Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Mert a Coj is megette a 8800GT-t némely helyen. Így legalább gyors a game!

Next PC upgrade: 2022

Tényleg, és ráadásul az volt az egyik legelsõ game - ha jól emlékszem - ami megkapta a dx10 támogatást.. Ebben vajon miért nem volt alapból?

az elsõ részben sem volt mégis lett

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

grebber
Mivel még dx10 sincs benne szerintem soha!

mit gondoltok lesz ehhez is dx 10.1 es patch?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Sziasztok!

2*2GB-ot vettem, majd lesz Windows 7 is a gépen egyszer csak...
A 4, több mint 2, vagy mint a régi Postabank reklámban: a 4 az néha 5... <#taps>

Ezen ne vitatkozzunk, inkább miért lassított felvétel a gamma a gépemen? Egyetlen játékkal sincs gondom, csak ezzel.
Blacksheep333
32bit-es XP-t használok 4GB RAM-mal. Csak 3,5 -öt használ, de a +500MB miatt nem fogok felrakni Vistát, kezdetleges Windows 7 RC -t, linux-ot vagy 64bit-es XP-t.
Igaz, hogy a 64bit-es XP gyorsabb, meg több memót kezel, de vannak programok, melyek nem kompatibilisek vele.
Vista alap, hogy nem kell.
Windows 7-tel még a megjelenés után is fogok várni egy évet mielõtt használni kezem. Kezdetleges verziókkal meg pláne nem idegesítem magam.
Linux meg maradjon a serverekre, meg azoknak, akik értenek hozzá. Mellesleg sok program itt se kompatibilis. (Játékprogramok miatt aggódok.) Igaz, van hozzá Win emulator, de mikor én próbáltam eléggé bugos volt.

Egyszóval nekem az a +500MB nem ér meg egy operációs rendszer cserét.

Viszont szerintem már hadjuk az OFF-ot.

Az operációs rendszeren is túl...

Narxis
Csak akkor több ha 64bites rendszert használsz, 32bittel csak porosodik a gépedben. :D

De rátok hagyom, nem érdekel, csak kérdeztem. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
Mert még mindig több mint a 2 azé :D

Narxis
64bites rendszert.

Narxis
Az egy dolog, hogy nem akarsz telepíteni, de akkor minek a 4GB?

Blacksheep333
Mégis mit kéne használnia? Windows 7-et?

grebber
Talán mert nem akar új rendszert telepiteni nekem is most ez a helyzet van! Nem visz rá semmi hogy újból feltegyem azt a sok progit meg gamet!

Narxis
4GB RAM mellett miért 32bites Vistat használsz?

Esetleg valami codec okozhatja? A bevezetõ film is akad. A K-lite Mega Codec pack-ot használom, Lots of Stuff telepítéssel.
A CCC-t sem buheráltam, minden alapon van.
1024*768 <#vigyor2>
19" CRT monitorom van, 1204*768-ban akad! <#wow1>
Bármilyen részletességre állítom...

Az össze többi gamma jól megy a gépen.
norbi56
Hát igen nem is hogy max felbontással de maximum grafikai beállításokkal maximum felbontás mellett,nekem simán ment,esetleg a CCC-ben állíts mindent alapértelmezettre.Mást ötletem nincs.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Sziasztok!

Mitõl akad a játék nálam szerintetek? Már a bevezetõ videó is akad, a játék meg olyan, mintha lassított felvétel lenne.

Konfig: Core2 E7300, 4GB RAM, HIS HD4850 ICEQ4, Vista 32bit

Lazán mennie kellene max. felbontással.
Jah értem, köszi a segítséget<#worship>
Blacksheep333
Billyvel a lopakodós küldetések nem jöttek be, de ez személyes, mert más single player játékban sem szeretek lopakodni.
BiB-be a dinamikus fedezékrendszer jó és ráadásul új ötlet is FPS téren.
Valamint tetszett, hogy a küldetéseket (1-2 kivételével) mind a 2 fõszereplõvel is ki lehetett vinni.
Valamint a majdnem mindig volt melletted egy társ. Ami nekem megint csak plussz pont.
A párbaj is fejlõdött.

