Vatera vs TeszVesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már van is konkurencia és ingyenes: http://www.boltamarson.com/
A kinézet ne tévesszen meg 😄 Az lesz az utolsó, amit a fejlesztõ megfog csinálni, mert az a legkevésbé fontos. A sebességen sokat javítottak már, meg a kezelhetõségen is, a kategóriákat is egész jól megcsinálták, illetve készül a feltöltõ programjuk is. Hirtelen minden a nyakukba szakadt, és ez egy kisvállakozás, nincs 10 programozójuk ilyenekre 😄
Megnéztem a zsibvásárt, elég korrekt kis oldalnak tûnik. Viszont még nagyon gyerekcipõben jár, otthonról szerintem írok a fejlesztõknek egy mélt, hogy mit kellene belerakni, hogy méltó konkurenciája legyen a vaterának.
Ebben az oldalban nagy lehetõségek vannak!!!
Ebben az oldalban nagy lehetõségek vannak!!!
Þór vígi þessi rúnar
SZerintem ha megjelenik a konkurencia, akkor szépen átmennek oda az emberek teszem hozzá hozzá nagyon helyesen.
Énsem teszem ki a 30K-s és a 40K-s legóimat és ahogy nézem nagyon sokan igy vannak ezzel.
A tulaj meg rábaszik, mert a hülye nem képes felfogni ésszel, hogy a sok kevés több, mint a kevés sok.
Szerintem 1 éven belül borul a vatera, ha ebben a formában marad ill. hagyják.
De legalább teret adnak a konkurenciának, akiknek most igen nagy esélyük van!!!
Énsem teszem ki a 30K-s és a 40K-s legóimat és ahogy nézem nagyon sokan igy vannak ezzel.
A tulaj meg rábaszik, mert a hülye nem képes felfogni ésszel, hogy a sok kevés több, mint a kevés sok.
Szerintem 1 éven belül borul a vatera, ha ebben a formában marad ill. hagyják.
De legalább teret adnak a konkurenciának, akiknek most igen nagy esélyük van!!!
Þór vígi þessi rúnar
Dehogy, a szerverük bõven bírta, még többet is elbírt volna, ha jól emlékszem ezt nyilatkozta valamelyik fejes. Inkább az új tulaj akarta így gyorsabban visszaszerezni a befektetett pénzét szerintem.
Sajnos a kisebb választék miatt eltünt sok vevõ, sok eladó is lelépet éppen ezért. Én még próbálkozom, mert sajna a többi kisebb oldal még nem olyan látogatot, de ha azok beindulnak végre (fõleg a zsibvasar.hu, mert oda cuccoltam át), akkor pápá vatera.
Ja, és háromhetente eltünik kb 50 ezer termék <#vigyor>#vigyor> Három hétre lehet max kilistázni az árut, már csak kb 660 ezer termék maradt az egykéri 1.9-2 millióból.
Sajnos a kisebb választék miatt eltünt sok vevõ, sok eladó is lelépet éppen ezért. Én még próbálkozom, mert sajna a többi kisebb oldal még nem olyan látogatot, de ha azok beindulnak végre (fõleg a zsibvasar.hu, mert oda cuccoltam át), akkor pápá vatera.
Ja, és háromhetente eltünik kb 50 ezer termék <#vigyor>#vigyor> Három hétre lehet max kilistázni az árut, már csak kb 660 ezer termék maradt az egykéri 1.9-2 millióból.
Hát igen.
Aszongyák, hogy igy sokkal jobb lesz nekünk, mert átláthatóbb a termékkínálat.
Aha...olyannak akarták. De szerintem ez igy ebben a formában szerintem perec.
VAgy nem birta a szaros kis szerverük a feltöltött termékeket? Szánalom.
Aszongyák, hogy igy sokkal jobb lesz nekünk, mert átláthatóbb a termékkínálat.
Aha...olyannak akarták. De szerintem ez igy ebben a formában szerintem perec.
VAgy nem birta a szaros kis szerverük a feltöltött termékeket? Szánalom.
Þór vígi þessi rúnar
Én meg számtech cuccokat nem találtam, ami kellett, kivéve kettõ alaplapot, de azokra is hetekig kellett vadásznom, mire kaptam értelmes áron 😞
Azt vettem észre magam is, hogy amit eddig kerestem, az a feltöltési díjjak bevezetésével egyszerûen kihalt.
Normális lego szetteket nem lehet a vaterán venni és ez annak köszönhetõ, hogy bevezették ezt a f***got.
