Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megérte, nagyon jó az íze!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A bulvár miért létezik? Ez pedig vastagon bulvár.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/07/a-szarnyas-humanoid-dns-es-rontgen.html
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
leforgatták a dolgot mint egy jó kis sci fi filmet.. aztán ha valaki kiszivárogtat valamit.. hülyének fogják nézni, és azt fogják gondolni róla, hogy túl sok ufós filmet nézett =)
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
a "csillagok háborúja" is hasonló cipőben jár
olvasni kell a sorok között😊))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.07.26. 22:36:15
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.07.26. 21:46:05
De amúgy igazad van, abba is hagyom, mert még rámfogják, hogy reptilián vagyok. <#beka3>#beka3>
Óriási fókát fényképeztek a Mars sziklás részén... <#falbav>#falbav>
Vagy drogosok írják, vagy szándékos kísérleti népbutítás, vagy tele van tömve reklámmal, és úgy gondolják, aki olyan hülye, hogy őket olvassa, az amúgy sem védekezik a reklámok ellen.
Az utóbbira tippelek.
Vaaagy, valamiféle ufológus Molnár F. Árpádok, még az is lehet.
Ha meg nincsenek itt, csak van valami bizonyíték, amiről csak a beavatottak tudnak... az elvileg lehetséges, csak valószínűtlen.
Teljesen önellentmondásos amit tesznek az uralkodók.
Mintha az önpusztítás, önkorlátozás csapdájába estek volna.
Miért olyan nagyon fontos, hogy ne tudjunk az idegen lények létezéséről?
ez alapvető információs, gondolkodási burokban, ketrecben tart fogva minket..
a mai téves elképzelésekből a világról.. téves következtetésekhez vezet.. a téves.. hibás következtetés meg mindig bukáshoz.. hibához vezet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Az erőszakszex monopóliuma az államé" XD
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.07.06. 21:36:41
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
az ember tudatalattija felszól egy két szót néha
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nekünk is volt olyan miniszterelnökünk, aki ismert volt a nyelvbotlásairól. 😊
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.07.05. 22:07:00
no-no!!!
Ha viszont a beszédet egy team készítette elő, akkor a tévedés még inkább kizárt. Akár így, akár úgy, először hangzott el az emberiség történetében - egy olyan magas hivatali szintről, ami aktuálisan is működik - hogy földi vezetés kapcsolatban áll a földönkívüliekkel. Nehéz elképzelni, hogy nem lenne szándékos és nem valami még nem ismert cél érdekében vetették be.
Tehát részemről a kérdés miért beszélnek hivatalos helyen UFO kapcsolatról ??
A kérdés az, hogy miért keverte bele az idegeneket a politikába?..
tényleg leleplezésre készül a globális politika?
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Redditről:
Note, in the official transcripts they cut out the reference to leaders on other planets.
Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin sont inquiets. J'ai vu et entendu et écouté plusieurs des dirigeants. Ils sont très inquiets parce qu'ils s'interrogent sur la voie que l'Union européenne va poursuivre. Et donc il faut rassurer et les Européens et ceux qui nous observent de plus loin.
Angolul:
Make no mistake, those who are watching us from afar are concerned. I have met and listened to several leaders. They are very worried because they are wondering about the course the European Union will take. So we must reassure Europeans and those who are watching us from further away.
A felszólalásában viszont "plusieurs des dirigeants d'autres planètes" hangzott el, vagyis "many leaders from other planets". Olvastam olyat is, hogy lehet hogy azt akarta mondani, hogy "plusieurs des dirigeants de notre planète", vagyis összekeverte a más és a mi szavakat, ami elég fura lenne, hiszen pont ellenkező a két szónak a jelentése...
iszlámban meg sííták.. szunniták.. stb
amíg egymást írtják.. én addig csak hátradőlök és pattogatott kukoricát rágcsálva figyelem őket a youtubon..ahogy felmorzsolják egymást.. jókat röhögök közben..
főleg azokon a jeleneteken.. amikor valami nagyokos az egyik kezében a koránt tartja a másikkal meg a mutatóujjával az égre mutat és halandzsázik.. hogy akhura..afgk adlkfg ékadfg é abdull.. affaemin afgd édflékg édk klbla bla bla bla.. és jól megmagyarázza, igaza van.. és meg kell ölni a többi arabot.
Annyira hatékony a vallás.. hogy azok a hülyék egymást.. sőt, saját magukat agymossák.
Bemesélik maguknak is, meg a többieknek is.. és "igaznak" gondolják magukat.
Amíg ide be nem teszik a lábukat.. addig én csak röhögök az arabokon.
és reménykedek benne, hogy talán egy napon mind elfogy egyszer.. hála a természetes kiválasztódásnak..
Dehát szép lassan ezek beeszik magukat europába is 😞
a megosztásra legtutibb a vallás (oszd meg, és uralkodj)
pl muszlimok egyik legfőbb ellensége a kereszténység, mégis egymást irtják ezerrel
viccesbe: ha tippelhetnék, akkor én junckert vélném aliennek, mert egy európai politikus nem lehet ennyire aljas, mint ő
" ha két király összeveszett.. valami hülyeségen.."
Kár hogy ez baromság. Lehet hogy azt mondták, ez vagy az a hülyeség volt az oka a háborúnak, de az igazi cél mindig is a hatalom meg a még több hatalom, meg a még annál is több hatalom megszerzése volt. Okot találni bármikor gyerekjáték, főleg ha minkét szemben álló félnek viszket már az ujja a ravaszon.
nagyon kemény hatalmi játszmák. érdekek feszülnek egymásnak.. és a konfliktusba bevonják a vallást is.. ideológiákat.. stb
mint ahogy mindig is a történelemben..
régen ha két király összeveszett.. valami hülyeségen.. milliók haltak meg.. katonák..parasztok, civilek stb..
ma ugyan ez a helyzet.. nagyon okos emberek tudják, hogyan mossák át.. irányítsák az emberek gondolatait.. úgy, hogy jó ötletnek tartsák ezt meg azt felrobbantani.. lemészárolni stb stb..