6569
-
patiang #1240 Arra gondoltam, hogy egy összeesküvést mi itt nem fogunk kitárgyalni.
-
#1239 Én önmagammal egyetértésben vagyok ezen területen, csak rámragadt az itteni divat, hogy érvelni kell próbálni...:):):) -
#1238 Egy pisztolygolyó volt a tettes:)
Ki húzta meg a ravaszt a érdés, vagy hogy voltak-e "felbújtók"? Vagy másra gondolsz? -
patiang #1237 az a baj, hogy pont ezeket hagyják figyelmen kívül a fundamentalista ufosok:((( -
#1236 Uh, de jókat mond! Köszi a linket! -
Pares #1235 Azt sokan elfelejtik, vagy csak nem veszik figyelembe, hogy egy idegen civilizáció akár évmilliókkal is megelőzhet minket fejlettségben. Lehet, hogy számukra mi, emberek annyira primitívek vagyunk, hogy még észrevenniük is nehezükre esik, holott birodalmuk kellős közepén vagyunk. Ez az egész olyan, mint amikor a hangyaboly mellett autópályát építenek. Szerintetek a hangyáknak mennyi fogalmuk van arról, hogy mi emberek, egyáltalán létezünk? Vagy hogy egy hatalmas autópálya épül csak pár méterre az ő bolyuktól? Még ha tudnák is, hogy létezünk, érzékelnének minket, észrevennék az autópályát, netán még azt is tudnák, hogy mi az, akkor se várhatnák azt, hogy mi emberek felvegyük velük a kapcsolatot, és átadjuk nekik a technológiánkat. Mit is szokott az emberek többsége csinálni egy hangyával? Eltapossa, néhányan meg tanulmányozzák őket. Nos mi a helyzet, ha mi emberek vagyunk a hangyák?
Bővebben ebben a videóban! -
tomcat1 #1234 http://w3.hdsnet.hu/mars/1marsm.html -
patiang #1233 az első földönkívüli -
patiang #1232 Idézet: akinek van bent kutyája játssza le neki :) állítólag reagál rá :) nekem nincs kutyám, kipróbáltam volna már.
Hát az én kutyám (német juhász) toszott rá. -
patiang #1231 egy kis csemege -
patiang #1230 "Szerintem biztos, hogy vannak "ufonauták". Nagyobb a valószínűsége, mint annak, hogy nincsenek."-----------látod itt is önmagaddal nem vagy bizonyosságban -
patiang #1229 Én ezt: "igazat....................?!" azért írtam így, mert szvsz még az "isten" (kisbetűvel) sem tudja az igazat. Az hogy most e pillanatban egyedül vagyunk-e(értelmesek) az űrben, kétesélyes.
Az emberiség mint felsőbbrendű valami, csak pár ezer éve egzisztál a Földön. A világegyetem több millárd éve. Vajon mennyi civilizáció pusztulhatott ki előttünk ilyen vagy olyan okokból. A tudósok felállítottak egy "képletet", mely szerint minden faj attól függően, hogy milyen "égési intenzitással" rendelkezik, előbb-utóbb kihal. Az ember pedig elég gyorsan felhasználja az életterét.
A másik kit nevezünk értelmes fajnak? Az emberiség 1/5-ét akik szerencséjükre olyan helyre születtek, ahol adott minden. S a többiek, akik, ha egyszer ráébrednek, hogy nekik is annyi kell. Csak gondolj bele!
A lelkekben pedig úgy, hogy azok tovább hordozzák az életben szerzett, ahhoz szükséges tapasztalataikat, nem hiszek.
Az összeesküvés pedig azért összeesküvés, hogy azt ne a Pali néni, meg Julis bácsi tárgyalja ki.
Ki ölte meg Kennedy-t???????????? -
#1228 Az egész életünk tele van hazugságokkal, meg titkolózással. Gondolj bele, mennyi mindent nem mondanak meg neked. A főnököd, vagy kollegáid fizetésétől kezdve, hogy kivel csalt meg a barátnődön át, a ki hogyan húzott hasznot belőled életed során kérdésekig. Ha tudsz gondolkodni azt is tudod, hogy több az átverés és a titok, a hazugság, mint első blikkre tűnik. Az, hogy te nem tudod életed során hányszor vertek át nem azt jelenti, hogy sosem.:):):) -
#1227 Az igazat?
