6569
12149940121232355297.jpg
  • Anaid
    Volt a TV-ben egy műsor, ami választdott erre a kérdésre:"Minde tudós, aki ezzel a területtel akar foglalkozni a "jóhírét" teszi kockára vele, mert annyira nem veszi a többség komolyan. Ne csodálkozz, hogy nem sűrűn publikálják. Állandó harc. Tipikus birkaszindróma: menni a tömeg után, különben lehet hogy egy életen át "piszkálnak", mert megvannakaz oratlan elvárások. Pl.: komoly tudós ne foglalkozzon ilyen légből kapott dolgokkal, főleg, mert viszonylag egyszerűen cáfolják (azt hiszik, bizonyított cáfolat:)), mondván, szar volt a fényképező, szar volt a kamera...stb. ezen a területen nem elegendőek az ilyen "bizonyítékok", míg más területen igen. Nem egyforma a mérce, igazodik a birkaeffektushoz.
  • patiang
    Láttam már olyan riport műsort is, ahol azokat szólították meg akik átéltek már valamilyen "földönkívüli" eseményt. Hát azok között az Á-tól a Z-ig minden előfordult. Pl volt olyan nő, akit az idegenek teherbe ejtettek az űrhajón, és ő érezte is, hogy mozog a "baba", férfi akitől spermát vettek, mert állítólag ők mi vagyunk a jövőben, de vissza kellett jönniük, mert elkorcsosodott az emberi faj.
    Egyébként a piramisokat is az ufok építették, legalábbis segítettek.
    Ugye.....................??
  • patiang
    Hát én nem gondolom, hogy a "titkos vagy felsőbb szervezetek" ilyen holmi HOAX-os módszerre lennének rászorulva, meg a médiára.
    Nem vitatom, hogy bármi lehetséges. Még az is, hogy egy elkövetkező katasztrófa előtt állunk, amit az illetékesek már tudnak, csak nem akarnak pánikot kelteni, mert annak semmi értelme.
    De azért Te is tudod mi kell a népnek: ciszkusz és kenyér
    Hát legalább cirkusz legyen.
  • Looooser
    so true....
  • Pares
    A médiabirodalom útjai kifürkészhetetlenek...
  • Looooser
    igen bulvár szinten, de van amit azért raknak bulvár lapokba, hogy az emberek azt hidjék, hogy HOAX. mert mi van ha a kezedbe veszel egy blikket, mi fit át a fejeden amikor olvasod a cikkek címét kb ez:
    -kamu..kamu....pénzért...kamu...nem érdekel...leszarom...kamu...kacsa...
    és ha beraknak mondjuk egy egy igazi UFÓ-s földön kívülis riportot, az átlag a feljebb említett indok miat átugranak... a titkos vagy felsőbb szervezetek meg simán tudnak így nyiltan üzenni egymásnak, lásd M.I.B.
  • patiang
    ez
  • patiang
    "Legutbbi tudtomal a kinai reptéri incidens."

Szeretném hinni, hogy nem vagyunk egyedül. Bár az indiánok is rosszul jártak a "földönkívüliekkel".
    Csak az a bajom, hogy minden ilyen eseménnyel csupán bulvárszinten foglalkoznak.
  • Looooser
    és az mi is volt?
  • Sárkányölő 88
    Mi topic lakok valóban sok információnak hiányában vagyunk,de nyilván vannak nálunnknál okosabbak .(olyanok akik nem osztják meg az emberiségel a titkaikat)
    A fantazmagóriára,hogy léteznek lehet rá okunk.
    Legutbbi tudtomal a kinai reptéri incidens.
  • hékásébredj
    "Vagyis Földönkivüli élőnynek valami olyasmit gondolnék, aki összetett tudatú, képes helyváltoztatásra, és önreprodukáló?"

Azt nem lehet tudni,hogy a földönkívüli élőlényeknek is ezek az ismérvei,mint ahogy az embereknek. Mivel másik világ, más értékrend. Amíg konkrétan semmit nem tudunk róluk, addig a róluk feltételezett dolgok csupán fantazmagóriák.
  • ASR Godfather
    vannak földön kívüli élőlények, egy másik bolygón.
  • Pares
  • Sárkányölő 88
    Valoszinüleg ők is fizikálisak de csak a maguk sikján,innen jön a gondolatokal való kapcsolat tartás.
  • forrai
    Köszönöm a válaszod.
    Mert zavaró, hogy itt a földön is sok élőlény van, amelyeket kevésbé intelligensnek tartunk, mint mi vagyunk, pedig nekik is megvan a magukhoz való eszük. Persze kávét főzni nem tudnak, de az nem is inteligencia, hanem valami más.
    Én tudatban mérem a világot, hogy van egyszerű és összetett.
    Egyszerű tudata van egy hidrogénatomnak is. észlel, dönt, és cselekszik.
    Az összetett tudat emlékezik, értékel, és tervez stb. Az élő képes helyváltoztatásra,reprodukcióra stb.
    Vagyis Földönkivüli élőnynek valami olyasmit gondolnék, aki összetett tudatú, képes helyváltoztatásra, és önreprodukáló? Vagy mindez nem elégséges? Kíváncsi vagyok, nem offolok, és trollkodni se szeretnék.
    A te definiciód nem ilyen. Ahhoz hogy agyhullámon érzékeljem, nem kell mozognia, reprodukálnia magát. Persze emlékezhet, tervezhet, értékelhet, észlelhet, és dönthet is, mint egyed (mert az egyediség is kell, hogy jellemezze, vagy nem)? De ki fog helyette cselekedni? Te, vagy én? De hát akkor mi vagyunk az UFO-k! Mert hogyan különíted el a saját gondolataid az övétől?
  • Sárkányölő 88
    Egyéni meglátásom ,lehet hogy nem is vizuálisan érzékeled ,csak ilyen olyan agyhulámon keresztül.
    Egyéni meglátásom,ezért kérdez még.
  • forrai
    Sziasztok.
    Megkapott ez a topik is. Nem akarok írni bele, de szeretném, ha megmondanátok, milyen kell legyen a földönkivüli élőlény? Hogyha látok egyet, szólhassak róla itt. Szóval, lehet pld. egy meteorit? Vagy két, vagy százlábu? Mitől tudható meg, hogy földön kivüli? Ha nem ért angolul?
  • Sárkányölő 88
    http://www.femina.hu/terasz/remiszto_leletek_melyeket_az_ufoknak_tulajdonitanak
  • Desiderata #1182
    Garfield topikból :)
  • Sárkányölő 88
    Eddig is szivesen kináltunk,csak a szátok helyén nincs rés.Megsem kérdem,hogy honnan jutattod be.
  • polluxware
    kedves emberek! örömmel tölt el hogy mostanában érkezésünket ilyen nagy figyelem követi.. jelen pillanatban lekváros fánk a legfontosabb dolog ami eddig a fajotok által felkeltette érdeklődésünket;)

