1268
-
Évikeee #948 Sziasztok!az lenne a problémám h a sheriffes párbajnál nem mozgatja az egér a kezét sehová!!!!Egyik karakternél sem!!már szinte mmindent próbáltam : újrakezdetm a játékot is de nem megy, nehézséget is váltottam akk se jó!!Segítsetek légyszi előre is naon köszi!! -
#947 Ja, hát ha béna vagy hozzá, akkor frusztrálhat, természetesen... Nekem pl az indiános, nyúlvadászós, hegyre mászós pálya tetszett a legjobban. (Bár leginkább a szabadság, nagy bejárható terep, meg a grafika miatt.)
Emellett nyilván az van jobban kidolgozva, ahol a játék 100%-a agyatlan mészárlás, azzal szemben, ahol lopakodni meg ugrálni _is_ kell... Persze. Az első rész legalább nem egy szar CoD klón, egyedi volt és friss. Ez meg egy tucatfos daráló, láthattuk már ezerszer, semmi újdonságot nem hozott, sőt, még azt is elbaszták, ami az első részben jó volt. (focus) -
bgabor #946 Rázúdítasz a tűzre egy vödör vizet, azt kész. Egyből kialszik. Van vagy öt vödör abbaz az istállóban, mind tele vízzel.
Aztán kinyitod az istállóajtót, és bent maradsz az istállóban. Ők meg amint megjelennek az ajtóban, lelövöd őket.
Nem azért, de az a rész még hardon sem okozott semmilyen nehézséget. -
bgabor #945 Mert bakker az első rész aztán tényleg nagyon tuti volt az idióta billys ugrálós-lopakodós gyökérségeivel. Na ne nevettess.
A BiB játékmenete sokkal jobban kidolgozott, és sokkal élvezetesebb. Az első rész a legtöbb helyen egyszerűen frusztráló volt. -
#944 "Játékmenetben ez a BiB tényleg jobb"
Nemá, neked ez jobban tetszett ezzel a szar CoD-os tömegmészárlással meg az idióta élet visszatöltődéssel? Halálba elkonzolosodott ez a rész, szerintem nagyon gáz. Thomas-szal játszottam végig, és nincs kedvem elkezdeni Ray-jel... -
Fletley9 #943 Kimész és rögtön Y onnantól kezdve pedig rajtad múlik minden, ha az istáló kigyullad akkor pedig nem sokkal elötted van a vödör vizet rá ennyi. -
do2 #942 éppen hogy az istálóról van szó! ott a 3 ló, kinyitom az ajtót a rohadékok vagy 10-n vannak kint és rámgyújtják az istállót, de vagy engem nyirnak ki vagy elég a ló! mit kell itt tenni ? -
icemankimi #941 hát értem amikor megszólal a harang akkor az egeret magam felé rántom és bal egérgomb? -
Vlala #940 Előtte nem árt ritkítani a bandát.
(Ha nem ló előtt állsz, nem a lovat lövik...) -
bedi86 #939 nekem úgy sikerült, hogy közben nem vadásztam a banditákra, és a lóval vágtattam, egyenesen az istállóba -
do2 #938 az istállóba a három lovat hgoy lehet kimenteni ? ezek a patkányok vagy megölnek, agy meghal az egyik ló
5let ? -
bedi86 #937 a videó nem rossz, de ennél unottabban nem is tudná elmondani. már-már mint, aki halni készül... -
#936 Gamepod Video teszt -
Évikeee #935 Sziasztok!az lenne a problémám h a sheriffes párbajnál nem mozgatja az egér a kezét sehová!!!!Egyik karakternél sem!!már szinte mmindent próbáltam : újrakezdetm a játékot is de nem megy!!Segítsetek légyszi előre is naon köszi!! -
#934 Attam egy kis előnyt az öregnek a párbajban. :D Mikor megszólalt a gong, onnan fentről indítottam a kezem. Ne próbájjátok ki. : ]=
-
sedf #933 Hello!
Lehet hamachin játszani?
És ha igen akko hogy?
THX:sedf -
bgabor #932 Játsz Thomassal, nála nincs auto-célzás, és sérülékenyebb is. Ray-el jóval könnyebb játszani. -
#931 -
Vlala #930 Párbaj: egyrészt az A, D gombokkal tudsz ide-oda mozogni, a cél, hogy minél élesebben lásd az ellenfelet.
