6569
-
#1360 Oké, de aztán ne panaszkodj! Te akartad.
"Kedves Zéró, ki a fene mondta, hogy mi fejletlen állatok vagyunk a szemükben?"
Te minek nézel egy botot használó csimpánzt?
"Nézzünk pár logikusnak tűnő lehetőséget:"
Ja, lehet, hogy neked logikusnak tűnik, csak valójában nem az.
"sok ufó észlelés volt stadionok közelében. Miért?"
Mert a stadionok tömegével vonzzák a részeg buta embereket. Nesze, logika.
"Ahogyan pl. a kis szürkéket ábrázolják nemigazán sportos alkatúak."
Ja. Meg van neki évszázadokra visszanyúló hagyományuk. Csak régen nem kis szürkéknek nézték őket, az csak az '50-es évek, a sci-fi popkultúrában elterjedése óta divat. Amióta az emberek tudják, mit "kell" látniuk.
Előtte tudod mik "rabolták el" az embereket? Lidércek, boszorkányok, mumusok. Az elrablásos sztorik alapja az alvási paralízis, vagy "lidércnyomás". Kb másfél-két éve beszéltem róla neked, emlékszel?
Tessék, olvasgass sztorikat, meg jelenség leírást.
"Érdekes lehet számukra az ember ezen tulajdonsága."
Ja, meg szeretik a hot-dogot, nem?
"Jópár olyan ember írt észlelésekről (hogy olvastam), akiknek ma még gyógyíthatatlannak kikiáltott betegsége van."
Az emberek nagyon nagy része gyógyíthatatlan betegségbe hal bele. Nagyjából mindenki, aki nem erőszakos halállal vagy balesetben hal meg. Elenyésző kisebbség a végelgyengülés. Jó eséllyel te meg én is gyógyíthatatlan betegségekben fogunk meghalni. Szokj hozzá a gondolathoz.
Tehát ezzel nem mondtál semmit. Mind lassan haldoklunk...
"Mi van, ha kutatnak és megpróbálnak úgy mint mi , ha már ezt említetted, pár állatfajnál segíteni a gyógyulásban, csak rohadtul nem értjük ezt."
Ja, és mi van, ha nem? Egyébként eléggé kezd lefutni ez az UFO téma, ha nem tűnt volna fel. A világ szerencsésebbik felén már nem ritkaság a képalkotó eszköz, az '50-es évekhez képest mondjuk százezerszer több fényképezőgép és kamera van az embereknél. Fura módon mégsem szaporodnak az ufóészlelések, inkább fogynak. Szerencsére egyre kevesebb idióta gondolja úgy, hogy jó vicc ezzel heccelni a hiszékenyeket. Na meg mostanában sokkal könnyebben is lehet lebukni a manipulált képekkel, videókkal.
"Mellesleg ez mégis elég jó példa."
Na, akkor eldönthetnéd, hogy most jó, vagy nem...
"Mi emberek mit teszünk a vadon élő állatokkal? Megfigyeljük őket. Időközönként, nem állandóan. Kiválasztanak pár példányt, "be jeladózzák" őket...stb. Tényleg elég vadul hangzik így emberként végiggondolva....azta!!!!"
Aha, csak éppen még soha semmi ilyesmi nem történt, de ez gondolom téged egy cseppet sem zavar. -
Hajnalcat #1359 ^^. Jertek csak félrevezetős káoszt és vitát kiváltó lények. Majdcsak megunjátok egyszer.
Galaktikus tündérmese:
(Michael Lightweaver)
[/i]"Réges-régen, egy messzi, messzi galaxisban éltek azok a kis fénylények, akik csak azzal foglalkoztak, hogy örülnek az életüknek abban a boldog és időtlen dimenziójukban.
Egy napon, egy hatalmas és nagyszerű angyal jött el hozzájuk. Az arcán rendkívül komoly kifejezés volt. Önkénteseket jött toborozni egy nagyon fontos kozmikus küldetéshez.
Van egy kicsi - de nagyon különleges - bolygónk az Alcyon galaxis peremén, amit Gaianak hívnak. Olyan ez, mint egy különleges, csodás kert, amin százezernyi különféle életforma nyüzsög. Olyan ez a hely, mint valami kísérleti állomás a galaxisban, ahol a legérdekesebb humanoid életforma él, amely magába olvasztotta a kozmosznak mind a lehető legmagasabb és mind a lehető legalacsonyabb ismert frekvenciáit is. Röviden összegezve: a teljes dualitást. Egyfelől képesek a legmagasabb frekvenciák hordozására, a szeretetre, a fényre, az örömre, ami csak létezhet az egész Univerzumban. Másrészről úgyszintén képesek hordozni a lehető legsűrűbb és legsötétebb kozmikus frekvenciákat is, ami csak létezhet a kozmoszban - olyan frekvenciákat, melyek eonnyi korszakokkal ezelőtt alakultak ki.
