Arcfelismerő rendszer egy brit iskolában

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atlagember
Nálunk még úgy volt, hogy a hetes óra elõtt jelentette a hiányzókat.
(Amúgy meg a tanár is észrevette, ha valaki hiányzott.)
Ez a módszer angliában miért nem mûködik? Miért kell bonyolult informatikai rendszer egy pofonegyszerû probléma megoldásához.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Mert én is beírhatom a te PIN kódodat, és te is az enyémet, és Pistike is Józsikáét.

Egyetemen meg azért nincs értelme, mert ott úgyis a vizsgák számítanak. Nem kötelezhetnek senkit sem arra, hogy benn üljön, ergo olyan, mint lógós, ilyen formában ott már nem is létezik.
Nehogy azt gondold, hogy ilyen notórikus hazudozókból áll az összes iskola😊
Hm, nálunk ez már több mint 50 éve mûködik, névsorolvasásnak hívják😊
uniu
"meg kell adniuk a személyre szabott PIN-kódjukat és csak ezután következik a biometrikus azonosítási folyamat." A szemelyre szabott PIN-kod miert nem eleg a szemely beazonozitasara ???<#falbav>

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

ziipp
Akkor jó nagy osztályotok lehetett, vagy pocsék tanárjaitok.

Ennek a rendszernek talán egyetemeken van értelme, ahol elõfordulnak 100+ fõs elõadások is, de ott meg nem érdekli õket, hogy ki van bent, és ki nincs.

Bizonyos szempontból egyszerûbb átverni ezt a rendszert, mint egy szimpla tanárt. Elég egy negatív mintát készíteni az arcunkról, gipszet, vagy valami megkötõ anyagot önteni bele, azt kész. Gondolom portást elbocsájtják, ha már rendesen üzemel a dolog.

Narxis
Mi ezt anno úgy csináltuk, hogy valaki megszólalt a lógós helyett vagy olyat hazudtunk, hogy iskolaorvosnál/másik tanárnál/igazgatónál van. A tanárok 90%-a bevette.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mike
mert ezt enélkül nem lehet?
mindent gépesíteni kell?
tanárnak már fel sem tûnik, ki hiányzik?
mennyire kamu indokok

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

<#nyes> Igen rogton nekem is ez ugrott be. Vajon mivel jobb ez a hagyomanyos naplozom megoldasnal? Talan ezt annyira nem konnyu ellopni vagy meghamisitani. Persze elektronikus naplo formajaban ez a problema sem allna fenn.
napló egy szerveren? pistike? jelen.. józsika? jelen.. gazsi? hiányzik.. zsuzsika? jelen.. ez régen bevált.. csak azt kell berakni egy elektronikus naplóba hogy ki volt ott azon az órán, és a végén egy excel vagy accsess tábla megmutatja a lógósokat.. ennyi.. biometrika bah..
Gerygrey
Nem lett volna egyszerûbb egy chip/mágneskártyás beléptetõrendszer?
← ElőzőOldal 2 / 2