1268
  • pervajakróv
    Az elsővel mai napig játszom, főleg a NETEN, sok haver van fent, ez is hozza a hangulatot?
  • bgabor
    Én meg ma vittem végig az első részt(a másodikat már korábban).
    Hát a míg a másodikat végigvivve nagy késztetést éreztem rá, hogy azonnal újrajátszam nehezebb fokozaton és a másik karakterrel, addig az eslő rész egyáltalán nem ütött akkorát nálam. Az első rész minden téren jóval gyengébb a másodiknál, főleg játékmenet és zene témakörökben nagyon gáz az első. És amíg a második végig nagyon élvezetes volt, addig az elsőben Balfasz Billy kalandjainál sokszor frusztráló volt, a többi rész meg unalmas.

Szóval a második sokkal jobb szerintem, jórészt azért mert az első minden hibáját kigyomlálták belőle.
  • davidka003
    Ki van írva asszem, hogy Thomas nem tudja használni a dinamitot. Csak Ray-al tudsz dinamitot venni.
  • Bastardee
    Megtudná mondani valaki, hogyan kell eldobni pl a késeket Thomasnál, mert szeretnék Dynamitot venni, csak nem tudok mert ott vannak a kések:S
    Előre is köszi!

ui.: Különben kurva jó a játék, tudom ajánlani bárkinek(Y)
  • Vlala #984
    Én azonnal a "vásárlás" után végigvittem mindkét karakterrel.

Érdemes többféle pisztolyt kipróbálni, érzésem szerint párbajban a Quickshooter a leggyorsabb (valahogy könnyebben mentek vele a párbajok),normál lövöldözésnél a Volcano jött be, bár elég lassú az újratöltése, 12 töltény fér bele, ami nagy előny - 2 ilyen pisztoly 24 halott ellent jelent. A tűzereje is ennek a legdurvább, egy Prime változat egy lövésből viszi a lovast a lóval együtt :)

Nehezebb fokozaton, végig Peppergunnal (vagy az a SWAT-ben volt? Valami hasonló a neve) vagy Ladies' gunnal nagyon brutál.
  • NB2
    Nah én most vittem csak végig. Vélemény: a játék hozta amit vártam tőle. A grafika mindig megdobogtatja a szívem, fantasztikus. A körités is zseniális. Most Thomassal vittem végig, vele a rifle-zés jó volt, de annál idegesítőbb pisztollyal. Jó igaz, tuti én voltam a béna, de az a rohadt pisztoly mindig a legnagyobb harcban fogyott ki és gyakorlatilag csak a fejlövés volt egylövéses halál. Talán a legjobb rész mikor a navajo indiánok földjén voltunk, elég változatos volt. Az utsó párbaj azé elég szenya volt, a harang előtt direkt elrántotta a kezem, és nekem valami hülye egerem van, nem tudtam rögtön a fegyverhez kapni, kb 10.re lett csak meg.
    1-2 rész összehasonlítás: az első rész nekem jobban bejött, talán azért mert az jobban odab...ott. Pedig a lopakodós-ugrálós küldiket nem csipázom és az 1-ben volt dögivel:)
    Várok most 1-2 hetet és akkor irány Ray-yel újra az egész.
  • bgabor
    Szerintem sok játékfejlesztő mindent megtenne hogy elérhesse azt a bizonyos Call of Duty feelinget a játékában.
  • Immigrants
    Gugolj szépen és ha melléd ér akkor a pisztoly automat becélozza a fejét és csak lőnöd kell megint gugolj le és megint lőj a legcélszerűbb az hogy amikor gugolva látod hogy otvan állj fel és akkor töbször próbálkozhatsz ennyi
  • davidka003
    Itt van az én 100%-os mentésem:

link

Hátha tudtok valamit kezdeni vele. Kiválasztjátok az utána lévő fejezetet és akkor máris tovább tudtok menni.
  • Évikeee
    nekem is ugyanez a problémám pontosan ennél a résznél!!én se tudok továbbjutni!
  • danny94
    igen, ha köbekörbe nézek 1folytában, akk. sem látok senkit sem, csak az egyik irányban, amikor kanyarodik a lovaskocsi, de akk. is naon messze vannak, és alig lehet őket eltalizni, de, ha lelövöm őket, akk. is +halok...
    v.ki légyszíves vigye már végig nekem!!!
  • dronkZero
    A másik oldali ablakon is ki szoktál nézni? :P
  • Dtomka
    Sziasztok!

Én is végigvittem a játékot!Nekem tetszett,bár 1 kicsit call of duty feelingje van:S!
    amúgy a kiegészítést honnan lehet leszedni?
  • danny94
    próbálkozom, próbálkozom, már vagy 1 órája, de semmi...
    néztem videót róla, és mindenkinek úgy van, h az ellenséges lovasok, a kocsi mellé jönnek, és úgy lövik le őket közelről, ez nekem is menne, de nekem úgy van, h amikor kanarodunk a kocsival, csak akk. látom őket, messze vannak, és nem mindig találom el őket, de hiába szedem le azt a 2-t, akk. is +halok 1xcsak...
    nah v.ki légyszíves vigye nekem végig...
  • Mersant
    melyik resznel akadtal el?
  • Leky
    Próbálkozz és neked is sikerülni fog.
  • Narxis
    lol
  • danny94
    v.ki tovább tudná nekem vinni ezt a részt???
    itt van a savegame (ide kell beilleszteni:C:\Documents and Settings\???\Dokumentumok\Call of Juarez - Bound in Blood\Out\save)
    és ha továbbvitted mentsd el, és küld vissza légyszíves...
    előre is köszi
  • ricsa008
    komoly? ez érdekes tudtommal azzal ellehetett ütni az időt
  • Zoliz
    Akkorát hazudsz mint egy gyurcsány! Egyáltalán nem rövid a játék.
    Valamivel hosszabb játékmenetben mint a Far Cry 2.
  • Zoliz
    a francokat rövid mivel toltad végig cheattel?
    egy épelméjű játékos egy ilyen volumenű játékot eleve hardon kezdi és azon lehetetlen 7 és fél óra alatt végignyomni..

