Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a francokat rövid mivel toltad végig cheattel?
egy épelméjû játékos egy ilyen volumenû játékot eleve hardon kezdi és azon lehetetlen 7 és fél óra alatt végignyomni..

Én most játszok vele 2 napja hardon, de még csak most kezdõdik a 4. Act.

amúgy meg, hogy mérted az idõt? egyhuzamban végig se lehet nyomni a játékot.. :)))
Nekem is. Nem én problémáztam három ló istállóba parkolásával, meg tûzoltással.

davidka003
Hardon az a rész Thomassal elsõre sikerült. Nem tudom mi olyan nehéz benne. A végén az istállós rész a lovakkal szintén elsõre sikerült.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Csak Thomassal nehéz az a rész. Ray ugye duplapisztoly módban autocélzással magától rááll az ellenségekre, és nem is lövik le egykönnyen.

Szivatós rész:) És nem tudsz kihajolni.
Ha kapsz egy találatot a kocsin keresztül, egyet kilõhetsz abba az irányba ha szerencséd van, pont lelövöd az illetõt:) De ha meg látod õket az ablakban gyakorlatilag max 2-3 lövéssel le kell szedni egy embert mert különben meghósz...
lovakon fog jönni az enemy

azokat kell leszedni

danny94
hy!
a 3. Chapter végefelé, amikor kiérünk a városból a lovaskocsival, és be kell szállnom a hapsi helyére, aki kiszállt a kocsiból, és elindulunk, kilehet nézni a kocsi ablakán, v.ki lõ, de nem látok senkit, és 1xcsak +halok...
mit kell itt csinni???
elõre is köszi

SötétBarom
És tetszettek is? <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Megtért.
Rájött, hogy õ maga sodorta veszélybe a népét a háborúskodással, amiért most a fia életéért fizetett... Az egyik introban elmondja.

dronkZero
Egyébként ti felismertétek Calm Watert fiatalon? Én nagyon nem, meg is lepett rendesen. Pl az a fejseb, az megmaradt idõs korára? Egyáltalán nem rémlik...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nem hát, dunsztom sincs kicsoda J.F. Cooper és Karl May. <#hehe>

(de igen, volt szerencsém néhányhoz gyermekkoromban)

valami nem volt világos az indián akinek meghalt a fia õ engedte el a csávót és miért???

végigtoltam 7 óra 36 perc alatt:D
rövid nagyon, de a sztorija nagyon jó és amiket a filmekben láttam tökéletesen ugyan úgy adta vissza hihetetlen. 10/10
Remélem lesz 3 rész:P

kábojgörl = tehénfiúlány... transzvi? :D:D:D

Igen.
Az egérrel odakapsz a pisztolyhoz (ezért van létfontosságú szerepe annak, hogy milyen közel van a kezed hozzá), elõrántja, és szép lassna kúszik felfelé a célkereszt. Minél elõbb lõj, nem fontos megvárni, amíg a fejéhez ér, addigra tízet lõ beléd, úgy, hogy közben táraz is. :)

A multiból természetesen megint kihagyták a párbaj-módot, pedig akkora tournamenteket lehetett volna rendezni, hogy hûha. :)

SötétBarom
Akkor bennünk lesz a hiba, én pl már unom rendesen, csak azér fogom végigtolni, mert érdekel mi lesz a vége, nem azért, mert olyan nagyon élvezem. Az elsõ kilómétereket ver erre.

Viszont ha neked ez az agyatlan lövölde jön be, akkor gondolom nem volt szerencséd gyermekkorodban sok indiános-westernes könyvhöz :)

Amúgy dronk barátunk mondta jól: elkonzolosodott.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

TitaniumRR
Khm...Hogy mondtad? :-)

"Attál?" és "Ne próbájjuk ki?"

Ez biza' nem kapkodós elírás... :-)

Captain Sonar 2024 Remake

Szerintem pedig a második rész minden téren jobban kidolgozott, mint az elsõ rész, nemcsak grafikailag(ami ugyebár természetes egy második résznél), de a játékmenet is sokkal átgondoltabb. Béna nem vagyok hozzá, minden nehézség nélkül megcsináltam a frusztráló részeket is, csak közebn érezhetõ volt hogy ezeknek semmi keresnivalójuk nincs a játékban. És a második részre ki is gyomlálták õket, ami fejlõdés.