Ez a jelenlegi helyzet. Az idő tartományában a bolygó periodikus ciklusokon halad keresztül. Pillanatnyilag a bolygó éppen most hagy maga mögött két nagyobb ciklust is - egy kétezer év hosszúságú korszakot, amit a Halak korszaknak hívnak és egy huszonötezer éves korszakot is, amelyben a bolygó megtett egy teljes kört az Alcyon körül, amely a Tejútrendszer központi Napjának számít.
Ezen körök befejezéseképpen, egyidejűleg sok minden véget fog érni és sok minden fog elkezdődni. De ami a leglényegesebb, a bolygó éppen most éli át a fénynek egy olyan beáramolását, mely során drámai mértékekben megemelkedik a saját frekvenciája. Mint minden átmenetkor, most is fellép egy bizonyos mértékű zűrzavar. Ezek egy része geológiai jellegű lesz, mivel Gaia magában is egy élő, fejlődésben lévő bolygó. De ezek közül nagyon sok a rajta túlnyomó részben élő, uraló humanoid fajt fogja érinteni.
Ez nem lesz túlságosan könnyű e faj számára - különösen a faj azon egyedei számára, akik még alszanak és a lehető legalacsonyabb frekvenciákon rezegnek. Amint a frekvencia változik és növekszik, az ezen egyedekben bizonytalanságot, majd rettegést fog kelteni.
Az első evolúciós éra a bolygón a fizikai éra volt, amelyben a kulcsszó a túlélés volt. A második éra, amely most fejeződik éppen be, a mentális korszaké volt, amelynek kulcsszava a logika. A harmadik éra, amely most kezdődik éppen, a szívé, melynek kulcsszava a szeretet. Ez a legmagasabb frekvencia.
Azok, akik jelenleg a hatalmat regnálják a bolygón, a régi rendhez, a fizikálishoz és a mentálishoz kötődnek. Azoknak, akik képesek lesznek kiterjedni a szívközpontjukig, akik képesek egy istenien kalauzolt életet élni, azoknak könnyű lesz ez az átmenet. Azok, akik nem képesek erre, nagyon sok hányattatást fognak átélni.
Szóval, ez a jelenlegi helyzet Gaiaval. Az ok, amiért most itt vagyok a következő: önkéntes jelentkezőket keresek, akik humanoid formába inkarnálnák magukat azon a bolygón, hogy segítséget nyújtsanak a könnyű és sima átmenethez. A múltban prófétákat és tanítókat küldtünk oda. Nagyon gyakran brutálisan üldözték vagy meg is ölték őket. Más esetekben pedig, ,,isteneknek'' lettek kikiáltva, akiket imádni kell és a humanoidok különféle vallásokat és rituálékat kreáltak köréjük, melyekkel kontrollálhatták egymást. Mindent csináltak azon kívül, hogy elfogadták volna azt a pár egyszerű tanítást, ami számukra fel lett ajánlva.
Szóval, itt az ideje, hogy mással próbálkozzunk. Nincs több próféta, megváltó meg avatár, amiket az emberek vallásalapításra tudnának felhasználni. Mi most ezreket - százezreket - küldünk átlagos fénylényekből, csupán két feladattal:
1. Maradjanak a szívük terében. Függetlenül attól, hogy mi történik, maradjanak a szívük terében.
2. Emlékezzenek arra, hogy kicsodák is ők, miért vannak ott és miről is szól az az egész.
Egészen egyszerűnek látszik ez, nemdebár? Sajnos, nem! Amint azt már említettem is volt, a dualitás elérte a bolygón a lehető legmagasabb csúcsait is. Az a faj tökélyre vitte a jó és a gonosz illúzióját. A lehető legnagyobb kihívás, amivel szembe kell nézzetek ezért hát az lesz, hogy emlékeztek arra, hogy Kik Vagytok, Miért Vagytok Ott, valamint, hogy Mi Is Ez Az Egész. Amikor emlékeztek, képessé váltok arra, hogy megmaradjatok a szív terében, függetlenül attól, hogy milyen külső események is zajlanak körülöttetek éppen.
Miből veszitek észre, hogy elfeledtetek? Ez nagyon egyszerű. Figyeljétek meg az ítéleteiteket. Abban a pillanatban, midőn észreveszitek, hogy éppen ítélkeztek, akkor tudni fogjátok, hogy Kik Vagytok Valójában, Miért Is Vagytok Itt és Mi Is Ez Az Egész. Ez lesz számotokra az emlékeztető jelzés.
Nos, éppen ez itt a kihívás. Az élet azon a bolygón nagyon kifinomult megkülönböztető képességet igényel - igen bölcs kiértékelést arról, hogy mi is az igazság, hogy mi a legmegfelelőbb és mi az a legmagasabb szintű jó, mind a ti és mind a bolygó számára. Nagyon sok esetben a megkülönböztetés nagyon hasonlít az ítélkezéshez. Ennek ellenére, tudni fogjátok, hogy mikor ítélkeztek éppen, és mikor mozdultok ki a szíveitek teréből, amikor hibáztatások terében találjátok magatokat.