A hp csík / százalék eltûnése és az élet növekedése tényleg megosztja a népet, én semleges vagyok e téren. Nekem legjobban a Far Cry 2 hp rendszere jött be eddig.
A célzás segítõ tényleg nem szép dolog, de meg lehet szokni. És szerintem azért tették bele, hogy ezzel is demonstrálják Ray milyen eszméletlen jó lövész. (Nameg ugye a konzolok miatt <#nevetes1><#idiota> )

A tömegmészárlással kapcsolatban nem tudok mit mondani. Ez egy arcade FPS. Az elsõ részben is elég sokat kellett gyepálni Ray-el. (Billy-vel nem igazán.)

Akkor jól sejtettem, hogy nem minden pályán választható.
Vödröt próbáltam, de nem sikerült. Igaz már abba kellett hagynom. Köszi a válaszokat!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

norbi2fraktal
karaktert akkor válszthatsz ha mindkettõ válsztható, nem minden pályán,
a tüzes feladatod ugy csináld hogy felveszel egy vödör vizet majd lelocsolod az ajtót, és bepróbálod rúgni

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Két szerintem egyszerû kérdésem lenne.
PC-n játszom. Hogyan lehet a két karakter között váltani? Nekem valamiért eddig nem engedte, hogy válasszak.
Illetve a 2 pályán ég egy ház és ki kéne szabadítani egy faszit. Az hogyan? :)
Biztos rájönnék magamtól is, de elég kevés idõm van nem szeretnék ezzel vacakolni.

Köszi.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ti tudtok csatlakozni a szervekhez a multiban?
Nekem mindig ezt írja ki: Connection to server timed out. eredeti a gém.
Viszont a hamachi szerverek mind mennek. Mi lehet a gond?<#wilting>

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

Nekem az elsõ is tetszett, hát még a 2. hogy fog tetszeni...
Narxis
Én nem.

A két karakter eltérõ tulajdonságai: Thomas lasszózik, késeket dobál, puskával jobb; Ray dinamitot, Gatlinget tud magával vinni, és két pisztolyból szórja Isten igéjét.

offkorzreg
én birtam billy-t

Az elsõvel mai napig játszom, fõleg a NETEN, sok haver van fent, ez is hozza a hangulatot?

Én meg ma vittem végig az elsõ részt(a másodikat már korábban).
Hát a míg a másodikat végigvivve nagy késztetést éreztem rá, hogy azonnal újrajátszam nehezebb fokozaton és a másik karakterrel, addig az eslõ rész egyáltalán nem ütött akkorát nálam. Az elsõ rész minden téren jóval gyengébb a másodiknál, fõleg játékmenet és zene témakörökben nagyon gáz az elsõ. És amíg a második végig nagyon élvezetes volt, addig az elsõben Balfasz Billy kalandjainál sokszor frusztráló volt, a többi rész meg unalmas.

Szóval a második sokkal jobb szerintem, jórészt azért mert az elsõ minden hibáját kigyomlálták belõle.

davidka003
Ki van írva asszem, hogy Thomas nem tudja használni a dinamitot. Csak Ray-al tudsz dinamitot venni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Megtudná mondani valaki, hogyan kell eldobni pl a késeket Thomasnál, mert szeretnék Dynamitot venni, csak nem tudok mert ott vannak a kések:S
Elõre is köszi!

ui.: Különben kurva jó a játék, tudom ajánlani bárkinek(Y)
Én azonnal a "vásárlás" után végigvittem mindkét karakterrel.

