Vatera vs TeszVesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a yoodli olyan,mint a multilicit...bár a multilicit az nekem kicsit összetettebb,kicsit több lehetõség van benne.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Javasolom még a yoodlit :-)
Itteni fórumban is éppen többen dícsérjük :-)
Akinek felesleges elverni való pénze van, oda is befizetheti...
Bár szerintem inkább küldjétek el nekem, készpénzben... S tõlem sem kaptok érte semmit!
Bocsi ha a kérdésem konkrétan nem kapcsolatos a vaterával és a teszvesszel se, viszont aukcióval igen, szóval...
Valaki hallott már a multilicit címû oldalról? A lényege ha jól értettem az, hogy a hagyományossal ellentétben itt a legolcsóbb áron kel el egy termék, viszont ennek vannak különbözõ feltételei.. valakinek van tapasztalata, mûködik ez vagy átverés?
Vagy ha mondjuk semleges értékelést ad!? Elõre is köszi segítségeteket! Üdv.: Sanyi
A futárt nem ismerem.
Lenne egy olyan kérdésem hogy hirdetés feladásnál a "Szállítási és fizetés mód adatai*" menüpont alatt ha "postai csomagként elõre utalás után"-t választok kötelezõ megadni az _Alapdíjat_, ez mit takar? Amit oda beírok az rá lesz terhelve a vásárlóra, ha azt az átvételi módot választja? Fogalmam sincs mennyibe fáj a postai csomag.
A vaterafutárral történõ kiszállítást próbálta már valaki? Annak a díja 1 és 20 kiló között fixen 2000 Ft igaz?
Valaki homályosítson fel plz 😊
De igazad van, rá kéne állnom az RSS-re.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Amúgymeg használj rss hírolvasót, igaz ezzel csak kategóriákat tudsz figyelni, szavakat nem.
Most a beállításokban meghosszabítottam a dátumokat, és rámentettem mindegyikre, remélem jó lesz.
Nálatok mi a helyzet?
De, ha átírod, akkor elvész a teljes jogú státuszod. Egyébként felesleges átírni, a vevõknek olyan számlaszámot adsz meg, amilyet akarsz, a Vatera meg amúgysem ellenörzi, hogy létezik-e még a megadott számlaszám.
Gondoltam szólok,hogy a dedikált Barack Obama könyv újra eladó a Vaterán, a nyertes anyagi okokra is hivatkozva megválik tõle.
Itt az aukció linkje: http://www.vatera.hu/dedikalt_barack_obama_konyv_1ft_rol_surgos_165181418.html
Ha olyan ismerõsötök, akinek kellene az most megveheti nem túl vészes áron 50,000 Ft-ért. E-bay-en tegnap néztem 750 dolcsiért árulnak hasonló könyvet - olyan 150,000 Ft-nak felel meg - szóval megérheti akinek éppen van rá pénze.Ha belefektet pár év mûlva sokat érhet még a könyv.
Amennyiben nem írod át,akkor az a számlaszám marad a Vatera rendszerében.Ha megváltoztatod az új számlaszámodra,akkor a rendszerben is átíródik,de lehetséges hogy nem kell mégegyszer 100 ft-ot küldened,de ez nem biztos-Én még nem voltam hason helyzetben.
Lenne egy kérdésem.
Adott egy bankszámlaszám, amit beregisztrálok a vaterának, azaz átutalom róla a 100 Ft-ot, és igy ez a számlaszámom marad a vatera rendzerben.
Mi történik, ha a késõbbiekben a banknál ez a számlaszám megszûnik?, attól a vaterának bennt marad, mintha létezne?
kösz
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Az eladó ha bejelöli, hogy nem jött létre az üzlet, akkor csak semleges, vagy negatív értékelést tud adni, és csak ez számít, mindegy, hogy a vevõ mit jelöl be.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Igen, névegyezés még taláb nem probléma, de másik lakcímet nem adhatok meg., mint a sajátom, és ugyanaz a név+lakcim páros már probléma lehet.
Ahogy írta Aramir, névegyezés miatt igazából nem lenne szabad téged kirakni...
A ,,bûnödre" én is kíváncsi lennék 😊<#miaz>#miaz>
A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.
Max a kapcsolatfelvételen tudsz velük kommunikálni.
Egyébként mi volt a bûnöd, ha nem titok? <#vigyor>#vigyor>
Most próbálok újra regisztrálni, mert becsületesen csinálom egyébként a vaterát, meg csináltam is mindig.
A baj az, hogy nevet is kell megadni a regisztráció során, mármint nem felhasználó nevet, hanem a saját neved, és azt már nem birom megadni, mert ugyebár, akkor egyszer már megadtam, és észreveszik.
Ezért nem tudom, hogy mi legyen.
Egyébként meg a vatera nem is ad semmi esélyt, hogy megmagyarázzam, bebizonyítsam az ártatlanságomat.
Semmi telefonszámot nem adnak, meg elérhetõséget sem, hogy elmenjek hozzájuk.
Az elérhetõségben nem tudtok segíteni?, nincs ismerõsötök a vateránál?, aki tudna segíteni?
elõre is kösz
Orionk
Passz, még nem tiltottak ki sosem 😄 Ha tutira akarsz menni, akkor beírod pl szüleid címét.