Huh, az igazság fontos, de álltalában azért vannak viták, hogy bebizonyítsák, hogy KINEK van igaza és sajnos sok esetben a vita közben már nem is annyira lényeges, mi az igazság...:( Ilyen sok ember fontosabb a nehogy beégjak, meg lejárassanak annál mi az igazság...Ez van.
Mellesleg, ha szellemek alatt lelkeket értesz, akkor én is hiszek benne. Na akkor most meg fogjátok nekem magyarázni az igazságot? Nem kérek belőle köszönöm, úgy is sokszor akarták már elhitetni velem, hogy a döglött ló alszik. Attól még lehetek okos, meg szorgalmas, lehetnek jó ötleteim...stb., hogy tudok hinni is. Nem hiszem, hogy ahhoz, hogy bármely okos mondatomat okosnak találják ( kontra is igaz, vanakelvetélt ötleteim, mint mindenkinek) le kellene tagadnom, hogy hiszek dolgokban. Ha ezt várnák el, az már diszkrimináció lenne, az pedig úgy tudom tilos. Hit alapján különbséget tenni ember és ember között. Szerintem biztos, hogy vannak "ufonauták". Nagyobb a valószínűsége, mint annak, hogy nincsenek.
Az összeesküvés elméletekhez meg annyit, ha fejlettebbek lehet, hogy el tudják titkolni a látogatásaikat, esetleges tudományos, mentális módszerekkel, csak nem minden műszernél, embernél működik. Na meg ha nem tudjuk egy helyzetben mit kellene mérnünk, hisz nem ismerjük a természetét, vagy még nincsenek is hozzá megfelelő műszereink, akkor cumi. Ezek a "magyarázatok", hogy nem mérhető..stb. még nem elégségesen bizonyítják azon véleményeket, hogy nincsek és nem kerültek kapcsolatba emberekkel. Csak azoknak elégségesek, akik azt hiszik az univerzumban mi vagyunk mindenben a csúcs. -
patiang #1226 Számítógépes szimuláció alapján kimutatták, ha az emberiség most sutty kihalna, akkor csupán pár millió év kellene ahhoz, hogy még csak nyomunk sem maradna. -
patiang #1225 Véleményünk =
Csak nem biztos, hogy egészséges az, ha csak egy egy irányban kutakodunk. Pl UFO -
patiang #1224 Nem gondolkoztatok el azon, hogy ha valami szupertitkos, akkor hogy a seggbe tudunk mi egyszerű pöcsök ezen elqurvaanyázni? -
Pares #1223 A hozzászólásodhoz még had tegyek hozzá annyit, hogy ebben a témában a vakon elfogultak döntő többségében a szkeptikusok, akik egy kézlegyintéssel képesek az egészet elintézni, a nélkül, hogy kicsit elgondolkodnának és utána néznének az egésznek. Ugyanis itt nem egy vagy két gyanús írásról van szó, hanem összevetve több százezer oldalnyi ősi dokumentum forog szóban.
Röviden tehát:
Ki az elfogult? Aki keresi az újfajta értelmezést, vagy aki dogmatikusan kitart az öreg mellett és elvet és kiröhög minden újat? -
patiang #1222 Még jó, hogy ilyen finoman, visszafogottan élcelődtök:))))) -
patiang #1221 Látod ezzel nincsenek tisztában sokan. -
patiang #1220 Én is ugyanezt mondom, de azért nem biztos, hogy ennyire egyszerű a képlet megoldása. Vélem, hogy ez egy végtelen ismeretlenes egyenlet. -
Pares #1219 Persze, fordított esetben már a modiknál nyivákolnál. -
Pares #1218 És Te?
Én délután megyek, ha esetleg visszakérdeznél.
-
Pares #1217 Milyen titokról beszélsz, Te szerencsétlen? Semmi titokról nincs szó. Minden csak a szöveg értelmezésén múlik. -
uwu #1216 Félreértés ne essék, akik ilyen jó barátok mint mi ketten azok között ezek az apróságok nem minősülnek személyeskedésnek. -
uwu #1215 Egyébként halottak napja van.
