1268
![](\"http://www.kepfeltolto.net/images/1246143806.jpg\")
-
DonCosta #1228 Szia!
Ment privát üzenet. -
vipera97 #1227 Mért van az hogy mikor elindítom akkor bejön egy fekete képernyő semmi hang és ha lenyomom a CTRL+ALT+DELETét ki bírok lépni belőle és és már mindenfélét letöltöttem de mindegyiknél ugyan azt csinálja win7-em van máskor xp-n ment. PLS HELP -
megfog az jelenni hidd el sok esély van rá csak nyúzzák...
erről nem tudok nyilatkozni de az első résszel játszottam és abban nagyon jól átjött a western hangulat, gondolom ez se rossz. -
rolemodels #1225 hello engem érdekel a játék tudnál privátba irni kicsit többet a játékrol mert ha jo akkor megveszem hány pálya mijen modok stb...nehéze regisztrálni rá meg hasonlo dolgokat elöre is köszi -
mike01010101 #1224 Imádom a westernt és nagyon fáj, hogy a red dead nem jelent meg pc-re. -
DonCosta #1223 Ettől függetlenül egy próbát megér legalább egy kölcsönkért verzióval. Hátha megtetszik ;) A hangulata nagyon jó (már aki szereti a western-t, de úgy gondolom ez adott részedről is). -
mike01010101 #1222 Ha külső nézetes lenne, mint a Gun vagy a Red Dead Redemption rögtön megvenném. -
DonCosta #1221 Sziasztok!
Kicsit pang a téma pedig most élhetné másodvirágzását a játék. (2990 Ft-ért meg lehet venni a játékot a Mediamarktban). Múlt héten megvettem én is (miután egy „kölcsönkért” változattal már 2x végigtoltam) és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon jó az interneten multizni, csak reggel kicsit nehéz felkelni. ;) Gyertek multizni minél többen, jó buli és jó lenne magyarokkal (is) játszani.
-
Örült kutya #1220 Köszi a segítséget. -
Örült kutya #1219 Ja értem...
Remélem majd fogok vele valahogy boldogulni.. -
NB2 #1218 Ez az első részben van, ez meg a második rész topikja:) Amúgy kiugrasz az ablakon, hátul el a házak mögött majd átmenni az úton és így tovább és így tovább:)
Bár azért ez az eleje nem nehéz mi lesz veled később?:) -
Örült kutya #1217 Amikor véget ér az első ott a farmon(oda kell osonni) hogy ne vegyen észre aztán a fegyvert megtalálni,lőni párat, amolyan bevezető.
Aztán elindulni egy ösvényen jön egy farkas v.kutya lelöni,aztán jön ez a második.
Megyek a faluba,talizok a sheriffel,leadom a fegyvert,megyek a bordélyba,találkozok a nővel hátul felmászok az ablakon,stb stb.
A történet szerint kikéne elégítenie,de rajtakap az a tag és menekülni kell a faluból,fegyverem nincs...és aztán nem tudom merre kell menni. -
Nem jut eszembe melyik részre gondolsz... :S -
Örült kutya #1215 Hali,mindenkinek
most kezdtem el játsztani még az elején vagyok(szerintem),tudja valaki hogy ott amikor ki kell szökni a városból azt hogy kell csinálni?
Amikor rajtakapnak azzal a kéjnővel és utána el szökni a városból...
köszi.
-
Sziasztok
Néhány napja kezdtem el a játékot, és nagyon tetszik. A legjobbra szerintem a karakterek személyisége sikerült. Most jutottam el odáig, hogy szabadon mászkálhattam a városban. Meg csináltam a tehenes feladatot, meg még egy másikat is. :P -
NB2 #1213 Pedig azok a legjobb részek, mikor wanted-okat csinálsz:)
Azokban mikor a végén a "főgonosszal" harcolsz előfordul, hogy a párbaj előtt tüzelget fedezék mögül, ott ügyesen valami nagyobb fegyverrel kell rá lőni. Utána a párban simán összejön. Ha nem elsőre, akkor 2.-3.-ra.
