6569
12149940121232355297.jpg
  • overseer-7
    Több video kellene ide autentikusnak tűnő ufo video.
    Ne egyértelmű cgi ket tegyetek ki..
    hátha lehet, hogy van eredeti ufós is.
    szerintem több mint 50% az esélye, hogy a létező idegenek itt vannak.

Ha én mondjuk idegen lennék, és itt kószálnék ebben a galaxisba több száz millió éve.. biztos észre vettem volna, hogy itt burjánzik az élet.
    és mivel nem vagyok rosszindulatú, nem pusztítottam ki az életet, és nem rekviráltam el a szép kis kék bolygót.
    Viszonylag érintetlenül hagyom, és talán besegítek itt ott az evolució munkájába, hogy ne keljen már kivárni azt a nemtom hány száz millió évet amíg az értelem kifejlődik annyira, hogy feltalálja az írást.
    Helyette nyomok egy kis dns tuningot.. feltöltöm információkkal a saját akaratom, képmásom szerint.
    Aztán mivel úgy sem tudok meghalni már, a fejlett csillió éves technológiám miatt.. szépen hátra dőlök és figyelgetek.
    .. és talán ha valami nem tetszik, lekúrok egy ba*zot nagyot a földre, hogy tudják hol a helyük
    Biztos nem hagynám, hogy ilyen ütemben kiírtsa az egyik faj a másikat.. csak mert okosabb és megteheti.
    Lehet csinálnék egy restore lehívást.. és törölném a munkaselejteket.
  • Stockbauer33 #5145
  • tamas79
    Még egy utolsó: "Nem szabad elfelejteni, hogy Fulford csak egy újságíró, és amiről tudósít az távol keletről jön, ahonnan szinte egyáltalán nincs háttér infonk..." tudod, messziről jött ember azt mond amit akar. Miért mindig olyan helyen találnak vmit , aminek nem lehet utána járni? Nem érdekes? Mount-Everest, Antarktisz, csendes-óceáni sziget, stb. Ja, hogy ne lehessen utánajárni. De ha még is oda megy vki és mégsem talál semmit , elő lehet venni az aduász 3 betűsöket, vagy az idegen álcázótechnikát. De erőlködj csak, tényleg befejeztem.
  • tamas79
    Jelzős szerkezetet mellőzni. Te mire harapsz? Arra, hogy bizonyíték nélkül mindenki azt ír amit kitalál? 0 , nulla, nyista , nuku.... soroljam még? Aztán ha mégsem jön be , bölcsen hallgat, majd előáll még nagyobb baromsággal.
    De ,mint mondtam ugyan olyan hülye, mint pataki, csak jobban eladja magát. Ennyi . Itt is befejeztem veled. Tégy tiltólistára.
  • Saintgerman
    Nem, egyáltalán nem azonos súlyú !
    Fulford valóban a Fehér Sárkány társaság szóvivője. Az, hogy komoly hiányosságai vannak általában, nem jelenti azt, hogy hazudozik is. Erre és más hiányosságokra már én is felhívtam a figyelmet az NWO-n amikor a Fibonacsi számrendszert említette. Nem szabad elfelejteni, hogy Fulford csak egy újságíró, és amiről tudósít az távol keletről jön, ahonnan szinte egyáltalán nincs háttér infonk... Ha ki tudod választani magadnak a hasznosakat belőle, akkor előnyödre válhat, ha nem, akkor meg minek olvasod..

Ennek a hercegnős sztorinak meg van egy eredeti változata is, aminek lehet, hogy van köze a valósághoz, de ez a változat nyilvánvaló marhaság. Persze lehet, hogy épp ez a cél vele... Mint az óriás csontvázakkal... csinálnak egy pár fake fotót, és a tamás féle fél ... tek csak arra harapnak...
  • ReszegKoldus
    "előrejelzései, figyelmeztetései eddig általában beigazolódtak"

• tamas79
    Tudod "cimbora" , ez nagyon izzadságszagú benyögés. De erölködj csak. De mond csak Fulretard milyen bizonyítékkal szolgált már? Ja, hagyd csak , semmivel. Mesélni mindenki tud. Ezért egyenértékü Patakival. Csak jobb a dizájn.
  • Saintgerman
    Tudod cimbora a baj az, hogy vannak olyan kretének is, akiknek a gizike és a gőzeke is ugyan az. Nekik az tán tényleg mind 1, hogy Fulford, Győzike, vagy ufó, nektek mind kívül esik az értelem tartományán és számotokra mind egy kalapba való..
  • tamas79
    Nem mondod, hogy van ilyen? Ne már. Csaknem a Benjámin Fullretard kattintásvadász oldalára gondolsz? Vagy a szabadonébredökre? Vagy tetszölegesen kiválasztott ufo/konteo/fényevö oldalak valamelyikére? Bár ezeket nem kell lejáratni, megteszik maguk is.

