675
Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
-
#155 úgy értem,hogy lejárttá tettem...na mind1, akkor most így mégis sikeres volt az aukció? :S:S azért még megvárom a vatera válaszát,azt mondták utánanéznek és 48 órán belül válaszolnak. -
#154 Nem lezárni kellett volna, hanem törölni.
Amennyiben törlesz egy aukciót, az azonnal megszünik. Amennyiben ez bentvan valakinek a kedvencében, akkor neki egy "ez az akuckió már nem létezik" felirat szerűség lesz az eredmény. -
#153 fain...a vatera rendesen úgy veszi,hogy az aukció most zárult le és a csávó már írt is,hogy ő át akarja venni majd a gépet,meg érdeklődött,stb.
a jutalékot meg így le fogják vonni :S pedig négy napja lezártam az aukciót...:S:S:S -
#152 sziasztok!
mi van akkor,ha négy nappal ezelőtt lezártam az egyik aukciómat,mert úgy döntöttem mégsem adom el,aztán ma meg mégis érkezett rá egy licit? már az eladó termékeim között sem szerepelt az áru,egy ember meg mégis licitált rá,gondolom kedvencekben volt neki a termék. de amúgy eleve azt sem értem,hogy ha egyszer lezárom,akkor miért nem törli a vatera...? az meg a másik,hogy miért lehet rá még mindig licitálni. na most írtam is a vaterának,hogy ne legyen félreértés,tehát hogy ne is akarják tőlem kérni a jutalékot meg az aukció nyertese se adjon nekem negatívat. mit lehet ilyenkor tenni? -
Mikorka Kálmán #151 Dzsóéknak van igaza!
Ne görcsöljön senki azon,hogy nyerni fog-e vagy sem.Csak végezze a dolgát a vaterán és akkor meglepetésként fogja érni majd a jó hír.
De most tényleg minek egyen meg az ideg? Akkor biztos elmegy az ember kedve még a vaterától is. -
chicklow #150 Vatera főoldalán kattints a pénzeszsákokra :)).. Azt hiszem nincs külön feliratkozás, szóval ha eladtál automatikusan te is bekerülsz a sorsolásba.. sok szerencsét -
#149 az az igazság,hogy nem jelentkeztem ebbe a játékba,és azt sem tudom mit kell tenni,csak annyit tudok,hogy minden eladással nől az esély :D -
chicklow #148 Húú, és majdnem mínuszt adtunk neki ... Tényleg rendes az ilyen, hogy szó szerint szó nélkül átutalta az összeget .
Az ilyeneket sajnálom, mert könnyen visszaélhetnek a bizalmával :(. Várod már a sorsolást? :) Hátha te viszed el a 100 ruppót.. -
#147 na,végülis semmi gond nem volt,csak elfelejtett szólni,hogy már ráutaltatta a pénzt...:D a bizonylatot be is scannelte és csatolta az e-mail mellé,úgyhogy örülök,hogy végülis egy korrekt vevőt fogtam ki :D -
krumplis dzsó #146 Csak az a baj,hogy sokan nem így állnak hozzá és emiatt vannak rossz véleménnyel az ilyen nyereményjátékokról. Persze,hogy lehúzzák őket mert nem ők nyerték meg. -
taminea #145 Mint minden nyereményjátéknál itt is úgy kell felfogni mintha nem is lenne ha nem táplálsz bele reményeket akkor maximum pozitív csalódás érhet. Vaterázz bátran, használd... hisz erre van kitalálva és ha megnyered hát klassz de amúgy sem törsz össze mert nem ez volt a célod. -
krumplis dzsó #144 Aki eddig használta a vaterát ezután is fogja aki pedig eddig nem az meg vagy elkezdi vagy sem.
Aki el akart adni valamit vagy venni az akkor is elmegy az oldalra,hogy ezt megtegye.Mert ezt vagy csinálja valaki vagy nem.