Talán annyit lehetett volna javítani még rajta, hogy én beletettem volna még plusz két kóborlós részt, több mellékküldetéssel, meg a pillanatok alatt eltûnõ holtestek (így nehéz megtalálni a lootot a fûben) ellen tettem volna valamit. Egyébként a második rész egy tökéletes játék, simán az idei év eddigi legjobb játéka.

Lehet ezért nem voltak régebben olyan sokan a kábojgörlök ?:)
Köszi, vszinû figyelmetlen voltam éjjel már, nemvettem észre a vizeket :)
Sziasztok!az lenne a problémám h a sheriffes párbajnál nem mozgatja az egér a kezét sehová!!!!Egyik karakternél sem!!már szinte mmindent próbáltam : újrakezdetm a játékot is de nem megy, nehézséget is váltottam akk se jó!!Segítsetek légyszi elõre is naon köszi!!
dronkZero
Ja, hát ha béna vagy hozzá, akkor frusztrálhat, természetesen... Nekem pl az indiános, nyúlvadászós, hegyre mászós pálya tetszett a legjobban. (Bár leginkább a szabadság, nagy bejárható terep, meg a grafika miatt.)

Emellett nyilván az van jobban kidolgozva, ahol a játék 100%-a agyatlan mészárlás, azzal szemben, ahol lopakodni meg ugrálni _is_ kell... Persze. Az elsõ rész legalább nem egy szar CoD klón, egyedi volt és friss. Ez meg egy tucatfos daráló, láthattuk már ezerszer, semmi újdonságot nem hozott, sõt, még azt is elbaszták, ami az elsõ részben jó volt. (focus)

Rázúdítasz a tûzre egy vödör vizet, azt kész. Egybõl kialszik. Van vagy öt vödör abbaz az istállóban, mind tele vízzel.
Aztán kinyitod az istállóajtót, és bent maradsz az istállóban. Õk meg amint megjelennek az ajtóban, lelövöd õket.

Nem azért, de az a rész még hardon sem okozott semmilyen nehézséget.

Mert bakker az elsõ rész aztán tényleg nagyon tuti volt az idióta billys ugrálós-lopakodós gyökérségeivel. Na ne nevettess.

A BiB játékmenete sokkal jobban kidolgozott, és sokkal élvezetesebb. Az elsõ rész a legtöbb helyen egyszerûen frusztráló volt.

dronkZero
"Játékmenetben ez a BiB tényleg jobb"

Nemá, neked ez jobban tetszett ezzel a szar CoD-os tömegmészárlással meg az idióta élet visszatöltõdéssel? Halálba elkonzolosodott ez a rész, szerintem nagyon gáz. Thomas-szal játszottam végig, és nincs kedvem elkezdeni Ray-jel...

Kimész és rögtön Y onnantól kezdve pedig rajtad múlik minden, ha az istáló kigyullad akkor pedig nem sokkal elötted van a vödör vizet rá ennyi.
éppen hogy az istálóról van szó! ott a 3 ló, kinyitom az ajtót a rohadékok vagy 10-n vannak kint és rámgyújtják az istállót, de vagy engem nyirnak ki vagy elég a ló! mit kell itt tenni ?
hát értem amikor megszólal a harang akkor az egeret magam felé rántom és bal egérgomb?

Elõtte nem árt ritkítani a bandát.
(Ha nem ló elõtt állsz, nem a lovat lövik...)

nekem úgy sikerült, hogy közben nem vadásztam a banditákra, és a lóval vágtattam, egyenesen az istállóba

az istállóba a három lovat hgoy lehet kimenteni ? ezek a patkányok vagy megölnek, agy meghal az egyik ló
5let ?
a videó nem rossz, de ennél unottabban nem is tudná elmondani. már-már mint, aki halni készül...

