Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom nekem jött de mindenki úgy játszik ahogy akar

Azért amit én leírtam abba azért láttam pókot sok finom tyüksültet is ettem:Kergettem beszorítottam a sarokba és sörétes
Szegény Pavel.Most összetörted a szívem<#szomoru1><#szomoru1>

Mert nem élvezted ki minden pillanatát. Én már az elején rájöttem, hogy világbajnok játékkal van dolgom, így igyekeztem minél lassabban haladni vele. Így 13 óra lett a teljes játékidõ, hard fokozaton.

Na, akkor most tessék visszamenni, és megkeresni a maradék 87 secretet.

Ha mindenen végigrohansz, persze, hogy rövid a játék. A készítõk meg ezért programozták félholtra magukat, beleadva apait, anyait, lemondva mindenrõl a játék kedvéért (még a sörrõl is!), hogy 7 óra alatt végigrohanja az egészen? Fogadok, hogy a kaktuszon mászkáló pókot sem láttad, pedig Pavel emiatt nem látta két napig a gyermekét. :)

(dráma tagozat off)

Elmondom neked hogy én megyek lövök futok guggolok lövök nem keresgetek holmi ládák ami a valóságban nem is nagyon fordul elõ(már ha a valóság ilyenhez hasonlítana)Inkább legyen egy játék valósághûbb mint egy hülyeség
(A vadnyugatot ugyse tom kipróbálni a valóságba)

Prince23
Én 4óra30perc alatt vittem végig. Szal eléggé csak rövid.

Bazzeg, a játék során fekete ládákból összegyûjthetõ papírtekercsekrõl van szó. Mindegyik kinyit egyet a 'Secrects' menüben.
Azt hinné az ember hogy aki COJ2 logóval nyomul itt, annak van valami halvány foglama magáról a játékról is.

Aha és az a játékban mit takar?(Vagy úgy titok hogy nem mondod el?<#confused>)

Narxis
titok

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

De az mi az hogy szekret?

balee4
Én is éppen most fejeztem be, majdnem ekörüli idõvel (7:58 alatt)..., látom a secrets-ekre nem mentél rá, én azért majdnem a felét megtaláltam.:)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Dark Angel 666
Elég rövid a játék

ez a hamachi dolog hogy mûködik pontosan? még soha nem használtam, de ez a játék megfogott és kipróbálnám multiban is. utána olvastam a hamachinak, fel is tettem, de a két elõzõekben megadott szerverekre nem tudok bejelentkezni. azt írja minkét esetben, hogy a szerver valószínûleg telített. most akkor én nem csinálok valamit jól vagy nagy a zsúfoltság a szerveren?

én erre egy marha nagy bugot használtam ki:)) igaz 2 órába telt mire rájöttem, de meg van :))

ruffirant
hamachi szobában (Hungarian CoJ 2 Network)tudtok helyet csinálni?vagy írni valami hamachi szobát ahol van hely és játék is?

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Az egy picit szopatós rész volt:) Ülök a kocsiban és szedem a találatokat miközben nem látok senkit. De ma végre összejött:)
nézd meg hány fps-el fut a játék, ha 20 körül van akkor az a baja (kétlem hogy a 8600gt ennyire visszafogná)! Vagy ez lehet, hogy hülyeség de ha közelítesz a pisztollyal belassítja magát a játék!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

elitehun
XD<#vigyor4>
köszi szépen!!
Le kell lövöldözni a lovasokat...figyelni kell mind a 2 oldalra mert jöhetnek mindenhol...egy idõ után meg tudtok lépni...
Sziasztok!
Nekem a játékkal az volt a problémám h pálya betöltésekor kidobott az asztalra....
sok mindent kipróbáltam ,dx,vga frissítés,és végül alaplapi(realtek) driver, oldotta meg a gondot!
most viszont lenne 1 másik gondom ebben kérem a segitségeteket!
a játék n belassul,és nemtudom h mi az oka:(!
(a menüben is laggol)
gépem configja:
q6600 4gb 800mhz ram get 8600 gt

akinek van vmi 5lete irjon!köszönöm!
további szép napot!

