675
Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
-
maTomi #195 Szerintem elég ha csak megnézed a referenciáit! Elég sok eladónál álltalában 90-100% között mozog ami elég jó! Én mindig ezt szoktam figyelni -
zsivkov #194 persze, persze, de ezek rendszerint becsületes, korrekt vaterások, akikben többnyire meg lehet bízni! de aztán az ember döntse el maga, hogy kiben bízik, és kiben nem! -
mirakon #193 Mondjuk, ha az 1205 + mellé van 2000 - akkor nem szívesen utlnék azért neki :D -
zsivkov #192 akkor viszont azt érdemes szem előtt tartani, hogy az illetőnek minél több legyen a pozitív értékelése! Ha egy embernek 1205 + pozitív tranzakciós értékelése van, nyugodt szívvel merek neki 60.000-et utalni! -
mirakon #191 Ez igaz, de nem mindig megoldható, a személyes átvétel, pl. ha valaki győri a másik fél meg egri, akkor elég nehezen lehet szerintem megvalósítani. -
zsivkov #190 én pont az ilyen esetek elkerülése végett részesítem előnyben a személyes átvételt, és akkor nincs ilyen gond :) -
mirakon #189 Igen ekkora összegnél a rendőrség valószínűleg nem foglalkozna az esettel. Elég nagy véletlen, hogy te már kétszer is így jártál, pedig az ilyenekből nincs sok mert a vatera szűri, hogy akinek túl sok a negatívja van, azokat törli. Talán próbálj meg azért írni egy levelet a vaterának, mert ha ők törölték, akkor lehet még megkaphatod a parfümöd. -
#188 Amúgy meg utánaolvastam tehát ahhoz hogy bepereld különféle nyomtatványok kellenek bemenni a rendőrségre ! Macera Macera Macera...szerintem meg csak kiröhögnének mivel 3 ezer FT-os összegről beszélünk jelen esetben.
Meg rendőrökre én nem bízok semmilyen ügyet. Az legyen az utolsó... -
#187 Hát persze! Rendesen megkérdeztem hány milis?
Elutaltam én közbe inaktív lett! De így jártam már egy alsóneművel is!
De mijnd1 Lényegtelen nem tudunk mit tenni hogy vannak link emberek.
Végül is néha elgondolkozok hogy az ország gazdasági helyzete miatt néha érthetően ezek a dolgok! Csak ne velem lennének. -
#186 Mindenképpen meg kell kérdezni, tudnak-e valamit csinálni. -
mirakon #185 Lehet perelni. Ami egy parfümnél nem igazán éri meg szerintem -
DzsungelDzsáó #184 Ilyet esetbe lehet fordulni az oldalhoz?
Vagy a vatera ilyeneknél nem vállal felelősséget? -
mirakon #183 Miért már el is utaltad neki a pénzt? Kifizetted a terméket? -
naturka25 #182 Én is láttam már olyat, h egy terméket 3szor 4szer is felrakta a felhasználó. Most azért kicsit jobban meggondolja az ember, hogy egyszer is elég felrakni valamit. -
kombajn59 #181 Ezzel talán tényleg ki lehet iktatni ezeket a tételeket, mondjuk nem lenne rossz... -
#180 Köszönöm szépen válaszotokat! Akkor próbálok belenyugodni! Szerencsére nem annyira nagy összegről volt szó! Szerencséje... :D -
maTomi #179 Amúgy ezt azért vezették be hogy tényleg színvonalasabb legyen az oldal. Ne legyenek felesleges áruk amik igazából csak kamuk! Itt gondolok a több milliardos gitárra ami csak foglalta a helyet:@ -
berreg #178 én is hallottam ezt a fizetős dolgot, az egyik ismerősöm mondta. de vmi olyasmit említett h nagyon jelentéktelen összeg ez.. pontosan mennyi is az az annyi? -
mirakon #177 Máshol olvastam, hogy valamit az oldallal is variálnak majd -
kombajn59 #176 Végülis ha arra fordítják, hogy színvonalasabb és felhasználóbarát legyen, akkor nem olyan nagy gáz... -
szakiszabi #175 Nem olyan nagy pénzekről van szó azért, és ha javul a szolgáltatás (ajánlom nekik), akkor nem igazán látok bajt az egészben. -
DzsungelDzsáó #174 ez berregnek ment :P -
DzsungelDzsáó #173 ha nem javítod ki...úgy is megértettük volna -
#172 eddigis fizetős volt, nem? :) -
mirakon #171 Tényleg az lett :) Küldték az emailt, de még nem olvastam el teljesen, úgyhogy a részleteket nem tudom. -
kombajn59 #170 Arról mit hallottatok, hogy fizetős lett a vatera? -
berreg #169 jártál. az idióta suttyók kedvéért..:D:D -
berreg #168 hm.. sztem tök jók ezek az online aukciós oldalak, de tény, h lehet úgy járni, ahogy te járták, viktor..:( -
mirakon #167 Az oldalon ezt írják az inaktívra:
# Miért lesz egy felhasználó inaktív?
A felhasználó saját kérésére vagy negatív jelzések, hiányos, valótlan adatok közlése, számlatartozás és minden egyéb Vatera szabály megsértése a Vatera piacteréről való teljes kitiltást eredményez.
Szóval szerintem buktad azt a parfümöt. -
#166 Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni! Vettem egy parfümöt xy emberkétől és közbe inaktívvá vált az állapota és már nincs semmi terméke! Akkor elbúcsúzhatok a parfümömtől végleg?
Mert így már jártam egyszer egy alsóneművel h inaktív lett és azóta nála van és élvezi a pici pénzem.
Ha valaki ért ehhez írjon! :) -
misung74 #165 nálatok is behalt a teszvesz?
-
#164 ja,és a sráccal is megegyeztem,hogy adunk egymásnak egy semlegest és olyat írunk be,ami egyikünkre sem vet rossz fényt :D -
#163 na,így korrekt:
Tisztelt R. Dávid!
Minősítse az adásvételt sikertelennek, így nem kell értékesítési jutalékot
fizetnie.
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu -
#162 hát,ha tényleg levonták,akkor követelem,hogy rakják vissza :D elvileg mindent logolnak,az is megvan nekik,hogy február 18-án én igen is lejárttá tettem az aukciót. remélem megértőek. -
#161 Jaja...
Én nem ezt állítottam be. -
#160 hát,be lehet állítani,hogy hogy fizessem a jutalékot és oda az van bejelölve,hogy bankszámlás átutalás,és eddig két terméket adtam el,egyszer se pampogott,hogy fizessek jutalékot :D és ebből gondoltam,hogy azt levonja a bankszámlámról... -
#159 A számládról nem vonják le, neked kell befizetned.
Nemtom mivan akkor, ha azt jelölitek, hogy nem jött létre az üzlet. -
#158 egy gyors kérdés: ha az aukciót valaki megnyeri de ha azt jelöljük be az értékelésnél mindketten,hogy nem volt sikeres a business,akkor is levonják a jutalékot? mert nekem ide már fainul bekészítették,hogy 2000 ft...remélem nem vonták le a bankszámlámról,mert ha igen,akkor meg minuszban vagyok... -
#157 így van,nagyobb volt és mondom 18-án zártam le,akkor az eladó termékeim közül ki is került (direkt ellenőriztem), és ma licitált és ma lett vége az aukciónak,de mikor licitált direkt meg is néztem,hogy nem basztam-e véletlenül el valamit,de nem,mert tényleg nem volt már az eladó termékeim között a cucc. -
#156 Úgytudom, hogyha zársz egy aukciót akkor az a zárás pillanatától még 24 óráig érvényes marad (ha a lejárat dátuma nagyobb volt, mint 24 óra).