Látom, már küldtél levelet!
A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.
Esetleg itt már próbáltad: http://www.vatera.hu/help/contact.php
Vásárolt alaplaptól kezdve rubikkockát, csúzlit, videókártyát, mind sértetlenül érkezett meg😊
Persze ez függ az eladóktól is, lehet csak olyan embereket fogott ki😊
A Vaterán talán több termék található, de a TeszVeszen is vannak jó aukciók.
Szóval terméke válogattja. (lehet V.-n több a Pc-s cucc, a TV-en pedig a régiségek stb)
Igazából nem tudok neked ajánlani, melyik lenne jobb, én csak leírtam a gondolataimat, hogy mégjobban összezavarjalak 😊😊
Üdv: inspired<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Viszont lakcim lehet ugyanaz?, nem?, mert elvégre többen vannak egy albérletben is, és ugyanaz a lakcimük.
mit gondolsz?
Ha valakit kiraknak, akkor annak oka van, és nem szivessen engedik vissza az illetõt másik névvel, szóval inkább ne akard ugyanazt a telefonszámot, címet, stb. Egyébként ha már ellenörzött volt a telefonszám és a számlaszám, akkor azt nem tudod mégegyszer megadni regisztráláskor, mert a rendszer jelezni fogja, hogy azzal már regisztrált valaki.
Sûrgõs segítségeteket kérném.
Engem végleg kizártak a vateráról, egy nagyon véletlen dolog miatt, pedig csak pozitiv értékelésem volt, és becsülettel csináltam a dolgot.
Azt szeretném kérdezni, hogy most uj felhasználónévvel tudok-e regisztrálni, de a telefonszámom, lakcimem, bankszámlaszámom, és a mail cimem maradhat-e?
Valamint kérdezném, hogy tudjátok-e a vatera telefonszámát, ügyfélszolgálatának elérhetõségét, mert ebben kérném az õ segítségüket is.
Elõre is kösz.
üdv.,
Simán késhet a posta is, de ha te hétfõn vásároltál nála, akkor lehet csak kedden adta fel, ma még csak csütörtök van, lehet holnap megkapod, de ez már nem az eladó sara, hogy a posta 2-3 nap alatt szállítja le.
Legtöbbször nekem is ott van másnap a csomagom, de van, amikor 2-3 nap is eltellik, mire megkapja a vevõm, sõt a rekord két hét volt 😄
Srácnak 70 pozitív visszajelzése van és 0 negatív ergo kitörölhetem vele a seggemet.köcsögség<#boxer>#boxer>
Nem tudja valaki a vatera ügyfélszolgálatának a telefonszámát?
Mert engem inaktívvá tettek, és fel kellene, hogy hívjam õket, mert a levelemre majd csak kb. 48 óra mulva válaszolnak.
kösz
Ráadásul ilyen nincs is a vaterán.
ÉN VATERÁZOM, TESZVESZRÕL SEMMIT NEM TUDOK.
Egyszerûen eladod õket, és kész.
Az adózásról, meg annyit hallottam, hogy akkor kezd kérdezõsködni az apeh, ha évi 200 000 ft nál nagyobb a bevételed, DE
elméletileg sehol nem figyelik ezt, nem is tudok olyanról, akit kerestek volna az adózás miatt.
SZÓVAL: hivatalosan nem kell adózni, de a szóbeszéd azt mondja, hogy az évi 200e nyereség felett kérdezõsködnek, de ez csak szóbeszéd.
üdv.,
vedd fel a kapcsolatot az eladóval
Mit lehet olyankor tenni,ha hétfõn rendeltem egy terméket,de még a mai napig nem érkezett meg.Pedig oda van vésve:
"utánvétellel 2000huf a postaköltség, amit másnapra már meg is kap."
Vissza tudom mondani?
Több helyen olvastam róla/mesélték,hogy vaterán ill. teszveszen,ha pl én árulok cipõket (nagyobb mennyiségben),akkor elvileg kereskedõi acc.-ot kell csinálnom,meg adóznom is kellene,mert igencsak figyelik a dolgokat.. ez komoly?tudtok errõl nekem részletesebb felvilágosítást adni?Köszi
A lejárt aukciókat nem tárolják a végtelenségig. Miért tennék?
Miért nem veszed meg a terméket, vagy jó érzés hónapokig nézegetni? 😄
Eltüntek az aukciómegfigyelõbõl a termékek, amelyek kb. 2 hónapja ártak le.
másnak nem volt ilyen probléma?
üdv,
Az aukciófigyelõbe tett termékek egy idõ után eltünnek onnan, és nem tudom õket megnézni, megkeresni újra.
Mi miatt tûnnek el a lezárult termékek az aukciófigyelõbõl?
Ja, és mindig a legrébbiek közül tünnek el.
A válasz annyira egyszerû lenne, hogy a vatera levette a terméket a szerverérõl?
üdv.,
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a vaterán akarok vmit venni, de még nem vagyok regelve. ha regisztrálok és veszek vmit akkor lesz plusz költségem az árun kivül?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ha nem írnék már a héten, akkor KELLEMES ÜNNEPEKET kívánok nektek és családotoknak! 😊
ITT EGY KIS JÁTÉK 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...