Sziasztok!! kérdezném h a kocsis résznél amikor menekülünk és a kocsiba vok nah ezt a részt hogyan kell átvinni???Segítsetek légyszi köszi
Prince23
Western játékba kötelezõ!

davidka003
Van is egy olyan sorozat, hogy DeadWood.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Féloff:)

Nemtom ki nézte a Historyn (nagyon jó csatorna amúgy, best nálam nagyon) Deadwood-ról volt szó. Jó kis western hely, természetesen aranybányával, meg indiánokkal. Nem volt rossz...
Pm-ment. Elõre is köszönöm.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Prince23
Na ja:)

PhantomAss
a csaj kiköpött penelope cruz

GOOBY, pls

ha adsz egy email-t elküldöm

Tudna nekem valaki segíteni a #835-tel kapcsolatban?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

hamachi szobat tud vki ahol megy a jatek?
Bokafix2
Hogyha van lehetõség, érdemes lenne kipróbálni akkor egy másik vga-val a játékot, hogy akkor mit csinál. Talán vedd le a hardveres gyorsítás szintjét, mert lehet azt nem bírja a karid. Meg nem ártott volna ha leírod, hogy milyen típusú a kártyád.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sziasztok!
Nekem lenne egy problémám a játékkal, remélem tudto ksegítenI!
Az lenen a probléma,hogy a játék közben 5-10 perc után eltûnik a kép és azt írja k ia monitor h nincs jel! Már újra telepítettem a játékot, leszedtem új drivert a vidi karihoz, és semmi sem változott!
Pedig nagyon tetszik a játék, remélem tudtok segíteni!
Elõre is köszi!
Kellene nekem egy nagy segítség véletlenül letörlõdött a játék mentése és mér eléggé a vége felé tartottam. Azt hiszen pont most értem az ACT 5-hõz. Ha emlékeim nem csalnak akkor olyan jelenet körül voltam amikor egy fickó szaladgált egy romos templom tetején én pedig golyószóróval lõttem rá. Ha valakinek van e körüli mentése az nagyon szépen kérem ossza meg velem. Ha olyan van ami végig van játszva az is jó, mert akkor attól a fejezettõl folytatom.

A játék itt tárolja a mentést (Vistánál): C:\felhasználónév\Domumentumok\Call of Juarez - Bound in Blood\Out\save <= Innen kellene a mappa.
Plusz még kellene a C:\felhasználónév\Domumentumok\Call of Juarez - Bound in Blood\Out\profiles mappa tartalma.

Nagyon hálás lennék aki feltöltené nekem ezeket valahova. Elõre is köszönöm.

elitehun
Nem
foxpal
Multiba lehet venni új fegyvereket az embereknek?

proway
De tök fura az egész. besötétül, hang van és ha nem nyúlok semmihez vagy ha igen mind1 akkor magától visszajön...pfff megpróbálom

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Narxis
Videokártya driver-bõl keresd meg a legújabbat vagy ha a legújabb van fent akkor távolítsd el és telepítsd újra, dx-et is frissíthetsz. Én x64 Vistan tolom és pöpecül megy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

proway
Sziasztok. Játék közben bizonyos idíközönként a képernyõ elsötétül és megáll a gém, nyokodom a billt mint az állat és akkor visszajön a gém mintha mi sem történt volna és a feladatkezelõbõl is vissza lehet menni a gémbe. és a tálcán azt írja hogy képernyõillesztõ leállt és most már mûködik? mit rakjak újra? dx-et? vagy még mást is? lécci segítsetek!
64x Vista alatt

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

pff<#idiota>
na jó haggyuk
Seth
protip: a kinti fény felé fussál, ne a robbanás fénye felé XD

PSN ID.: Beegabor

na ja :D "hiába futok"
ok
Ki kell futni a bányából, ennyi a történet. SHIFT-et nyomod hozzá?

az meg van
a végén vagyok a bányának ahol gyorsan rám robbantják a kocerájt és hiába futok a fény fele a végén mindig az örök világosság fényeskedik nekem
elitehun
Az úton néhol vannak gerendák amik eltorlaszolják az utat. Azokat dinamittal fel kell robbantani és kész is
Prince23
Egy pontos kép jobban segítene minket.

766?
HEllo!
Szokott itt vki multizni hamachin?
Amit szobát írt itt vki az tele van. Jó lenne minnél többen összejönni a multihoz, írjatok szobákat ahol aktív játék van.
davidka003
BAN lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sok embert gondolkodtad hogyan kellene pénzhez jutni egyszerû módon...
HÁT ÉN ELÁRULOM!
Kattints a Linkre és nyerj pénzt pofon egyszerûen...
http://www.legtobbismeros.hu/i/32813_5ca9d
Regisztrálj figyelmesen!