Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Ez (1.0.1.5.) milyen verzió? Ez az alap amivel kiadták?
Nekem az 1.1.0.0. már fent van. Ezek szerint az nem okés. De le tudom szedni, vagy hogy lehet játszani hamachin? Amúgy eddig egyszer sikerült csak akkor is úgy, hogy én indítottam a szervert. Másokra nem sikerült még csatlakoznom.
Valakinek voltak hasonló problémái? A COJ2 verzió vagy a Hamachi/egyéb pl router beállítással lehet gondom? Tunngle-vel is próbáltam ott mindig van 1-2 szerver de oda sem jött össze a csatlakozás.
Ha valakinek van valami ötlete légyszi segítsen. Köszi!
Mivel az elõzö hamachi szeró megtelt paciensekkel, ezért csináltam
egy új szerót.
szoba:coj2hun
pw:123
Várok szeretettel minden ápoltat:-)
Én végül 1x kijátszottam "angolul", nem volt rossz :-) MOndjuk a fiam besegítgetett az érthetõségbe idõnként :-)
A magyarítás nem fog profilt tartalmazni.
De lehet, hogy külön felteszek egy 100%-os secret profilt, ha a tulajdonosa beleegyezik.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Jók a szövegek a képeken 😊
Mikorra várható, hogy magyarul játszom újra? 😉
A Schönherz Qpa és az egyetem mellett kevés idõm jut a projektre.
A magyarítás jelenleg lektorálási fázisban van, de pár bejegyzés még fordításra vár.
Viszont kompatibilis lesz majd a nemrég kiadott patchel is. (tartalmazza az új szövegeket)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
link: http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=7395&tab=download&dcId=63
Ha ez meg van, akkor szabaddá válik 1 500 megás mód pack telepítése.
jó játékot! <#gun>#gun><#gun>#gun>
link: http://www.gamershell.com/download_51164.shtml
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
van a játékhoz végig játszás vhol a neten (?), mert én nem találtam :S...
Na jó, ez nagyon rossz poén volt, még tõlem is...
Nem ördöngösség: amikor álltok egymással szemben, mozogj jobbra-balra, úgy, hogy a lehetõ legélesebben lásd az ellenfelet. Õ is mozogni fog, hogy ne legyen túl könnyû dolgod.
Közben az egérrel, amely a jobb kezedet irányítja, próbálja a pisztoly közelében maradni (de ne érj hozzá), hogy amikor megkondul a harang, minél gyorsabban el tudd érni. Ezen múlik minden. Harangszóra rántsd az egeret a pisztolyhoz, a fõhõs elõveszi, és a célkereszt alulról kúszni fog az ellenfél felé. Ne várd meg a headshotot, amint teheted, azonnal lõj. A legtöbbjüket tökönlõttem, mert úgy jött ki. 😊
Valaki volna olyan rendes és leírná,hogy amikor párbajozok akkor mit is nyomjak,mit csináljak?Rohadtul nem sikerült még rájönnöm,hogy mit is kéne csinálni és hogyan,pedig már egy pár párbajon túl vagyok.De ne kérdezzétek,hogy hogy sikerült megcsinálni.Köszi szépen.Billen játszom.
A nyáron megjelent Call of Juarez: Bound in Blood minden tekintetben felülmúlta a 2006-os hiánypótló elsõ részt, sõt még rá is tett egy lapáttal az elõdre a multiplayerrel, ám mint minden játék, ez sem hibátlan. Jó pár kisebb-nagyobb bug tarkítja a cuccot, így örültünk a napokban megjelent 1.1-es patchnek, ám arra kérek mindenkit, hogy ezt NE telepítsétek fel, ugyanis a folt az elkészülte elõtt valahogy kiszivárgott, így a telepítése csak kárt okozna.
A baklövést a Ubisoft a játék hivatalos fórumán erõsítette meg és közölték, hogy a rendes patch napokon belül esedékes.
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Hamis_a_Call_of_Juarez_BiB_11_patch
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Segítséget kérnék. A második párbajnál az egyik testvérnél sem tudom megmozdítani a karakter kezét akárhogy húzom-vonom az egeret. Aki találkozott a problémával vagy van ötlete, hogy mit tehetek az kérem segítsen!
Köszönöm.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Weboldalt, használati utasításokat, szervizkönyveket fordította már, a játékot is ismerem.
Segítséget kérnék tõletek. Szeretnék lektorokat keresni a Call of Juarez : Bound in Blood magyarításhoz.
Azok jelentkezését várom, akik perfekt angoltudással és kiváló magyar nyelvérzékkel rendelkeznek. Emellett az is jól jön, ha az illetõ kiszúrja a hibákat és az összefüggéseket, vagy játszott a játékkal stb...
A lefordított szövegeket kellene átolvasni, összevetni az angollal. A hibák kiszûrése mellett szeretném, ha a párbeszédeket és a többi szöveget úgy tudnánk csiszolgatni, hogy a legjobban megállják a helyüket.
magyaros(abb) szórend, mondatszerkezetek, odaillõ(bb) szavak, hangulati elemek
A szövegek elõször excel táblában kapnátok meg.
Tényleg csak az jelentkezzen, aki ebben kihívást lát és tehetséget érez magában, vagy már annyiszor végigvitte a játékot, hogy kisujjában van az egész.
Ha érdekel, légyszíves küldj levelet a morpheus (qkac) redalert.hu címre. A levélben mutatkozz be, és írd le, hogy mi motivált arra, hogy részt vegyél a projektben. Referenciákat is írhatsz, tapasztalt rókák elõnyben.
Akik szeretnék tesztelni a fordítást, majd külön alkalmat kapnak. De egyenlõre mér a lektorálási fázisban vagyunk
Köszönöm, hogy végigolvastátok.
Igy nézzen ki a beállítás a parancsikonnál.