Tipp2: lehet az egérrel is gond, nekem sem volt erre a játékra tökéletes az egerem, a hirtelen rántásokat nem igazán preferálja (golf játékkal sem igazán boldogulok). -
Nem vagyok olyan, soha nem nézek befejezéseket. :)
Ha abba hagyom azt jelenti, hogy nagyon felbassza az agyam.Ebben az esetben, akkor hagytam abba, mikor a marhákat kellett visszaszerezni (asszem melléküldetés volt) és itt jött egy párbaj, ott kiakadtam, nem sikerült megcsinálni... -
Vlala #1211 Olyan vagy, mint kollégám: ha nehéz neki egy járték, abbahagyja, és megnézi youtube-on, mi lett volna a vége.
Nem érdemes feladni. A sztori tényleg nagyot üt, hozza az előző rész színvonalát, és a vége felé van egy pár élvezetes küldetés :) Mariával is kell sétálni az erdőben :)
(remélem, ezzel még nem vágtam ki a spoilerbiztosítékot) -
NB2 #1210 ráadásul töredéke a játéknak, ezért abbahagyni... -
mokacsin #1209 Az elején én is kipörögtem és ütöttem a billentyűzetet párbajkor,de nem nagy dolog,csak rá kell érezni! A vége fele,már elsőre sikerültek! -
Én sajnálom, hogy abba kellett hagyjam, a párbajok felbaszták az agyamat.
Pedig az első részt kétszer is végigvittem... -
mokacsin #1207 Jó kis játék! Érdemes volt végig tolni! -
Vlala #1206 Gyorsan és pontosan :) -
mokacsin #1205 Sikerült -
mokacsin #1204 Hogy a picsába kell lelőni az ellenfelet párbajkor????????
Próbálok úgy forogni,hogy amikor szol a harang és előkapom a fegyvert,akkor az ez ellenségen pirosra vált a célkereszt! De hiába nyomkodom a lövést,mindig én halok meg! -
XD -
Lajcsi95 #1202 Kösz Rowlend te aztán kurva segítőkész vagy! na mind1 vki más? ötlet? -
Nesze -
Lajcsi95 #1200 esetleg ha vki tud cracket küldeni hozzá akkor ide küldje: [email protected]. bocs a dupla hsz-ért -
Lajcsi95 #1199 Hali! olyan problémám van a játékkal hogy elindítom a karriert és ugye elkezdődik az átvezető namost ha itt esc-et nyomok akkor is kilép a játék ha megvárnám az átvezetőt akkor pedig akkor lép ki amikor a csaj megszólal. a gépemen win 7 van lehet ez a probléma? patchelni nemtudom mert ott is egy hibaüzenetet kapok. cracket pedig az égvilágon sehol sem találtam hozzá. valami ötlet? -
Nem lapitopi barát. -
BlackPirat #1197 Sziasztok, laptopon szeretnék játszani a gémmel, de amikor feltelepítem és belelépek csak hang van, és egy nagy fekete képernyő. Meglehet ezt valahogy oldani? Én vagyok béna, vagy csak nem lapitopi barát... -
szerintem nem lehet a motorja fps-re lett írva nem tps-re. rdr meg tps egyértelműen. -
cserpak #1195 Tudom hülye kérdés de most jelent meg boxosoknak a Red dead redemption és ezért érdeklődnék. Lehet a COJ:BIB-et külső nézetben third PS-ként játszani? -
Hello!
Mivel a franccal kell berúgni az ajtót?Elfelejtettem a billentyűkombiánciót! -
Respect ! -
Vlala #1192 Tisztelet!
-
Ez király! Köszi! -
Sziasztok! Örömmel jelenthetem be, hogy elkészültünk a Call of Juarez Bound in Blood projektünkkel. A Konzolozz.hu csapatával folytatott kooperáció révén a magyarítás egyszerre jelenik meg PC-re és XBOX360-ra.
A fordítás több mint tízezer sor szöveget tartalmaz, mely a bétateszt visszajelzéseknek köszönhetően még jobb lett. Jó játékot mindenkinek!
http://www.gamehunterteam.hu/?method=letoltesek&mode=view&id=100 -
Üdv.
Lenne 1 kérdésem, hogy letöltött változattal is tudok multizni vagy kell hozzá mondjuk X-fire vagy valami hasonló ?