6569
-
#1880 Amúgy sincs értelme gabonakörökkel foglalkozni, úgyhogy ne sajnáld annyira. -
#1879 Helyes, helyes. -
clarck #1878 Sajnos kép egy sem ment fel és így nem sok értelme van. -
clarck #1877 Nemrég nézegettem gabonakör képeket, (ne gyertek azzal hogy hazugság meg hogy bevallotta az elkövető,mert nem hiszem el,azon egyszerű oknál fogva hogy mindenütt nem lehettek ott, de nem is fontos mert nem az a lényeg) és megláttam ezt(remélem az első kép)és valahogy ez jut eszembe róla.(2.kép)egyébként ha valakinek van BAR kod leolvasója meg is fejtheti.
Tehát csak azt akarom mondani lehet már üzentek csak mi nem figyeltünk mert nem angolul vagy bármilyen más nyelven írtak hanem "gépi nyelven"vagy olyan kódolásban ,amit még nem ismerünk.Mi a rádiójelekben mintát keresünk, de ha egy PC program 0 és 1 változatait megnézzük nem sok azonos mintát találunk.(az az most már igen, de régebben fogalmunk sem volt a bináris kódolásról)Lehet meg érkezett a kérdés csak mi nem tudtunk róla.Természetesen nem az elmúlt 50-60évre gondolok hanem egy kicsit előrébb. -
remark #1876 Bárki is "rinyált" az Ókorban, fontos és valós tendenciára hívta fel a figyelmet. Az, hogy ma már ott tartunk, hogy ötletünk sincs, hogy mire vonatkozhatott ez a bizonyos tendencia, ez jól érzékelteti a problémát. -
#1875 neked miért is van?.... bár nem is érdekel játsz magaddal vérpistike, én lépek a trágyatelepről.... -
#1874 Egyelőre neked nincs semmi helyed egy tudományos fórumon, ha ufóhitről akarsz beszélgetni. Úgyhogy csinálj szépen TE egy saját fórumot, hogy "UFÓK ZOMG!!!44!", aztán akkor majd nem leszek ott, hogy basztassalak. -
#1873 és mind ezt egy hozott hivatkozásból mondod... BRAVA profi vagy, imádom az ilyen embereket, majd koppansz... nah mindegy
viszont a szórakozásod egyeseket zavarhat szóval hagyd abba, csinálj topikot a saját elveid alapján saját szabályokkal :) jah és ha saját fórumok közé teszed, akkor nem törlik topik duplikálás miatt... -
#1872 Tényleg nem, ezt a saját szórakozásomra, és elveim szerint csinálom. Szívesen!
Egyébként jó a hasonlat, csak az a helyzet, hogy én tudom, hogy nem látok, te meg azt hiszed, hogy igen, pedig tökéletesen ugyanolyan vak vagy, mint én. Szóval nem csak vak vagy, hanem hülye is. -
#1871 "Hogy az ostobaságot kontrolláljam egy picit. " - vak vezet világtalant szokták mondani, mellesleg superherokám, nem kért meg senki arra hogy kontrollálj itt bármit is... legalábbis nem emlékszem erre. -
#1870 Alapíts neki vallást, aztán mondogasd lefekvés előtt az imákat. Leszarom a reményeidet. Egyébként ott kerülsz be a "hát te teljesen idióta vagy" kategóriába, amikor összekevered a reményeidet a valósággal.
Én egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy valaha fogunk földönkívüli életet találni. Mégis, ezt honnan a tökömből vetted, hogy úgy gondolom?
A létezéséről viszont majdnem 100% biztos vagyok, úgy néz ki a dolog, hogy ha a megfelelő anyagokat megtúrod megfelelő mennyiségű energiával, akkor az életté szerveződik.
Abban megintcsak közel 100%-ig biztos vagyok, hogy az összes ufóészlelő vagy téved, vagy hazudik. -
#1869 1. Ja bocs, nem tudtam, hogy szellemileg visszamaradott vagy. Az olyan szerencsétlenek tényleg fölöslegesen tanulnak.