Mi tudjuk jól, hogy micsoda kihívások elé képes valakit állítani az a bolygó. Tudunk arról, hogy mennyire valóságosnak látszik azon a bolygón az illúzió. Értjük jól azt, hogy milyen hihetetlen sűrű is az a dimenzió és mekkora nyomással kell szembenézzetek. De ha túlélitek ezt a küldetést - ezért keresek önkénteseket - hipergyorsasággal fogtok fejlődni.
Továbbá elmondanánk azt is, hogy tisztában vagyunk avval, hogy jópáran azok közül, akik csillagmagként arra a bolygóra fogtok menni, sohasem fogtok kicsírázni, kivirágozni - sohasem fogtok annyira felébredni, hogy képessé váljatok újra emlékezni arra, hogy kik is vagytok valójában. Néhányan fel fognak ébredni és ragyogni kezdenek, de erősen le fogják fojtani őket a többi ember véleményei és mindenütt jelenlevő gondolatformái. Mások felébrednek és ébren is maradnak és az ő fényük forrásul fog szolgálni nagyon sokak inspirációja, valamint emlékezése számára.
Mindenfelé fogtok inkarnálódni a bolygón; minden kultúrában, minden fajban, minden vallásban. De különfélék lesztek. Egészen sohasem fogtok beilleszkedni. Amint felébredtek felismeritek azt, hogy az igazi családotokat nem ugyanaz a faj, kultúra, vallás, megye vagy akár biológiai család jellemzi. Ez a kozmikus család - azok, akik veletek együtt jöttek oda - segítenek többféle módokon is a kisebb és nagyobb átmeneti folyamatok során.
Igazi testvériség és globalizáció a legfelsőbb formák között csak azok közül jöhet létre, akik emlékeznek arra, hogy Kik Is Ők Igazán, Miért Is Vannak Itt és Miről Is Szól Ez Az Egész. Ez mint az Isteni Jelenlét igaz temploma fog megjelenni, a szívetekben, ahol ez a jelenlét teret nyer és ahonnan szolgálhatjátok a világot.
Szóval, készen álltok? Jó!
Ó igen, mellékesen meg kell jegyezzem azt is, hogy pár apróságot is el kell mondjak...
A sűrűség miatt, abban a dimenzióban lehetetlen ügyködnötök egyfajta űrruha nélkül. Ez egy biológia védőruha, mely idővel meg is változik. Nagyon sok mindent lehetne erről meséljek, de az erre rendelkezésre álló idő rövid volta miatt csak annyit mondanék, hogy bele kellene ugorjatok ennek a kellős közepébe és meg kéne tapasztaljátok ezt saját magatoknak. Mindemellett én szóltam előre erről.
Még veszélyes is lehet az, ha elfeleditek kik is vagytok valójában, ha azt gondoljátok, hogy ti VAGYTOK az űrruha, azon tény helyett, hogy az egész egyszerűen csak egy jármű a számotokra abban a dimenzióban. Egyszer csak észre fogjátok venni, hogy milyen nagyszámú és sokféleségű űrruha van arrafelé és milyen jó szórakozás is figyelmet szentelni ezeknek. Habár, a végtelen változatosság ellenére, mivel ez a dualitás bolygója, ezek a változatosságok gyakorlatilag két nagy csoportba sorolhatóak be, mely csoportokat ,,nemeknek, ivaros hovatartozásnak'' hívják. Ismétlem, nincs most időnk ebbe mélyebben belemenni. De amint megtaláljátok a kapcsolatotokat a saját űrruhátokkal, az lesz a legtanulságosabb és a legérdekesebb dolog is egyben.
A következő apróság pedig a következő.
Azért, hogy ténykedni tudjatok abban a dimenzióban, kaptok egy mikrocsipet is, aminek „perszonalitás, személyiség” lesz a neve. Ez olyan lesz, mint egy azonosítójel, lenyomat az űrruhátokon, mely lényegileg tesz teljesen különbözővé mindenki mástól, aki csak ott van. Ez teszi lehetővé a számotokra a részvételt az ottani hologramban - olyasmit, amit úgy hívnak ,,konszenzusos valóság.'' Még egyszer, fennáll a valós veszélye annak, hogy annyira érdekeltté váljatok a holografikus perszonalitás drámáiban, hogy elfeleditek, hogy kik is vagytok valójában és azt gondoljátok, hogy TI VAGYTOK a saját személyiségetek. Tudom én azt, hogy ez most teljesen hihetetlenül hangzik a számotokra, de majd ha egyszer már ott lesztek...
Megismétlem, annyi minden mást is elmondhatnék még az orientációkról, de úgy gondoljuk, hogy a többit nektek magatoknak, ,,ott helyben'' kellene kikísérletezgessétek. Az egyetlen egy dolog, ami fontos, hogy emlékezzetek arra, hogy Kik Is Vagytok Valójában, hogy Miért Vagytok Ott és Mi Is Az Az Egész Valójában.
Ha ezt megtudjátok cselekedni, minden más pompásan fog működni. De jó jegyezzétek meg: Nagyon kevésnek sikerül tényleg EMLÉKEZNI erre, ők kilógnak majd mindenhonnan a ,,másságukkal'' és a többiek ,,Megvilágosodottnak'' vagy ,,Felébredettnek'' meg efféléknek fogják őket nevezni. Fura, ugye?
