675
Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
-
#275 A vaterán be lehet állítani autómatikus licitet.
Mondjuk: kikálltási ár 100 Ft.
Te beállítasz 1500-at (ennyit ér meg neked max). Ha valaki rálicitál a 100-asra, akkor te autómatikusan rálicitálsz.
Olvasni kéne, és használni a feature-öket ha már vannak.
Köszi! -
#274 hát akkor nem vagy eléggé kocka:P:D
amúgy meg nem tudom,de ha én valamit nagyon akarok,akkor azért hajlandó vagyok "áldozatot" hozni és mondjuk fennmaradni hajnali 2ig:))) -
nagyadam77 #273 Igen amikor rálicitálok akkor ott ülök. De ha mondjuk az aukció 2 nap múlva hajnalban jár le és pont alszom vagy itthon sem vagyok akkor elég nagy rá az esély hogy azt a tárgyat bukom. -
ribot #272 Kinek mi...de szerintem a magyarok körében a vatera a legismertebb és legfelkapottabb. -
#271 már nem azért...nem akarok okoskodni,de azért a neten lehet licitálni,nyerni,venni,mert ott ülsz a gép előtt -
nagyadam77 #270 Én egy okból kifolyólag nem kultiválom ezeket az oldalakat. Mégpedig azért mert ha nyerni akar valamit az ember akkor kb. először meg kell néznie hogy mikor jár le az aukció és ott kell akkor ülnie a gép előtt mert mindig az utolsó percekben pörög fel kegyetlenül. Legalábbis én már 3-szor buktam így licitet, azóta nem is próbáltam újra. -
30yFan #269 Hát mivel magamból kiindulva, én mindig itt nézek körül először ha kell valami! És nem csak én vagyok így ezzel. Elég jó és ha jó minőségű a napszemüveg akkor elég hamar el tudod passzolni. -
#268 hát nem tudom nekem mostanában jobban bejön a másik... meg nincsenek a hirdetésnek költségei... -
#267 hm...nemtom,vatera már működik egy jóideje,ha annyira kétséges lenne a szállítás és a többi,akkor nem hiszem,h idáig megmaradt volna,de persze mindenhol vannak "jóemberek",akik szeretik átverni az emberlányát,dehát észnél kell lenni.nekem eddig semmi gondom nem volt,sőt szereztem is egy jó kis telcsit onnan,méghozzá jutányos áron.:) -
kombajn59 #266 a vatera a legjobb aukciós oldal? itt fogják hamarabb elvinni a napszemcsim? vagy hova tegyen fel? -
EK1TEP #265 Köszi a segítséget! -
#264 Jaja, megerősítem, nem tud leemelni pénzt, ahogy te sem tudsz pl alapitványok számláiról lemelni, akiknek publikus a számlaszáma. -
Garga Pitic #263 Nem tud leemelni, no para! -
EK1TEP #262 Hali!
Nem tudtam hova írjak.Ezt találtam ilyen netes eladós topicnak.
Kérdésem a következő lenne:
Eladnék egy cuccot a neten, akinek eladnám az előre utalná a pénzt bankszámla szám kell csak hozzá.Megadhatom neki nyugodtan?Nem fog leemelni pénzt vagy ilyesmi vagy ez csak amolyan hiedelem hogy lenyúlják a pénzt a számláról stb.? -
#261 A postás nemnagyon fogja neked bontogatni, mivel azt csak jegyzőkönyvvel és tanukkal tehetné meg, és azt is csak azután, hogy kifizetted ha jól tudom, futárral lehet máshogy működik a dolog. -
Mikoto #260 Nem és minél nagyobb egy cég annál kevésbé kell tartani tőle.
A futár az megint más szóval észnél kell lenni mert ha leejti és annyira nem látszik a csomagoláson akkor szó nélkül átadja; mindenképpen érdemes belekukkantani a dobozba mielőtt csengetsz neki, addig úgyse megy el... -
#259 Még a végén meg fogtok győzni hogy vásároljak interneten:)Csak nem vagyok olyan szerencsétlen hogy átvágnak:) -
#258 Igen lehet hallani hogy valami gáz lehet! Hallottam olyat hogy valaki kávéfőzőt rendelt és eltört benne a kiöntő miközben szállították és az eladó díjmentesen kicserélte! Szóval elég korrektek ott. Engem sem akartak még átverni. -
Mikoto #257 Nem is kaphattam volna noti helyett téglát hiszen kibontottam a csomagot mielőtt a kifizettem a futárt. Amint láttam, h minden megvan minden szép akkor engedtem el isten hírével és persze a noti ellenértékével... -
#256 Tőlem tuti megkapnád :D Amúgy igen, de persze megkell nézni, hogy kitöl vásárolsz. Pl frissen regisztrált, 1-2 pozitívos eladó, aki a piaci ár feléért árulja a cuccait innen-onnan letöltött fényképekkel, az már eleve gyanus, de egy régi sokpontos, közel 100%-os eladótól már nyugodtan vásárolhatsz, ha a posta nem rondít bele, akkor megkapod. -
balintsanyi #255 Ezek mennyire megbízhatóak?
