1268
![](\"http://www.kepfeltolto.net/images/1246143806.jpg\")
-
Hay #1068 Szia-tok
Túl vagyok a "lasszó a fán", tovább, be a fasoron a házba, majd a házban a mama meghalva, ha jól láttam. Ezután mintha azt írná, hogy gyerünk a hajóra. Lemegyünk a "tesóval", leöljük az ellent, "állványos gépszóróval" leszedem a hajón a katonákat. ÉS MOST HOGYAN TOVÁBB? Ha szaladok a hajóhoz, írja, hogy ne hagyjam el a tesót, majd failed... ha maradok mellette (tesó nem mozog), kis idő múlva failed... Ágyúval belelövök a hajóba, failed... HELP me, pls :-) -
Krisi94 #1067 Na lejátszottam 7 óra 33p 09 mp alatt 1083 embert nyírtam ki 197 fejlövéssel. Ez a játék nagyon csúcs, és gond nélkül elfutott. -
zitababa #1066 Helló!
Sz'tem bug, de hátha tudtok segíteni...3.-ik pálya végén lovaskocs tetején löném a második rossz fiú csoportot azzal piros célkeresztes dologgal, de már vagy 20x megcsináltam, de mindíg meghalok!!!!
Fórumokon azt írták bug a resolution levételével megoldódik, de nem...
...pedig jó kis game lenne.
vkinek nincs mentése a 4.-ik pálya elejétől?
köszi -
bug -
Vlala #1064 Oops, ez esetben tényleg nem értettem... Tehát nem látod, honnan lőnek, de meghalsz? Az meg hogy lehet? -
reco #1063 de pont ez a hiba látom nem érteted nem jönnek a kocsi mellé nem is látom őket és hirtelen csak meghalok -
Vlala #1062 Mindkét oldalon jönnek, falon keresztül nem tudnak lelőni. Mivel elég közel vannak, ne eléjük célozz, mint mozgó célpontra általában, hanem pont rá. -
reco #1061 hello lenne egy kis bajom a játékkal van az a pálya ahol lovass kocsival kell menekülni és én bent ülök a kocsiba és lőni kéne a lovas embereket csak hát nem tudom, mivel nem jönnek a kocsi mellé csak mögöttem jönnek én meg nem tom lelőni őket mert nem is látom a csávókat de ők meg letudnak lőni a falon keresztül nem tudja valaki mi a megoldás ? előre is kössz -
Catalyst 9.7, nincs codecpack, az első vediónál amikor a csaj húzná a komát, mer lelőné a másik koma megáll, középen már látszódiki a windows-os egér, de akármilyen gombot nyomok meg kilép a játék, jelezve hogy hiba miatt leállt!
Hát a hangokkal van probléma, más játékoknál, pl X-Men-be volt olyan ahol nem volt hang, Prototype felgyorsított hang képpel! A proci+VGA 3hetes, a többi 1éves, semmi tuning.
Remélem érthető vok!
Am. milyen codeckpackot kéne felrakni???? Mihez????
Köszi! -
Krisi94 #1059 Oks. kösz. Bár én nem aggódom,mert már minden szar kiegészítő le van rá töltve. A far cry 2-ő is egész szépen elfutott rajta. -
lassan, de probald ki. -
Krisi94 #1057 Szerintetek ezen hogy fog futni a játék:GeForce 6600 256 Mb
Proci:3,00 Ghz
Ram: 1 Gb -
lee56 #1056 Milyen videó drivert raksz fel? codekpakkod van-é? hibaüzenet nincs csak kilép a játék (ha a játék lép ki, akkor hogy az ESC-el)? más játékkal nincsenek gondok? mennyire új a gép? tuning? Egyelőre ennyi kérdésem lenne csak :) -
Win7, Vista, XP tökmindegy, a videó megáll és egy ESC-vel már ki is lépett a játék, jelezve hogy hibát észlelet. Viszont ha a videót SKIP-elem akkor a töltésnél fagy ki. Érdekes hogy 1xer sikerült vele játszanom, de azóta se bírok! -
Tökéletesen fut. Most nyomom másodszorra Very Hardon Ray-el. Párbajok így már kicsit nehezek. -
Vlala #1053 Kompatibilitási mód? -
Nagyszerű, mivel neked Win7 van fent megkérdezem, neked megy a Coj???
Nekem lefagy az első videónál!!! -
Vlala #1051 Szerintem kezdjünk el flémelni, hogy az XP vagy a Vista a jobb. Szerintem a 7 a legjobb, mert nekem olyan van. :) -
"Televan az internet a Vista hiányosságait és hibáit taglaló szakmai cikkekkel, akkor meg te miről beszélsz?"
Hiányosság? Mondj egyet. Sokkal több dolog van benne, mint az XP-ben.
Hibái? Van már SP2 is hozzá.
Az tud zavarni mikor az mond véleményt valamiről aki nem is próbálta.
Most arról én mit tehetek, hogy a hülye userek felrakják egy P1-es gépre és akkor nekiállnak fikázni, mert szar lassú?
