Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja azt a csajt megkúrnám amúgy én is a többi helyett is :) jól eltalált kis buxa :)
Ezt a western játékot nemfogja semmi se ûberelni western stilusban az 1x biztos. Hihetetlen hogy minden benne van. egyedül cak az a kérdés hogy multiba van végre párbaj ???
Lehet akkor bocs!!<#confused><#worship>

Félreértetted, arról beszélt, hogy mekkora szar az elsõ rész EHHEZ képest. És ezzel sokan egyetértenek, én is. Ez a második rész sokkal jobb szerintem. Mellesleg a grafikával kapcsolatban nemértem mirõl beszélsz, az elsõ rész elég rossz grafikájú mai szemmel nézve még max grafikán is.

Én azt olvastam hogy nyár végére....<#awink>

rucinho
Magyarítás mikorra várható? :D

zene egyenlõ élet

Ebben igazad van nem egy nagy szám szar az elsörészhez képest....meg a graf..fényezték hogy csak ATI-n oszt sima DX9...mondjuk ezt megértem legalább fut minden VGA-n ez faxa igy lehet sokat eladni igazuk van....
<#hehe><#worship>

Én tutira nem istenítettem, mert a második részik nem játszottam a sorozattal. Csak utána raktam fel az elsõ részt, de kár volt.

grebber
Nekem nincs az elsõ résszel semmi gondom.Csak annyi hogy gépigényesebb mint ez!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Mégis azt istenítette mindenki, hogy mekkora király játék. Én már a megjelenésekor is mondtam, hogy szar de muszájból végigszenvedtem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Megölték az elsõ rész elsõ pályáján, Marisával együtt.
Mellesleg én most játszom az elsõ részt és nagyon gyík a másodikhoz képest, tök kiábrándító.

valaki aki nyomta az 1.-2.részt az mondja már meg pls hogy mi lett thomas-al?
játszd ki az elsõ részt is. Az a story folytatása... és hülyeséget mondtál hogy akkor hozzá menne-e xD
bacsobalint
Na ki toltam:D
sajnos nem votl mindig idõm vele játszani...
ciraka 6óra 53perc kellet hogy végigmenjen:D
már csak azt lenne jó tudni ha RAY-el viszem végig (mert most TOMASS-al voltam) akkor Marissa RAY-hez megy feleségül?:O:D

Ebben is lehet GTA-zni: Lõj le mindenkit, aki nem tetszik, és gyakran lopj magad alá másik lovat.

norbi56
Nem tud valaki megoldást az új játék kezdése utáni lefagyásra?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Hát az inkább az Oblivionra hasonlított mint a GTA-ra, de bennem is felmerült a sivatagban poroszkálás közeben, hogy mennyire tuti lenne ez nagy bejárható térséggel és sok küldivel, mint az Oblivionban.

Ismét bebizonyosodott tudatlanságom:)
Gerbill
"GTA-hoz hasonló játékot lehetne csinálni a westernes idõkre visszahelyezve"
GUN esetleg? Az egyik legjobb western játék, egyedül a grafikája gyengécske(azis amolyan gta-s:D), a CoJ 1-nél mindenképpen jobb, a BiB-nél talán nem. Érdemes kipróbálni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Prince23
Red Dead Redemption GTA-s, csak konzolra lesz meg volt is.

Mafia, COJ: nincs konkurencia. Westernes játékból állítom nincs 5, és az 1930-as évek amerikájáról sem szól sok játék. Bár attól független mindkét játék nekem is baromira bejön. Bár a COJ talán jobban.
Régebben felvetettem egy fórumban, hogy a GTA-hoz hasonló játékot lehetne csinálni a westernes idõkre visszahelyezve. Ahogy pl itt is volt a reward-os küldiknél.
Nem, sajna nincs benne élelmiszerbolt. :)

Mersant
nagyon jo tenyleg, nekem sokkal jobban tetszett mint az 1.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

rucinho
Magyarítás mikorra várható?

zene egyenlõ élet

Manapság szerintem jó átlagos. Jól kidolgozott, kerek története volt, nekem nem maradt utána hiányérzetem. Az év legjobb játékai között van. Akkora császárság nincs mint a Mafia, de az átlag kallofgyutitól érdekesebb, jobb szórakozás. Remélem a készítõ csapat (a stáblistánál láttam csak hogy lengyelek!) még sok ilyen minõségû játékkal lep meg minket!

