6569
12149940121232355297.jpg
  • L Viper #1920

Fake, mint ezek is :D

• Cef
    Bármi elképzelhető, akár ez is. Nézz utána a Fermi paradoxonnak, ez egy tudományos elképzelés, hogy miért nem találkoztunk még idegen civilizációkkal, ha léteznek.
  • [HUN]Crassus
    CGI volt:D
  • clarck
    Bocs a mondat helyesen!

Személy szerint én nem láttam, Édesanyámék mesélték hogy be jött egy ilyen IZÉ a szobába, és kikapta az elektromos kábelek helyén a falat, aztán eltűnt.
  • clarck
    Személy szerint én láttam Édesanyámék mesélték hogy be jött egy ilyen IZÉ a szobába, és kikapta az elektromos kábelek helyén a falat, aztán eltünt.
  • Anaid
    A gömbvillámmal az a helyzet, hogy amit nem "ért" a tudomány, hogy micsoda és hogy "műkszik" azt nem tudja laborban előállítani. Viszonylag egyszerű, olyan, mint mikor anélkül próbálna bárki motort csinálni, hogy bármit tudna róla, vagy elhinné, hogy létezik olyan, hogy motor. Nem fog sikerülni, vagy csak sok botlás után. Én már lassan örülök, hogy annak idején nem készítettem felvételt a nálunk felbukkanó ilyen jelenségekről. Tuti dühítene, ha megmagyaráznák, hogy "hamisított felvétel", mint álltalában az ilyen "hihetetlen dolgokról" készült felvételek.
    :-)
  • clarck
    És ha mégsem léggömb, akkor meg meg kapjuk a beosztásunkat a világ előtt.
  • [HUN]Crassus
    illetve néha meglátjuk őket,de nem hisszük el,mert az egy meterológia léggömb:D
  • clarck
    Erről van szó!
  • [HUN]Crassus
    hehe jogos!

az,hogy itt a földön vannak emlősok,meg rovarok meg kétéltűek nemjelenti azt,hogy az egész univerzumban hasonlóak a létformák...lehet ezeken kívűl meg "12millió600ezer800huszonkettő" féle létforma létezik és ezek 99%-a leszarja a földet vagy a naprendszert:D a másik 1% fele pedig nemtud ide jönni,mert még nem érte el azt a fejlettséget...a másik fél% pedig már lehet itt nézelődik csak mi nem tudunk róla....
  • [HUN]Crassus
    személy szerint én feltéttelezem azt,hogy egyes földön kívüli civilizációk ide tudnának jönni,de nem akarnak....,mert mondjuk én sem akarok Szomáliába menni nyaralni vagy melózni...szóval leszarom a Szomáliaiakat:D
  • clarck
    Azért mert nem érte el azt a technikai szintet .És nem is akarja .Neki pont úgy jó a világ ahogy van.Elképzelhető hogy náluk is úgy működik a dolog mint nálunk.Ha valaki lát egy repülőt arra gondol hogy "nagy madár" és rendben van.De ha azt mondaná hogy emberek vannak benne, kiröhögnék.
  • Cef
    Mert még nem látott olyat. Csak a busman esetében van valaki, aki oda tud menni és meg tudja neki mutatni, hogy tessék itt van. Viszont a mi esetünkben nincs senki aki idejönne, hogy nesztek földönkívüli, és ez a probléma. Abban igazad van, hogy a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka, viszont erről nem tudunk megbizonyosodni, amíg nem találunk bizonyítékot.
  • clarck
    "A busman véleménye le van szarva, mert így is úgy is tudjuk bizonyítani, hogy a fóka létezik."
    A Te szemszögedből ez evidens,csakhogy az a szerencsétlen Busman nem tudja, hogy Te tudod, hogy létezik fóka!
  • clarck
    Szia!
    Akkor mi a helyzet a gömbvillámmal?Mindenki tudja hogy létezik de a tudomány nem fogadja el .Bár nemrég voltak gyatra kísérletek a laboratóriumi előállítására, de meggyőző utánzat nem volt.(Gyakorlatilag víz plazmát állítottak elő ZÁRT térben)A tudomány olyan hogyha nem ismer valamit, hát gyárt hozzá egy elméletet mint magyarázat és ezzel le is zárta a dolgot.
  • [HUN]Crassus
    na jó még egy gondolat az ,hogy van élet 101% amiről "vitáznunk" beszélgetnünk kéne az az,hogy mi az oka ,hogy mi még nem találtunk rá bizonyítékot...erre meg azt mondom vajon mi az oka annak,hogy busman barátunk nem látott még fókát vagy nem tud facebook-ozni az i-phone-ján....
  • Cef
    Az emberek a nem létező dolgok létezését is hajlamosak elhinni. A középkorban például hittek a kutyafejű emberek létezésében is, olyannyira, hogy a papok azon filozofáltak, hogy ha rájuk találnak térítsék-e meg őket. Nem abból kell kiindulni, hogy mit hiszel el vagy mit nem. Abból kell kiindulni, hogy mire van bizonyítékunk és mire nincs. A busman véleménye le van szarva, mert így is úgy is tudjuk bizonyítani, hogy a fóka létezik. De a földönkívüliekre nincs még bizonyítékunk. Én is hiszek a Földönkívüliek létezésében, de amíg nincs rá bizonyíték, addig ez csak egy hit(nem vallási hit), nem tény.
  • [HUN]Crassus
    feladom....
  • Cef
    Ez nem szkepticizmus, ez a nyers valóság. Anno a feketelyukak létezését is csak feltételezték, és habár nagyon valószínűnek tartották a létezésüket, senki sem mondta, hogy tutibiztos. Csak akkor jelentették ki tényként, hogy valóban létezik, amikor megtalálták az elsőt. A Földön kívüli élet nagyon valószínű, szerintem is van, de amíg nem találunk rá, addig nem mondhatjuk ki biztosra.
  • [HUN]Crassus
    egy Busman szerinted elhinné létezik olyan élőlény,hogy fóka? pedig létezik...tudósok és bizonyítékok nélkül is...