2. Te meg ne beszélj hülyeségéket, mert én meg azt nem szeretem. Bárhol máshol beszélhetsz, de ez egy nyilvános tudományos fórum, itt nincs(nem lenne) helye az ostobaságoknak.
3. Nem, nem hiszem el. Lásd #1681 utolsó mondata. Már az ókorban azon rinyáltak (asszem) Szókrátészék, hogy egyre hülyébbek a fiatalok. És már akkor sem volt igaz. Az emberek 90%-a hülye, de te a fiatalok közül csak a hülyéket veszed észre, mert nincs velük kapcsolatod (ellenben pl a saját korosztályoddal, akik közül látsz nemhülyéket is) és ebből levonod azt a helytelen következtetést, hogy mind az.
Egyébként hadd tegyem hozzá, hogy te aktívan hiszel egy orbitális faszságban, szerintem nem vagy olyan pozícióban, hogy ítélkezz a hülyeségről...
4. Akkor nem mindegy, hogy milyen hülyeséget nyomat?ű
5. Mégis, a youtube hülyeségeit beszopod tövig, a TV-t meg csuklóból elutasítod?
6. Hogy az ostobaságot kontrolláljam egy picit. Amíg velem foglalkoztok, legalább addig sem arról van szó, hogy melyik balfasz videó melyik tömörítési hibája az idegen űrhajó.
Egyébként meg van létjogosultsága tudományos szinten is a földönkívüli élet témájának, csak az téged nem érdekel, mert uncsi színképelemzés, meg elektromágneses hullámok figyelgetése, meg nulla eredménye van eddig. -
#1868 Így van, de több mint valószínű, hogy nem a mi életünkben tudjuk meg.
De józan ésszel belegondolva: az univerzumban található százmilliárd galaxis, és ezekben százmilliárd csillag, ez elképzelhetetlenül sok bolygót jelent, akkor mennyi az esélye, hogy ezek közül mindössze 1 bolygón (a Földön) van élet? Kizárt.
Arról nem is beszélve, hogy amíg mi megjelentünk, és elkezdtük az eget fürkészni, azóta hány bolygó, faj pusztulhatott el. -
patiang #1867 Tömör és igaz. -
clarck #1866 Hali!
Van igazság abban amit mondasz, legalábbis hogy az ember, születésekor ”hülye”, és hogy a tanulás segít. Csak az nem mindegy mit tanítanak vele!Szándékosan félremagyarázott fél igazságokat, szemen szedett hazugságokon alapuló szentírást, vagy magát a meztelen valóságot , úgy ahogy történt.(nem kell messzire menni elég ha a saját történelmünket nézed.) A médiának igen is nagy hatalma van az emberek felett . Régen a templom volt a hazugságok tárháza ma a média teszi hülyévé az arra fogékonyakat. A felső hatalom nagyon is tisztában van ezzel ,nagyon jól tudja hogy kell embereket manipulálni, hogy olyan dolgokat ne higgyenek el ami valóban, igaz és fordítva.
-
#1865 de ebben akkor is mi a meggyőző?nem meg győz hanem reményt ad arra hogy nem vagyunk egyedül... kíváncsi vagyok arra, hogy mi győzte meg Zero-t a földönkívüli élet létezésében, egy tudományos elmélet? hmmm ha nem köz akkor elszeparált média forrásból kapta az infót, és mi van ha ott is csak átbaszás, vagy Hawking azt mondta hogy van és akkor van? -
uwu hun #1864 A stílus belefér itt SG-n simán:)
A földön kívüli élet meg olyan dolog, hogy nem tudjuk hogy van-e.
Meg még vannak ám dolgok amiket nem tudunk, és aki azt állítja hogy tudja az általában hazudik. Egyszer lehet hogy megtudjuk mi van.
Mindenesetre igen nagy a valószínűsége hogy van máshol is intelligens élet. A világ ugyanis kurva nagy.
De ha nem tudunk, csak hagyományosan közlekedni, mert mondjuk egyszerűen ilyen a fizika, akkor nem is fogunk egyel se találkozni, hiába léteznek. -
#1863 jah és bocs a stílusért, de ha te így akkor én is így.... -
#1862 1 a tanulással nem lehet rajta segíteni, mert ha nincs értelem ami fel is fogja a hallottakat akkor minden csak falra hányt borsó volt.