Prince23
Sziasztok!az lenne a problémám h a sheriffes párbajnál nem mozgatja az egér a kezét sehová!!!!Egyik karakternél sem!!már szinte mmindent próbáltam : újrakezdetm a játékot is de nem megy!!Segítsetek légyszi elõre is naon köszi!!
vérpocok
Attam egy kis elõnyt az öregnek a párbajban. :D Mikor megszólalt a gong, onnan fentrõl indítottam a kezem. Ne próbájjátok ki. : ]=

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Hello!
Lehet hamachin játszani?
És ha igen akko hogy?
THX:sedf
Játsz Thomassal, nála nincs auto-célzás, és sérülékenyebb is. Ray-el jóval könnyebb játszani.

SötétBarom
<#eljen><#eljen>

Párbaj: egyrészt az A, D gombokkal tudsz ide-oda mozogni, a cél, hogy minél élesebben lásd az ellenfelet.
Az egérrel irányítod Ray / Thomas kezét, érdemes minél közelebb tartani a pisztolyhoz: ezzel sem megy el az idõ, amíg odanyúlsz érte. Ha a harang megzólal, csak egy kis rántás az egéren, és ha jól csináltad, a célkereszt már az ellenfélen van. Lõsz, fekszik.

Bokafix2
Thx, sikerült... századjára. Merhogy kicsit xarul lövök :D

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

nekem csak egy problémám van amikor egymás ellen kell párbajozni akkor kb 200 kell megpróbálnom mire eltalálom a csávókát.
valaki tud egy módszert amivel könnyû gyorsan lelõni amikor harangoznak csak akkor lehet azt tudom, de jobb vagy bal egeret nyomjam.....???

kiírtottam az összes tetves indiánt :)
Prince23
Lõjj le mindenkit... min. 1-2 embert hagyj éltebe.

Bokafix2
A menekülõs résznél még az elején mikor a kocsiról kell lövöldözni és el kell hagyni a várost, akkor ez a rész sose sikerül. Mindig mikor már majdnem kiérek és csak pár ember van hátra egyszerûen meghal a karakterem. De állandóan ugyanannál a résznél, mintha bug lenne. Lehetetlen megcsinálni. <#pardon1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

wesker24
Azt a vasrácsot a loval kiszedetni menj a lóhoz vidd oda kösd rá a kötelet és kihozza a vasrácsot az ablakból !
Valaki tudna abba segiteni meg akadtam ott hogy egy háznál le kell szedni az ablakról egy rácsot kiirja hogy nyomjam az "F" betüt de nemszedi ki csak mozog benne mit kéne csinálni valaki tudna nekem segiteni?????????<#confused>
Ezt a leköveti a célkereszt az enemy mozgása dolgot nem lehet kilõni? Ennyire azért nem vagyok lusta hogy célozzon helyettem.
Valaki tud segíteni? Mert még most se jöttem rá a gondra:(
Lécci segítsetek, még most is 5-10 perc után leáll a monitor és azt írja h nincs jel:(
Blacksheep333
Nekem az elsõ rész jobban tetszett. Billy-vel volt egy pár nem-tetszetõs küldetés, de csak a miatt, mert a lopakodást nem szeretem.
A karakterek jobban bejöttek és Ray is keményebb volt. Ott nem nyavajgott mindenféle hülyeség miatt, egyszerûen ment, ölt és kemény szövegeket nyomott. Na az a Reverend Ray nem ismert félelmet, azok a dialógusok, monológok felejthetetlenek számomra. Sokkal jobban tetszett az egész történet is, de lehet csak a miatt, mert a Bound in Blood -nak tudtam a végét, ugyanis az elsõ részben Ray elmesélte az egyik monológjában.
Az elsõ rész grafikája akkoriban nagyobbat ütött, mint ezé most. Természetesen ebbõl a motorból is többet ki lehetett volna hozni, csak hát ki kellett adniuk konzolra is.
Játékmenetben ez a BiB tényleg jobb, de nekem az elsõ rész hangulatban simán odaveri. Nem azt mondom, hogy nem jó játék. Mind a 2 rész kib*szottul tetszik, de az elsõ rész egy picit jobban.
<#wink>

Az operációs rendszeren is túl...

watto
rossz grafikát azért nem mondanám, és sztem 2006os játékot (asszem akkori) nem mai szemmel nézni, és az 1ben legalább volt kihívás :)

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.