Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
2*2GB-ot vettem, majd lesz Windows 7 is a gépen egyszer csak...
A 4, több mint 2, vagy mint a régi Postabank reklámban: a 4 az néha 5... <#taps>#taps>
Ezen ne vitatkozzunk, inkább miért lassított felvétel a gamma a gépemen? Egyetlen játékkal sincs gondom, csak ezzel.
Igaz, hogy a 64bit-es XP gyorsabb, meg több memót kezel, de vannak programok, melyek nem kompatibilisek vele.
Vista alap, hogy nem kell.
Windows 7-tel még a megjelenés után is fogok várni egy évet mielõtt használni kezem. Kezdetleges verziókkal meg pláne nem idegesítem magam.
Linux meg maradjon a serverekre, meg azoknak, akik értenek hozzá. Mellesleg sok program itt se kompatibilis. (Játékprogramok miatt aggódok.) Igaz, van hozzá Win emulator, de mikor én próbáltam eléggé bugos volt.
Egyszóval nekem az a +500MB nem ér meg egy operációs rendszer cserét.
Viszont szerintem már hadjuk az OFF-ot.
Az operációs rendszeren is túl...
De rátok hagyom, nem érdekel, csak kérdeztem. :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Next PC upgrade: 2022
Bármilyen részletességre állítom...
Az össze többi gamma jól megy a gépen.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Mitõl akad a játék nálam szerintetek? Már a bevezetõ videó is akad, a játék meg olyan, mintha lassított felvétel lenne.
Konfig: Core2 E7300, 4GB RAM, HIS HD4850 ICEQ4, Vista 32bit
Lazán mennie kellene max. felbontással.
BiB-be a dinamikus fedezékrendszer jó és ráadásul új ötlet is FPS téren.
Valamint tetszett, hogy a küldetéseket (1-2 kivételével) mind a 2 fõszereplõvel is ki lehetett vinni.
Valamint a majdnem mindig volt melletted egy társ. Ami nekem megint csak plussz pont.
A párbaj is fejlõdött.
A hp csík / százalék eltûnése és az élet növekedése tényleg megosztja a népet, én semleges vagyok e téren. Nekem legjobban a Far Cry 2 hp rendszere jött be eddig.
A célzás segítõ tényleg nem szép dolog, de meg lehet szokni. És szerintem azért tették bele, hogy ezzel is demonstrálják Ray milyen eszméletlen jó lövész. (Nameg ugye a konzolok miatt <#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota> )
A tömegmészárlással kapcsolatban nem tudok mit mondani. Ez egy arcade FPS. Az elsõ részben is elég sokat kellett gyepálni Ray-el. (Billy-vel nem igazán.)
Az operációs rendszeren is túl...
Vödröt próbáltam, de nem sikerült. Igaz már abba kellett hagynom. Köszi a válaszokat!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
a tüzes feladatod ugy csináld hogy felveszel egy vödör vizet majd lelocsolod az ajtót, és bepróbálod rúgni
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
PC-n játszom. Hogyan lehet a két karakter között váltani? Nekem valamiért eddig nem engedte, hogy válasszak.
Illetve a 2 pályán ég egy ház és ki kéne szabadítani egy faszit. Az hogyan? :)
Biztos rájönnék magamtól is, de elég kevés idõm van nem szeretnék ezzel vacakolni.
Köszi.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nekem mindig ezt írja ki: Connection to server timed out. eredeti a gém.
Viszont a hamachi szerverek mind mennek. Mi lehet a gond?<#wilting>#wilting>
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Hát a míg a másodikat végigvivve nagy késztetést éreztem rá, hogy azonnal újrajátszam nehezebb fokozaton és a másik karakterrel, addig az eslõ rész egyáltalán nem ütött akkorát nálam. Az elsõ rész minden téren jóval gyengébb a másodiknál, fõleg játékmenet és zene témakörökben nagyon gáz az elsõ. És amíg a második végig nagyon élvezetes volt, addig az elsõben Balfasz Billy kalandjainál sokszor frusztráló volt, a többi rész meg unalmas.
Szóval a második sokkal jobb szerintem, jórészt azért mert az elsõ minden hibáját kigyomlálták belõle.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elõre is köszi!
ui.: Különben kurva jó a játék, tudom ajánlani bárkinek(Y)
Érdemes többféle pisztolyt kipróbálni, érzésem szerint párbajban a Quickshooter a leggyorsabb (valahogy könnyebben mentek vele a párbajok),normál lövöldözésnél a Volcano jött be, bár elég lassú az újratöltése, 12 töltény fér bele, ami nagy elõny - 2 ilyen pisztoly 24 halott ellent jelent. A tûzereje is ennek a legdurvább, egy Prime változat egy lövésbõl viszi a lovast a lóval együtt :)
Nehezebb fokozaton, végig Peppergunnal (vagy az a SWAT-ben volt? Valami hasonló a neve) vagy Ladies' gunnal nagyon brutál.
1-2 rész összehasonlítás: az elsõ rész nekem jobban bejött, talán azért mert az jobban odab...ott. Pedig a lopakodós-ugrálós küldiket nem csipázom és az 1-ben volt dögivel:)
Várok most 1-2 hetet és akkor irány Ray-yel újra az egész.
link
Hátha tudtok valamit kezdeni vele. Kiválasztjátok az utána lévõ fejezetet és akkor máris tovább tudtok menni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
v.ki légyszíves vigye már végig nekem!!!
Én is végigvittem a játékot!Nekem tetszett,bár 1 kicsit call of duty feelingje van:S!
amúgy a kiegészítést honnan lehet leszedni?
próbálkozom, próbálkozom, már vagy 1 órája, de semmi...
néztem videót róla, és mindenkinek úgy van, h az ellenséges lovasok, a kocsi mellé jönnek, és úgy lövik le õket közelrõl, ez nekem is menne, de nekem úgy van, h amikor kanarodunk a kocsival, csak akk. látom õket, messze vannak, és nem mindig találom el õket, de hiába szedem le azt a 2-t, akk. is +halok 1xcsak...
nah v.ki légyszíves vigye nekem végig...<#help>#help>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
itt van a savegame (ide kell beilleszteni:C:\Documents and Settings\???\Dokumentumok\Call of Juarez - Bound in Blood\Out\save)
és ha továbbvitted mentsd el, és küld vissza légyszíves...
elõre is köszi
Valamivel hosszabb játékmenetben mint a Far Cry 2.<#vigyor1>#vigyor1>