Én most játszok vele 2 napja hardon, de még csak most kezdődik a 4. Act.

amúgy meg, hogy mérted az időt? egyhuzamban végig se lehet nyomni a játékot.. :)))
  • bgabor
    Nekem is. Nem én problémáztam három ló istállóba parkolásával, meg tűzoltással.
  • davidka003
    Hardon az a rész Thomassal elsőre sikerült. Nem tudom mi olyan nehéz benne. A végén az istállós rész a lovakkal szintén elsőre sikerült.
  • bgabor
    Csak Thomassal nehéz az a rész. Ray ugye duplapisztoly módban autocélzással magától rááll az ellenségekre, és nem is lövik le egykönnyen.
  • NB2
    Szivatós rész:) És nem tudsz kihajolni.
    Ha kapsz egy találatot a kocsin keresztül, egyet kilőhetsz abba az irányba ha szerencséd van, pont lelövöd az illetőt:) De ha meg látod őket az ablakban gyakorlatilag max 2-3 lövéssel le kell szedni egy embert mert különben meghósz...
  • tituka
    lovakon fog jönni az enemy

azokat kell leszedni
  • danny94
    hy!
    a 3. Chapter végefelé, amikor kiérünk a városból a lovaskocsival, és be kell szállnom a hapsi helyére, aki kiszállt a kocsiból, és elindulunk, kilehet nézni a kocsi ablakán, v.ki lő, de nem látok senkit, és 1xcsak +halok...
    mit kell itt csinni???
    előre is köszi
  • SötétBarom
    És tetszettek is?
  • Vlala #960
    Megtért.
    Rájött, hogy ő maga sodorta veszélybe a népét a háborúskodással, amiért most a fia életéért fizetett... Az egyik introban elmondja.
  • dronkZero
    Egyébként ti felismertétek Calm Watert fiatalon? Én nagyon nem, meg is lepett rendesen. Pl az a fejseb, az megmaradt idős korára? Egyáltalán nem rémlik...
  • bgabor
    Nem hát, dunsztom sincs kicsoda J.F. Cooper és Karl May.

(de igen, volt szerencsém néhányhoz gyermekkoromban)
  • icemankimi
    valami nem volt világos az indián akinek meghalt a fia ő engedte el a csávót és miért???
  • icemankimi
    végigtoltam 7 óra 36 perc alatt:D
    rövid nagyon, de a sztorija nagyon jó és amiket a filmekben láttam tökéletesen ugyan úgy adta vissza hihetetlen. 10/10
    Remélem lesz 3 rész:P
  • Vlala #955
    kábojgörl = tehénfiúlány... transzvi? :D:D:D
  • Vlala #954
    Igen.
    Az egérrel odakapsz a pisztolyhoz (ezért van létfontosságú szerepe annak, hogy milyen közel van a kezed hozzá), előrántja, és szép lassna kúszik felfelé a célkereszt. Minél előbb lőj, nem fontos megvárni, amíg a fejéhez ér, addigra tízet lő beléd, úgy, hogy közben táraz is. :)

A multiból természetesen megint kihagyták a párbaj-módot, pedig akkora tournamenteket lehetett volna rendezni, hogy hűha. :)
  • SötétBarom
    Akkor bennünk lesz a hiba, én pl már unom rendesen, csak azér fogom végigtolni, mert érdekel mi lesz a vége, nem azért, mert olyan nagyon élvezem. Az első kilómétereket ver erre.

Viszont ha neked ez az agyatlan lövölde jön be, akkor gondolom nem volt szerencséd gyermekkorodban sok indiános-westernes könyvhöz :)

Amúgy dronk barátunk mondta jól: elkonzolosodott.
  • TitaniumRR #952
    Khm...Hogy mondtad? :-)

"Attál?" és "Ne próbájjuk ki?"

Ez biza' nem kapkodós elírás... :-)
  • bgabor
    Szerintem pedig a második rész minden téren jobban kidolgozott, mint az első rész, nemcsak grafikailag(ami ugyebár természetes egy második résznél), de a játékmenet is sokkal átgondoltabb. Béna nem vagyok hozzá, minden nehézség nélkül megcsináltam a frusztráló részeket is, csak közebn érezhető volt hogy ezeknek semmi keresnivalójuk nincs a játékban. És a második részre ki is gyomlálták őket, ami fejlődés.

Talán annyit lehetett volna javítani még rajta, hogy én beletettem volna még plusz két kóborlós részt, több mellékküldetéssel, meg a pillanatok alatt eltűnő holtestek (így nehéz megtalálni a lootot a fűben) ellen tettem volna valamit. Egyébként a második rész egy tökéletes játék, simán az idei év eddigi legjobb játéka.
  • do2
    Lehet ezért nem voltak régebben olyan sokan a kábojgörlök ?:)
  • do2
    Köszi, vszinű figyelmetlen voltam éjjel már, nemvettem észre a vizeket :)