Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl vagyok a "lasszó a fán", tovább, be a fasoron a házba, majd a házban a mama meghalva, ha jól láttam. Ezután mintha azt írná, hogy gyerünk a hajóra. Lemegyünk a "tesóval", leöljük az ellent, "állványos gépszóróval" leszedem a hajón a katonákat. ÉS MOST HOGYAN TOVÁBB? Ha szaladok a hajóhoz, írja, hogy ne hagyjam el a tesót, majd failed... ha maradok mellette (tesó nem mozog), kis idõ múlva failed... Ágyúval belelövök a hajóba, failed... HELP me, pls :-)
Sz'tem bug, de hátha tudtok segíteni...3.-ik pálya végén lovaskocs tetején löném a második rossz fiú csoportot azzal piros célkeresztes dologgal, de már vagy 20x megcsináltam, de mindíg meghalok!!!!
Fórumokon azt írták bug a resolution levételével megoldódik, de nem...
...pedig jó kis game lenne.
vkinek nincs mentése a 4.-ik pálya elejétõl?
köszi
Hát a hangokkal van probléma, más játékoknál, pl X-Men-be volt olyan ahol nem volt hang, Prototype felgyorsított hang képpel! A proci+VGA 3hetes, a többi 1éves, semmi tuning.
Remélem érthetõ vok!
Am. milyen codeckpackot kéne felrakni???? Mihez????
Köszi!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Proci:3,00 Ghz
Ram: 1 Gb
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem lefagy az elsõ videónál!!!
Hiányosság? Mondj egyet. Sokkal több dolog van benne, mint az XP-ben.
Hibái? Van már SP2 is hozzá.
Az tud zavarni mikor az mond véleményt valamirõl aki nem is próbálta.
Most arról én mit tehetek, hogy a hülye userek felrakják egy P1-es gépre és akkor nekiállnak fikázni, mert szar lassú?
2 GB RAM-al gyönyörûen fut.
Érdekes mi, hogy itt a fórumon is van egy csomó ember akinek semmi gondja a Vistával minden gyönyörûen megy rajta. A megjelenés óta használtam a Vistát és soha semmi gond nem volt vele. XP-t is használtam kb 5 évig de annak az ideje lejárt. Jó volt az is régen de ma már értelmetlen felrakni egy újabb gépre. Most meg már a Win7 van fent. Õszintén megmondom neked játékokban nulla a különbség. 2-3 FPS-el gyorsabb a Win7, mint a Vista. Így is úgy is max-al megy minden. Vista-nál alapból lehet, hogy soknak tûnik, hogy használ 600 MB RAM-ot de ez azért van, hogy a gyakran futó programok gyorsabban induljanak. Ha játékot indítasz akkor a játéknak csoportosítja át a memóriát és ráadásul minden csili-vili effektet automatikusan kikapcsol. Mikor az XP megjelent ugyan ez a fikázás ment. Én emlékszek rá. Talán még itt a fórumon is megtalálható valamelyik XP-s topicban. Minek az XP ott a jó Win98.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mellesleg nem a foglalkozáson múlik az hogy az ember mennyire ért vagy nem ért a számítógépekhez és a szoftverekhez. Lévén hogy a számítógép mindennapi használati cikk, valamilyen szinten mindenki konyít hozzá, és csak az egyénen múlik, mennyire ássa bele magát a témába.
Proci:3,00 Ghz
Ram: 1 Gb
"Foglalkozás: Joghallgató"
Nyilván te maximális szakértõ vagy a témában és a Vistát is több hónapig használtad.
Ha így lenne akkor tudnád, hogy egy újabb gépen lófasz különbség van az XP-hez képest játékokban. Memóriából kell neki 1 GB-al több de utána már gyönyörûen fut. Sokkal stabilabb, biztonságosabb ráadásul még szebb is, mint az XP.
Tudom hogy nem ez a gond, hanem a kompatibilitás, csak nemtom mit kéne vele cseszni, reméltem hogy itt válaszolnak.
És azért nem vette meg senki, mert egy szar. Nulla elõrelépést mutat fel az Xp-hez képest, négyszerakkora gépigényért cserébe.
Nem véletlen, hogy a vállalati szféra az egész világon kereken elutasította a Vistára való átállást, õk ugyanis logikusan gondolkodva, költség/nyereség/hatékonysági megfontolások alapján hozzák az ilyen döntéseket. Nem lehet úgy megvezetni õket a marketingel, mint a javarészt dilettáns otthoni usereket. Nem véletlen hogy a Vista csak az otthoni felhasználók egy részének körében terjedt el. A cégek a mai napig XP-t használnak, és csak ezekkel ellátott gépeket vásárolnak, ezért kellett több évvel kitolnia a Microsoftnak az XP életciklusát.
Nekem a Coj-BiB kifagy az elsõ videónál, Win7 van fent, de már próbáltam úgy is hogy a parancsikonnak a kompatibilitást átállítom WinXP-re, de úgysem mûködik, barátomnak jó, mi lehet a gond???
Bizony, a Vista bukás volt, mégpedig a Microsoft történetének egyik legnagyobbja.
Ez ajáték van olyan jó, mint a far cry 2-õ, mert azt eléggé untam.Gondoltam ez jobb, mert westernes meg minden, de azért jó lenne tudni. Elõre is kösz.
COJ_BIB HUN by WaltR
jelszó nincs, de ha lesz is az 123
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nem az a probléma, hogy nincs középen az ellenfelem, meg hogy nem elõször veszem elõ a pisztolyt (mivel már rég elmegy a célkereszt félkör ívben, mire õ is elõveszi a fegyverét), csak valamiért nem tûzel, akár mit csinálok.
Halál egyszerû a párbaj: Amikor megszólal a harang, lehúzod az egeret bal alulra, elõkapja a pisztolyt. Innentõl már nem kell mozgatni az egeret, csak megvárni amíg a célkereszt az ellenfélre ér. Ha odaért, megnomod a bal gombot, és õ meghal.
Annyit lehet még csiszolni a dolgon, hogy már a harang megszólalása elõtt közelhúzod a kezedet a pusztolytáskához az egérrel, így amikor szól a gong, kisebb távolságot kell majd megtennie a kezednek.
Ez a jobb egérgomb baromságot honnan szedted?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Nekem is problémám van a párbajjal.
Amikor megjelenik a célkereszt csinál el egy félkörivet, és közben hiába nyomagatom a jobb egér gombot nem csinál semmit. Vagy közben megint húzni kell az egeret valamerre?
Köszi a segítséget!
Az ellenfeled jobbra-balra mozog. Neked is mozognod kell, úgy, hogy a lehet õ legélesebben lásd (kb. Te és a monitor jobb széle közöztt középen kell lennie), így nem kell a célzással veszõdnöd.
Az egérrel irányítod a kezedet, tedd minél közelebb a pisztolyhoz, de ne érj hozzá. Ezzel is létfontosságú tized, vagy akár egész másodpercet is nyerhetsz.
Amikor a harang megszólal, kis rántás az egéren balra, elõveszed a pisztolyt, és amikor a célkereszt az ellenfélre ér, azonnal lõsz.
Nem ördöngösség, ha belejössz, könnyebb, mint az elõzõ rész párbaja.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Mellesleg az elsõhöz a DX10 patch akkor jött ki amikor még mindenki el volt ájulva a DX10-tõl. Egyszerû marketingfogás volt integrálni az elsõ részbe a DX10 támogatást. Mamár a kutyát nem érdekli a DX10, és ebben nagy szerepe van a Vista csúfos bukásának.