Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Hat évet dolgozott a Marson... <#taps><#taps><#taps>

Megérte, nagyon jó az íze!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
<#eljen>

Amiga
Sok hülye rámozdul ezekre = rengeteg kattintás, rengeteg reklámbevétel.

A bulvár miért létezik? Ez pedig vastagon bulvár.

Palinko
én azt, hogy már évekkel ezelőtt is lehetett látni hasonlót, szóval megint körbeért a dolog. hogy igaz-e vagy sem azt nem tudom eldönteni, ha biológus kutató lennék és előttem lenne a dolog akkor tudnám eldönteni esetleg
ok, akkor kik finanszírozták a hülyítést, és mennyiben térült meg nekik a nem kis befektetés ?

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

igen
Na és ehhez az "angyal légyhez" mit szóltok ? Ezt is laborban rakták össze, csak, hogy hülyítsenek minket ?
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/07/a-szarnyas-humanoid-dns-es-rontgen.html

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

én ugyan ezt hallottam a harmadik típusú találkozásokról..
leforgatták a dolgot mint egy jó kis sci fi filmet.. aztán ha valaki kiszivárogtat valamit.. hülyének fogják nézni, és azt fogják gondolni róla, hogy túl sok ufós filmet nézett =)

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Naná, a Csillagok háborújában ki is van írva az elején, hogy réges-régen egy távoli galaxisban...
én úgy hallottam, hogy a "nyolcadik utas a halál" valójában dokumentum film volt, megtörtént esemény, csak megijedtek, hogy kitör a pánik, és ezért sci-fi-ként forgatták
a "csillagok háborúja" is hasonló cipőben jár
olvasni kell a sorok között😊))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2016.07.26. 22:36:15
azt mindjárt gondoltam, hogy te nem neveznéd, mivel te már azt is tudod, hogy egy hülyénél mi a rosszabb... további szorgalmas munkát.. <#idiota>

Azt azért nem nevezném kutatásnak, hogy tőből beszopod néhány agyhalott, youtube-ra felrakott meséjét.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.07.26. 21:46:05
Nyomatni is fogja addig, amíg lesznek ilyen Amiga féle félnótások, akik nem tudják megkülönböztetni az egyik infót a másiktól. Ezeknek az agyhalottaknak ez a moslék is nagyon jó, mert ha azt mondanád nekik, hogy az elmúlt pár évben egy pár tucat személy lépett nyívánosságra, akik 6-20 évet dolgoztak a Marson és a Holdon emberi és alian bázisokon, akkor biztos lehülyézne. Pontosan az ilyeneknek gyártják ezt a sz@rt, mert aki gondolkodni tud, az nem ezt olvassa, hanem maga is kutakodik. Itt van pl. Laura Eisenhower (az elnök unokája, hogy csak őt említsem) ő hat évet dolgozott a Marson, de vannak aki 16-20 évet is töltöttek kint. (persze megértem azt is, hogy az ő szemükbe mi vagyunk a hülyék) https://www.youtube.com/watch?v=cQwEB75YWrs

A kormányközeli bulvársz.r ripost.hu is nyomja ezeket. <#falbav>
Amiga
Nem is azt mondom, hogy kösd infúzióba az állami tévét (tévéket). :-)

De amúgy igazad van, abba is hagyom, mert még rámfogják, hogy reptilián vagyok. <#beka3>

Amiga
Miért olvasod ezt a szar oldalt?
Óriási fókát fényképeztek a Mars sziklás részén... <#falbav>
Vagy drogosok írják, vagy szándékos kísérleti népbutítás, vagy tele van tömve reklámmal, és úgy gondolják, aki olyan hülye, hogy őket olvassa, az amúgy sem védekezik a reklámok ellen.
Az utóbbira tippelek.
Vaaagy, valamiféle ufológus Molnár F. Árpádok, még az is lehet.

Na mármost, ha az idegenek azt akarnák, hogy tudjunk róluk, el tudnák intézni, ha itt vannak, nem? Vagy netán ők az "uralkodók"? Ez esetben persze érthető, de akkor nincs mit tenni.
Ha meg nincsenek itt, csak van valami bizonyíték, amiről csak a beavatottak tudnak... az elvileg lehetséges, csak valószínűtlen.
amúgy.. mennyire beszűkítik az emberi faj gondolkodását, képzeletét azzal, hogy letagadják az alienek létezését.

Teljesen önellentmondásos amit tesznek az uralkodók.
Mintha az önpusztítás, önkorlátozás csapdájába estek volna.