2 ne személyeskedj, mert nem szeretem
3 hidd el képes hülyébbé tenni a média a saját szememmel látom (éljen az MTv generation)
4 ki mondta hogy a médiából akarok tanulni
5 állítottam én az ellenkezőjét?
6 hát jó miszerint nem tudsz te sem meggyőződni arról, hogy van földönkívüli élet, akkor még mi a herét keresel itt? -
#1861 Nem, az ember alapból hülye. Tanulással lehet segíteni a dolgon, hagyományosan... Látom te eddig nem jutottál el.
A médiának csak annyi a bűne, hogy a totális tájékozatlanságot a világ dolgai tekintetében pofátlanul kihasználja a saját céljaira. Nem tesz hülyévé, de megtart annak.
Egyébként ha te a médiából akarsz tanulni, akkor eléggé komolyan elkúrtad a dolgot.
Ja, meg még egy, szerinted a youtube az nem tartozik a médiához?
Egyébként kurvaegyszerű a dolog: amiről nem tudsz meggyőződni, azt nem kell elhinni, és máris egy hatalmas lépést tettél afelé, hogy ne legyél hülye. -
#1860 már bocs de hülyévé az embert a média teszi, a médiát pedig a nagyhatalmak irányítják.
Amúgy a történelem mindig beigazolja hogy a legjobb titoktartás ha elmondod a titkot valakinek még rádobsz egy pár nem hihető dolgot, és már a titkot sem hiszik el ezáltal mindenki tud róla, de mégsem.
Azonban meg ha megnézted volna, a két állítást, miszerint időjárás befolyásoló, és tudat alatti irányító tulajdonsága is van, meg csinálják ennek a szorgosan munkálkodó idiótának a videójában bár ez utóbbiban kételkedem.
És kérdem én a Philadelphia projekt is hoax? nem véletlenül nem beszélnek róla... -
#1859 "de sose feledd hogy minden kacsa és minden jólmegmondjuk mögött van valami igazság"
Igen, és ez a rejtett igazság az az, hogy az emberek 90%-a totálisan segghülye. És amikor egy ilyen idióta egyben szorgalmas is, akkor keletkeznek az ilyen idióta videók.
Egyébként alapvetően nem zavarna, hogy sok a hülye, és szórakoztatjátok egymást, ha mindezt nem "tudomány" címszó alatt tennétek, mert ez a szerencsétlenkedés attól áll a legtávolabb. -
#1858 tudományos mi?
szóval te tudományosan bebizonyítod az ufókat- hajrá
mi hülyék addig csak tippelünk
te pontosan tudod miben mesterkednek a nagyobb hatalmak a földön technológiai szinten -oké
mi hülyék addig csak tippelünk
de sose feledd hogy minden kacsa és minden jólmegmondjuk mögött van valami igazság hiszen ezzel egy kormánynak is könnyebb fedő sztorit célba juttatni, ergo csak meg kell tudni hogy melyik felét lehet elhinni... -
uwu hun #1857 Nem értem miért jönnek fel sorra ilyen témák tudományosnak nevezett fórumokon.
Folyton ezek a konteós tényfeltárós jólmegmondós videók, és olyan sokan örülnek neki hogy már fáj.
