6569
12149940121232355297.jpg
  • uwu hun
    A hangoknak már tutira bizonyított, különben nem merné leírni. A többiek meg kit érdekelnek?
  • qetuol
    mást is meggyőzdtél róla?
  • dronkZero
    Azzal ugye tisztában vagy, hogy az ember már csak úgy működik, hogy néha olyan dolgokat is tapasztal, ami nem a valóság?
  • Hajnalcat
    Én meggyőződtem róla, mivel tapasztaltam dolgokat, dehát sokan csak álmodnak találkozásokról, ezért irigyek, de nem baj, mindenki saját útját járja ugye. Te is a tiédet én is az enyémet. :) Majdcsak felfejlődsz valamikor. :)
  • patiang
    Ez egy olyan USA Föld.............
  • patiang
    Szvsz a média azzal lesz tele, amit megengednek nekik.
    Voltak nagy média lebuktatások, s azok gondolod nem megrendezettek voltak?
    Én hiszek az alienekben (remélem nem vagyunk egyedül), de kétséges, hogy ha bármi is történt volna azt az USA, hatalmi politikájából adódóan, kidobolta volna. S az is furi, hogy az idegenek csak az usakokkal akarnak barátkozni.
  • dronkZero
    Nincs nagyon mit végiggondolni rajta.
  • Pares
    Ezt gondold végig még egyszer. A saját világképed védelmének érdekében.
  • dronkZero
    Minden dolog, amiben csak hinni lehet, meggyőződni róla nem, az nagy valószínűséggel bullshit.
  • Pares
    Az amcsi kormány akkor is meteorológiai ballonokról, meg optikai csalódásról beszélne, ha a Fehért Ház elé szállnának le... Ettől függetlenül elég nagy baromságnak néz ki a linkelt oldalon lévő akármicsoda.
  • Pluskast
    Jaj már. Nem tudom ki írta de valami, elektrónikus forrást tessék már nekem mutani, ahol ezt az amerikai kormány hivatalosan is megerősítette! Eléggé nagy szenzáció lenne ha ez a nyilvánosság elött megerősítést nyert volna és valszeg tele lenne vele a média, én mégsem hallottam ilyesmiről.
  • patiang
    Csak úgy amcsisan: WOW

Ezeken az uncsi napokon jó is egy kis hókefélke.
    De azért szorítok, hogy a nézők ne kész tényként nézzék.
  • gothmog
    Ez most egy ilyen népszerű mém. Lásd: V-tévésorozat, vagy az új Doctor Who több része ami például ezen lovagol. (az új évadnyitó is)
  • Hajnalcat
    "Minden, ami már túllép egy határon, abban ti nem hisztek és ez nekünk is jó."

Akár bannerbe is mehetne.
  • Hajnalcat
    "A beágyazás kérésre letíltva:
    Megtekintés a youtube-n"

"A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál."

Nahát, ez a sok tilalom....ejnye. [földönkívülifej]
  • Pares
  • patiang
    A malac jobb is lenne, mert nagyon sok ember disznó, így lehet, hogy ők az alienek.
  • patiang
    Ja és miért pont gyík, miért nem malac?
  • patiang
    Én is szerettem a hétfejűt, meg a héttörpét, de ti ezt a gyíkos dolgot komolyan gondoljátok?
  • Saintgerman
    Lehet... mivel a gyíkok nem jelenhetnek meg a saját formájukban közöttünk, így teremtettek izraelitákat... de mit a gójok is csak az izraelitákig látnak, az izraeliták sem látnak a hybrid elit ig...
  • Pares
    Szerintem mi egyetértünk, csak te gyíkoknak nevezed őket, én meg izrealitáknak.

• Saintgerman
    Az "idegenek" azok itt vannak, és mindig is itt voltak. Nem az emberiség (a birkaságot nem értem bele) pánikol, hanem az "idegenek" attól tartva, hogy elveszítik az uralmukat felettünk...
  • Pares
    Az egész bután van reprezentálva...
  • L Viper #1577
    A skymap frissítése amúgy sem várható, értelme sem igazán van a fotókat cserélgetni.
  • L Viper #1576
    A lényeg, ha bármikor nézed is a csillagtérképet, azok a pacák ugyanott lesznek holnapután is, meg egy hét múlva is, mindaddig, ameddig nem frissül a skymap adatbázis. Egyébként mindhárom paca ott van most is. Amikor leközölték első alkalommal ezt a hülyeséget, akkor is ott voltak természetesen.
  • patiang
    "A szomorú, hogy átveszi a média is észnélkül."
    Nagyon is ésszel veszi át.
  • patiang
    Nem az a baj, hanem az, hogy az "értelmes" emberek tömegei veszik kész ténynek. Gondolj csak bele, már most is hányan rettegnek, szó szerint 2012 végétől.
  • L Viper #1573
    Totális agyrém. Ha tudnád, hogy a skymap hogyn működik, milyen régi tárolt fotók alapján fel sem merülne ez az ökörség. A szomorú, hogy átveszi a média is észnélkül.
  • patiang
    A legnagyobb paci 250Km széles.
    Lesz fosás, ha MO-on száll le.
  • patiang
    Nem hiszel benne.................?
  • Pares
    Nem olvastam bele, mert... nem. Hagyjuk. Most az ilyenre mit lehet mondani?
  • patiang
    Olvashatóbb, de van több is.
  • patiang
    Elhiszem, de találsz róla olvashatóbb site-ot is.
    Csak írd be : idegen űrhajók közelednek a Föld felé
  • patiang

Ja és ezt a SETI jelentette be.(?!)

Állítólag 2012 végére érnek ide. Ezeknek a super lényeknek bazi elmaradott technikájuk van.
  • Pares
    Ez mi? Fáj a szemem, ha ránézek...
  • patiang
    akkor lehet rettegni ??

Sajnos az emberiség ("okosabbja") odáig jutott, hogy elég egy HOAX, és kész a tömény igazság
    És ha jön? Akkor mi van? Halál?

De hát pont ezt akarjuk. Mutasson valaki egy pontot a Földön, ahol nem gyilkolászás folyik. Ja hogy ez tömeges lesz?
  • Pares
    Soha életemben nem láttam még semmi olyat, amiről azt hihettem volna, hogy idegen űrhajó, vagy valami ilyesmi, de az elmúlt hónapokban Isten bizony, hogy én, és a környezetemben lévők, nem csak a családom, hanem csak ilyen kutyasétáltatós ismerősök is fura fényekről számoltak be. Láttam már lámpásokat sokszor... tudom milyenek... de amiket pár napja láttam... hát mondjuk nem tudom, minek jöttek volna ide fölénk, de hogy nem lámpás, helikopter, repülőgép, időjárásballon, sarki fény, tükröződés (meg még kitudja miket találtak ki a jelenségre) volt, az tuti. Lehet, hogy hülyén néz ki, hogy ide leírom, leszarom. Csak gondoltam leírom, hogy a 0-ról 1-re való észlelés növekedésemmel én is alá tudom támasztani ezt az állításodat.
  • patiang
    Földön belüli élőlények
  • Pares
  • Saintgerman
    szerintem csak az értelmed tükre...