• [HUN]Crassus
    ne is haragudj ,de számomra a tudomány fogalmába egy ilyen foku szkepticizmus nem fér bele...
    ez talán az egyetlen dolog ami tudósok nélkül is 101% ban biztos!:P
  • Cef
    Nem figyelsz. Senki sem mondta, hogy nincs Földön kívüli élet. Viszont amíg nem találunk egyet, addig ez csak egy nagyon valószínű feltevés, de nem tény. A tudomány már csak így működik. Amíg nincs bizonyíték, addig nem 100%.
  • [HUN]Crassus
    na igen a Föld....az Oceán az esőerdők,de a hegyek gyomrai is fullon vannak még"idegen",vagy inkább ismeretlen lényekkel és ezek csak pár ezer kilométerre vannak,de megmondjuk mi van ide 5000-7000 MILLIÓ kilóméterre..../és ez csak a Plutó távolsága.../:P:)
  • [HUN]Crassus
    ez hatalmas mondat!:)
  • patiang
    A "bizonyítékok"
    Így már más?
  • Pares
    Egy előadáson/prezentáción mi a franc lehetne fake?
  • patiang
    ez a Nemzsidó-nak akart szólni:)
  • patiang
    Ha ez a video nem fake, akkor erősen vakarom a fejem, bár még végig sem néztem.................
  • Anaid
    És te tényleg nem vágod, mit jelent, hogy a valóban okos ember tudja mennyi mindent nem tud?
  • Nemzsidó
    Elég csak itt szétnézni a Földön, ha idegeneket kerestek.

Klaus Dona video magyar felirattal.
  • patiang
    Hát igen. A vitafórum az vitafórum. Különböző nézetű emberek próbálnak beszélgetni.
  • [HUN]Crassus
    köszi épp linkelni akartam.....az "ismert" univerzum....a nem ismert része pedig lehet ennek a 10 vagy 100 ezerszerese vagy ezek szorzatának a szorzata!tehát limitált agyu barátaink 1882/83/84/85 megállapítják,hogy egyedül itt van élet 100% -ban...Széééééép
  • clarck
    Hát nem tudom hogy ki hogy van vele de Én nem szoktam anyázni sem más trágár kifejezéseket használni.Főleg nem nyilvános fórumon ahol az emberek megbeszélik az érdeklődési körükbe tartozó eseményeket, történéseket.Az egészséges vita helyénvaló minden fórumon,de ahol anyáznak az nem vita ,hanem veszekedés.Én nem kívánok ilyenekben részt venni,ezért az ilyen tartalmú megnyilvánulásokra nem reagálok.Ha valaki nem tud tisztességesen,kulturáltan kommunikálni embertársaival,annak nem fórumon a helye.
  • Pares

Csak hogy felfrissüljenek egyesek emlékei.
  • patiang
    Ilyen könnyen feladod? Ez egy vitafórum, "lehet" anyázni:((((((((
  • patiang
    Mekkorára?
  • uwu hun
    LOL
    Leülhetsz, egyes.
  • dronkZero
    Te tényleg nem vágod, mit jelent az a szó, hogy "tudni"..?
  • Cef
    Rosszul látod. Nagy az univerzum, ezért nagyon is valószínű a Földön kívüli élet létezése. De amíg nem találunk valahol minimum egy egysejtűt, addig a Földön kívüli élet csak egy feltevés, nem 100%-os.
  • [HUN]Crassus
    "A földön kívüli élet meg olyan dolog, hogy nem tudjuk hogy van-e.
    " ne haragudj ,de ilyet állítani a legnagyobb tudatlanságra vall! Javaslom nézz utánna,hogy mekkorára saccolják az univerzumot....