A szemüregre visszatérve, nem , nem láttam még idegen lényt, pláne nem a csontvázát, ( én nem tekintem "bizonyítéknak" a MIB és társai filmeket) de Katalizátornak igaza van. A szemüreg az sima, hogy forogna benne bármi sérülékeny? Az izület idegenéknél is sima lenne, hisz ott is mozognia kell vminek, nem?
  • Saintgerman
    hát ja, a fake news terjesztés egy új üzletág lett... épp most volt az ARD tv hírekben, hogy egy koszovói gyerek napi ezer eurót kaszál kattintgatásokból, ezeknek a terjesztéséből...
  • Saintgerman
    Hoax. Ha nem írták volna bele, hogy kiszivattyúzták a folyadékot, hogy könnyebb legyen a márvány koporsó - még hihető is lenne..
  • Katalizátor
    Önteltség ami mások ellen irányul? Mesélj még erről kérlek! Milyen az?
  • Saintgerman
    Hogy ha ennek a szónak az öntelt jelentéséből indulsz ki, akkor miért van az, hogy mindig azok "keresnek meg", akik iránt/ellen ez az "önteltség" irányul..
  • Katalizátor
    Rátartiságot.
  • Katalizátor
    Bocsi, Pluskastnak ment.
  • Katalizátor
    Azért az evovúció (akármilyen változatos is) segít neked kizárni a baromságokat. Pl baromság lenne egy olyan élőlény, aminek a bordáin tüske van, amely körbeöleli a szivet. Életképes? Nem!
  • Pluskast
    Hoax valóban lehet, de azért az a kijelentésed, hogy "nem lehetne ilyen csonttaréjokkal tarkított", finoman szólva is hülyeség. Találkoztál már életedben űrlénnyel? Szerintem nem, és nem feltétlenűl kellene az emberi anatómiát párhuzamként felhozni, mivel ha léteznek űrlények azok ugyebár nem emberek.
  • overseer-7
    minden attól függ hogy melyik kézben fogják azt a bizonyítékot
  • Saintgerman
    a zoroszoknak nem, de azt látom, hogy kézzel fogja a zufót.. mindig kézzel fogható bizonyítékot akartatok, kell ennél még kézzelfoghatóbb ?
  • tamas79
    "Hitler titkos tagja volt egy titkos társaságnak ..." tehát még a társaság sem tudta, hogy a tagja. Ez igen...

"ennyire benne voltak a nácik az elmebajban.. " a nácik IS, na meg még kik? Nem kell válaszolni.

A koponya meg annyira hiteles mint bármi más hoax ebben a témában, bár egy hívönek mondhatják. Az elsö, hogy a szemüreg nem lehetne ilyen csonttaréjokkal tarkított.
  • Saintgerman
    'Hitler titkos tagja volt egy titkos társaságnak amit Thule társaság neveztek.. ott is az "okkult és sátáni" erők voltak a főszerepben'

Nem egészen. Az is lehet, hogy a Thule társaságnak volt annyi esze - Hitlerrel szemben - hogy tudta azt, hogy a Földön nem tanácsos megépíteni azt a hi-tec világot, ami már az ő kezükben volt, így neki láttak földön kívül építkezni... (Laura Eisenhower, Cory Goode, Randy Carmer.. stb is lehet, hogy náluk dolgoztak)

Így azt az okkultak odakinn virgonckodnak, a sátániak pedig Hitler eltűnése után megalapították a Usraelt és a sátán küldöttei rócsild soros & társai nevében tovább gyalázzák a földlakókat..
  • overseer-7
    A Vril-társaság 1919-ben alakult, eredetileg Össznémet Metafizikai Társaság (Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik) néven, 1920-ban vette fel a Vril-társaság belső nevet, de ez a külvilág számára nem volt ismert. Alapítója a Thule Társaság tagja, Karl Haushofer, más vélemények szerint a Thule Társaság Nagymestere, Dietrich Eckart. A társaság deklarált célja az árja faj eredetének kutatása. Más vélemények szerint az igazi cél az árja faj elit emberei kitenyésztése, a világ germán faj által gyakorolt hegemóniája, és hogy a természetfeletti erőket felhasználva leigázzák a világot.

A társaság magját egy női médiumcsoport képezte, vezetőjük egy Thule társasági tag, a zágrábi Maria Orsitsch (Orsic) médium, aki állítása szerint kapcsolatban állt az Alfa Taurin élő árja földönkívüliekkel
    Ezek az idegenek a régmúltban meglátogatták a Földet és települést hoztak létre Sumériában, valamint hogy a vril szó is sumér eredetű, eredetileg Vri-Il, aminek jelentése isteni.

A cél érdekében a Vril társaság félretette a férfiakkal szembeni idegenkedését és egyesült a Thule Társasággal és a DHvSS (den Herren vom Schwarzen Stein, a Fekete Kő Urai) társasággal, hogy az Aldebaraniak üzenetei alapján megalkossanak egy interdimenzionális repülésre alkalmas berendezést.