Nos hát,
Sok Szerencsét és Jó utazást!!!"[/i] -
patiang #1358 "Ezért abszurd szerintem az a logika, hogy csak azt tartjuk létezőnek, ami bizonyítható"
Azért én nem tartanám abszurdnak, inkább valóban logikusnak. Mert kérdeztem én, hogy van-e hétfejű sárkány. Nos szerinted abszoditás azt állítani, hogy nincs. De kérdezem: és, ha mégis van??
Ugye ez már nem abszurd?
Visszatérve az alienekre. Egyesek logikája, sok tudósé is, a földi logikát használja, mivel csak ezt ismerjük,. Azonban vannak olyanok, és egyre többen, akik az abszurditást megkérdőjelezik. Mert milyenek is az eddig publikált földönkívüliek? Az egyik csoport alacsony, és szürke, a másik magas és zöldes. Tehát kik ők? Hát mi vagyunk ők. Mint az emberiség maga. Ja és a kicsik gonoszok, a magasak jólelkűek. Akár a mesében a gonosz törpék, és a daliás lovagok. Hogy néznek ki? Hát mint az emberek tökre, de azért, hogy ne legyen bennük valami alienes, változtattunk a külsejükön. Még csak véletlenül sem fordul elő olyan, hogy netán kocsonyásak stb.
Az egyik tudós kifejtette, hogy a természet törvényei szerint más bolygon is ugyanígy zajlódik le az evolució. Minden funkcionális. És mi van akkor, ha ott a légkör sűrűsége vízszerű stb.
Kétségtelen, hogy kissé eltértem, de akkor az ilyen logika abszurd? -
#1357 Mellesleg Zero, igazán érdekelne a Nosztradamus topicban írottakról a véleményed. Bár ez nálad olyan téma, amiben nem mozogsz otthonosan, talán mgbálhatnál magadtól gondolkodni rajta és véleményt formálni. -
#1356 Ennyi az össz reakciód? Na szép...
Hát amit mondok annak van köze a topic témájához. Te nem erről akarsz beszélni? Akkor mit keresel itt? Három hsz-re pár mondat lekicsinylés? Ennyire telt? Vagy inkább ennyire öntelt?:):)
Nerm szavakon kell vitatkozni, ebben igazad van. Nem is ezt vártam. Felvázoltam egy viselkedési formát, ami nálunk megfigyelhető és azt kérdeztem, miért olyan elképzelhetetlen más integens fajtól?!
Mellesleg tényleg nem sok türelmed van, még ahhoz sem, hogy végiggondold mit írtam....sajnos. Azért a kezdetekkor lehetett veled konstruktív vitát folytatni...még nem adtam fel, hogy talán lehet majd ezután is...:):) -
#1355 Ha nem fogod fel, hogy miért tarthatatlan a TÚLZOTT általánosításod, és hogy ez mennyire visszás, annak fényében, hogy pont az előbb vetetted ugyanezt a szemünkre, akkor sajnos kiírtad magad az értelmes beszélgetésből, és nem hagytál nekem más lehetőséget, minthogy a picsába küldjelek.
Visszakérdezni meg nem fogok, mert ilyen elbaszott kiindulási alapból értelmes dolgot már biztosan nem fogsz levezetni, a valóságtól elrugaszkodott fantáziálásodra meg nem vagyok kíváncsi. -
remark #1354 Ha Európában megnő az átlagos cukorfogyasztás, akkor ennek Európában kimutatható egészségügyi következményei lesznek. Ha érted, ha nem érted, ez így van, és én ezt állítom. Nem foghatom fel, hogy miért nem cél nálad az, hogy megértsd, hogy miről beszél a másik. Folyamatosan a te interpretációdról megy a vita, de nekem már kezd ebből elegem lenni. Nem érdekel, hogy te mit hiszel, hogy én mit állítok. Ha nem tudsz kulturáltan visszakérdezni, helyette elküldesz a picsába, akkor ez nem annak a bizonyítéka, hogy te normálisan állsz a beszélgetéshez. -
#1353 Igen, baszdmeg, ott. Már megint ott tartunk, hogy nem hiszem el, hogy nem fogod fel, hogy mi a probléma. Nyilván tökugyanúgy lehet jellemezni Bulgária, Norvégia, meg Portugália étkezési szokásait, ezek mind egy kalap alá vehetőek, mint "európai étrend". Természetesen... És mindez egy "korrekt" általánosítás, kézzelfogható adatokból... Na elmész a picsába, de tényleg. -
remark #1352 Mi ezen az egyszerű? Azt kérdeztem, hogy hol a kényszer?
Én arról beszéltem (eddig), hogy tudunk-e valamit bizonyítani. Van amit tudunk, és van amit nem tudunk. De nem ettől függ, hogy életünk részévé válik-e az adott dolog. Ezért abszurd szerintem az a logika, hogy csak azt tartjuk létezőnek, ami bizonyítható. Le is írtam, hogy miért: mert az Földön épp valamit építünk, és az építéshez bizonyosság kell. Ezért ami nem biztos, arra most ideiglenesen úgy tekintünk, mintha az nem is létezne, ami alapvetően beszűkíti a lehetőségeinket.
