Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sgtfathi
Köszönjük teszteljük,és viszont Kellemes ünnepeket!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

GeneralsHungary

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Sgtfathi
Talán karácsonyra kint lesz!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Ez engem is érdekelne. Már nyáron elkezdõdött a magyarítása, azt hinné az ember hogy már hónapok óta kész.

Szia!

Ez (1.0.1.5.) milyen verzió? Ez az alap amivel kiadták?
Nekem az 1.1.0.0. már fent van. Ezek szerint az nem okés. De le tudom szedni, vagy hogy lehet játszani hamachin? Amúgy eddig egyszer sikerült csak akkor is úgy, hogy én indítottam a szervert. Másokra nem sikerült még csatlakoznom.
Valakinek voltak hasonló problémái? A COJ2 verzió vagy a Hamachi/egyéb pl router beállítással lehet gondom? Tunngle-vel is próbáltam ott mindig van 1-2 szerver de oda sem jött össze a csatlakozás.
Ha valakinek van valami ötlete légyszi segítsen. Köszi!

sziasztok nem tudja valaki véletlenül h mikorra lesz magyarítás
A testvéreket mutatja, nem az ellenséget!

Nálam csak a testévreket jelzik.

láttam egy videót ahol a képrnyõn kis kalapos ikonok jelezték az ellenséget és állandóan mozogtak.ezt az opciótt ki lehet kapcsolni?
1.0.1.5.
Sziasztok!
Mivel az elõzö hamachi szeró megtelt paciensekkel, ezért csináltam
egy új szerót.
szoba:coj2hun
pw:123
Várok szeretettel minden ápoltat:-)
Kilép a játék semmi hibaüzenettel. Láttam, hogy másnak is volt vele problémája. Van erre megoldás? 2ugyan olyan gép van itthon, mind2 win7 és csak az egyiken lép ki. Ha valaki tud megoldást segítsen legyen szíves. köszi
Tudna valaki valami jó tanácsot adni,hogy lehet a kocsibol lõvõldözõs részt megcsinálni?1-2 lovast sikerül lelöni,de ök simán kinyirnak,mintha átlönék a kocsi falát is .
sziasztok!

Tudna küldeni nekem egy full mentést.
[email protected]
Köszi!
Vagy csak a magyarítást várják :-)
Én végül 1x kijátszottam "angolul", nem volt rossz :-) MOndjuk a fiam besegítgetett az érthetõségbe idõnként :-)
Úgy látom ez a fórum is kihalt.
Szia Morpheu$! Még csak annyit a secret profilra visszatérve, hogy nekem csak arra kéne, hogy a menüben el tudjam olvasni a képek alatt a szöveget, miután végigvittem a játékot. Mindegy majd megoldod, de ha nem raksz fel az sem nagy tragédia, csak érdekesek, egyszer már végigvittem nagyjából érthetõ is, de persze magyarul lesz csak igazán jó, minden részlet érdekel a történetben, annyira imádom ezt a játékot. Elõre is köszönöm!
Amúgy a képek nagyon jók voltak, jó volt végre mindent magyarul látni, alig várom, hogy elkészüljön a fordítás!
Szia! Köszi elõre is!
GeneralsHungary
Szia!

A magyarítás nem fog profilt tartalmazni.

De lehet, hogy külön felteszek egy 100%-os secret profilt, ha a tulajdonosa beleegyezik.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Kedves Morpheu$! Ha elkészül a magyarítás majd megoldható lenne, hogy csatolj hozzá egy 100%-os secret profilt?
Szia!

Jók a szövegek a képeken 😊
Mikorra várható, hogy magyarul játszom újra? 😉

GeneralsHungary
Sziasztok!

Pár kép a magyarításból...

http://picasaweb.google.com/morpheus.bme/CallOfJuarez2Hun

Sgtfathi
Várjuk mihamarabb!!<#worship>

GeneralsHungary
Sziasztok!

A Schönherz Qpa és az egyetem mellett kevés idõm jut a projektre.

A magyarítás jelenleg lektorálási fázisban van, de pár bejegyzés még fordításra vár.

Viszont kompatibilis lesz majd a nemrég kiadott patchel is. (tartalmazza az új szövegeket)

Narxis
Lassan de halad.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sgtfathi
Mi ujság a magyarositással???

Még csak most játszottam végig. Nagyon jó játék! Mostanában ritkán lehet ilyet mondani.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

valaki tudna nekem küldeni egy olyna mentés amikor már legyõzte a párbajban Juarezt? valami bug van nálam , mert mintha lefagyna a játék nem mozog a fõhõsöm keze egér hatására
Köszi az infot, megvan a délutáni programom 😊

pach az ubisoft hivatalos oldaláról. Ez már feltelepül.

link: http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=7395&tab=download&dcId=63
Ha ez meg van, akkor szabaddá válik 1 500 megás mód pack telepítése.
jó játékot! <#gun><#gun>

link: http://www.gamershell.com/download_51164.shtml

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

offkorzreg
lehet olyat is,egy bizonyos részeknél

Fehercsoki
Sziasztok!Ez a játék open world?Azaz szabadon be lehet járni mindent?

hello!

van a játékhoz végig játszás vhol a neten (?), mert én nem találtam :S...
Ebben a játékban nincs is benne Billy.
Na jó, ez nagyon rossz poén volt, még tõlem is...

