6569
-
overseer-7 #5049 az a izé is.. aki a szuperman volt régebben.. szuperman leesett a lóról egy ugratás során.. kitörte a nyakát.. azóta olyan volt mint egy tál leves, vagy mint virág az ablakba.. csak vegetált.
Ő tolta nagyon előre a médiában ennek az őssejt kutatás témát.. emlékszem amikor berobbant a köztudatba.. hirtelen mindenki, még hivatalosan is csodaszernek tartotta.. aztán jött a nagy kiábrándulás.
Még ma is csodaszerként gondolnak rá, de már látják, hogy mennyi fejlődés kell még, hogy szerveket lehessen sajáttal pótolni.. megváltoztassák a biológiai jellemzőket, annak érdekében, hogy a szervezet egészségesebb irányba lendítése.. "enzim vagy gyógyanyag termelő pótsejtek", vagy szövetpótlásra csont, vérpótló velő, mirigy sejtek, máj sejtek, idegszövet sejtjei stb... stb -
fonak #5048 Jobs is úgy döntött, hogy ő okosabb, mint a "hivatalos orvostudomány". -
#5047 "Egy haverom sok évvel ezelőtt diákmunkában egy nyáron át egy húsfeldolgozó üzemben dolgozott. Azóta nem eszik
párizsit, mert látta, hogyan készül. Én most beleláttam abba, hogyan készülnek az alternatívmedicina-
híroldalak. Tudják mit? Százszor inkább a párizsi."
Lehet, hogy aki meg látott már kemoterápiás beteget, az százszor inkább a vöröskáposztát/tengeri uborkát/stb. választja.
-
maki85 #5046 szerintem amíg nem volt internet, nem volt az emberi ostobaságnak lehetősége ilyen gyorsan elterjedni
a neten az hiteles, amit az olvasó, a néző annak vesz, műveltsége arányában
van aki szerint födönkívüliek irányítanak bennünket, mások pedig azt mondják, hogy egyenlőre nincs bizonyíték a födönkívüli életre
ha pedig néha egy-egy tudós megpróbál helyretenni némelyeket, akkor ők biztosan a háttérhatalom megfizetett pribékjei
úy látszik valóban igaz, hogy minél jobban tágul a tudás köre, annál nagyobb felületeten érintkezik az ismeretlennel, amit ki is használnak sokan -
overseer-7 #5045 A mai világban már nincs olyan hogy hiteles forrás.
Semmi sem hiteles..
Sőt a leghitelesebbnek gondolt médiából, info hot spotokból jönnek, áradnak ki azok az információk, amik kisiklatják a világot a normalitásból.. így lesznek háborúk, konfliktusok, és gyűlölködések.
-
Stockbauer33 #5044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5043 Tessék, lehet nézelődni
-
Stockbauer33 #5042 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hiteles forrást kérnék tőletek kedves fórumozók.Már unalmas a nem megbiz6ó forrás duma.Földönkivüli hireket(hegyeket) pls -
maki85 #5041 nem úgy, de mégis földönkívüli
hit kérdése az egész
ha akarom, van télapó
-
maki85 #5040 " hogy a Marson emberek élnek"
szerinted miért akarnak CSAK oda küldeni embereket??
azt akarják, hogy rossz vége legyen??
no nem egészen, mert ott már várják őket disznótorossal -
maki85 #5039 "van egy két szerencsétlen aki kiáll a kamera elé csak úgy lehetséges, hogy vannak nála még hülyébbek is, akik nézik"
BIG
meg olvassák-ot is vedd bele -
maki85 #5038 -
Stockbauer33 #5037 -
overseer-7 #5036 egy dolgot tartok figyelem előtt, amikor informálódom, hogy egy részt tárgyilagosnak gondolt módon működjön az információ megjelenítés.
A másik, hogy az akitől információ származik, mennyire kompetens abban a témában amivel foglalkozik.. jó jel ha több száz szakmai könyvet, kutatási eredményt és más médiaforrásokat jelöl meg mint hivatkozás.
-
overseer-7 #5035 Mutassatok már pár Pataki Attila konteós vagy ilyesmi videókat..