Ha legközelebb linkeltek ilyen okosságot, szerintem elég kommentnek annyi is hogy "én ezt beszoptam". -
#1856 hát tényfeltáró doksi film 6 részes ez az első, oldalsávon megtalálod a többit,( direkt feliratos hogy a más nyelvet beszélők is értsék) szvsz ha ezeket meg lehet vele csinálni akkor mint ion ágyú, végképp lehet használni, főleg hogy elektromosságon alapuló ionizációval mozgatják a felhőket, alap elve Teslától származik, aki ha normális leírást hagyott hátra akkor minden előfordulhat.... -
clarck #1855 Sok mindent hallottam a HAARP-ról de hogy részecske fegyver legyen,ezt még nem!Gondolod egy olyan berendezéssel fognak lövöldözni ami látható a Google Earth-en? -
commissioner #1854 az egyik jutób kommentelő rájött, hogy mi az:
"it's Chuck Noris Space war craft" :D -
#1853 mellesleg szerény véleményem szerint a kilövellő valami, nem a műholdas fény bizbasz, hanem inkább a H.A.A.R.P. vagy valamelyik európai vagy orosz verziója -
#1852 a 7:40 től a fekete felvillanó foltok a villámok -
#1851 néha azért érdemes hallgatni amit a videóban mondana, a felvétel orbitális pályán készült, a terület amit látsz az a föld felszíne pontosabban egy felhők feletti kép. És biztos, hogy nem villám, mert azok másképp néznek ki ilyen felvételeken. -
#1850 Bocs. Nem tudtam, hogy tárgyról van szó. Számomra tipikus gömbvillámjelenségnek tűnt, ami reagál elektromos, elektromágneses, vagy esetleg fényhatásokra. Tévedtem. -
clarck #1849 Szia!
Az egyik fél azt állítja, hogy az idegen űrhajó, egy részecske ágyú lövedéke elől tér ki.
A másik, hogy a jég darab az űrsikló manőverező hatóművétől ment arrébb.
Az egyik fél állítását nem tudom sem megerősíteni sem cáfolni.
A másik fél állítását talán tudom cáfolni.DE ha nem is cáfolni legalább kétségbe vonni a valódiságát.Ha jól emlékszem a világűrben nincs a földi értelemben vett lökés hullám,csak hatás ellenhatás.Ahhoz hogy valamit odább tudjak lökni fizikai kapcsolat kell, mert nincs ami tovább adja a mozgás energiát.Tehát hiába fújkálok egy kavicsot az rám sem hederít. De ha nem igaz a feltevésem akkor hogy hogy csak az az egy gyorsult olyan hirtelen majdnem "csikot" húzva maga után.A többi "jég darab " miért nem spriccelt szét? -
#1848 Most igazán nem tudom, "kivel értek egyet". Sajna a szövegből egy kukkot sem értettem....bocsi:-) -
#1847 Sztem ennek semmi köze az idegenekhez. Természeti jelenség.
Alapból a felvétel leglényegesebb része az a fényjelenség (elektromos kisülés?) ami azelótt látható, mielőtt begyörsult a gömb. Az hatott rá így, taszította. (Hacsak nem lett montázsolva a felvétel). -
patiang #1846 Nem tudom melyiktek játszott a crysis special edition-al?
Ott van egy rész, ahol idegen űrhajóban, vagy miben közlekedünk. Nahát én így képzelem el a technikai fejlettség különbségét. -
#1845 Egy fejlettebb fajnak ez meg se kottyan:-):-( -
#1844 Jé, te nem tudtad? Nem is fogják őket bemérni (vagy csak elenyésző mértékben), mert befolyásolni tudják a műszereinket.:-) :-( -
#1843 -
Pares #1842 Mintha füstjelekkel próbálna jelezni az egyik ember a másik embernek... az óceánon keresztül...
Vagy esetleg:
Mintha a hangyák akarnák velünk felvenni a kapcsolatot... és vice versa... -
#1841 ezzel csak az a baj hogy, mindent általánosítunk, de nagyon valószínű hogy máshol más törvényszerűségek vannak, így lehet hogy már rég lövik felénk az üzeneteket, csak mi nem vesszük észre őket, vagy csak figyelmen kívül hagyjuk... több opció is lehet legalábbis szerintem:
- nem biztos hogy hertz alapon küldik a jeleket
- mivan ha még is, de csak mi beskatulyáztuk hogy ettől a hertztől addig a hertzig tart generált üzenet azt hiszem hogy 2Ghz-től +,2Ghz-ig tart ez a mérő bár ehhez hozzá járult szerintem ez
-vagy mivan ha más technológián mondjuk természeti erővel üzennek pl fény, vagy akár egy napkitörésbe csomagolt üzenettel
bár lehet hogy ezek csak fikciók de mi van ha itt fikció, de "ott" valóság....