Szerintem ez egy nagyon nagy hiba volt.
Normális lego szetteket nem lehet a vaterán venni és ez annak köszönhetõ, hogy bevezették ezt a f***got.
Szerintem ez egy nagyon nagy hiba volt.
Þór vígi þessi rúnar
Na igen a kérdés ez lett volna:Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
Egyiket sem ajánlom! Már vannak náluk kedvezöbb oldalak akik a felhasználókat már partnerként kezelik.Ezek az oldalak már talán valóban hosszabb távra terveznek és alapjában mindenki tudja és el is fogadja ,hogy ingyen nincs semmi de legalább ne vegyenek senkit hülyére.Ne csak a szabvány leveleikkel válaszoljanak a problémákra amelyekbõl semmit se oldanak meg.Vegyék végre észre õk a szolgáltatók és õk vannak a felhasználókért és nem forditva.Õk élnek a felhasználókból és ha õk nincsenek nekik annyi!Senki ne féljen és vállalja az újakat.Egyszer a mai nagyok is kezdõk voltak és talán akik most kezdenek tanultak a hibákból.
Egyiket sem ajánlom! Már vannak náluk kedvezöbb oldalak akik a felhasználókat már partnerként kezelik.Ezek az oldalak már talán valóban hosszabb távra terveznek és alapjában mindenki tudja és el is fogadja ,hogy ingyen nincs semmi de legalább ne vegyenek senkit hülyére.Ne csak a szabvány leveleikkel válaszoljanak a problémákra amelyekbõl semmit se oldanak meg.Vegyék végre észre õk a szolgáltatók és õk vannak a felhasználókért és nem forditva.Õk élnek a felhasználókból és ha õk nincsenek nekik annyi!Senki ne féljen és vállalja az újakat.Egyszer a mai nagyok is kezdõk voltak és talán akik most kezdenek tanultak a hibákból.
Mint sok más felhasználó aki több mint ezer pozítiv kiértékelés után lapátra került jogtalannul és igazságtalannul nem vagyok elkeseredve.Vásárlóim mindig meg voltak elégedve a termékeimmel és én is igyekeztem segítõkész lenni.A világ nem áll meg azzal,hogy a két nagy elszállt magától és szinte szabadrablást hirdet a feltöltési dijjal amely egy ilyen kis piacra mint a hazai enyhén túlzás.Egyesek számára egyszerüen értelmetlen a termékeik eladásával foglalkozni.De még szerencse,hogy ujabb oldalak indulnak és a hibákat kiküszöbölve már jóval felhasználó barát üzlet politikát képviselnek.Én is figyelem ezeket az oldalakat.Sõt ezek az oldalak valódi újításokat és új szint hoznak egy olyan világba amelyet idáig csak két oldal határozott meg nagyrészben.Tehát senki ne essen kétségbe a Vatera és a TV nem a világ és van lehetõség és föleg kedvezõbbek.Azok akik az üzletüket jól és becsületesen csinálták másutt is megtalálják a számításukat és a hû vásárlóik követik õket.Két ilyen uj oldalt is találtam.Az egyik a BOLTAMARSON õk már müködnek a másik a DOBRAVERVE.HU õk még az oldal alakításánál tartanak,de már igy is sok az újdonság náluk.Elsõsorban a könnyû kezelhetõség ami tettszik és a licit végét jelzõ pontos óra amely nem igénnyel frissítést.Érdemes nyitott szemmel járni hiszen a pénzünkrõl van szó és hát nem mindegy mirre költjük vagy kik rabolnak ki minket !
Mennyit kaptok a finom reklámért? <#smile>#smile>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
én sem nagyon hiszem hogy 1200ért vetted meg, de azt elhiszem hogy jóval olcsóbban hozzá lehet jutni a dolgokhoz, mint a bolti ár.<#eljen>#eljen>
tényleg, 1200? nem nagyon hihetõ....
bár én is indítottam már 1Ft-ost, és tényleg elég olcsón elment a termékem (mondjuk nem buktam rajta)
bár én is indítottam már 1Ft-ost, és tényleg elég olcsón elment a termékem (mondjuk nem buktam rajta)
Minden portálon bepróbálkozol a hülye, átverõs szövegeddel? Vigyázzatok vele, az sem igaz amit kérdez, sohasem vett laptopot (mást sem).
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
rengeteg hülyeséget lehet találni ezen a vaterán, de mindemellett sok hasznos dologra is bukkantam!
Hát jaja, lehet, hogy ez is oka az 1 Ft-os aukcióknak.