Miért nem vagy a temetőben ahelyett hogy itt írkálsz?
Csak meghalt valakid aki miatt felemelhetnéd a segged nem? -
uwu #1214 Akkor meg mit írkálsz róla, ha úgyis mindenki tudja?
Egyébként neked is jó kurva anyádat:D -
remark #1213 Az egyetlen titok az egész írásban maga az írás értelme. És ez is csak számodra titok... -
uwu #1212 Az a lényeg, hogy ezt tényleg szupcsinagy titok, és te mégis tudod, mer olyan thetséges vagy. -
uwu #1211 Imádom az ilyen szupertitkos dolgokat amiről a világ másik felén, egy tök fura nyelven egy nyílvános fórumon beszél minden ember fia aki erre jár:D -
remark #1210 "Nem mellesleg ez a meg nem értett technika nem kell, hogy feltétlen földön kívüli legyen!"
-
remark #1209 "Bár egyáltalán nem biztos, hogy jól járnánk az ismeretséggel."
Ugyanerre a következtetésre jutott egy 1960-as jelentés, amit itt már emlegettem: NWO - #31232.
Van pár érdekes megállapítás benne, mint pl. hogy akik számára legnehezebben feldolgozható lenne nálunk fejlettebb élet vagy technológia vagy bármi más felfedezése, azok pont a tudósok, kutatók. Na most ha ez mind így van, akkor érdekes helyzet állt elő, mert olyan emberekre bíztuk valaminek a felderítését/felfedezését, akik nem akarják azt az adott valamit megtalálni... És ha nem akarják, akkor nem is fogják.
Érdekes az is, hogy ezt történelmi tények bizonyítják, hogy egyes földi kultúrák/társadalmak nem voltak képesek fennmaradni egy náluk fejlettebb, vagy általánosságban: tőlük jelentősen különböző kultúrával történő találkozás után. Magyarul, ez egy elterjedt, és tudományosan igazoltnak tűnő tény, hogy túl nagy változást nem képes elviselni a civilizációnk.
Ehhez kapcsolódó érdekesség, hogy maga az 1960-as jelentés felteszi a kérdést, hogy ha mindez így van, akkor jogos a kérdés miszerint az esetleges felfedezésekből milyen körülmények között és mennyit lehet nyilvánosságra hozni annak érdekében, hogy a stabilitás fennmaradjon?
És még egyszer kihangsúlyoznám, hogy a fentiek általánosságban értendőek, tehát egy új technológiai vívmányt ugyanúgy nem szabad ezek alapján elhamarkodottan nyilvánosságra hozni, mint egy nálunk fejlettebb faj létezését.
Viszont van Megasztár a TV-ben. Az úgy látszik semmilyen mennyiségben nincs káros hatással a civilizációnk stabilitására, legalábbis a "döntéshozók" szerint. -
Pares #1208 Az az egyesek például én lennék. Én azt mondom, hogy többségében az Isteni csodák leírásai valamiféle meg nem értett technika akkori szókinccsel való megmagyarázása (Ezékiel például). Gondolj csak bele mit képzeltek az őserdőkben a bennszülöttek, amikor először repülőgépet, rádiót, fehér embert láttak?!
Nem mellesleg ez a meg nem értett technika nem kell, hogy feltétlen földön kívüli legyen! -
#1207 "Én értelek Téged. Hiszen mindenki arra vágyik, hogy ne legyünk egyedül az űrben."
hmmm csak gondolj bele itt van ez a szaros pici ország, a te méreteidhez képest kurva nagy, nos nagyítsuk fel, itt van ez a szaros pici föld, a méretét ismerve, és a jelenleg általunk ismert univerzumhoz képest kurva kicsi, és 6 milliárd ember plusz pár milliárd egyéb élőlény éli.... szerintem ez kevés.... biztos vannak még, bár kérdés az hogy miért jönnek ide, vagy rácsesztünk és igaz az elméletem, már nincsenek körülöttünk, mert vagy egy nagy háború vagy egy nagy járvány kipusztította őket, akkor viszont be kéne népesíteni... Dugásra fel :D -
patiang #1206 Nem figyelted meg az NG-t, hogy ő igazában soha nem foglal állást. A döntést rád bízza. Pl a vallásban is. -
patiang #1205 És, hogy tudnának ők beilleszkedni, ha van egy etnikun amelyik már 500 éve él Európában, és nekik sem sikerül
-
patiang #1204 Amúgy pedig a bibliai leírásokat is UFO megfigyeléseknek tartják egyesek. Pl Illés szekere stb
És én tudod erre azt mondom, minden lehetséges, de ne vak elfogultan foglalkozzunk valamivel.
