Vatera vs TeszVesz
← ElőzőOldal 14 / 14
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
altair tünés vissza a gumiba különben irgalmatlanul felpofoztatlak a bakterral...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Hagyd csak. Egyesek ilyen megnyilvánulásokkal élik ki a gyerekkori elnyomottságukat...
vicces videok: gepszunet.hu
Ezzel az erõvel az összes telefonos topik is reklám te nagyon okos...<#falbav>#falbav>
te mirõl beszélsz..mitõl reklám? hogy kivesézik az aukciós oldalakat? ez szerintem nem para
Mennyit fizettél utána?
én mindkettõrõl rendeltem már számtalanszor, mindig jól zajlott az aukció.
a teszveszen meg már adtam is el world of warcraft accountot, azis rendben zajlott
a teszvesszel csak annyi a baj, hogy regisztráció után postán küldik el a jelszavad...de legalább az ilyen "egyszeri" netes scammelõket kiszûrik
a teszveszen meg már adtam is el world of warcraft accountot, azis rendben zajlott
a teszvesszel csak annyi a baj, hogy regisztráció után postán küldik el a jelszavad...de legalább az ilyen "egyszeri" netes scammelõket kiszûrik
Én is csak a vásárlói oldalát ismerem ezeknek. Vaterán vettem egy két cuccot. Azokkal nem volt baj.
én csak venni szoktam néha ezt azt, eddig csak jó tapasztalatom volt mindkét oldallal kapcsolatban, úgyis az eladóktól függ minden
ja és általában próbálok csak olyan cuccost venni, amit személesen veszek át, íg meg is nézem, hogy minden rendben van-e vele
ja és általában próbálok csak olyan cuccost venni, amit személesen veszek át, íg meg is nézem, hogy minden rendben van-e vele
Tényleg annak tûnik. A teszveszen mennyi?
ha hardvert akartok venni/eladni, akkor specifikus oldalt nézzetek, mint pl a prohardver aprós részlege, az bejáratott és megbízhatóságot lehet látni.
púúúúú
Reklám vs. Ban
am csak vicc, vaterát néztem már, másikat is, de egyik se tetszik úgy igazából.
am csak vicc, vaterát néztem már, másikat is, de egyik se tetszik úgy igazából.
púúúúú
Néha elvadulnak a vaterán az emberkék, legalább is ár viszonylatban, néha pofátlanul magasabb árat kérnek, mint pl. a bolti, jó példa a XBOX360, vagy a könyvek. A teszveszt azt annyira nem ismerem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Úgy tudom, eladás után jutalékot kell fizetni. Ez igaz? Ebben van különbség a 2 oldal között?
szerintem a teszvesz a legjobb......
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Nekem megesett, hogy rossz memóriát küldtek, teszveszrõl rendeltem egy fazontól.
Felhívtam, mondtam neki, hogy nem mûködik rendesen mert hibás szektorral van tele. Mondta, hogy ez kizárt, õ tesztelte, mondtam neki, hogy visszaküldöm tesztelje másik gépen is.
Visszaküldtem, letesztelte, felhívott, hogy elnézést kér így már tényleg látja, hogy gond van vele, küldött egy másikat és fizette a postaköltségemet is.
Felhívtam, mondtam neki, hogy nem mûködik rendesen mert hibás szektorral van tele. Mondta, hogy ez kizárt, õ tesztelte, mondtam neki, hogy visszaküldöm tesztelje másik gépen is.
Visszaküldtem, letesztelte, felhívott, hogy elnézést kér így már tényleg látja, hogy gond van vele, küldött egy másikat és fizette a postaköltségemet is.
+1
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Ez engem is érdekel, mert rengeteg mindent belehetne olcson szerezni, de ha vmi használt szutykot kapok ,akkor vannak vmi jogaim ? , vagy vannak :D, de szokás szerint mehetek vele a sohivatalba...
Én már sokszor vásároltam mindkét oldalról, és egyikre sem lehet panaszom, csak korrekt partnerekhez volt eddig szerencsém.
Vaterán több a választék, mint a teszveszen, de szerintem mindkét oldalon érdemes fent lenni.
Vaterán több a választék, mint a teszveszen, de szerintem mindkét oldalon érdemes fent lenni.
Vaterára könnyebb bekerülni, illetve nagyobb is ott a létszám, viszont több a csaló is. Teszvesszel nincs sok tapasztalatom, mivel lakcímhez kötött a regisztrálás..
Regisztrálni szeretnék egy aukciós oldalra, de nem tudom, hogy megéri-e? Szoktak csalók lenni? Biztonságos az ilyen vásárlás? Biztosan azt kapom, amit megvettem? Leléphetnek a pénzemmel? Ha vannak tapasztaltaitok, osszátok meg velem.
← ElőzőOldal 14 / 14