1268
  • GeneralsHungary
    Sziasztok!

Szeretnélek megkérni Titeket, hogy küldjétek el a béta magyarítás bugreportjait, mert a végleges változatot a nyuszi hozza majd.

Köszönöm az eddigi visszajelzéseket!
  • refa
    énsem:)
  • tibi842
    én nem tudom használni a kötelet:(
  • Plata
    Sziasztok,én az első résszel játszom,de elakadtam az elején,nem tudom hogy kell használni az ostort.Hogy felmásszak a csajhoz.
  • bacsobalint
    Nekem kilép az első videó elején olvastam hogy az a probléma hogy a hangkártyán attkell álitani valami MHZ-t azt hol tudom?
    PLS
  • bulba
    Most sikerült végigjátszanom a játékot és noha nem olyan "eléképesztőenhűdeüber" mint az első rész, de nálam 2009-es év FPS-e.
    A magyarítás is teljesen korrekt hozzá!
  • zotya10002
    De nem eredeti a játék!Akkor hogy lehetne?
  • The Protector
    igen.nem is rossz.egész 5letes feladatokkal és fejlődéssel vmint kasztokkal.
  • zotya10002
    Sziasztok!!Csak olyan kérdésem lenne hogy van multi a játékban??
  • pucsurka
    Hali
    Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor a 3. epizód végén kiérek a városból beszállok a postakocsi belsejébe, aztán elindulunk és nem történik semmi csak lövöldözik a kocsi hátulját. Láttam videót, tudom, hogy mellém kéne lovagolniuk de ezek a szemetek csak kutyagolnak a kocsi után én meg nem látom őket. Ezzel nem is lenne gond de pár kanyar után összeesek a kocsiban és vége, kezdhetem előröl. Próbáltam már azt is, hogy Ray-t választom és dinamitot dobálok a kocsi alá, meg is halnak az üldözők (látom, hogy a halálfejek szépen gyülekeznek a jobb felsőben) de ugyanúgy kipurcanok mindig ugyanazon a helyen). Lehet hibás verziót töltöttem le, ezért örülnék ha valaki akinek megvannak a mentései küldene egyet a 4. epizód elejéről, esetlég a 3. végéről azután, hogy elkezdik dobálni a dinamitokat.
    Előre is köszi
    [email protected]
  • rolika43
    igen. nekem is volt ilyen problémám, de rájöttem :D

amúgy hány epizódja van a történetnek?

És persze köszönjük a béta magyarítást!

üdv:
    Roland
  • Romanzidan
    Köszi megoldodott csak láma voltam vin 7 alatt rendszergazdaként kellett indítani és akkor felmegy!
  • strebacom
    Húúú de fasza igy magyarul...köszi még egyszer Morpheus...
  • ricsa008
    az mért van hogy csináltamegy profilt játszottam vele majd kiléptem amikor visszaléptem ott volt a profilnév mögött hogy internetes és valami jelszót kér de én egyrész nem adtam meg semmit másrészt nem tudom folytatni
    mit csináljak?
  • grebber
    Milyen rendszered van?
    Mert nekem windows 7 és alapból nem települt.Kompatibilitást beállítottam win xp sp3-ra és feltette szépen!
  • tonyo9
    én ha chrome-al akartam letölteni a magyaritást állandóan csak egy 2.69 mb-os fájlt töltött le .nézd meg ,hogy letöltötte e teljesen.
  • GeneralsHungary
    Pontosan milyen hibaüzenetet kapsz?
  • Gábor Warrior
    Kösz a magyarítást Morpheu$, már nagyon vártam!
  • Romanzidan
    üdv!

Tud valaki segíten i mi lehet a hiba?felraktam a játékot,de nem megy rá a magyarosítás mert hibát ír!Leszedtem a patch-et felraktam de utána se tudtam felrakni!

ötlet???
    thx
  • strebacom
  • Sgtfathi
    Köszönjük teszteljük,és viszont Kellemes ünnepeket!
  • GeneralsHungary
    Kellemes Ünnepeket!

http://gamehunterteam.hu/coj2beta
  • Sgtfathi
    Talán karácsonyra kint lesz!
  • bgabor
    Ez engem is érdekelne. Már nyáron elkezdődött a magyarítása, azt hinné az ember hogy már hónapok óta kész.
  • DonCosta
    Szia!

Ez (1.0.1.5.) milyen verzió? Ez az alap amivel kiadták?
    Nekem az 1.1.0.0. már fent van. Ezek szerint az nem okés. De le tudom szedni, vagy hogy lehet játszani hamachin? Amúgy eddig egyszer sikerült csak akkor is úgy, hogy én indítottam a szervert. Másokra nem sikerült még csatlakoznom.
    Valakinek voltak hasonló problémái? A COJ2 verzió vagy a Hamachi/egyéb pl router beállítással lehet gondom? Tunngle-vel is próbáltam ott mindig van 1-2 szerver de oda sem jött össze a csatlakozás.
    Ha valakinek van valami ötlete légyszi segítsen. Köszi!
  • marc45
    sziasztok nem tudja valaki véletlenül h mikorra lesz magyarítás
  • bgabor
    A testvéreket mutatja, nem az ellenséget!
  • Vlala #1161
    Nálam csak a testévreket jelzik.
  • NHLFAN
    láttam egy videót ahol a képrnyőn kis kalapos ikonok jelezték az ellenséget és állandóan mozogtak.ezt az opciótt ki lehet kapcsolni?
  • csokasxp
    1.0.1.5.
  • csokasxp
    Sziasztok!
    Mivel az előzö hamachi szeró megtelt paciensekkel, ezért csináltam
    egy új szerót.
    szoba:coj2hun
    pw:123
    Várok szeretettel minden ápoltat:-)
  • sz4bee
    Kilép a játék semmi hibaüzenettel. Láttam, hogy másnak is volt vele problémája. Van erre megoldás? 2ugyan olyan gép van itthon, mind2 win7 és csak az egyiken lép ki. Ha valaki tud megoldást segítsen legyen szíves. köszi
  • Tom978
    Tudna valaki valami jó tanácsot adni,hogy lehet a kocsibol lővőldözős részt megcsinálni?1-2 lovast sikerül lelöni,de ök simán kinyirnak,mintha átlönék a kocsi falát is .
  • re1212
    [email protected]
  • re1212
    sziasztok!

Tudna küldeni nekem egy full mentést.
    [email protected]
    Köszi!
  • Hay #1153
    Vagy csak a magyarítást várják :-)
    Én végül 1x kijátszottam "angolul", nem volt rossz :-) MOndjuk a fiam besegítgetett az érthetőségbe időnként :-)
  • Gábor Warrior
    Úgy látom ez a fórum is kihalt.
  • Gábor Warrior
    Szia Morpheu$! Még csak annyit a secret profilra visszatérve, hogy nekem csak arra kéne, hogy a menüben el tudjam olvasni a képek alatt a szöveget, miután végigvittem a játékot. Mindegy majd megoldod, de ha nem raksz fel az sem nagy tragédia, csak érdekesek, egyszer már végigvittem nagyjából érthető is, de persze magyarul lesz csak igazán jó, minden részlet érdekel a történetben, annyira imádom ezt a játékot. Előre is köszönöm!
  • Gábor Warrior
    Amúgy a képek nagyon jók voltak, jó volt végre mindent magyarul látni, alig várom, hogy elkészüljön a fordítás!
  • Gábor Warrior
    Szia! Köszi előre is!