Köszönöm szépen a jótanácsokat! Így már sokkal nagyobb biztonságban fogok vásárolni!
26-ig sok idõ van még, azért addig van egy pár cucc, ami lezáródik..
Remélem még sokan köztetek fogtok jól járni, hisz ebben a ramaty gazdaságban egy kis vásárlási öröm igazán jól jön szerintem.. <#love12>#love12>
Remélem még sokan köztetek fogtok jól járni, hisz ebben a ramaty gazdaságban egy kis vásárlási öröm igazán jól jön szerintem.. <#love12>#love12>
De már nem sok idõd van, mert 26án vége lesz ennek az akciónak. Én még bepróbálok egy-két terméket.
Carlos jól beszél, szépen meg kell nézni az eladó elõéletét, abból sokminden kiderül.
Én sokszor intéztem postán az átvételt, egyszer volt olyan, hogy a postás szarta nálamhagyni az értesítõt, hogy csomagom jött, de az eladó azonnal elküldte a szkennelt feladóvevényt, amivel lementem szépen a postára, ott meg elõkotorták a küldeményt.
Ennek elõfeltétele persze, hogy legalább ajánlottan kell feladatni az eladóval a csomagot, értékesebb árunál meg célszerû értékbiztosítással, egyedileg kezelt csomagként.
Én mindig kérni szoktam, hogy a feladáskor küldjenek emailt, és akkor be lehet határolni, hogy nagyjából mikor kell érkeznie a csomagnak.
Én sokszor intéztem postán az átvételt, egyszer volt olyan, hogy a postás szarta nálamhagyni az értesítõt, hogy csomagom jött, de az eladó azonnal elküldte a szkennelt feladóvevényt, amivel lementem szépen a postára, ott meg elõkotorták a küldeményt.
Ennek elõfeltétele persze, hogy legalább ajánlottan kell feladatni az eladóval a csomagot, értékesebb árunál meg célszerû értékbiztosítással, egyedileg kezelt csomagként.
Én mindig kérni szoktam, hogy a feladáskor küldjenek emailt, és akkor be lehet határolni, hogy nagyjából mikor kell érkeznie a csomagnak.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Gyerekek, licitáltam 1200-ért egy laptopra, és elvittem! Senki nem licitált felül. A fõoldalon lévõ 1 forintos aukciókra kattintottam, és piszok mázlim volt. Érdemes kipróbálni egyébként, mert vannak olyan termékek, amiket más nem néz meg, és akkor el lehet vinni jóval olcsóbban... <#vigyor4>#vigyor4>
Engem még sose vertek át, kábé 2 éve használom. Adtam is vettem is.
Meg kell nézni az eladót, hogy milyen értékelései vannak éshogy miket adott el. Ez alapján jól be lehet határolni, hogy kitõl érdemes vásárolni.
Amúgy én az esetek nagy többségében a személyes találkozást javaslom, mert akkor biztos, hogy megkapod a cuccot.
Meg kell nézni az eladót, hogy milyen értékelései vannak éshogy miket adott el. Ez alapján jól be lehet határolni, hogy kitõl érdemes vásárolni.
Amúgy én az esetek nagy többségében a személyes találkozást javaslom, mert akkor biztos, hogy megkapod a cuccot.
Þór vígi þessi rúnar
aki már vásárolt vaterán, annak mi a véleménye az egész dologról? milyen gyorsan kapod meg a terméket? volt már rá példa hogy átvertek valakit?
Ezt most nem értem. Azt tudom hogy vannak ' ft-ról induló aukciók de mire lejárnak addigra felmegy az áruk. Vagy ha nem erre voltál kíváncsi akkor világosíts fel😊
És ha mondjuk a felajánló egy cég lenne, akkor vásárolnál tõle? Mert ha jól néztem most van egy 1Ft-os akció. Cégek ajánlanak eladásra új termékeket és csak 1Ft-ról indulnak.
megvolt a tanulópénz, legközelebb majd óvatosan vásárolj! 😉
Örökös probléma ez a netes fizetés/utalás, szerencsémre eddig nekem nem volt semmi problémám ebbõl kifolyólag. Körültekintõen kell lebonyolítani az adás-vételt.