2 GB RAM-al gyönyörűen fut.
Érdekes mi, hogy itt a fórumon is van egy csomó ember akinek semmi gondja a Vistával minden gyönyörűen megy rajta. A megjelenés óta használtam a Vistát és soha semmi gond nem volt vele. XP-t is használtam kb 5 évig de annak az ideje lejárt. Jó volt az is régen de ma már értelmetlen felrakni egy újabb gépre. Most meg már a Win7 van fent. Őszintén megmondom neked játékokban nulla a különbség. 2-3 FPS-el gyorsabb a Win7, mint a Vista. Így is úgy is max-al megy minden. Vista-nál alapból lehet, hogy soknak tűnik, hogy használ 600 MB RAM-ot de ez azért van, hogy a gyakran futó programok gyorsabban induljanak. Ha játékot indítasz akkor a játéknak csoportosítja át a memóriát és ráadásul minden csili-vili effektet automatikusan kikapcsol. Mikor az XP megjelent ugyan ez a fikázás ment. Én emlékszek rá. Talán még itt a fórumon is megtalálható valamelyik XP-s topicban. Minek az XP ott a jó Win98. -
bgabor #1049 Jaja. Nyilván a fogalalkozásom szoros összefüggésben van a Vista nemlétező vívmányaival. (Mondjuk a te "nincs megadva" foglalkozásodnál még így is fényévekkel jobb.) Televan az internet a Vista hiányosságait és hibáit taglaló szakmai cikkekkel, akkor meg te miről beszélsz?
Mellesleg nem a foglalkozáson múlik az hogy az ember mennyire ért vagy nem ért a számítógépekhez és a szoftverekhez. Lévén hogy a számítógép mindennapi használati cikk, valamilyen szinten mindenki konyít hozzá, és csak az egyénen múlik, mennyire ássa bele magát a témába. -
Krisi94 #1048 Szerintetek ezen hogy fog futni a game:GeForce 6600 256 Mb
Proci:3,00 Ghz
Ram: 1 Gb -
"És azért nem vette meg senki, mert egy szar. Nulla előrelépést mutat fel az Xp-hez képest, négyszerakkora gépigényért cserébe."
"Foglalkozás: Joghallgató"
Nyilván te maximális szakértő vagy a témában és a Vistát is több hónapig használtad.
Ha így lenne akkor tudnád, hogy egy újabb gépen lófasz különbség van az XP-hez képest játékokban. Memóriából kell neki 1 GB-al több de utána már gyönyörűen fut. Sokkal stabilabb, biztonságosabb ráadásul még szebb is, mint az XP.
-
Hehheh, jó vicc.
Tudom hogy nem ez a gond, hanem a kompatibilitás, csak nemtom mit kéne vele cseszni, reméltem hogy itt válaszolnak. -
bgabor #1045 Nem nyert, a BiB max grafikával fut egy ilyen konfigon. Más lesz a gond. -
bgabor #1044 "Azért lett bukás, mert senki nem vette meg."
És azért nem vette meg senki, mert egy szar. Nulla előrelépést mutat fel az Xp-hez képest, négyszerakkora gépigényért cserébe.
Nem véletlen, hogy a vállalati szféra az egész világon kereken elutasította a Vistára való átállást, ők ugyanis logikusan gondolkodva, költség/nyereség/hatékonysági megfontolások alapján hozzák az ilyen döntéseket. Nem lehet úgy megvezetni őket a marketingel, mint a javarészt dilettáns otthoni usereket. Nem véletlen hogy a Vista csak az otthoni felhasználók egy részének körében terjedt el. A cégek a mai napig XP-t használnak, és csak ezekkel ellátott gépeket vásárolnak, ezért kellett több évvel kitolnia a Microsoftnak az XP életciklusát.
-
Krisi94 #1043 Nevezz hülyénk, de sztem gyenge a géped.( Bár nagy valószínűséggel tévedek.) -
Hali!
Nekem a Coj-BiB kifagy az első videónál, Win7 van fent, de már próbáltam úgy is hogy a parancsikonnak a kompatibilitást átállítom WinXP-re, de úgysem működik, barátomnak jó, mi lehet a gond??? -
Krisi94 #1041 Köszi csak tudni akartam, mert már elkezdtem letölteni. -
Azért lett bukás, mert senki nem vette meg. De attól még nagyon is jó és használható oprendszer és jobb mint az ezer éves XP. Persze nem egy P1-es konfigra kell felrakni és akkor jó lesz. -
Far Cry 2-nél ezerszer jobb. Itt nincsenek unalmas részek. -
bgabor #1038 Ez messze az idei év eddigi legjobb játéka. Ki ne hagyd! -
bgabor #1037 Nyilván ezért ismerte el maga Bill Gates is, hogy a Vista bukás volt, és ezért értékesítik még mind a mai napig az XP-t.
Bizony, a Vista bukás volt, mégpedig a Microsoft történetének egyik legnagyobbja. -
Krisi94 #1036 Sziasztok!
Ez ajáték van olyan jó, mint a far cry 2-ő, mert azt eléggé untam.Gondoltam ez jobb, mert westernes meg minden, de azért jó lenne tudni. Előre is kösz. -
WaltR #1035 Elvileg 4 embert elbír a netem, vegyetek fel hamachin, a szerver neve:
COJ_BIB HUN by WaltR
jelszó nincs, de ha lesz is az 123 -
WaltR #1034 Embereket keresnék aki játszana multiban COJ BIB-el ,hamachin keresztül. -
Köszi, már végig nyomtam. Elég jó a gama. most beadta a very hardot. Hát nem tudom, ha a párbaj is very hard akkor még a végén szétcsapom a billt. :-D -
vasziszdasz #1032 Bukás? LOL. Mindenben jobb mint a fos XP. -
ha pirosra valt a celkereszt akkor tuzel...(ha emlekem nem csal) -
re1212 #1030 Rosszul írtam bal egeret nyomtam, ajobb egérrel semmit sem csinálok.
Nem az a probléma, hogy nincs középen az ellenfelem, meg hogy nem először veszem elő a pisztolyt (mivel már rég elmegy a célkereszt félkör ívben, mire ő is előveszi a fegyverét), csak valamiért nem tűzel, akár mit csinálok. -
bgabor #1029 Ja és még annyi hogy közben balra jobbra lépdelve folyamatosan tartsad az ellenfeled középen. Gyakorlatilag a vele ellentétes irányba kell mozogni, pont annyit mint ő.