Az egérrel irányítod Ray / Thomas kezét, érdemes minél közelebb tartani a pisztolyhoz: ezzel sem megy el az idő, amíg odanyúlsz érte. Ha a harang megzólal, csak egy kis rántás az egéren, és ha jól csináltad, a célkereszt már az ellenfélen van. Lősz, fekszik. -
#929 Thx, sikerült... századjára. Merhogy kicsit xarul lövök :D -
icemankimi #928 nekem csak egy problémám van amikor egymás ellen kell párbajozni akkor kb 200 kell megpróbálnom mire eltalálom a csávókát.
valaki tud egy módszert amivel könnyű gyorsan lelőni amikor harangoznak csak akkor lehet azt tudom, de jobb vagy bal egeret nyomjam.....??? -
do2 #927 kiírtottam az összes tetves indiánt :) -
#926 Lőjj le mindenkit... min. 1-2 embert hagyj éltebe. -
#925 A menekülős résznél még az elején mikor a kocsiról kell lövöldözni és el kell hagyni a várost, akkor ez a rész sose sikerül. Mindig mikor már majdnem kiérek és csak pár ember van hátra egyszerűen meghal a karakterem. De állandóan ugyanannál a résznél, mintha bug lenne. Lehetetlen megcsinálni. -
#924 Azt a vasrácsot a loval kiszedetni menj a lóhoz vidd oda kösd rá a kötelet és kihozza a vasrácsot az ablakból ! -
huszattila #923 Valaki tudna abba segiteni meg akadtam ott hogy egy háznál le kell szedni az ablakról egy rácsot kiirja hogy nyomjam az "F" betüt de nemszedi ki csak mozog benne mit kéne csinálni valaki tudna nekem segiteni????????? -
rogan99 #922 Ezt a leköveti a célkereszt az enemy mozgása dolgot nem lehet kilőni? Ennyire azért nem vagyok lusta hogy célozzon helyettem. -
suti100 #921 Valaki tud segíteni? Mert még most se jöttem rá a gondra:(
Lécci segítsetek, még most is 5-10 perc után leáll a monitor és azt írja h nincs jel:(
-
#920 Nekem az első rész jobban tetszett. Billy-vel volt egy pár nem-tetszetős küldetés, de csak a miatt, mert a lopakodást nem szeretem.
A karakterek jobban bejöttek és Ray is keményebb volt. Ott nem nyavajgott mindenféle hülyeség miatt, egyszerűen ment, ölt és kemény szövegeket nyomott. Na az a Reverend Ray nem ismert félelmet, azok a dialógusok, monológok felejthetetlenek számomra. Sokkal jobban tetszett az egész történet is, de lehet csak a miatt, mert a Bound in Blood -nak tudtam a végét, ugyanis az első részben Ray elmesélte az egyik monológjában.
Az első rész grafikája akkoriban nagyobbat ütött, mint ezé most. Természetesen ebből a motorból is többet ki lehetett volna hozni, csak hát ki kellett adniuk konzolra is.
Játékmenetben ez a BiB tényleg jobb, de nekem az első rész hangulatban simán odaveri. Nem azt mondom, hogy nem jó játék. Mind a 2 rész kib*szottul tetszik, de az első rész egy picit jobban.
-
#919 rossz grafikát azért nem mondanám, és sztem 2006os játékot (asszem akkori) nem mai szemmel nézni, és az 1ben legalább volt kihívás :) -
do2 #918 Ja azt a csajt megkúrnám amúgy én is a többi helyett is :) jól eltalált kis buxa :) -
do2 #917 Ezt a western játékot nemfogja semmi se űberelni western stilusban az 1x biztos. Hihetetlen hogy minden benne van. egyedül cak az a kérdés hogy multiba van végre párbaj ??? -
strebacom #916 Lehet akkor bocs!! -
bgabor #915 Félreértetted, arról beszélt, hogy mekkora szar az első rész EHHEZ képest. És ezzel sokan egyetértenek, én is. Ez a második rész sokkal jobb szerintem. Mellesleg a grafikával kapcsolatban nemértem miről beszélsz, az első rész elég rossz grafikájú mai szemmel nézve még max grafikán is. -
strebacom #914 Én azt olvastam hogy nyár végére.... -
#913 Magyarítás mikorra várható? :D -
strebacom #912 Ebben igazad van nem egy nagy szám szar az elsörészhez képest....meg a graf..fényezték hogy csak ATI-n oszt sima DX9...mondjuk ezt megértem legalább fut minden VGA-n ez faxa igy lehet sokat eladni igazuk van....
-
bgabor #911 Én tutira nem istenítettem, mert a második részik nem játszottam a sorozattal. Csak utána raktam fel az első részt, de kár volt. -
#910 Nekem nincs az első résszel semmi gondom.Csak annyi hogy gépigényesebb mint ez! -
#909 Mégis azt istenítette mindenki, hogy mekkora király játék. Én már a megjelenésekor is mondtam, hogy szar de muszájból végigszenvedtem.