6569
12149940121232355297.jpg
  • Pares
    "Nem az a baj, hogy kérdéseket tesznek fel ezekkel kapcsolatban, hanem az, hogy nem nagyon veszik figyelembe a tudósoknak a véleményét, akik az adott területtel foglalkoznak. Sőt, előfordul, hogy kritizálják is a tudósokat, hogy nem igaz, hogy nem látják, amiket ők látnak. Ráadásul szinte minden eddig talált bizonyítéknak ellent akarnak mondani. Egy-két meg nem értett apróság miatt ésszerűtlen lenne az eddig felállított, megmagyarázott képet lerombolni."

Ez durva általánosítás. Először is a tudósok véleménye ugyan annyit ér, mint bárki más ánusza. Másodszor meg akiket én olvastam, azok nagyon is figyelembe veszik a tudomány álláspontját, pont ezekből, vagy ezeknek hiányosságaiból indulnak ki. Én nem értem, mire gondolsz, amikor azt írod, hogy minden eddigi talált bizonyítéknak ellent akarnak mondani. Pontosan azért születhettek meg ezek az alternatív elméletek, mivel az az "egy két meg nem értett apróság" valójában óriási tátongó lyuk. Azért légyszi ne számítsd a létező összes író 23168545 fajta elméletét egy kupacba... És főleg ne úgy ítélkezz, hogy csak a kritizálókat olvastad el, magát a művet nem.
  • clarck
    Csatlakozom Pares fórumtárshoz
  • Pares
    Az eszem megáll tőled. Még Te mondod nekem, hogy az érvelés nem az erősségem? Nagyon jól ismerem a fórumos énedet, ezért nem is kívánok veled többet vitázni. De az tuti, hogy nem vagy komplett.
  • dronkZero
    Jaj, hagyjuk már. Ha a HÁTTÉRBEN van valami, amit a kameraman a szemének a saját természetes felbontásával nem azonosít, hogy "húbazmeg, miazott, élien?!", és rántja rá AZONNAL a kamerát, az nem élien, és te, a lófasz 360-as felbontásban hiába nézed éliennek.
  • Saintgerman
    Arról, hogy annak az aliannak akinek annyi esze van hogy idejön, az nem pózol az idióták kamerája előtt..
  • clarck
    Ennél pontosabban ha lehet!
  • Cef
    Eléggé látszik a képmanipuláció.
    Meg béna a zene
  • clarck
    Azon kívül.
  • dronkZero
    A címéből.
  • clarck
    A videó tényleg hamis! Vajon kitaláljátok e hogy miből lehet rájönni?
  • clarck
    Nincs szemtanú. http://latogatok.hu/news.php?extend.2219 itt olvashatsz róla.(Biztonsági okokból 30 napig nem linkelhetek)
  • Cef
    "Vagy inkább az van, hogy csak azzal lehet foglalkozni amihez van adat.
    Az ilyen látogatásos legendák, meg ábrándozás Atlantiszról tudományos munkához kevés."

Én inkább olyanokra gondoltam, amik az elmúlt évtizedekben történtek és van róluk adat. Pl hogy mi is történt pontosan Roswellnél, vagy más hasonló esetnél. Újrakezdeni az egész kivizsgálást a nulláról, meghallgatni a még élő szemtanúkat, visszanyomozni kik voltak a résztvevők stb. Tudom hogy ez lehetetlen, meg titkosított, meg a tények is eléggé elferdültek az ufóhisztéria miatt, meg egyebek csak azért jó lenne.
  • patiang
    mazsola
  • patiang
    "photoshop pályázat"---------------még mondja valaki, hogy ezek nem megdönthetetlen bizonyítékok
  • dronkZero
    Látom az érvelés továbbra sem az erősséged.
  • dronkZero
    Eheh. Az ugye nem zavar, hogy a 0:14-nél és 0:58-nál lévő kép az egy photoshop pályázat harmadik helyezettje? Ha kicsit lassabb lenne a felfogásod az átlagosnál, akkor mondom, hogy ez azt jelenti, hogy tudjuk, hogy azt a képet ki, mikor, miért, hogyan készítette. Ez egyben magával vonja azt a kellemetlen tényt is, hogy nem valódi, amit ábrázol.