De ezt gondolom mindenki belátja,hogy elsősorban nem azért mennek a vaterára az emberek,hogy nyerjenek hanem,hogy adjanak és vegyenek.De abból mondjuk senkinek nem esik semmi baja ha a vétel vagy az eladás mellé csapódik még 100ezer.
Ezt lehet venni amolyan jutalomként.Ha hű vaterás vagy akkor megérdemled az esélyt :) -
chicklow #143 Hát ha már regisztrált tagjuk vagyok kipróbálom, bajom nem lesz belőle... Úgyis van eladnivalóm, jövőhéten beszámolok, hogy gazdag vagyok e vagy sem . iWiW-en a Vaterás klubban már írt valaki, hogy nyert.. Miért kamuzna :)? Meg aztán biztos felügyeli valaki ezt a játékot is, mint mindet.. -
#142 Nem tudom miért így kell felfogni. Igaz nekem se volt ilyenben szerencsém, de attól még teljesen normális lehet. Attól, hogy még nem nyertem az ötöslottón még nem mondom azt hogy kamu az egész! Kell hozzá egy kis pozitív hozzáállás, hogy meglehet. Ha meg nem akkor meg nem vesztettem semmit. -
#141 Szerintem utóbbi!
Az ilyen játékokban szerintem senki sem nyer, vagy csak egy két ember, aki ismerős vagy fejlesztő, hogy megmutassák mennyire megéri. :D -
chicklow #140 Háát, köszi :)))).. Úgy gondoltam, ez biztosan szabad lesz ..
Nyert már valaki a Vatera főoldalán található nyereményjátékkal, vagy csak vonzzák a vevőket :)?.. -
#139 Érdekes nick-et választottál magadnak... -
chicklow #138 Általában így szokott lenni.. Biztosan lett volna rá másik vevő, ez átvitt értelemben azt jelenti, hogy megkárosított.. Vagy erősen fennált az esete..
Szóval a negatív az alap, amit ilyenkor ki kell osztanék a helyedben..
Valószínű az is sajnos, hogy ő is negatívat ad :(.. Nekem szerencsére nem volt még ilyen vevőm.. -
#137 ha az ő helyében lennék és mondjuk hirtelen találnék olcsóbban egy alaplapot,akkor lehet,hogy én is bevállalnék egy negatívot...nem tudom,kiváncsi leszek a válaszára,ha elfogadható magyarázatot ad és bocsánatot kér,akkor semlegest adok neki. de az is lehet,hogy csak húzza halasztja vagy elfelejtette.azért idegesítő,mert lehet,hogy azalatt a pár nap alatt lett volna újabb vevő,értitek... -
#136 ha most nem vette meg, akkor már sose fogja bármit is adsz neki.
Itt már csak a vérmérséklet és az igazságérzet dönt (semleges/negativ).
Én nem szeretek negativat adni, mert az esetek 90%-ban szintén negativ lesz a válasz. -
#135 nekem az lenne a célom elsősorban,hogy eladjam ezt az alaplapot,ha meg nyomom neki a negatívot,akkor már tuti nem veszi meg. vagy rosszul gondolom? nem vagyok még nagy vaterás... -
#134 ha nem jelentkezik 2 napon belül, adj neki negatívot, privátban meg akűr anyázhatsz is (bár ez opcionális, de a negatívot minimum kapja meg). -
#133 ha korrektnek érzed, akkor semleges. -
#132 hát ott volt,hogy a postaköltséget a vevő állja,és tök korrekt módon érdeklődött e-mailben,aztán mikor közöltem vele,hogy a postaköltség 930 ft,akkor valahogy visszariadhatott gondolom...egyébként egy p2-es alaplapot 466 mhz-es procival vitt el villámáron(3000 ft),először licitált rá,aztán meggondolta magát,mert gondolom nem akart sokat várni.
aztán lehet,hogy nem ért meg neki 3000 + postaköltséget a dolog és inkább annyiban hagyta... szerintem. de mindjárt rá is írok,hogy mi a helyzet. -
#131 Nyaggasd még egy kicsit, 2 hét eredménytelenség után döntsd el, hogy negativot vagy semlegeset adsz neki.