Ez a rövid verzió. Szerintem a hosszabb az pontosabb. -
patiang #1351 Nem tudom miért vette kétszer? -
patiang #1350 Ebből bizonyára érthető: "Élsz? Honnan tudod? Ébren vagy? Honnan tudod?"
Ezek az egyszerűbbek.................... -
remark #1349 Hol általánosítottam? Az, hogy mekkora a kontinens országaiban (de én igazából konkrétan a nyugati országokról beszélek) az 1 főre jutó akárminek a fogyasztása, az neked általánosítás? Szerinted nincsenek ilyen adatok? Szerinted nem lehet tudni ebből, hogy mit és mennyit esznek az emberek? Mi köze ennek az általánosításhoz? Semmi. Pont ezen viccelődök, hogy szerinted ez általánosítás. Hát nem az. Az "átlagos európai diéta" az nem általánosítás. Az egy adatsor, hogy miből mennyit esznek az emberek. De ugye veled megint nem a lényegről vitatkozunk, ami mondjuk az lenne, hogy valóban sok cukrot, tejet, szénhidrátot eszik-e a nyugati világ embere. Nem arról, mert arra esetleg az lenne a válasz, hogy "igen, sokat esznek". Pont. -
remark #1348 Bizonyítási "kényszer"? Csak én nem értem hogy ez hogyan kapcsolódik ahhoz, amit írtam? -
#1347 Ja, persze, te általánosíthatsz és kategorizálhatsz, mert az jó kategorizálás, más meg nem, mert az rossz. Értem. Cső. -
remark #1346 Igen, tudod pont az "átlagos európai diétán" bukik meg az egész.
Van egy nagyon jó általánosításom az egész kontinensre: a második VH után nyugaton megugrott a cukorfogyasztás.
Érthetnéd, hogy miről beszélek, de nem akarod. Akkor ne akard.
Én emlékszem még a te "érveidre", neked szemmel láthatólag semmi nem maradt meg az enyéimből.
De, emlékszem. Tele volt négybetűs f-fel kezdődő szavakkal. Egy "intelligens" ember benyomását keltetted.
"Huszadjára futsz neki, hogy tisztázz valamit."
Ja, mert huszadjára sem fogod fel.
Tehát vitázol. Minek kell letagadni a nyilvánvalót? Mondod, hogy ignorálsz és nem vitázol, közben meg nem ignorálsz, és folyamatosan vitázol. Egyik verzió se lenne baj, de miért tagadod le, amit csinálsz?
"Az azért duplán kár, hogy óvatosságból az írásom lényegére nem reagáltál"
Nem is fogok, lentebb leírtam miért.
Én is leírom, hogy miért: mert valóban rossz logikát követsz, és valóban kategorizálsz ahelyett hogy a konkrét felvetésekkel foglalkoznál. Eredmény: nem sokat fogsz fel abból, amiről a beszélgetés szól. De neked nem is ez a célod. -
patiang #1345 Az "Istent" már az ősember "feltalálta".
Csak akkor Ő még az "evolúció" elején tartott, szinte megfogható bizonyítható (igen-nem), és most eljutott egy csúcsra, amikor már maga a hit miatt az igen túlsúlyba került, szó szerint megfoghatatlanná vált. -
patiang #1344 "Élsz? Honnan tudod? Ébren vagy? Honnan tudod? Szeret a párod? Honnan tudod? Jó döntést hoztál a múlt héten? Honnan tudod? Bizonyítsd be magadnak, mert ha nem tudod, akkor az "biztos" nincs úgy, ahogy gondolod."
Hát ez még csak véletlenül sem tartozik a bizonyítási kényszer alá. -
#1343 Igen, tudod pont az "átlagos európai diétán" bukik meg az egész. És még te papolsz skatulyázásról, mikor egy komplett kontinensre általánosítasz. Mindegy, leszarom, megszoktam már, hogy totál következetlen vagy, még a saját elveidhez is. Amit érdemesnek tartottam a témában elmondani, azt már elmondtam korábban, nem fogom most megint. Én emlékszem még a te "érveidre", neked szemmel láthatólag semmi nem maradt meg az enyéimből. Sebaj, ez is csak téged minősít.
"Huszadjára futsz neki, hogy tisztázz valamit."
Ja, mert huszadjára sem fogod fel. Ez megint csak a te problémád, nem az enyém.
"Az azért duplán kár, hogy óvatosságból az írásom lényegére nem reagáltál"
Nem is fogok, lentebb leírtam miért. -
remark #1342 "De tökéletesen kifejtetted az álláspontodat, én megértettem, ÉS EZEK UTÁN mondom, hogy baromság. Bocs, ez van. További szócséplés felesleges."
Baromság az, hogy az egyes szervek nem kapják meg az átlagos európai diétával számolva (+cukor, +szénhidrát, +tej, -zöldség, -gyümölcs, -hús/tojás) az optimális működésükhöz szükséges anyagokat?
Ez baromság? Így egyszerűen? Indoklás nélkül?