De ha elég erősen hiszed, akkor még esetleg valósággá válhat, szóval ne add fel!
  • dronkZero
    Az, hogy te a "sárkány" szót használod minden repülő, pikkelyes szörnyetegre, az nem azt jelenti, hogy ezek ugyanazok. Nálunk gonosz a sárkány, négy lába van, denevérszárnyai, és egy jóllakott, nagy testű gyíkra hasonlít, a kínaiaknál meg inkább egy hosszú, négylábú kígyó, szárnyak nélkül, és szerencsét hoz. Nem ugyanaz a két dolog. Az az állítás, hogy ugyanazt kitalálták a világ különböző részein, egész egyszerűen nem igaz. Amerikai indiánoknak, ausztrál őslakosoknak van sárkányuk? Vagy valamijük, ami sárkányként azonosítható?

A tűzokádás, repülés meg... Honnan is ismerjük ezeket a sárkányokat? Népi hagyományok, mesék, történetek, plusz a vallások sztorijai, amik ugye szintén korabeli népszerű mesék és sztorik írásos gyűjteménye. Na, akkor képzeld magad annak a helyébe, aki még nem tud a sárkányokról, és ki kell találnia valami borzalmas szörnyet, hogy megmagyarázza, hogy az a két hajórakomány indiai kendervirág hová is tűnt. "Hátbazmeg, kuuurvanagy volt! Pikkelyes dög, hatalmas agyarakkal, és karmokkal! És TÜZET okádott, egy pillanat alatt égetve le a hajót!" "És te, Béla, ez úszott?" "Neeeem, repült bazze! Naagy denevérszárnyakon!" "Húúúgeci!"
    Sokkal esélyesebb szitu.
  • Pares
    OMG, nem vagy semmi ember! Ismét sikerült magad alulmúlnod.
  • clarck
    Mit szóltok hozzá?
  • clarck
    Nem, nem kötelező.
  • Looooser
    1:00-től csak súgok hogy a 2003-mas Adobe PhotoShop verseny győztes kép :) welcome on the internet
  • Saintgerman
    Ha már a csontvázaknál tartunk... Valakik igen csúnya tréfát ûznek velünk, óriások hamis csontvázait ásták el világszerte...
    RACE OF GIANTS found in India
  • patiang
    szerintem is, már azon okból is, hogy süthetnek szalonnát:))
  • Looooser
    hát hozzá állás kérdése, még mindig azt mondom hogy túl nagy a multi verzum szóval valahol biztos létezhetnek ilyen élő lények is...
  • patiang
    "tűz okádás?
    repülés?"
    Az emberi képzelet végtelen.
  • patiang
    Az ásatás nem mindig azt jelenti, hogy ásnak is. Nagyon sok lelet közvetlenül a felszín alól került elő. Az meg szinte bizonyos, hogy akkori emberek között is voltak átlagon felüli intelligenciával rendelkezők, aki le tudtak vonni bizonyos következtetéseket. A sámán a többiek "tudatlansága" miatt lehetett felsőbbrendű.
  • Looooser
    ácsi, a dinók csak csontok, esetleg mocsarakban találni teljes maradványokat pikkelyekkel de azok is régen kiszáradtak és elég mélyen vanna, ergó nem tudhatott mindegyik törzs arról hogy pikkelyesek...
    tűz okádás?
    repülés?
  • dronkZero
    Dinoszaurusz koponyák. Amikből meg van az egész világon, mindenfelé. Egyéb kérdés?

