1268
  • bgabor
    Egyetértünk, az idei év messze legjobb játéka eddig.
  • bgabor
    Mégis mi a ráknak nyomogatod a jobb egérgombot? Egyáltalán nem kell!

Halál egyszerű a párbaj: Amikor megszólal a harang, lehúzod az egeret bal alulra, előkapja a pisztolyt. Innentől már nem kell mozgatni az egeret, csak megvárni amíg a célkereszt az ellenfélre ér. Ha odaért, megnomod a bal gombot, és ő meghal.

Annyit lehet még csiszolni a dolgon, hogy már a harang megszólalása előtt közelhúzod a kezedet a pusztolytáskához az egérrel, így amikor szól a gong, kisebb távolságot kell majd megtennie a kezednek.

Ez a jobb egérgomb baromságot honnan szedted?
  • shenmu
    Szevasztok!Én most kezdtem a játékot ps3-on,de mindjárt el is akadtam.Az elején a háborús résznél amikor az ágyút kell használni,folyton kiírja,hogy elrontottam!De mit?
  • BlackPirat
    Sztem nagyon jó game...Nekem bejött
  • norbi56
    bal egeret kell
  • re1212
    sziasztok!

Nekem is problémám van a párbajjal.
    Amikor megjelenik a célkereszt csinál el egy félkörivet, és közben hiába nyomagatom a jobb egér gombot nem csinál semmit. Vagy közben megint húzni kell az egeret valamerre?
    Köszi a segítséget!
  • Vlala #1022
    Párbaj:
    Az ellenfeled jobbra-balra mozog. Neked is mozognod kell, úgy, hogy a lehet ő legélesebben lásd (kb. Te és a monitor jobb széle közöztt középen kell lennie), így nem kell a célzással vesződnöd.
    Az egérrel irányítod a kezedet, tedd minél közelebb a pisztolyhoz, de ne érj hozzá. Ezzel is létfontosságú tized, vagy akár egész másodpercet is nyerhetsz.
    Amikor a harang megszólal, kis rántás az egéren balra, előveszed a pisztolyt, és amikor a célkereszt az ellenfélre ér, azonnal lősz.

Nem ördöngösség, ha belejössz, könnyebb, mint az előző rész párbaja.

• Shep
    Hát nem, Mikor megszólal a harang egérrel a fegyverhez rántod a kezed vagyis ha jól pozícionáltál korábban akkor csak egy balra rántás az egész, aztán már csak lőni kell.
  • genRob
    Srácok, mi a párbaj menete? Már egy opciós küldetést csinálok. Snipe nevezetűt kellene lealáznom. De már vagy egy órája próbálkozom és nem sikerül. Tehát, egérrel odahúzom a pisztolyhoz a kezem és mikor szól a harang bal egérrel előkapom és jobbal lövök? Előre is köszi.
  • bgabor
    Nem hiszem, de felesleges is, így is drasztikusan jobban fest a játék mint az első rész dx10 támogatással.

Mellesleg az elsőhöz a DX10 patch akkor jött ki amikor még mindenki el volt ájulva a DX10-től. Egyszerű marketingfogás volt integrálni az első részbe a DX10 támogatást. Mamár a kutyát nem érdekli a DX10, és ebben nagy szerepe van a Vista csúfos bukásának.
  • grebber
    Mert a Coj is megette a 8800GT-t némely helyen. Így legalább gyors a game!
  • lee56
    Tényleg, és ráadásul az volt az egyik legelső game - ha jól emlékszem - ami megkapta a dx10 támogatást.. Ebben vajon miért nem volt alapból?
  • Bagoly81
    az első részben sem volt mégis lett
  • grebber
    Mivel még dx10 sincs benne szerintem soha!
  • Bagoly81
    mit gondoltok lesz ehhez is dx 10.1 es patch?
  • albertz
    Sziasztok!

2*2GB-ot vettem, majd lesz Windows 7 is a gépen egyszer csak...
    A 4, több mint 2, vagy mint a régi Postabank reklámban: a 4 az néha 5...

Ezen ne vitatkozzunk, inkább miért lassított felvétel a gamma a gépemen? Egyetlen játékkal sincs gondom, csak ezzel.
  • Blacksheep333
    32bit-es XP-t használok 4GB RAM-mal. Csak 3,5 -öt használ, de a +500MB miatt nem fogok felrakni Vistát, kezdetleges Windows 7 RC -t, linux-ot vagy 64bit-es XP-t.
    Igaz, hogy a 64bit-es XP gyorsabb, meg több memót kezel, de vannak programok, melyek nem kompatibilisek vele.
    Vista alap, hogy nem kell.
    Windows 7-tel még a megjelenés után is fogok várni egy évet mielőtt használni kezem. Kezdetleges verziókkal meg pláne nem idegesítem magam.
    Linux meg maradjon a serverekre, meg azoknak, akik értenek hozzá. Mellesleg sok program itt se kompatibilis. (Játékprogramok miatt aggódok.) Igaz, van hozzá Win emulator, de mikor én próbáltam eléggé bugos volt.

