Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az elsõ részben van, ez meg a második rész topikja😊 Amúgy kiugrasz az ablakon, hátul el a házak mögött majd átmenni az úton és így tovább és így tovább😊

Bár azért ez az eleje nem nehéz mi lesz veled késõbb?😊
Amikor véget ér az elsõ ott a farmon(oda kell osonni) hogy ne vegyen észre aztán a fegyvert megtalálni,lõni párat, amolyan bevezetõ.
Aztán elindulni egy ösvényen jön egy farkas v.kutya lelöni,aztán jön ez a második.
Megyek a faluba,talizok a sheriffel,leadom a fegyvert,megyek a bordélyba,találkozok a nõvel hátul felmászok az ablakon,stb stb.
A történet szerint kikéne elégítenie,de rajtakap az a tag és menekülni kell a faluból,fegyverem nincs...és aztán nem tudom merre kell menni.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Grr1234
Nem jut eszembe melyik részre gondolsz... :S

Hali,mindenkinek
most kezdtem el játsztani még az elején vagyok(szerintem),tudja valaki hogy ott amikor ki kell szökni a városból azt hogy kell csinálni?
Amikor rajtakapnak azzal a kéjnõvel és utána el szökni a városból...
köszi.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Grr1234
Sziasztok
Néhány napja kezdtem el a játékot, és nagyon tetszik. A legjobbra szerintem a karakterek személyisége sikerült. Most jutottam el odáig, hogy szabadon mászkálhattam a városban. Meg csináltam a tehenes feladatot, meg még egy másikat is. 😛

Pedig azok a legjobb részek, mikor wanted-okat csinálsz😊
Azokban mikor a végén a "fõgonosszal" harcolsz elõfordul, hogy a párbaj elõtt tüzelget fedezék mögül, ott ügyesen valami nagyobb fegyverrel kell rá lõni. Utána a párban simán összejön. Ha nem elsõre, akkor 2.-3.-ra.
Tipp2: lehet az egérrel is gond, nekem sem volt erre a játékra tökéletes az egerem, a hirtelen rántásokat nem igazán preferálja (golf játékkal sem igazán boldogulok).
Qwerty4
Nem vagyok olyan, soha nem nézek befejezéseket. 😊
Ha abba hagyom azt jelenti, hogy nagyon felbassza az agyam.Ebben az esetben, akkor hagytam abba, mikor a marhákat kellett visszaszerezni (asszem melléküldetés volt) és itt jött egy párbaj, ott kiakadtam, nem sikerült megcsinálni...

Qwerty4

Olyan vagy, mint kollégám: ha nehéz neki egy járték, abbahagyja, és megnézi youtube-on, mi lett volna a vége.

Nem érdemes feladni. A sztori tényleg nagyot üt, hozza az elõzõ rész színvonalát, és a vége felé van egy pár élvezetes küldetés 😊 Mariával is kell sétálni az erdõben 😊
(remélem, ezzel még nem vágtam ki a spoilerbiztosítékot)

ráadásul töredéke a játéknak, ezért abbahagyni...
Az elején én is kipörögtem és ütöttem a billentyûzetet párbajkor,de nem nagy dolog,csak rá kell érezni! A vége fele,már elsõre sikerültek!
Qwerty4
Én sajnálom, hogy abba kellett hagyjam, a párbajok felbaszták az agyamat.
Pedig az elsõ részt kétszer is végigvittem...

Qwerty4

Jó kis játék! Érdemes volt végig tolni!<#hamm>
Gyorsan és pontosan 😊

Sikerült<#nevetes1>
Hogy a picsába kell lelõni az ellenfelet párbajkor????????
Próbálok úgy forogni,hogy amikor szol a harang és elõkapom a fegyvert,akkor az ez ellenségen pirosra vált a célkereszt! De hiába nyomkodom a lövést,mindig én halok meg!<#falbav>
Narxis
XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kösz Rowlend te aztán kurva segítõkész vagy! na mind1 vki más? ötlet?
Rowlend
Nesze<#eljen>

GET OVER HERE!

esetleg ha vki tud cracket küldeni hozzá akkor ide küldje: [email protected]. bocs a dupla hsz-ért
Hali! olyan problémám van a játékkal hogy elindítom a karriert és ugye elkezdõdik az átvezetõ namost ha itt esc-et nyomok akkor is kilép a játék ha megvárnám az átvezetõt akkor pedig akkor lép ki amikor a csaj megszólal. a gépemen win 7 van lehet ez a probléma? patchelni nemtudom mert ott is egy hibaüzenetet kapok. cracket pedig az égvilágon sehol sem találtam hozzá. valami ötlet?
Narxis
Nem lapitopi barát.

Sziasztok, laptopon szeretnék játszani a gémmel, de amikor feltelepítem és belelépek csak hang van, és egy nagy fekete képernyõ. Meglehet ezt valahogy oldani? Én vagyok béna, vagy csak nem lapitopi barát...
ewuk
szerintem nem lehet a motorja fps-re lett írva nem tps-re. rdr meg tps egyértelmûen.
Tudom hülye kérdés de most jelent meg boxosoknak a Red dead redemption és ezért érdeklõdnék. Lehet a COJ:BIB-et külsõ nézetben third PS-ként játszani?
Qwerty4
Hello!