bacsobalint
már rájöteem

nemtudjátok lehet benne coopozni?
bacsobalint
ott akadtam el ahogy a 13. capterbe a ray-el kikell jutni egy helységröl és most vmi barlang félében vagyok és a tetõröl jön egy csávó és akármenyit lövök bele nem akar meghalni....
ehelyett én halok meg...:S
pontosan mit kell csinálni?:D
HELP
THX

Hát a gépem adatai a következõk:
2 magos intel proci e8400 2.66ghz 2gb 1066mhz ram ati radeon hd4850 512 gddr3 videókari 250gigás vinyó és az alaplapomat nem tudom:(
A probléma továbbra is az h a monitor elsötétül 5-10 perc játék után, lécci segítsetek!!!:(
Akinek win7-es gondja van, nekem is ilyen gondom volt, beléptem, és egybõl kidobott. Restartoltam 2-3rosz és jó lett.

Aerocool Magic3d: Asus P5Q Pro#E8500>4,1ghz#4x1Gb Kingmax#Giga Gtx 260 OC#Cm Real Power M520#Össz 1Tb Hdd#

norbi56
sziasztok,az elindítom az új játékot 2s után kidob hibaüzenettel,mi lehet a gond?Win7 van fent,gépem:Core 2 Duo E8200,4gb 1066 ram,hd4850 VGA

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

SötétBarom
Én most hardon nyomom joyyal, kíváncsi leszek mennyi lesz a teljes játékidõ. :DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Van mégegy:
CoJBiB Hungarian Network #2
pw: blood

Aerocool Magic3d: Asus P5Q Pro#E8500>4,1ghz#4x1Gb Kingmax#Giga Gtx 260 OC#Cm Real Power M520#Össz 1Tb Hdd#

CoJBiB Hungarian Network
pw: blood
ha valaki nem tudna bejönni: xfire: hekkerman
sajnos szinte csak külföldi van a hálózatban, így rugdosni kell embereket, hogy magyarok is be tudjanak jönni a magyaroknak létrehozott hálózatba. :)

skyman14
Aki játszott már multiban biztos tapasztalta azt amikor csak nálad áll meg a kép és moccani se tudsz. De közben nem laggolsz meg semmi csak ok nélkül megáll a játékosod. Erre találtak már vmi megoldást?

Prince23
skyman14
Köszönöm az útbaigazításodat.<#worship>

Blacksheep333
CDGalaxis. Ha rendeled 7.190 HUF + 1.000 HUF szállítási költség. Boltban 7.990 HUF.

Steam-rõl meg lehet venni még, bár nem olcsó: 50€
(magyar weblap: egyik, másik

Esetleg Ebay-rõl lehet rendelni.

És még rengeteg hely van az interneten ahol meg tudod rendelni, ráadásul gyakran külföldrõl olcsóbb is.

Az operációs rendszeren is túl...

skyman14
Honnan a halálból tudnám ezt a játékot egy itthoni játékboltban eredetiben megvenni? Tudna nekem valaki hogyan lehetne beszerezni? Természetesen a multi miatt kellene, eszméletlen jó lett, csak hamachhin normálisan játszani a baromira képtelenség, mivel nincs egy normális host sem, mert egyenesen eszi a netet hamachival.

grebber
Én is újrakezdem majd ha elkészül a magyarítása!

Blacksheep333
Nekem 4 és fél óra volt, Mediumon Ray-el, de újrakezdtem nehezebb fokozaton Thomas-al is.

Az operációs rendszeren is túl...

grebber
Lehetett volna rövidebb is csak sok helyen várni kell a hülye társunkra mert kiírja ne hagyjam hátra azt mire végre rájön hogy nem kéne baszakodni a nagy semmiben észhez kap és elindul.

A tyúkokat én kergwetni szoktam, mindig mögé lõttem. A végére már tudtam két háznyit egyenesen terelni.

Prince23
Sg-s kollega is 5 óra körüli végigjátszást csinált, szal... asszem grebber, meg rage is.

jah bocs csak mi is ilyenrõl beszéltünk

Nem neked lett címezve, tehát nem neked ment.

Értem én, csak azért elég nagy az eltérés négy és fél óra és tizenhárom óra között. Nem is értem teljesen. Elvileg ugyanazt a játékot vittük végig, nem?

Nem hát, a valóságban egyáltalán nincsenek ládák. <#hehe>
Mellesleg a játékélménnyel kell foglakozni. Mégis ki a fene vár el valósághûséget egy olyan játéktól, ahol ha bekapsz egy golyót és tíz másodpercre félrevonulsz, azonnal felgyógyulsz belõle? <#wave>

Prince23
Peddig hidd el, még így is kiélveztem a hangulatát. Már írtam lentebb hogy 9/10 még így is nálam a gamma.