Egyszóval nekem az a +500MB nem ér meg egy operációs rendszer cserét.

Viszont szerintem már hadjuk az OFF-ot.
  • Narxis
    Csak akkor több ha 64bites rendszert használsz, 32bittel csak porosodik a gépedben. :D

De rátok hagyom, nem érdekel, csak kérdeztem. :)
  • grebber
    Mert még mindig több mint a 2 azé :D
  • Narxis
    64bites rendszert.
  • Narxis
    Az egy dolog, hogy nem akarsz telepíteni, de akkor minek a 4GB?
  • Blacksheep333
    Mégis mit kéne használnia? Windows 7-et?
  • grebber
    Talán mert nem akar új rendszert telepiteni nekem is most ez a helyzet van! Nem visz rá semmi hogy újból feltegyem azt a sok progit meg gamet!
  • Narxis
    4GB RAM mellett miért 32bites Vistat használsz?
  • albertz
    Esetleg valami codec okozhatja? A bevezető film is akad. A K-lite Mega Codec pack-ot használom, Lots of Stuff telepítéssel.
  • albertz
    A CCC-t sem buheráltam, minden alapon van.
  • albertz
    1024*768
  • albertz
    19" CRT monitorom van, 1204*768-ban akad!
    Bármilyen részletességre állítom...

Az össze többi gamma jól megy a gépen.
  • norbi56
    Hát igen nem is hogy max felbontással de maximum grafikai beállításokkal maximum felbontás mellett,nekem simán ment,esetleg a CCC-ben állíts mindent alapértelmezettre.Mást ötletem nincs.
  • albertz
    Sziasztok!

Mitől akad a játék nálam szerintetek? Már a bevezető videó is akad, a játék meg olyan, mintha lassított felvétel lenne.

Konfig: Core2 E7300, 4GB RAM, HIS HD4850 ICEQ4, Vista 32bit

Lazán mennie kellene max. felbontással.
  • Bastardee
    Jah értem, köszi a segítséget
  • Blacksheep333
    Billyvel a lopakodós küldetések nem jöttek be, de ez személyes, mert más single player játékban sem szeretek lopakodni.
    BiB-be a dinamikus fedezékrendszer jó és ráadásul új ötlet is FPS téren.
    Valamint tetszett, hogy a küldetéseket (1-2 kivételével) mind a 2 főszereplővel is ki lehetett vinni.
    Valamint a majdnem mindig volt melletted egy társ. Ami nekem megint csak plussz pont.
    A párbaj is fejlődött.

A hp csík / százalék eltűnése és az élet növekedése tényleg megosztja a népet, én semleges vagyok e téren. Nekem legjobban a Far Cry 2 hp rendszere jött be eddig.
    A célzás segítő tényleg nem szép dolog, de meg lehet szokni. És szerintem azért tették bele, hogy ezzel is demonstrálják Ray milyen eszméletlen jó lövész. (Nameg ugye a konzolok miatt )

A tömegmészárlással kapcsolatban nem tudok mit mondani. Ez egy arcade FPS. Az első részben is elég sokat kellett gyepálni Ray-el. (Billy-vel nem igazán.)
  • Unreal1942
    Akkor jól sejtettem, hogy nem minden pályán választható.
    Vödröt próbáltam, de nem sikerült. Igaz már abba kellett hagynom. Köszi a válaszokat!
  • norbi2fraktal
    karaktert akkor válszthatsz ha mindkettő válsztható, nem minden pályán,
    a tüzes feladatod ugy csináld hogy felveszel egy vödör vizet majd lelocsolod az ajtót, és bepróbálod rúgni
  • Unreal1942
    Két szerintem egyszerű kérdésem lenne.
    PC-n játszom. Hogyan lehet a két karakter között váltani? Nekem valamiért eddig nem engedte, hogy válasszak.
    Illetve a 2 pályán ég egy ház és ki kéne szabadítani egy faszit. Az hogyan? :)
    Biztos rájönnék magamtól is, de elég kevés időm van nem szeretnék ezzel vacakolni.

Köszi.
  • informen
    ti tudtok csatlakozni a szervekhez a multiban?
    Nekem mindig ezt írja ki: Connection to server timed out. eredeti a gém.
    Viszont a hamachi szerverek mind mennek. Mi lehet a gond?
  • sgember
    Nekem az első is tetszett, hát még a 2. hogy fog tetszeni...
  • Narxis
    Én nem.
  • Vlala #990
    A két karakter eltérő tulajdonságai: Thomas lasszózik, késeket dobál, puskával jobb; Ray dinamitot, Gatlinget tud magával vinni, és két pisztolyból szórja Isten igéjét.
  • offkorzreg
    én birtam billy-t