Érdemes többféle pisztolyt kipróbálni, érzésem szerint párbajban a Quickshooter a leggyorsabb (valahogy könnyebben mentek vele a párbajok),normál lövöldözésnél a Volcano jött be, bár elég lassú az újratöltése, 12 töltény fér bele, ami nagy elõny - 2 ilyen pisztoly 24 halott ellent jelent. A tûzereje is ennek a legdurvább, egy Prime változat egy lövésbõl viszi a lovast a lóval együtt :)

Nehezebb fokozaton, végig Peppergunnal (vagy az a SWAT-ben volt? Valami hasonló a neve) vagy Ladies' gunnal nagyon brutál.

Nah én most vittem csak végig. Vélemény: a játék hozta amit vártam tõle. A grafika mindig megdobogtatja a szívem, fantasztikus. A körités is zseniális. Most Thomassal vittem végig, vele a rifle-zés jó volt, de annál idegesítõbb pisztollyal. Jó igaz, tuti én voltam a béna, de az a rohadt pisztoly mindig a legnagyobb harcban fogyott ki és gyakorlatilag csak a fejlövés volt egylövéses halál. Talán a legjobb rész mikor a navajo indiánok földjén voltunk, elég változatos volt. Az utsó párbaj azé elég szenya volt, a harang elõtt direkt elrántotta a kezem, és nekem valami hülye egerem van, nem tudtam rögtön a fegyverhez kapni, kb 10.re lett csak meg.
1-2 rész összehasonlítás: az elsõ rész nekem jobban bejött, talán azért mert az jobban odab...ott. Pedig a lopakodós-ugrálós küldiket nem csipázom és az 1-ben volt dögivel:)
Várok most 1-2 hetet és akkor irány Ray-yel újra az egész.
Szerintem sok játékfejlesztõ mindent megtenne hogy elérhesse azt a bizonyos Call of Duty feelinget a játékában.

Gugolj szépen és ha melléd ér akkor a pisztoly automat becélozza a fejét és csak lõnöd kell megint gugolj le és megint lõj a legcélszerûbb az hogy amikor gugolva látod hogy otvan állj fel és akkor töbször próbálkozhatsz ennyi

davidka003
Itt van az én 100%-os mentésem:

link

Hátha tudtok valamit kezdeni vele. Kiválasztjátok az utána lévõ fejezetet és akkor máris tovább tudtok menni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nekem is ugyanez a problémám pontosan ennél a résznél!!én se tudok továbbjutni!
danny94
igen, ha köbekörbe nézek 1folytában, akk. sem látok senkit sem, csak az egyik irányban, amikor kanyarodik a lovaskocsi, de akk. is naon messze vannak, és alig lehet õket eltalizni, de, ha lelövöm õket, akk. is +halok...
v.ki légyszíves vigye már végig nekem!!!

dronkZero
A másik oldali ablakon is ki szoktál nézni? :P

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sziasztok!

Én is végigvittem a játékot!Nekem tetszett,bár 1 kicsit call of duty feelingje van:S!
amúgy a kiegészítést honnan lehet leszedni?

danny94
próbálkozom, próbálkozom, már vagy 1 órája, de semmi...
néztem videót róla, és mindenkinek úgy van, h az ellenséges lovasok, a kocsi mellé jönnek, és úgy lövik le õket közelrõl, ez nekem is menne, de nekem úgy van, h amikor kanarodunk a kocsival, csak akk. látom õket, messze vannak, és nem mindig találom el õket, de hiába szedem le azt a 2-t, akk. is +halok 1xcsak...
nah v.ki légyszíves vigye nekem végig...<#help>

Mersant
melyik resznel akadtal el?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Próbálkozz és neked is sikerülni fog.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Narxis
lol

danny94
v.ki tovább tudná nekem vinni ezt a részt???
itt van a savegame (ide kell beilleszteni:C:\Documents and Settings\???\Dokumentumok\Call of Juarez - Bound in Blood\Out\save)
és ha továbbvitted mentsd el, és küld vissza légyszíves...
elõre is köszi

komoly? ez érdekes tudtommal azzal ellehetett ütni az idõt
Akkorát hazudsz mint egy gyurcsány! Egyáltalán nem rövid a játék.
Valamivel hosszabb játékmenetben mint a Far Cry 2.<#vigyor1>