Oké. Te egy zseni vagy.
Bár még egy zsenitől se fogadunk el semmit indoklás nélkül, de tudod, mit, mivel te über-zseni vagy, neked mindent elfogadok bemondásra is.
"Dehogy vitázom. A véleményemet közlöm, ami már nem vita tárgya."
Jaj, nem erről beszélek. Nézz már körül, hogy mit csinálsz... Huszadjára futsz neki, hogy tisztázz valamit. Hogy mi motivál, lehet magad se érted. Én csak arra figyelmeztettelek, hogy figyelj oda ezekre a jelzésekre, és vedd őket komolyan. Komolyabban, mint ahogy most teszed.
"És csak azért, mert kvázi megszólítottál."
Kvázi, mi? Eh...
Az azért duplán kár, hogy óvatosságból az írásom lényegére nem reagáltál, ami az lett volna ugye, hogy nem a leírtak értelmével foglalkozol, hanem azzal, hogy mit tudsz belemesélni. Kár, kár, nagy kár. -
#1341 De tökéletesen kifejtetted az álláspontodat, én megértettem, ÉS EZEK UTÁN mondom, hogy baromság. Bocs, ez van. További szócséplés felesleges.
"És mégis itt vagy. És mégis vitázol..."
Dehogy vitázom. A véleményemet közlöm, ami már nem vita tárgya.
És csak azért, mert kvázi megszólítottál.
"Ebből csak annyi látszik, hogy titeket a szcientológia jobban érdekel, mint engem."
Ja, valószínűleg jobban. Na nem azért, hogy belépjek az egyházba, hanem egyszerű kíváncsiság. Annyira érdekel csak, mint a keresztény egyházak, a muszlimok, vagy a zsidók. Nem jobban, de nem is kevésbé. -
remark #1340 Amikor konkrétan rámutatunk, hogy mi és hogyan hibás a gondolatmenetedben, akkor elkezded játszani azt a kicsinyes és nem túl gerinces játékodat, hogy "ja, hát én azt nem is úgy értettem, mert ez nem is azt jelenti, hanem emezt", tökéletes példa erre az, amikor azt a baromságot kezdted el nyomatni, hogy éhínség van. Itt, Európa közepén. Ezen máig röhögök, ha eszembe jut.
Én meg azon röhögök, hogy máig nem vagy rá kíváncsi, hogy mit jelent ez az állítás, helyette röhigcsélsz, mert amíg röhigcsélsz, addig is maradhatsz annál, hogy "áhá! hülyeséget mondott! és ha ebben hülyeséget mondott, akkor másban is! úgyhogy csak nyugi, minden úgy van ahogy eddig hittem, nem kell semmit se felülvizsgálni abból amit a világról gondolok, pedig egy pillanatra már azt hittem, de szerencsére a veszély újból csak elhárult!"...
Emberileg már kiírtad magad a vitaképesnek tartott egyének köréből nálam...
És mégis itt vagy. És mégis vitázol...
Már amennyiben te sem szólsz hozzám.
Nem szóltam hozzád. Leírtam egy tényt, miszerint a szcientológiáról azt tudom, amit ti meséltetek nekem. Ebből csak annyi látszik, hogy titeket a szcientológia jobban érdekel, mint engem. Lehet hogy nekem kellene visszakérdeznem: ti talán szcientológusok vagytok?
"Kaptam tőletek bármi más reakciót, mint kategorizálást? Nem."
Nesze, hazudj még a pofámba. Na erről beszélek.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=1324]#1324[/URL]: az idiótáknak csoportosulásai vannak, így ne erőlködjek az önálló megfogalmazással, elég ha hivatkozok ezekre az idiótákra (ez konkrét kategorizálás)
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=1327]#1327[/URL]: szerinted én konkrétan az idióta szcientológus kategóriába tartozom
Na persze mással is ezt csinálod. Aki hivatkozik valamire, annál a hivatkozó és a hivatkozott dolog közé te azonnal egyenlőségjelet teszel. Ami tök jó, mert legalább a gyakorlatban is azt csinálod, amit #1324-ben nekem javasoltál. Csakhogy rossz logikát követsz! Ha én pl. hivatkozol a Biblia egy mondatára, akkor abból nem következik, hogy keresztény vagyok, az meg végképp nem következik, hogy mindenre az egész Bibliából érvényes az, amit a kiragadott mondattal kapcsolatban állítottam. Az meg még vadabb, ha az ember nem is hivatkozik semmire, de te úgy hiszed hogy az ember hivatkozik valamire, így kérdezés nélkül egyenlőségjelet teszel az ember és azon dolog között amire szerinted a másik ember hivatkozott.
Én meg erről beszélek! -
#1339 "Ha amit írok, annak pár százalékát TALÁN (szerinted) mondják a szcientológusok is, akkor az egyáltalán nem jól ír le engem, hogy én szcientológus vagyok."
Egyébként meg bagoly mondja verébnek, hogy skatulyáz.