Hasonló téma a küklopsz. Az meg elefánt.
  • Looooser
    bár csak lennének *.* legalább sárkányok....
    és de vág! minden ősi kultúrában van "csillag ember" vagy nevezd ahogy akarod, de sárkány vagy olyasmi lény is van még a legelszeparáltabb törzsnél is, nah ezt hogy magyarázzátok??? háhhh
    szerintem léteztek, csak kiirtották őket és a Vatikán eltusolja... vatikáni össze esküvés elmélet rulz
  • dronkZero
    Oké, kicsit túloztam.
    De azért ugye nem lenne _kötelező_ légi úton szállítani? :)
  • clarck
    "Bocs, de ez csak egy sűrűn emlegetett faszság. A Nagy Piramist pillanatok alatt fel tudnánk építeni akár az Antarktisztról származó, légi úton odaszállított sziklákból.
    De lehetne szó akármelyik másik nagy ókori kőkupacról."
    Ez így nem igaz!
    Az An-225-ös a világ jelenleg legnagyobb méretű és teherbírású (250 tonna) repülőgépe, de ebből mindössze egyetlen példány létezik.Ennél jóval nagyobb súlyú kőtömbök (menhirek)vannak.Be sem tudnád tenni a gépbe a gép jelentős átalakítása nélkül aztán még fel is kellene vele szállni.
  • dronkZero
    Igen, meg mondjuk lehet, hogy nem tenne jót a világnak, ha az összes kicsinyes kurva, megalázott seggfej, meg egyéb bosszút forraló hülye tisztában lenne vele, hogy a vudubaba meg a szemmelverés nem működik, és más, valóban hatásos módszerekhez folyamodna... Lehet, hogy mérhetetlen emberi hülyeség nélkül sokkal rosszabb lenne a közbiztonság...
  • patiang
    De, ha nincsenek boszorkányok, törpék, varázslók meg hétfejű sárkányok, akkor mi a szart ér az élet. Csak gürizni, gürizni. Már ha van mit.
    Azért jó az "elszállóknak", hogy legalább addig sincsenek jelen.
  • dronkZero
    "A Földön számtalan olyan építmény létezik, melyek felépítése ma nehézségekbe ütközne."

Bocs, de ez csak egy sűrűn emlegetett faszság. A Nagy Piramist pillanatok alatt fel tudnánk építeni akár az Antarktisztról származó, légi úton odaszállított sziklákból.
    De lehetne szó akármelyik másik nagy ókori kőkupacról.

Az egy dolog, hogy nem tudjuk, hogy _ők_ hogyan voltak rá képesek, és hogy konkrétan milyen technikát használtak, de ma eszközökkel bármit összehasonlíthatatlanul egyszerűbben és gyorsabban meg tudnánk csinálni, ami a történelem folyamán valaha épült. Ja, és jobban is sikerülne a késztermék, mint az eredeti.
  • patiang
    BINGÓ
  • dronkZero
    Nagyon egyszerű ennek a pszichológiája: az embereknek úgy nagy átlagban a faszuk kivan a saját szaros kis hulladék életükkel, és minden ostobaságot hajlandóak bemesélni maguknak, amitől jobbnak látszik a világ.

Na meg vannak a találékony gecik, akik meg abból élnek, hogy adják a hülyék alá a lovat.

Ezzel nagyjából le is lehetne egyébként zárni az összes UFÓs, szellemes, egyéb kitalált faszságos témát, de hát ezt ugye a hülyék soha nem fogják elfogadni.
  • patiang
    Azért nekem az furcsa, hogy mi emberek nem vagyunk képesek elviselni nagyságunkat. A Földön számtalan olyan építmény létezik, melyek felépítése ma nehézségekbe ütközne. De akkor nem volt a mai értelembe vett határidő, jelenvolt az embertömeg stb, ja és az emberi értelem.
    Nos, a mai emberek egy része nem ad lehetőséget az akkori embereknek a dicsőségre. Csakis alienek voltak. Csakis végtelenhez csakis:((((((
    De mégegyszer, én vetem el az idegenek által történő beavatkozást sem.
  • patiang
    De a hithez, meseszerű dolgokhoz sok is:((
  • patiang
    Erre mondom én, hogy kopíroznak esetleg, hiszen bizonyára nem nulláról indultak. Amire Te hivatkozol, az-az eset más tudósok által (nem én), megkérdőjelezett.
    Tudósók mernek kételkedni az eredményeikben. Vannak olyan tökösök.
  • patiang
    Nem hinném, hogy valamiben is szenvedek. Szerintem. Én Istenre mint fogalomra gondoltam, hiszen Isten(ek) számtalan létezik(het), de a NAGY Természet csak egy. És, ha nem élőt teremtünk, az gyártás, esetleg utánzás.
    S amit én is szinkron mondtam: "saját képe" a kinézetén kívül vonatkozhat akár az elméjére, az intelligenciára is