megemészteni, hogy van egy terület aminek vannak kutatói, akik olyan dolgokat keresnek fent amit eddig még nem láttunk. Ugye erről szól a tudomány, kutatjuk a természet titkait. Másrészt, volt ilyen kutatás a 70 évektől egészen a 90 évekig, és semmit olyat nem állapítottak meg, hogy földönkívüliek lennének itt.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.09.02. 20:56:46