én nem ismerem személyesen.. csak a gitárost Alapit ismerem távolról de személyesen is. -
#5034 Abban egyetértünk, hogy aki egy blogon magát mindent átlátó leleplezőnek állítja be az vicces, mert gondolhatjuk mennyire lehet belelátása arról amit ír, innen európából.... Sokkal inkább kívánatosak azok akik olyan hírekkel foglalkoznak amik nem kerülnek be a fősodrású médiába. Ezt nem tagadhatjuk le, hogy ilyenek vannak,de elő kell venni egy szűrőt.
Vannak az orosz propaganda oldal által megvezetettek, akik oroszok által üzemeltetett, de angol nyelvű hírforrásokból táplálkoznak amik ritkán megbízhatóak.
Vannak amik teljesen fantáziára alapoznak és trollkodás szintűek.
Vannak kik nem ásnak elég mélyre és jelentéktelen dolgokat találnak, nem is érdekel sok embert.
Mindezek mellett azért vannak olyan oldalak amik ismeretterjesztőek, ahogy a szóban is benne van tényleg érdekes dolgokat terjesztenek, nem kell megváltania egy blogolónak a világot, pont elég ha eljut minél több emberhez és mint egy antenna csak közvetít. Ha jó kritikus szemmel válogatja meg a dolgokat, szerintem lehet egy ilyen hasznos.
Attól még nem komolytalan valami hogy a youtubera töltik fel, persze ezzel nem arra akarok utalni, hogy a "nagy gonosz csúnya USA-t jól leleplezték a youtuben", csak annyit, hogy ez is egy elfogadott és jól bevált tartalom terjesztési forma.
Példának okáért pl youtuben is fent vannak a wikileakses kiszivárogtatott videók.
Blogra meg mondanám mondjuk a vastagbőrt.
Patakival kapcsolatban annyit elárulok, hogy először a nagy deviza adósságával került a hírekben, hirtelen aztán kezdett ufo-zni. Azért tűnik nekem úgy hogy haknizik, bár tagadhatatlan, hogy utánajárt annak, hogy mit mondanak mások és azt visszamondja. -
#5033 Igen, az Aranyi László, hát amikor valaki belinkelte, nem is tudtam, sírjak-e vagy nevessek.
A legjobb az, amikor valaki a youtube-on terjeszti a nagy leleplezéseket. Észak-Koreábn egy plakát letépéséért lesittelnek államellenes bűncselekményért (jó, ha le nem lőnek), de az iszonyatosan gonosz USA-t a blogspoton és a youtube-n leplezik le.
Én inkább csak azt nem tudom eldönteni, ki a szándékosan hazudó bulvárszemét-gyártó és ki a meggyőződéses téveszmés (pl. Pataki Attila az utóbbinak tűnik, de nem ismerem személyesen).
@Saintgerman, nem kell nekem ahhoz konteót gyártanom, hogy bebizonyítsam, milyen könnyen megtéveszthetők az emberek. Itt egy kitűnő cikk a témában. -
Saintgerman #5032 Na, olyan biztos legyen a te vacsorád, ahogyan a gugli küld pénzt a számládra De ha még is olyan biztos vagy, hogy konteózni te is tudsz, akkor mért feltételes módban beszélsz ? Gyerünk, szivárogtass meg valamit a mérhetetlen készletedből, hagy okosodjunk mi is.
Az meg, hogy van egy két szerencsétlen aki kiáll a kamera elé csak úgy lehetséges, hogy vannak nála még hülyébbek is, akik nézik. És ezek csak az eszetlenekre vannak hatással, de semmi köze magához a tárgyhoz. -
#5031 Azt elhiszem, hogy nem személyesen pötyögte be, mert ezen a honlap üzemeltetője lehetett az összekötő, de attól még megkérhette őket, hogy írják meg helyette. Elég sok projectje volt az öregnek. -
fonak #5030 Nem tudta, csak egy futóbolond, aki nyilván sok "fontos" embert bombázott ilyen mélekkel.... szerintem. Nem hiszem, hogy Podesta személyesen találkozgatott vele.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.10.12. 18:58:28 -
#5029 Igen, szted valaki kamuból küldte más nevében? Mi értelme lenne ennek, ha csak nem tudja hogy ezek a mailek ki fognak szivárogni? Szóval szerinted nagyobb esélye van annak hogy valaki több mint másfél évvel a szivárogtatás előtt tudta, hogy lesz ilyen, minthogy Edgar Mitchel valóban regisztrált valami random névvel egy fiókot és arról küldte. Biztos találkoztak valahol személyesen és beszélgetés után megtudta a mailcímét és hogy oda küldhet ilyen anyagokat. Ez szerintem sokkal reálisabb. Ez nem hivatalos emailcím volt, valaki vagy ráblöfföl hogy megnézi van-e ilyen cím vagy tudja, hogy kinek küldi.