A társaságba tartozott állítólag Adolf Hitler, Alfred Rosenberg, Heinrich Himmler, Hermann Göring és Hitler személyi orvosa, Dr. Theodor Morell is. Ők eredetileg a Thule társaság tagjai, akik még 1919-ben léptek be a Vril-be. A Thule társaság egy évvel később, 1920-ban alapította a NSDAP-t (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei).

ennyire benne voltak a nácik az elmebajban.. vagy a földönkívüli témában
  • overseer-7
    Ahnenerbe

Erről olvastam egy könyvet régebben..
    A nácik nagyon benne voltak az okkult dolgokban.. odáig elmentek, hogy távolbalátókkal jósoltatták meg az ellenség tartózkodási helyét.
    és állítólag voltak szignifikáns eredményei is a projectnek.. ami nem írható a véletlen számlájára.

az Ahnenerbe hez tartozott a Sonder commando Hexen csoport.. ők voltak a boszorkányok.. akik a világ minden táján kutattak külföldi helyeken a titkos tudások után.. keresték a vrill-t ami valamiféle erő volt ami segíthetett megépíteni a foo fightereket.
    Ott volt még schauberger tornádó hajtóműve is.. amit titokban tartottak sokáig 45 után.
    Hitler a bécsi múzeumból elvitte magával a Longinus lándzsája nevű erekjét ami természet feletti hatással bírt.
    Hitler titkos tagja volt egy titkos társaságnak amit Thule társaság neveztek.. ott is az okkult és sátáni erők voltak a főszerepben..
    Persze csak titokban. Kifelé a világ számára úgy működnek mint egy hagyományőrző úttörő tábor :)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Vril_t%C3%A1rsas%C3%A1g
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Thule_T%C3%A1rsas%C3%A1g
  • Saintgerman
    Szerintetek mennyire fogható kézzel az alábbi bizonyítékok az idegenek (itt)létéről ?
    http://24.hu/elet-stilus/2016/12/07/urlenykoponyakat-talaltak-orosz-kutatok-egy-naci-ladaban/
  • Pluskast
    Semmi nem lesz ebből. Ha tesz is valami történelmi bejelentést, akkor sem ez lesz az. Az egész évi fizetésemet rá, hogy nem lesz semmi ilyen bejelentés.
  • overseer-7
    ókori alien coin régiség

• overseer-7
  • overseer-7
  • overseer-7
    van.. videónk is van.. eddig talán a legközelebbi és leg autentikusabb videó ez..
    nem valószínű hogy CGI lenne.. viszont nem zárják ki a szakemberek, hogy elbábozták és csak egy baba az egész..
    Vagy lehet, hogy egy nagyon jó minőségű animatroncs.

Viszont lehet látni a bőre és a kötőszövet alatt megfeszülő inakat.. ezt nehéz lehetett elbábozni.

• InfoCsill
    valaki most már mutasson egy képet ezekről a földönkívüliekről, tudni akarom hogy néznek ki, van valakinek képe róluk?
    Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2016.12.02. 19:16:57
  • Stockbauer33 #5107
    pedig hiányzol
  • overseer-7
    Nna.. keressük meg az ufókat.

• Palinko
    Érdekes csak rágooglezni az "Obama bejelent" kulcsszavakra, valahogy mindig ez a téma jön elő. Most sem várok mást, pletyka, pár kattintás, néhány hirdetés.
  • allock #5104
    Leköszönése előtt történelmi bejelentésre készül Barack Obama

állítólag..esély?
  • Katalizátor
    Nem tudom miről beszélsz.
  • tamas79
    Oké, galambom.
  • Saintgerman
    Nem, nem azért mert a konteóba nem illik, hanem azért, mert a hatalmat bitorló elit számára az az előnyös, hogy ha a valódi tudást butasággal helyettesíti be, és ezt nevezi hivatalosan tudománynak.
  • tamas79
    Igen, lehet. Jelenleg részedröl van egy feltételezés, az általánosan elfogadott tudományos magyarázat pedig már le lett írva.vége , nincs tovább. Egy orvosszakértö miért nem hivatalos és tudományos? Vagy egy biológus? Mert nem illik a konteóba? Hagyjuk is, nem kell válaszolni.
  • overseer-7
    látom én hogy igazad lehet.. de nem biztos semmi sem.

Csak akkor zárnám le a dolgot, ha tényleg hivatalos és tudományosan szervezett kutatás bizonyítja egyik vagy másik feltételezést.. esetleg valami másra jönne rá.
  • tamas79
    Tessék erre vártál. Egy szenilis öregember meséi. Nem övele van bajom, azokkal akik ebböl hasznot húznak. Hisz nem rajtuk röhögnek, hanem ezen/ezeken a szerencsétleneken.
    Amúgy mit gondolsz, amikor találtak ilyen eseteket, nem az volt az azt vizsgáló emberek elsö gondolata, hogy juhé! most majd megmutatjuk, aztán jött a döbbenet, hogy mi is okozta ezt. Nem , nem földönkívüli, hanem egyszerü, teljesen "hétköznapi" okok. Mondtad, hogy elismered Occam borotváját, de mégis kötöd az ebet a karóhoz.
    De örülhetsz, megjött allock és a hön áhított igazság. Ehhez tényleg nincs mit hozzáfüzni. Sok sikert a továbbiakban.