6569
12149940121232355297.jpg
  • High end PC #1160
    Eddig 3 rész volt, Aliens, Time Travel, Story of Everything, de én is lestem minden héten az új részek után, valószínűleg csak 3 részesre készítették.
    Én olvastam Stephen Hawking könyveit, és kb ez a 3 műsor le is fedte a kutatásainak és érdeklődési körének a tudományos ismeretterjesztő műsorba való átültetését. Bár, hasonló műsorokat már rég óta készít, és valószínüleg fog is még.
  • mozart #1159
    Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy Magyarországon a Discovery Channel mikor fogja levetíteni: Into The Universe with Stephen Hawking - Aliens mert, a U.S.A.-ban már ápr.25 és máj.5-kén sugározták.

Előre is Köszönöm!
  • gothmog
    Ez meg itt ragadt:
    http://www.youtube.com/watch?v=7p-lF16p0jM
  • Pares
    Hah.
  • tomcat1
    http://www.jpl.nasa.gov/news/news.cfm?release=2010-151

http://www.bild.de/BILD/news/bild-english/world-news/2010/05/11/distant-probe-secret-signals/has-voyager-2-spacecraft-hijacked-by-aliens.html

Na erre varjatok gombot. Szép...
  • tomcat1
    butus, a dezinf. egyik fontos eleme hogy valamelyik része igaz, de hogy melyik????????????????
  • Pares
    A fóbia talán tényleg nem a legmegfelelőbb szó, de elég paranoiás (vagy megszállott?) beütésű hozzászólásaid vannak, amikor feltételezed hogy "tudod mire megy ki a játék", így akár egy "friss" hozzászólóba is (aki addig hozzá se szólt a topikhoz) azonnal belekötsz, avagy amikor egy új témát felhozó első hozzászólást azonnal, messzemenő, alaptalan következtetésekkel lekritizálsz, rögtön vádaskodsz, mindenről és mindenkiről képes vagy rögtön ezt-azt feltételezni, stb. Had ne részletezzem. Nem vagy semmivel se (ha egyáltalán) jobb azoknál, akik ellen bevalottan "harcolni" kívánsz. Kedvem sincs most részletesebben a Te hozzászólásaidat elemezgetni és off is.
  • dronkZero
    Nem, ezek szerint fogalmad sincs, hogy mit jelent a paranoia és a fóbia.

Csak úgy érdekességképp, melyik hozzászólásaim paranoiásak és fóbikusak?
  • Pares
    Több topikban is rögtön személyeskedésekbe kezdesz, amik alaptalan feltételezéseken alapulnak. Legutóbb a NWO topikban rendezted a jellemző stílusú ámokfutásod, de nem egy más topikban is nevetségesen paranoiás, kötekedő és fóbikus viselkedést tanúsítottál.

Egyébként igen, tudom mi a paranoia jelentése.
  • dronkZero
    Kit kérjek meg rá, hogy megkérdezze?

És én mé' ne? Mikor voltam én utoljára paranoid?
  • Pares
    Ezt ne te kérdezd.
  • dronkZero
    Mond valamit az a szó, hogy paranoia?
  • Pares
    Kieresztenek egy csomó hamis információt, de köztük néhány igazat is, hogy teljes legyen a keveredés...
  • mahalo
    a dezinformáció egyik fontos alapeleme, hogy amit adunk információt az nem igaz ;) tehát ezáltal nem is titkos valójában, csak úgy tesznek mintha
  • Cowie
    És különben is náluk (Ezeknél) nem a főbelövés a divat, hanem a véletlen baleset.
  • gothmog
    Ja, ők (Ezek) tudják hogy mi tudjuk hogy ők tudják hogy mi tudjuk... Dezinformáció mire?
  • tomcat1
    dezinformációról meg még nem is hallottunk, mi :)
  • mahalo
    meg abba gondoljatok bele, hogy ha annyira hú de titkos nem kerülhet ki dolog lenne akkor nem lenne fenn a neten és rég főbelőtték volna azt aki felrakta.
  • Looooser
    már csak azért is fake, mert ebben az időben még a tekerős 8mm-es kamerák voltak, és mivel nem lehet folyamatosan egy sebességgel tekerni a szalagot így néha lassabbnak, míg néha gyorsabbnak kéne lennie a lejátszásnak
  • Pares
    "Rated PG-13 for sexual content, partial nudity, language and some disturbing images."