Ez a vérmérsékletedtől függ.
Amennyiben az aukciódban ott volt, hogy a posta a vevőt terheli és hogy az mennyi, akkor mehet a negativ, mert nem olvasta el, vagy leszarta vagy valami.
Amennyiben nem volt ott, akkor lehet semleges.
Szerintem. -
#130 Ezzel egyetértek! -
#129 nem küldtem még el,csak leütötte az aukciót.
de ha már egyszer leütötte,akkor vigye is el és fizesse ki -
#128 az "elvitt" alatt azt érted, hogy leütötte az aukciót, vagy már el is küldted neki? -
#127 sziasztok
egy ember villámáron elvitt tőlem egy alaplapot,a kapcsolatot felvette tőlem e-mailen,bankszámlaszámot megadtam,postaköltségről tájékoztattam,na és azóta se híre se hamva... mit szoktatok ilyenkor csinálni? mert ha ő eldöntötte,hogy sok a postaköltség(ugye mert azt ő fizetné) és inkább nem viszi el,akkor írhatok én neki 500 e-mailt meg fel is hívhatom,adok neki egy negatívot de azzal én nem megyek semmire. -
tedmosbyisajerk #126 Akkor nem olvastad a kitört botrány fórumát. Hiába van pozitív vélemény sokszor.. Meg kell nézni mi a tranzakció tárgya, ha sok kicsi termék, akkor még lehet csalás a háttérben -
vörös téglapor #125 nem kell ide nagy fortély. Elég ha megnézi az ember az eladóról alkotott véleményeket és máris el tudja dönteni,hogy megbízható-e vagy sem. -
tedmosbyisajerk #124 taminea, ez így is van! Csak sokan nem vesznek rá fáradtságot, hogy kitanulják a fortélyokat.. Pedig csak egy két aukciót kell nyomon követni, és az alapokra rögtön szert tesz az ember.. -
taminea #123 nem értem mi ez a sok sírás rívás a vaterával meg teszvesszel kapcsolatban. Tudni kell, hogy mit és, hogyan lehet eladni és akkor nem ér majd csalódás és bosszankodás. -
#122 Hát ez teljesen igaz hogy ellenőrzés van, de ha jól tudom csak az EU-s országokon kívül jövő országokból van ilyen ellenőrzés. Ezért is érdemes magyar adok veszek oldalakat használni. -
#121 meg az a baj az e-bay-el, hogy ha nagy értékű terméket veszel akkor jó h olcsóbb mint itthon, de nagy eséllyel kapcsolják le a vámon, és akkor rámegy a plusz 20 vagy mennyi százalék is -
tedmosbyisajerk #120 Jó az E-bay, de ott erősen nehéz esetben fogsz tudni bármit is személyesen átvenni.. Hacsak nem vagy vándormadár :D.. Persze nagyon jó, én is használom eladásra, de vásárlásra csak magyart, és inkább Vaterát.. -
#119 sztem mindkettő rossz, maradok az eBaynél. -
tedmosbyisajerk #118 Szerintem ez nem kérdés :D.. De jó üzletet csinálnak ezzel.. Ha mondjuk 1000-en részt vesznek naponta a játékban(ennél sokkal több a Vatera forgalma), akkor már visszajön nekik a zsé, plusz beregisztrál sok új ember.. Mondjuk én nap mint nap adok el memkártyát rajta.. Nos hát meglátjuk mekkora a "cseresznyém" :D.. -
a topic témájához kapcsolódva a kép adjon helyettem választ;) Amúgy tedmosbyisajerk! örülnél a lének mi? :D
-
tedmosbyisajerk #116 Nem vesztek észre rajta semmi különöset, vagy csak nekem szúr szemet egy apróság?