Nem ördöngösség: amikor álltok egymással szemben, mozogj jobbra-balra, úgy, hogy a lehetõ legélesebben lásd az ellenfelet. Õ is mozogni fog, hogy ne legyen túl könnyû dolgod.
Közben az egérrel, amely a jobb kezedet irányítja, próbálja a pisztoly közelében maradni (de ne érj hozzá), hogy amikor megkondul a harang, minél gyorsabban el tudd érni. Ezen múlik minden. Harangszóra rántsd az egeret a pisztolyhoz, a fõhõs elõveszi, és a célkereszt alulról kúszni fog az ellenfél felé. Ne várd meg a headshotot, amint teheted, azonnal lõj. A legtöbbjüket tökönlõttem, mert úgy jött ki. 😊

Hello!

Valaki volna olyan rendes és leírná,hogy amikor párbajozok akkor mit is nyomjak,mit csináljak?Rohadtul nem sikerült még rájönnöm,hogy mit is kéne csinálni és hogyan,pedig már egy pár párbajon túl vagyok.De ne kérdezzétek,hogy hogy sikerült megcsinálni.Köszi szépen.Billen játszom.
Narxis
KÖZLEMÉNY: A Call of Juarez: Bound in Blood 1.1-es hibajavítását senki se telepítse fel, ugyanis a folt nincs még teljesen kész és csak rontana a játékon.
A nyáron megjelent Call of Juarez: Bound in Blood minden tekintetben felülmúlta a 2006-os hiánypótló elsõ részt, sõt még rá is tett egy lapáttal az elõdre a multiplayerrel, ám mint minden játék, ez sem hibátlan. Jó pár kisebb-nagyobb bug tarkítja a cuccot, így örültünk a napokban megjelent 1.1-es patchnek, ám arra kérek mindenkit, hogy ezt NE telepítsétek fel, ugyanis a folt az elkészülte elõtt valahogy kiszivárgott, így a telepítése csak kárt okozna.

A baklövést a Ubisoft a játék hivatalos fórumán erõsítette meg és közölték, hogy a rendes patch napokon belül esedékes.

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Hamis_a_Call_of_Juarez_BiB_11_patch

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Üdv.
Segítséget kérnék. A második párbajnál az egyik testvérnél sem tudom megmozdítani a karakter kezét akárhogy húzom-vonom az egeret. Aki találkozott a problémával vagy van ötlete, hogy mit tehetek az kérem segítsen!

Köszönöm.
Bocs, ha lámaságot kérdezek, de addon multi pályák vannak már hozzá?

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Bocs, hogy nem követem a hiovtalos jjelentkezési procedúrát, de nekem esetleg átlõhetnéd.
Weboldalt, használati utasításokat, szervizkönyveket fordította már, a játékot is ismerem.

GeneralsHungary
Sziasztok!

Segítséget kérnék tõletek. Szeretnék lektorokat keresni a Call of Juarez : Bound in Blood magyarításhoz.

Azok jelentkezését várom, akik perfekt angoltudással és kiváló magyar nyelvérzékkel rendelkeznek. Emellett az is jól jön, ha az illetõ kiszúrja a hibákat és az összefüggéseket, vagy játszott a játékkal stb...

A lefordított szövegeket kellene átolvasni, összevetni az angollal. A hibák kiszûrése mellett szeretném, ha a párbeszédeket és a többi szöveget úgy tudnánk csiszolgatni, hogy a legjobban megállják a helyüket.

magyaros(abb) szórend, mondatszerkezetek, odaillõ(bb) szavak, hangulati elemek

A szövegek elõször excel táblában kapnátok meg.

Tényleg csak az jelentkezzen, aki ebben kihívást lát és tehetséget érez magában, vagy már annyiszor végigvitte a játékot, hogy kisujjában van az egész.

Ha érdekel, légyszíves küldj levelet a morpheus (qkac) redalert.hu címre. A levélben mutatkozz be, és írd le, hogy mi motivált arra, hogy részt vegyél a projektben. Referenciákat is írhatsz, tapasztalt rókák elõnyben.

Akik szeretnék tesztelni a fordítást, majd külön alkalmat kapnak. De egyenlõre mér a lektorálási fázisban vagyunk

Köszönöm, hogy végigolvastátok.

Sziasztok nekem az lenen a problémám ,hogy 10-20 perc játék után (mikor ,hogy) a monitor készenlétbe teszi magát, és az egész képernyõ fekete. És kampec, ennyi😞 Lécci ha tudto ksegítsetek! Elõre is köszi!
ac
Igy nézzen ki a beállítás a parancsikonnál.

Most készül.

Prince23
Van már hozzá magyarítás?

Légy ügyesebb. 😊

HotPants
senki nem tud segíteni ?