Joda
  • dronkZero
    22 éves korban már enyhén ciki komolyan venni az estimeséket...
  • Sárkányölő 88
    Szeretem ezeket az ufós témákat,már régóta foglalkoztat,van evvel kapcsolatban egy pár gondolatom:-A földet két faj látogatja akik egymásközt nincsenek baráti viszonyban de nem a mi sikunkon intézik a konfliktusokat.
    -Az egyik faj hivjuk mondjuk öket kis szürkéknek csészaljakal repkednek különöseben nem akkarnak beleszolni életünkbe a tudatalatiját buzerálják azoknak az embereknek akik fogékonyak csak pozitiv épitő irányba.
    -A másik faj mondjuk úgy ,hogy rég lepaktáltak a világ nagyhatalmakal egy alku keretében a földi hatalmaságok kapnak örök hatalmat :technikát(Túl gyors a fejlődés),s minden eszközt ami a "kiválasztotak" jólétéhez kell.Cserébe Ők a (kiválasztotak)mit tudnak adni?Ez egy kicsit nehéz téma ,de mondjuk úgy ,hohgy az embereket tenyész állatként tarják (persze nem megesznek nem erre gondolok).
  • patiang
    ITT VANNAK!!
  • Sárkányölő 88
    Az a lehetetlen hogy nem tudjuk elképzelni,hogy vannak(vagy esetleg lehetnek)Olyan dimenziók ahol már nincs lehetetlen.Bár mindenek van egy korlátja,de ez jóval meszebb van attól amit tudunk.
  • Looooser
    néző pont kérdése de igaz
  • Sárkányölő 88
    "nem létezik agresszív űrlény a világ egyetemben"
    De létezik az ürlények szemében mi is csak ürlények vagyunk hozájuk viszonyitva.Az embernek nevezet élölény millió számban pusztitja fajtársát.
  • Looooser
    ezért fogunk kihalni... "nem létezik agresszív űrlény a világ egyetemben", másnap valami sugár felrobbantja a földet
  • Pares
    Olyan vicces, amikor az emberiség a "hatalmas" tudásával valamiről azt állítja hogy lehetetlen, vagy hogy ez vagy az nem létezhet.
  • Looooser
    nem voltam nagy X-aktás meg akkor én csak 5 éves voltam és nem engedték anyuék hogy nézzem, én ezt csak saját logikán gondolom végig
  • uwu
    Te is láttad 15 éve azt a részt az X aktákban mi?
  • Looooser
    nah nem csak én gondolom úgy hogy "nem csak szén alapon" létezhet máshol élet
  • Desiderata #1168
    Milyen lehet a földön kívüli élet?
  • Metalich
    ez egy kicsit furcsa... én is Belgiumban élek, réadásul pont abban a körzetben, de érdekes módon nem hallottam...
  • Pares
    Ezt olvasd át...
  • jocibandi
    És a másik, vajon ők is szén alapú életforma vagy szilícium? !
  • jocibandi
    sziasztok új vagyok!
    van pár érdekesség melyeket képekben ábrázolnak.
    Érdekes mert mindenhol henger alakú "űrjárműveket" ábrázolnak. Ez a biblia és pár ősi mitológia is ide tartozik.
    Létezik földönkívüli élet? Szerintem igen.
    Sokminden utal rájuk. Bár az ember azt mondja: "hiszem ha látom!" Ki tudja. Mindenesetre a biblia és sok más ősi időben keletkezett könyv szerint akár az is elképzelhető, hogy csatáztak is. Erre jó példa a bibliában a Mózesről szóló rész. Ti mt gondoltok erről?
  • katakpult
    valóban nagyon érdekesek voltak, jó lenne több ilyen
  • Neogan
    Az Alienst és a Time Travel-t megnéztem, hát mit ne mondjak, nagyon érdekes az egész, mindent megpróbálnak az átlagember számára is felfoghatóan elmagyarázni.

Egyszóval aki teheti nézze meg. :)
  • mozart #1161
    Köszönöm!