Te mégis miből gondolod, hogy egy konkrét szcientológusnak annyi és csak annyi elképzelése van a világról, amit a szcientológia mond? Hogy nekik nincs egyéb meglátásuk a világról? Ők is ugyanolyan emberek, mint te, az ő gondolatviláguknak is csak egy bizonyos része a szcientológia, nem az egésze. Akkor most ki is rendezget dobozokba? -
#1338 Nem, ez nem módja. Ismerünk már téged.
Amikor konkrétan rámutatunk, hogy mi és hogyan hibás a gondolatmenetedben, akkor elkezded játszani azt a kicsinyes és nem túl gerinces játékodat, hogy "ja, hát én azt nem is úgy értettem, mert ez nem is azt jelenti, hanem emezt", tökéletes példa erre az, amikor azt a baromságot kezdted el nyomatni, hogy éhínség van. Itt, Európa közepén. Ezen máig röhögök, ha eszembe jut.
Nem, felejtsd el, nem játszunk ilyet. Fárasztó, nem elég szórakoztató, értelme meg semmi, úgysem lesz gerinced soha belátni, hogy tévedtél. Emberileg már kiírtad magad a vitaképesnek tartott egyének köréből nálam, úgyhogy tőlem sok mindenre már ne számíts. Elkönyveltelek menthetetlen hülyének, de ez ne zavarjon, úgysem fogunk túl sokat beszélgetni. Már amennyiben te sem szólsz hozzám.
"Kaptam tőletek bármi más reakciót, mint kategorizálást? Nem."
Nesze, hazudj még a pofámba. Na erről beszélek. -
remark #1337 Oké. Próbáljuk meg: Nem vagyok szcientológus, igazat megvallva fogalmam sincs a nézeteikről, vagy arról, hogy kik a tagjaik. Ezekre a dolgokra ti szoktátok felhívni a figyelmemet. Tehát ennyire vagyok tájékozatlan a kérdésben.
Most, hogy erre válaszoltam, fog bármi is változni?
Ha ezek után valami zavarót találok írni, rá fogsz konkrétan kérdezni, hogy az adott dolgot miért írtam? -
remark #1336 Azt tudom, hogy túl sokat írok. De abból nem következik az, hogy hülyeség az amit írok. Gondolkozz Micimackó!
És miért pont Micimackó? Egyik reakciómban akartam a Micimackó és a tao-ból idézni, csak hogy folyamatosan közvetítsem felétek azt az álláspontomat, hogy a tudomány a világ csak egy kis részét mutatja be, és más forrásokból megismerhető a nagyobbik rész is. De nem idéztem végül mégsem, elég volt a Mozart musicalből az idézet. Még túl sok is... -
7th uwu #1335 Én nem tudhatom, hogy te sci vagy vagy nem, azért kérdeztem, mert az ő prédikációjukat hallottam vissza a te szádból. Ez azért elég konkrét.
Attól meg ne félj, hogy én neked bármi értelmeset írok. Még a végén megokosodnál, jó vagy te nekem így is fórumpajtás! -
remark #1334 Nem, nekem nem nehéz a felfogásom. Ha amit írok, annak pár százalékát TALÁN (szerinted) mondják a szcientológusok is, akkor az egyáltalán nem jól ír le engem, hogy én szcientológus vagyok. Az, hogy te megpróbálod annyival félresöpörni az fejtegetéseimet, hogy címkéket ragasztasz rájuk, az az egyszerűség netovábbja. Ha egyszer reagálnál már végre valami konkrétumra, amit leírok, hidd el sokat nőnél a szememben.
Ahogy nagyra értékeltem a ezt a hozzászólásodat is. Nem azért AMIT írtál, hanem hogy egyáltalán leírtál valamit, hogy vetted a fáradtságot és 2 szónál többet használtál fel valaminek a megfogalmazásához. Gratulálok, de komolyan. Ezt az oldaladat domborítgasd itt is, többre fogunk vele menni mindannyian. -
7th uwu #1333 Túl sokat írsz.
Gondolkozz Micimackó! -
7th uwu #1332 Kicsit nehéz a felfogásod, de mivel én nagylelkű és türelmes vagyok, segítek neked.
Igen az emberek 99%-át nem lehet egyértelműen kategorizálni. Ettől függetlenül a kategóriák ismertetői jellemzik az embereket. Tehát amikor kommunistás kirohanásaid vannak, mi joggal mondhatjuk rád, hogy komcsi, mikor meg a szcientológusok faszságaival jössz, jogos a feltételezés hogy közöd van hozzájuk.
-
remark #1331 Ha nem mondok semmit, akkor mi hasonlít annyira a szcientológusok elméleteire? Ha meg a szcientológusok se mondanak semmit, akkor mi a bajod velük? Szépen csendben vannak, és nem mondanak semmit. Akkor meg? -
remark #1330 Az emberek 99%-a esetén nem működik a kategorizálás? Nahát! Nem ezt mondom én is? De ti csak próbálkoztok vele szüntelen, hátha segítségével olyasmit is megértetek, amire anélkül képtelenek vagytok... Ejnye-bejnye. Ennél azért egy 5 éves is gyorsabban kapcsol. Vagy talán pont azért kapcsol gyorsabban, mert 5 éves?