Hát ezen beszartam... Milyen világban élünk...
  • tomcat1
    "I will say there are parts in this footage where faces of the generals are visible. If they can be identified as generals from 1947, it will prove the authenticity of this film. Personally I think its rea"

Komolyabb helyeken ez biztos megoldható, és meg is tehették. Szóval..
  • Rip
    Ez Alien Autopsy című filmből (vígjáték) van kivágva. (Az ufonauta-boncolásos videó története.)
  • Pares
    Ez viszont érdekes...
  • Pares
    100% FAKE
  • Anaid
    ????
  • Anaid
    ?????
  • Desiderata #1134
    Mikor láthatunk élőlényeket a távoli bolygókon?
  • Desiderata #1133
    :) hehe
    a tudományos rovatban most egy hosszabb cikk is van
  • Pares
    Úgy érti menjenek el?
  • Looooser
    jahm olvastam, valamilyen szinten igaza van, az emberi faj olyan, hogy előbb lő aztán kérdez, és akkor már meglenne a baj...
  • Desiderata #1130
    Hawking: Ne jöjjenek ide a Földön kívüliek
  • Looooser
    Erről hallottatok már?
    Ez is kezdi megfontolni a nem szén alapú életformák lehetőségét
  • Frayer
    Földön kívüli élőlények.
    Ez nekem tetszik.
  • Pares
    Egyetértek. Szerintem is kialakulhat élet más környezetben is, és akkor ugyebár nem kell szénalapúnak lennie. Még a saját bolygónkon is találunk extrém szélsőséges körülmények közt vígan virágzó életet. És ha a pánspermia elméletnek van valóságalapja, esetleg a földi élet is így jött létre, akkor meg már igazán nincs miről beszélni...
    Szerintem az élet kialakulásához való feltételeket nem a levegőben vagy a vízben kell keresni, hanem az olyan dolgokban, mint az adott bolygó mágneses terének erőssége, az adott naprendszer nyugalmi állapota (mármint hogy nem minden naposak a meteorzáporok, hanem kb. olyan nyugi van, mint a mi naprendszerünkben), a csillag típusa, esetleg a bolygó felszíni hőmérséklete és hasonlók. Az, hogy az adott helyen metán, víz, vagy kitudja mi van, szerintem nem annyira számít, mert az élet nagyon alkalmazkodóképes tud lenni...
  • Pluskast
    Szerintem inkább foglamazzunk úgy, hogy az olyan típusú bolygón mint a miénk nagy valószínűséggel szén alapú létformák léteznek. De én pl simán el tudnék képzelni életet mondjuk egy olyan holdon/bolygón mint a Titán.
  • Looooser
    és mi a bizonyítékod arra hogy nem egy kémcső aljában létezik a föld?????
  • Desiderata #1124
    mert a hit magában nem elég
  • Looooser
    miért kéne rá példa???
  • Pares
    Ja, bocsi, a "lehet" elkerülte a figyelmem.
  • Pares
    Mert ha az univerzum egy jelentéktelen galaxisának szélén egy jelentéktelen sárgolyón nincs példa valamire, akkor az már nem is létezik. Mindezt nyugodtan kijelenthetjük, annak ellenére hogy a saját holdunkon kívül még a legközelebbi bolygóra se voltunk képesek embert küldeni, csak robotot, és a saját jelentéktelen naprendszerünkből is alig fedeztünk fel valamit. De ennek ellenére biztos így van. Biztosan csak szén alapú élet létezhet az univerzumban.