Mivel a franccal kell berúgni az ajtót?Elfelejtettem a billentyûkombiánciót!<#falbav><#szomoru1>

Qwerty4

wesker24
Respect ! <#worship><#eljen>
Tisztelet!
<#eljen>

Narxis
Ez király! Köszi!

GeneralsHungary
Sziasztok! Örömmel jelenthetem be, hogy elkészültünk a Call of Juarez Bound in Blood projektünkkel. A Konzolozz.hu csapatával folytatott kooperáció révén a magyarítás egyszerre jelenik meg PC-re és XBOX360-ra.

A fordítás több mint tízezer sor szöveget tartalmaz, mely a bétateszt visszajelzéseknek köszönhetõen még jobb lett. Jó játékot mindenkinek!

http://www.gamehunterteam.hu/?method=letoltesek&mode=view&id=100

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

dave10000
Üdv.

Lenne 1 kérdésem, hogy letöltött változattal is tudok multizni vagy kell hozzá mondjuk X-fire vagy valami hasonló ?

GeneralsHungary
Sziasztok!

Szeretnélek megkérni Titeket, hogy küldjétek el a béta magyarítás bugreportjait, mert a végleges változatot a nyuszi hozza majd.

Köszönöm az eddigi visszajelzéseket!

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

énsem😊

tibi842
én nem tudom használni a kötelet😞

Sziasztok,én az elsõ résszel játszom,de elakadtam az elején,nem tudom hogy kell használni az ostort.Hogy felmásszak a csajhoz.

bacsobalint
Nekem kilép az elsõ videó elején olvastam hogy az a probléma hogy a hangkártyán attkell álitani valami MHZ-t azt hol tudom?
PLS

bulba
Most sikerült végigjátszanom a játékot és noha nem olyan "eléképesztõenhûdeüber" mint az elsõ rész, de nálam 2009-es év FPS-e.
A magyarítás is teljesen korrekt hozzá!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

zotya10002
De nem eredeti a játék!Akkor hogy lehetne?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

The Protector
igen.nem is rossz.egész 5letes feladatokkal és fejlõdéssel vmint kasztokkal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zotya10002
Sziasztok!!Csak olyan kérdésem lenne hogy van multi a játékban??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Hali
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor a 3. epizód végén kiérek a városból beszállok a postakocsi belsejébe, aztán elindulunk és nem történik semmi csak lövöldözik a kocsi hátulját. Láttam videót, tudom, hogy mellém kéne lovagolniuk de ezek a szemetek csak kutyagolnak a kocsi után én meg nem látom õket. Ezzel nem is lenne gond de pár kanyar után összeesek a kocsiban és vége, kezdhetem elõröl. Próbáltam már azt is, hogy Ray-t választom és dinamitot dobálok a kocsi alá, meg is halnak az üldözõk (látom, hogy a halálfejek szépen gyülekeznek a jobb felsõben) de ugyanúgy kipurcanok mindig ugyanazon a helyen). Lehet hibás verziót töltöttem le, ezért örülnék ha valaki akinek megvannak a mentései küldene egyet a 4. epizód elejérõl, esetlég a 3. végérõl azután, hogy elkezdik dobálni a dinamitokat.
Elõre is köszi
[email protected]
igen. nekem is volt ilyen problémám, de rájöttem 😄

amúgy hány epizódja van a történetnek?

És persze köszönjük a béta magyarítást!

üdv:
Roland

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Köszi megoldodott csak láma voltam vin 7 alatt rendszergazdaként kellett indítani és akkor felmegy!
Húúú de fasza igy magyarul...köszi még egyszer Morpheus...<#worship><#worship><#worship>

az mért van hogy csináltamegy profilt játszottam vele majd kiléptem amikor visszaléptem ott volt a profilnév mögött hogy internetes és valami jelszót kér de én egyrész nem adtam meg semmit másrészt nem tudom folytatni
mit csináljak?
grebber
Milyen rendszered van?
Mert nekem windows 7 és alapból nem települt.Kompatibilitást beállítottam win xp sp3-ra és feltette szépen!

Next PC upgrade: 2022

én ha chrome-al akartam letölteni a magyaritást állandóan csak egy 2.69 mb-os fájlt töltött le .nézd meg ,hogy letöltötte e teljesen.

wapolok

GeneralsHungary
Pontosan milyen hibaüzenetet kapsz?

Kösz a magyarítást Morpheu$, már nagyon vártam!
üdv!

Tud valaki segíten i mi lehet a hiba?felraktam a játékot,de nem megy rá a magyarosítás mert hibát ír!Leszedtem a patch-et felraktam de utána se tudtam felrakni!

ötlet???
thx
<#worship><#worship>