Hát nincs sok tapasztalatom róluk, csak másoktól hallom a sok negatívat,
ennyi az egész! Biztos ott is van korrekt,de inkább ülök a selyhajamon! 😄
De tényleg ebbõl lehetett tanulni,hogy legközelebb olyantól vásárolok akinek 90-95 % a pozitív! 😊
ennyi az egész! Biztos ott is van korrekt,de inkább ülök a selyhajamon! 😄
De tényleg ebbõl lehetett tanulni,hogy legközelebb olyantól vásárolok akinek 90-95 % a pozitív! 😊
Hogy, hogy ennyire negatívan nyilatkozol a a rendõrökrõl?
Szerintem elég ha csak megnézed a referenciáit! Elég sok eladónál álltalában 90-100% között mozog ami elég jó! Én mindig ezt szoktam figyelni
persze, persze, de ezek rendszerint becsületes, korrekt vaterások, akikben többnyire meg lehet bízni! de aztán az ember döntse el maga, hogy kiben bízik, és kiben nem! <#hawaii>#hawaii>
Mondjuk, ha az 1205 + mellé van 2000 - akkor nem szívesen utlnék azért neki 😄
akkor viszont azt érdemes szem elõtt tartani, hogy az illetõnek minél több legyen a pozitív értékelése! Ha egy embernek 1205 + pozitív tranzakciós értékelése van, nyugodt szívvel merek neki 60.000-et utalni!
Ez igaz, de nem mindig megoldható, a személyes átvétel, pl. ha valaki gyõri a másik fél meg egri, akkor elég nehezen lehet szerintem megvalósítani.
én pont az ilyen esetek elkerülése végett részesítem elõnyben a személyes átvételt, és akkor nincs ilyen gond 😊
Igen ekkora összegnél a rendõrség valószínûleg nem foglalkozna az esettel. Elég nagy véletlen, hogy te már kétszer is így jártál, pedig az ilyenekbõl nincs sok mert a vatera szûri, hogy akinek túl sok a negatívja van, azokat törli. Talán próbálj meg azért írni egy levelet a vaterának, mert ha õk törölték, akkor lehet még megkaphatod a parfümöd.
Amúgy meg utánaolvastam tehát ahhoz hogy bepereld különféle nyomtatványok kellenek bemenni a rendõrségre ! Macera Macera Macera...szerintem meg csak kiröhögnének mivel 3 ezer FT-os összegrõl beszélünk jelen esetben.
Meg rendõrökre én nem bízok semmilyen ügyet. Az legyen az utolsó...
Meg rendõrökre én nem bízok semmilyen ügyet. Az legyen az utolsó...
Hát persze! Rendesen megkérdeztem hány milis?
Elutaltam én közbe inaktív lett! De így jártam már egy alsónemûvel is!
De mijnd1 Lényegtelen nem tudunk mit tenni hogy vannak link emberek.
Végül is néha elgondolkozok hogy az ország gazdasági helyzete miatt néha érthetõen ezek a dolgok! Csak ne velem lennének.
Elutaltam én közbe inaktív lett! De így jártam már egy alsónemûvel is!
De mijnd1 Lényegtelen nem tudunk mit tenni hogy vannak link emberek.
Végül is néha elgondolkozok hogy az ország gazdasági helyzete miatt néha érthetõen ezek a dolgok! Csak ne velem lennének.
Lehet perelni. Ami egy parfümnél nem igazán éri meg szerintem
Ilyet esetbe lehet fordulni az oldalhoz?
Vagy a vatera ilyeneknél nem vállal felelõsséget?
Vagy a vatera ilyeneknél nem vállal felelõsséget?
Miért már el is utaltad neki a pénzt? Kifizetted a terméket?
Én is láttam már olyat, h egy terméket 3szor 4szer is felrakta a felhasználó. Most azért kicsit jobban meggondolja az ember, hogy egyszer is elég felrakni valamit.
Ezzel talán tényleg ki lehet iktatni ezeket a tételeket, mondjuk nem lenne rossz...
Köszönöm szépen válaszotokat! Akkor próbálok belenyugodni! Szerencsére nem annyira nagy összegrõl volt szó! Szerencséje... 😄
Amúgy ezt azért vezették be hogy tényleg színvonalasabb legyen az oldal. Ne legyenek felesleges áruk amik igazából csak kamuk! Itt gondolok a több milliardos gitárra ami csak foglalta a helyet:@
én is hallottam ezt a fizetõs dolgot, az egyik ismerõsöm mondta. de vmi olyasmit említett h nagyon jelentéktelen összeg ez.. pontosan mennyi is az az annyi?
Máshol olvastam, hogy valamit az oldallal is variálnak majd
Végülis ha arra fordítják, hogy színvonalasabb és felhasználóbarát legyen, akkor nem olyan nagy gáz...