De nekem ennek ellenére sincs semmi bajom veletek. Fogunk mi még ugyanazon projekteken dolgozni! -
7th uwu #1329 Aki nem mond semmit az nem tud tévedni. Erre kár nagy arcot növeszteni, ezt egy óvodás is utánad csinálja ha betanítják. -
remark #1328 Fiúk-fiúk! Még mindig nem értitek, hogy annak, hogy hülye vagyok, a legegyszerűbb bizonyítási módja az lenne, ha bemutatnátok, hogy hol tévednek az elméleteim? Amíg az nem megy, addig minden csak ugatás, és (bármennyire is heves most a tiltakozás) szimpla próbálkozás arra hogy kategorizáljátok amit mondok. Mert ha valamit nem értetek, akkor legegyszerűbb beletolni a legközelebbi skatulyába, nem igaz? Kaptam tőletek bármi más reakciót, mint kategorizálást? Nem. Akkor meg mit tiltakoztok most? A témáról halljam a véleményeteket! Halljam a briliáns kontrázást és érveket! ... [néma csend] ... Na, erről van szó... -
#1327 Jólvanakkor, hidd ezt, ha ez így neked egyszerűbb.
Egyébként tökéletesen beleférsz az agymosott szci kategóriába, attól ne félj. Az, hogy nem teszlek bele, az pont az ellenkezőjét bizonyítja annak, mint amit itt próbálsz rámerőltetni, de sebaj, felőlem tényleg azt hiszel, amit akarsz.
A tanulságot levontam már nagyon régen, ha nem tűnt fel,"érdemben" nem szólok már hozzád. Legyél boldog a kis világodban, ne zavarjon, hogy az nem fedi a valóságot. -
7th uwu #1326 LOL attól tartod magad annyira nagyra, hogy nem vagy echte kommunista, vagy szci pap?
Az emberek 99%-a ilyen, szinte senki nem illik bele a nagyvonalú csoportosításba teljesen.
Az NWO-sok közt is vannak kommunisták, ufóhívők, számmisztikusok, meg tudománytagadók is. Ez nem akkora csoda ám mint ahogy beállítod. Minden ember más, ugyanakkor vannak hasonszőrű társaik. Csak te tehetsz róla, hova kategorizál téged a környezeted. Ha nem tetszik, az csak annyit jelent, hogy még számodra is visszataszító amivé lettél :D
Lehetnél szkeptikus, turbómagyar, vagy istenfélő, vagy bármi. Ne mi legyünk már a hibásak azért, hogy ilyen vagy! -
remark #1325 Te vagy az egyik legjobb példája annak, amiről írok. Mindig csak a kategóriák, mindig csak a sztereotípiák, igaz? Mert ha sikerül valamit bekategorizálnunk, akkor a bizonytalanság azonnal eltűnik, és mindjárt jobban érezzük magunkat.
De te nem érzed jól magad, mert eddig bármelyik kategóriába is próbáltál volna beleerőltetni, én abba nem fértem bele. Nem gondolod, hogy le kellene tudnod vonni a tanulságot, és végre azzal foglalkozni, amiről magyarázok? De tudom, te csak az előemésztett formalizált válaszokra vagy kíváncsi, a "költészet" nem érdekel, így meg se próbálod megfejteni, hogy miről is van szó.
Pedig azt mondják a Mozart musicalben is, hogy "az egyszerű út, az naivitás". És ez nagy igazság. Úgyhogy ne legyél naiv! -
#1324 Ja, persze, a démonok.
Akkor most elmesélem, hogy van ez,csak hogy képbe kerülj...
Rengeteg csoportosulása van az idiótáknak. Ha tudjuk, hogy valamelyikhez tartozol, akkor az a te dolgodat könnyíti meg, egy csomó mindent nem kell elmondanod, mert az egyes csoportok alapvető ideológiáit azt úgy általánosságban ismerni lehet.
Te nem vállalsz fel semmi ilyesmit, de időnként vannak olyan megnyilvánulásaid, amik ennek vagy annak a csoport hülyének a hiedelemvilágára kísértetiesen hasonlít.
Ennyi, a többi démonvadászatot azt te látod csak mögé. Én aztán leszarom, hogy szci vagy, de sok mindent megmagyarázna. Na meg valószínűleg többet nem szólnék hozzád, mert akkor tudnám, hogy reménytelen bármi is... Mondjuk ide már amúgy is eljutottam, szcientológia ide vagy oda. -
remark #1323 Kicsit visszatérve ahhoz, amiről eredetileg írtam.
"Bennem bízhatsz, jó szemem van ehhez."
Az lenne jó, ha ahhoz lenne jó szemed, hogy észrevedd, hogy mi az aminek hátat fordítsz aközben, hogy szüntelenül a démonaidat kergeted. -
remark #1322 Olyasmiről nem tudok vitatkozni veled, amiről semmit se tudok. Ha konkrét kritikát fogalmazol meg azzal kapcsolatban amit írtam, akkor arra tudok reagálni. -
7th uwu #1321 Sehogy, de ahogy írsz róla az tökéletesen egybevág a szcik definíciójával.