Megjönnek rendben a cuccok amiket rendelek?
Még nem csináltam ilyet, azért érdekelne. -
#254 Utánvét? :D Mert még nem kaptál téglát 200 ezres laptop helyett :D
http://www.sg.hu/cikkek/66545/megvertek_egy_internetes_csalot_nyiregyhazan
A személyes átvétel persze, hogy jobb mindennél, de úgy meg egy csomó cucc kapásból kiesik, az eBay meg főleg. -
Mikoto #253 Én mindig megnézem az utánvétes cuccokat mielőtt aláírom az átvétet és fizetnék. Lehet h megutál a futár de nem nagyon tud érdekelni...
Amúgy engem még nem akartak átverni mindig azt kaptam amit kértem kivéve egy pizza futit aki rossz pizzát hozott de asszem az belefér -
#252 Plusz sokan panaszkodnak, hogy a postán is 'szeretik' néha az utánvétes cuccokat. -
petra75 #251 Sziasztok!
Én 1 hónapja lkaptam egy e-mailt(dm) , hogy van egy új online aukciós oldal is. Ti már hallottatok róla?Mi a véleményetek?
Szerintem egész jó kis oldal.
Jah...a neve : Alkupiac.hu -
#250 utánvét se a legjobb. Ugyanis kaphatsz üres dobozt, vagy ilyesmit.
Volt erre már példa, szerencsére nem velem. -
Mikoto #249 Persze persze a paypal ilyen tekintetben jó de még mindig nem olyan tiszta mint az utánvét vagy a személyes átvét mert idő meg bosszúság mire visszakapd a zst... -
#248 Ez így nem teljessen igaz, mert az amerikaiaknak, angoloknak főleg paypallal tudsz fizetni, azt meg visszalehet igényelni, ha gondod van az eladóval. Persze nem ukmukfukk, hanem pontos szabályai vannak, de nagy védelmet ad a csaló eladókkal szemben. Én már kétszer visszakaptam így a pénzem.
Főleg a németek nemszeretik a paypalt, és inkább banki utalást fogadnak csak el, na ott már lehet gond, de persze megkell nézni, hogy kitöl vásárolsz, ahogy írtad. -
Mikoto #247 Igen sajna az ebay en ez előfordul meg ott elre utalással fizetsz ami nem visszahívható de ha olyan emberkétől vásárolsz akinek már van 200 v 1000 tranzakciója és elég pozitív a visszhangja akkor abban meg lehet bízni... -
#246 Igen ezt tudtam de ebből következhet az is hogy nagyon sok csaló is lehet. Aztán ha egy amerikai átvág azzal te már nem nagyon tudsz semmit kezdeni. -
#245 Szerintem az ebay a legmegbízhatóbb, mivel ez a világon a legismertebb ! -
#244 Akkor majd lehet hogy megpróbálkozom valamivel mert itt elég sok jó cuccot lehet látni 1Ft-ért.
Ebay a magyarokhoz képest megbízhatóbb? -
Mikoto #243 loál jános nak igaza van hasonlóan az ebayhez itt is értékelheted az eladókat akiktől vásároltál és ezt mások olvashatják, és te is olvashatod mások véleményét az adott eladóról... -
#242 Meg kell nézni az eladó értékeléseit, és azok alapján dönteni, hogy megelőlegezed-e neki a bizalmat.
Ha mindenki csaló lenne, akkor nem működne a rendszer. -
Voronyinko #241 20ezer alatt tényleg nem foglalkozik vele a rendőrség, mert jelenleg ennyi az értékhatár, ami egy-egy ilyen jellegű cselekményt bűncselekménnyé vagy szabálysértéssé minősít. Ha 20ezer alatt van a károd, akkor csak közigazgatási hatósági eljárás indulhat az ügyedben, aminek sok eredménye valószínűleg nem lesz... -
#240 Sziasztok.
Én mivel lány vagyok nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz és megmondom őszintén eléggé félek az internetes vásárlásoktól. Vaterán van jó pár dolog ami 1Ft-ról indul és szívesen megvenném. De mi garantálja nekem azt hogy meg is kapom az árut amit megnyertem.? Lehet hogy kifizetem és nem is küld el semmit. Ha jól tudom 20e Ft alatt nem is csinál semmit a rendőrség. -
Mikoto #239 Az ilyen oldalakat mint a vatera azért szeretem mert ha találsz rajta vmit
ami érdekel akkor kitalálod max mennyit költesz rá és addig el mehetsz a licitben ha valaki lenyom hát nem vesztettél semmit... -
#238 Pontosan!
Rávilágítottál a lényegre! -
#237 Azért mert neked értéktelen vacak egy bélyeg, egy képeslap, vagy egy szalvéta, attól még sokan gyüjtik és vásárolták őket. Most pont ezek az eladók szívnak. Aki valóban értéktelen vackot árult, azok most kirakják 1 Ft-ért, úgy sem viszik el tőle, de legalább ingyen hírdetheti :D -
makker25 #236 Sztem is elég jó árak vannak ajánlom mindenkinek!