Vannak akik a szellemekben hisznek, s magyarázd el nekik az igazat....................?! -
patiang #1203 Én értelek Téged. Hiszen mindenki arra vágyik, hogy ne legyünk egyedül az űrben. Bár egyáltalán nem biztos, hogy jól járnánk az ismeretséggel. Hiszen, ha ők nem a téren keresztül repülnek, hanem pl időkapun stb, volna-e olyan tudós, aki egyáltalán az alapokkkal tisztában lenne. Mert mi rohadt fejlettnek hisszük magunkat, de egy hangya is rohadt fejlett egy baktériumhoz képest. És azért mint már említettem, melyik felfedezett benszülött törzs járt jól azzal, hogy egy fejlettebb civilizáció felfedezte őket. Pedig mind a kettő ugyanahhoz a fajhoz tartozik. Most ne a coca, meg a popsi cólát hozd elő. Ez persze sarkítás.
Ezekben az UFO esetekben az a bajom, hogy vannak akik rögtön összeesküvéselméletet fabrikálnak. -
Pares #1202 Nem is olyan régen láttam a NatGeo-n egy dokumentum filmet a Phoenix-i fényekkel kapcsolatban. Nagyon részletesen kielemezgették az esetet, szemtanúk, (elméleti)fizikusok, mérnökök meg egy csomó szakértő hozzászólt, felvázoltak pár lehetőséget (hadgyakorlat, rakétaelhárító lövedék, ejtőernyős lámpácskák vagy mik, amiket a repcsikből hajgálnak ki, ja, és persze az optikai csalódás és az atmoszferikus jelenségek sem maradhattak ki, stb.), és a végén (számomra meglepő módon) arra a következtetésre jutottak, hogy gyakorlatilag fogalmunk nincs arról, mi is lehetett valójában. Vagyis mindegyik lehetőségnek meg volt a maga gyenge pontja, vagy kizáró oka. Kivéve ugyebár az egyike lehetőséget, tehát hogy egy idegen civilizáció űrhajója volt. Arra semmilyen épkézláb ellenérvet nem tudtak (nem lehet) felmutatni, csak olyanokat emlegettek, hogy hogyan is tudnának ideutazni, meg minek, meg ilyesmik, de aztán ezeket az ellenérveket (hatalmas meglepődésemre) saját maguk elvetették, állítva hogy attól, hogy a mi fejlettségi szintünkkel érthetetlen, attól még nem lehetetlen (mint a barlanglakónak az atomreaktor).
Na most ott van még az a bizonyos felvétel a 11 gyorsan repülő fényről, amit a Mexikói légierő pilótái vettek föl. Erre nem tudom, mi a hivatalos cáfolat, de szerintem nagyon érdekesek. -
#1201 Viszonylag egyszerű példa, hogy értse mindenki, mire gondolok: egy kocsit "lekap" a trafipax, fel sem merül senkiben, hogy szar volt a trafi, lazán büntethetnek. Készítenek egy felvételt, amin látszik vagy hallatszik "vmi furcsa" hangok, árnyak, fények...stb mindegy, az első kérdés: Nem műszaki hiba? Ezt így végiggondolva akkora az ellentmondás, hogy józan paraszti ésszel végiggéndolva kapásból feltűnik és kicsit nevetséges is. Ami máshol bizonyíték ezen a területen nemigazán akarják elfogadni. Miért nem, mert félnek. Félnek kijelenteni, hogy ok, dunsztunk sincs... Nem tudom miért gondolják, hogy bárki okosabbnak tűnhet, ha egyszer sem hajlandó beismerni, hogy ezt nem tudom. Pedig mindenki tudja, hogy egy ember sem tudhat mindent, hát nem szégyen. Illúziót kergetünk többször, mint észrevesszük. És félünk, ennyi.