Ha Edgar Mitchel interjúk ahol beszél pl a szürkékről nem voltak elég meggyőzőek akkor gondolom ez még annyira sem, pedig jó volna észrevenni, hogy egy irányba mutatnak a dolgok és nem csak a nyilvánosság előtt pózolt ezzel, hanem szívügyének tekintette az információ terjesztését. -
fonak #5028 Annyit látok, hogy egy aol-os címről valaki ufókról hadováló méleket küldözgetett ennek a formának (mindenféle cikkeket belinkelve), és akkor mi van? Ez bizonyíték? -
#5027 Asszem Aranyi Lászlóról beszélsz, sztem sem a leghitelesebb forrás. Persze szkeptikusoknak mindegy ha a Holdon is járt valaki, mert az is biztos 85 évesen most a sztárságra hajt megint és azért mond ilyeneket... Biztos majd mi is életünk utolsó szakaszában olyan dolgokkal foglalkozunk majd amiről tudjuk hogy hülyeség. Mint pl Edgar Mitchel ebben és ebben az emailben.
Tudom csak megint híres akart lenni, még úgy is hogy magán levelezés amit elloptak :D -
#5026 Nem tudom.
De az biztos, ha holnap fellövök egy blogspot-oldalt, a bemutatkozó modulba beleírom, hogy a CIA-nál dolgoztam, most pedig szabadúszó újságíró vagyok, aztán "megszivárogtatnék" néhány "hiteles információt", akkor az ilyen oldalakon többen is boldogan lobogtatnák a cikkeimet.
Én pedig nézegetném a bankszámlámat, hogy mikor utal a Google Hírdetések.
Ez a kétségbeejtő abban is, amikor azt a szerencsétlent látom a youtube-on, aki állandóan arról magyaráz, hogy a Marson emberek élnek, a Hold sötét felén meg nagyvárosok vannak... aztán a kommentelők közül, akik vitatkoztak, az egyik benyögte, hogy biztos igaza van ennek az embernek, mert a NASA-nál is volt valami kiképzésen. :-D
Hát itt tartunk szellemileg sajnos. -
Saintgerman #5025 Sajnálom, hogy a Népszabadságot bezárták, ott biztosan hitelesebb lett volna.. -
#5024 Igen, valóban hivatalosan teljesen hiteltelen oldalon jelent meg a cikk, köszönöm szépen, hogy megosztottad. :-DDD -
Saintgerman #5023 Hivatalos ! Csak, hogy a kételkedők is tudják: Kína (is) elismerte az UFO k és földönkívüliek létét. http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/10/hivatalos-kina-elismerte-az-ufo-k-es.html -
overseer-7 #5022
annak a felhő alakú cuccnak érdekes alakja és mozgása van hmm
még cgi nek is fenomenális -
Stockbauer33 #5021 -
Pares #5020 Némelyik lehet bogár, amik egyenesen repülnek, azok valószínűleg műholdak, de van a videóban jó néhány, ami műholdnak tűnik, de egyértelműen és hirtelen 10-20 fokkal megváltoztatja a menetirányát... nagyon érdekes... -
overseer-7 #5019 Ezekre milyen magyarázatot tudtok adni?
Night vision széleslátókör
Mutatott rajta már madár rajokat és meteorokat meg villogó repülőket is.. összehasonlítás képen.
Ezekre a jelenségekre viszont mik a magyarázatok?
műholdak? repülők? ufók?
HD ben nézzétek.
-
Stockbauer33 #5018 -
Stockbauer33 #5017 illetve nem de most már mindegy
-
BladeW #5016 -
Irasidus #5015 Ennek a kérdésnek szerinted van köze a földönkívüli élőlényekhez? -
overseer-7 #5014 Clinton a Rockefeller dinasztiához tartozik? -
Stockbauer33 #5013 igen -
maki85 #5012 bizonyosan igaz, de engem zavar a világegyetemi gömbalak, mivel nincs kitüntetett irány, nem úgy mint pl a Tejútban
kitűnő link arra, hogy elgondolkozzanak páran, miért is nehézkes az ürrepkedés
hacsak (?!) -
Stockbauer33 #5011 -
BladeW #5010 vótmá