Miért olyan nagyon fontos, hogy ne tudjunk az idegen lények létezéséről?
ez alapvető információs, gondolkodási burokban, ketrecben tart fogva minket..
a mai téves elképzelésekből a világról.. téves következtetésekhez vezet.. a téves.. hibás következtetés meg mindig bukáshoz.. hibához vezet

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

OFF Ez még jobb 😄

"Az erőszakszex monopóliuma az államé" XD

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.07.06. 21:36:41

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#nevetes1>
frajdi elszólás..
az ember tudatalattija felszól egy két szót néha

Pluskast
Csak nem ilyesmire gondolsz? 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lehet... de akkor hivatalos szövegből miért hagyták ki teljesen?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Palinko
kipróbáltam a gtranslateben és nagyon nem. még a szótagszám sem egyezik, nem hogy a hangzás.
Egyszerű nyelvbotlás, az utolsó bekezdés alapján, a "d'autre" és "de notre" az majdnem ugyanúgy hangzik.
Nekünk is volt olyan miniszterelnökünk, aki ismert volt a nyelvbotlásairól. 😊
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.07.05. 22:07:00
azért ne feledd, hogy egy idegen technológiát el is kell sajátítani, és nem biztos, hogy hoppra megy😊)
Palinko
ja csak jelenleg nem röhögték végig. az orosz alien rakétákról meg ennyit:
" először hangzott el az emberiség történetében"
no-no!!!

Palinko
erre én is kíváncsi lennék, de egyelőre több esélyt adnék a saját szakállra, egy hajszálnyival. mivel ha ezt kellett mondania, akkor talán több újságírói kérdés lenne, meg csámcsognának a témán, a média nagy része még is elhallgatja. ezért gondolom a hajszált a saját akcióra, persze ez közel sem biztos, mert lehet csak csali, vagy próba meg száz oka lehet annak miért nem feküdtek jobban rá a kijelentésre 😞
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy a szöveg tartalmát maga Juncker készítette elő egyeztetés nélkül, vagy előkészítették neki. Ha vezetés tudta és beleegyezése nélkül volt "einzelgenger", vagy saját szakállára dolgozott az szarvas hiba, amiért ki fogják rúgni.
Ha viszont a beszédet egy team készítette elő, akkor a tévedés még inkább kizárt. Akár így, akár úgy, először hangzott el az emberiség történetében - egy olyan magas hivatali szintről, ami aktuálisan is működik - hogy földi vezetés kapcsolatban áll a földönkívüliekkel. Nehéz elképzelni, hogy nem lenne szándékos és nem valami még nem ismert cél érdekében vetették be.
Tehát részemről a kérdés miért beszélnek hivatalos helyen UFO kapcsolatról ??

Szerintem elég nagy részlet, hogy önmagában is értelmezhető legyen, nem csak egy mondatról van szó.

Pluskast
Azért én arra is kíváncsi lennék, hogy mi volt a szöveg eleje és mi a vége. Mert ez egyértelműen egy nagyobb felszólalás kiragadott részlete. Szóval érdekelne, hogy mivel összefüggésben mondta.

junker pontosan úgy értette ahogy mondta.. nincs semmi féle nyelvbotlás.. a szövegkörnyezet is alátámasztja, hogy úgy mondta ahogy értette.

A kérdés az, hogy miért keverte bele az idegeneket a politikába?..
tényleg leleplezésre készül a globális politika?

Palinko
ezt szinte kizárnám, igaz, hogy luxemburgi az anyanyelve, de már az általános iskolát is elég francia nevű helyen végezte, meg a középiskolát is... szóval azért meg tudja különböztetni a hamut a mamutól. ráadásul az is erősíti ezt az érvet, hogy igaz én nem tudok franciául de a planètes-t még én is megértem és nem mondom ha nem arra gondolok 😄
Pluskast
Sok féle variációt el tudok képzelni, még azt is, hogy szarul beszél franciául aminek következtében ilyen félreértéseket generál, csak akkor meg ne az EU-ban dolgozzon, és legfőképpen ne az Európai Biztosság elnöki posztját töltse be, mert a végén még felcseréli a hadüzenet és a békekötés francia szavait és mondjuk ezt épp az oroszoknak címezi.

Brainfart. Mint a "Kollégám jelentkezik a Parlament elől, Siófokról."

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

A beszéd hivatalos leiratában nem meglepő módon teljesen kihagyták a "bolygó" szót, pedig tisztán hallani, hogy kimondja. Sőt, az egész szöveg is elég furán van megfogalmazva.

Redditről:

Note, in the official transcripts they cut out the reference to leaders on other planets.

Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin sont inquiets. J'ai vu et entendu et écouté plusieurs des dirigeants. Ils sont très inquiets parce qu'ils s'interrogent sur la voie que l'Union européenne va poursuivre. Et donc il faut rassurer et les Européens et ceux qui nous observent de plus loin.

Angolul:

Make no mistake, those who are watching us from afar are concerned. I have met and listened to several leaders. They are very worried because they are wondering about the course the European Union will take. So we must reassure Europeans and those who are watching us from further away.

A felszólalásában viszont "plusieurs des dirigeants d'autres planètes" hangzott el, vagyis "many leaders from other planets". Olvastam olyat is, hogy lehet hogy azt akarta mondani, hogy "plusieurs des dirigeants de notre planète", vagyis összekeverte a más és a mi szavakat, ami elég fura lenne, hiszen pont ellenkező a két szónak a jelentése...

de a az NWO topikot komolyan veszed kezdetétől fogva, nem lennének ilyen kérdéseid.. <#nevetes1>

Palinko
Király! A választ várjuk majd ide is, van határidejük? Sztem az lesz, hogy megkapod a hivatalos jegyzőkönyvet ahol nem ez szerepel majd :-/
Pluskast
Tekintsetek hülyének, de én írtam az EU hivatalos oldalára (bármilyen témában lehet) és feltettem a kérdést, belinkelve a videót, hogy ez most akkor mi is volt és hogyan is értelmezendő. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz rá a hivatalos válasz (gondolom nem az, hogy igen Juncker földönkívüliekkel dumál).

Ez nem valami pontos fordítás, legalábbis az angol fordításokból kiindulva.

sőt.. a valláson belül is a legtutibb a vallás megosztása.. az EGYházat.. felekezetekre való megosztása..protestáns.. katolikus.. görög.. stb..
iszlámban meg sííták.. szunniták.. stb
amíg egymást írtják.. én addig csak hátradőlök és pattogatott kukoricát rágcsálva figyelem őket a youtubon..ahogy felmorzsolják egymást.. jókat röhögök közben..

főleg azokon a jeleneteken.. amikor valami nagyokos az egyik kezében a koránt tartja a másikkal meg a mutatóujjával az égre mutat és halandzsázik.. hogy akhura..afgk adlkfg ékadfg é abdull.. affaemin afgd édflékg édk klbla bla bla bla.. és jól megmagyarázza, igaza van.. és meg kell ölni a többi arabot.
Annyira hatékony a vallás.. hogy azok a hülyék egymást.. sőt, saját magukat agymossák.
Bemesélik maguknak is, meg a többieknek is.. és "igaznak" gondolják magukat.

Amíg ide be nem teszik a lábukat.. addig én csak röhögök az arabokon.
és reménykedek benne, hogy talán egy napon mind elfogy egyszer.. hála a természetes kiválasztódásnak..
Dehát szép lassan ezek beeszik magukat europába is 😞

<#eljen><#eljen>

a megosztásra legtutibb a vallás (oszd meg, és uralkodj)
pl muszlimok egyik legfőbb ellensége a kereszténység, mégis egymást irtják ezerrel
nem azt állítottam, hogy juncker holt mák volt
viccesbe: ha tippelhetnék, akkor én junckert vélném aliennek, mert egy európai politikus nem lehet ennyire aljas, mint ő
gothmog

" ha két király összeveszett.. valami hülyeségen.."
Kár hogy ez baromság. Lehet hogy azt mondták, ez vagy az a hülyeség volt az oka a háborúnak, de az igazi cél mindig is a hatalom meg a még több hatalom, meg a még annál is több hatalom megszerzése volt. Okot találni bármikor gyerekjáték, főleg ha minkét szemben álló félnek viszket már az ujja a ravaszon.

én is osztom ezt az álláspontot..
nagyon kemény hatalmi játszmák. érdekek feszülnek egymásnak.. és a konfliktusba bevonják a vallást is.. ideológiákat.. stb
mint ahogy mindig is a történelemben..
régen ha két király összeveszett.. valami hülyeségen.. milliók haltak meg.. katonák..parasztok, civilek stb..
ma ugyan ez a helyzet.. nagyon okos emberek tudják, hogyan mossák át.. irányítsák az emberek gondolatait.. úgy, hogy jó ötletnek tartsák ezt meg azt felrobbantani.. lemészárolni stb stb..