Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár azért ez az eleje nem nehéz mi lesz veled késõbb?😊
Aztán elindulni egy ösvényen jön egy farkas v.kutya lelöni,aztán jön ez a második.
Megyek a faluba,talizok a sheriffel,leadom a fegyvert,megyek a bordélyba,találkozok a nõvel hátul felmászok az ablakon,stb stb.
A történet szerint kikéne elégítenie,de rajtakap az a tag és menekülni kell a faluból,fegyverem nincs...és aztán nem tudom merre kell menni.
http://tesztgep.blogspot.co.at/
most kezdtem el játsztani még az elején vagyok(szerintem),tudja valaki hogy ott amikor ki kell szökni a városból azt hogy kell csinálni?
Amikor rajtakapnak azzal a kéjnõvel és utána el szökni a városból...
köszi.
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Néhány napja kezdtem el a játékot, és nagyon tetszik. A legjobbra szerintem a karakterek személyisége sikerült. Most jutottam el odáig, hogy szabadon mászkálhattam a városban. Meg csináltam a tehenes feladatot, meg még egy másikat is. 😛
Azokban mikor a végén a "fõgonosszal" harcolsz elõfordul, hogy a párbaj elõtt tüzelget fedezék mögül, ott ügyesen valami nagyobb fegyverrel kell rá lõni. Utána a párban simán összejön. Ha nem elsõre, akkor 2.-3.-ra.
Tipp2: lehet az egérrel is gond, nekem sem volt erre a játékra tökéletes az egerem, a hirtelen rántásokat nem igazán preferálja (golf játékkal sem igazán boldogulok).
Ha abba hagyom azt jelenti, hogy nagyon felbassza az agyam.Ebben az esetben, akkor hagytam abba, mikor a marhákat kellett visszaszerezni (asszem melléküldetés volt) és itt jött egy párbaj, ott kiakadtam, nem sikerült megcsinálni...
Qwerty4
Nem érdemes feladni. A sztori tényleg nagyot üt, hozza az elõzõ rész színvonalát, és a vége felé van egy pár élvezetes küldetés 😊 Mariával is kell sétálni az erdõben 😊
(remélem, ezzel még nem vágtam ki a spoilerbiztosítékot)
Pedig az elsõ részt kétszer is végigvittem...
Qwerty4
Próbálok úgy forogni,hogy amikor szol a harang és elõkapom a fegyvert,akkor az ez ellenségen pirosra vált a célkereszt! De hiába nyomkodom a lövést,mindig én halok meg!<#falbav>#falbav>
GET OVER HERE!
Mivel a franccal kell berúgni az ajtót?Elfelejtettem a billentyûkombiánciót!<#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
<#eljen>#eljen>
A fordítás több mint tízezer sor szöveget tartalmaz, mely a bétateszt visszajelzéseknek köszönhetõen még jobb lett. Jó játékot mindenkinek!
http://www.gamehunterteam.hu/?method=letoltesek&mode=view&id=100
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Lenne 1 kérdésem, hogy letöltött változattal is tudok multizni vagy kell hozzá mondjuk X-fire vagy valami hasonló ?
Szeretnélek megkérni Titeket, hogy küldjétek el a béta magyarítás bugreportjait, mert a végleges változatot a nyuszi hozza majd.
Köszönöm az eddigi visszajelzéseket!
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
PLS
A magyarítás is teljesen korrekt hozzá!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor a 3. epizód végén kiérek a városból beszállok a postakocsi belsejébe, aztán elindulunk és nem történik semmi csak lövöldözik a kocsi hátulját. Láttam videót, tudom, hogy mellém kéne lovagolniuk de ezek a szemetek csak kutyagolnak a kocsi után én meg nem látom õket. Ezzel nem is lenne gond de pár kanyar után összeesek a kocsiban és vége, kezdhetem elõröl. Próbáltam már azt is, hogy Ray-t választom és dinamitot dobálok a kocsi alá, meg is halnak az üldözõk (látom, hogy a halálfejek szépen gyülekeznek a jobb felsõben) de ugyanúgy kipurcanok mindig ugyanazon a helyen). Lehet hibás verziót töltöttem le, ezért örülnék ha valaki akinek megvannak a mentései küldene egyet a 4. epizód elejérõl, esetlég a 3. végérõl azután, hogy elkezdik dobálni a dinamitokat.
Elõre is köszi
[email protected]
amúgy hány epizódja van a történetnek?
És persze köszönjük a béta magyarítást!
üdv:
Roland
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
mit csináljak?
Mert nekem windows 7 és alapból nem települt.Kompatibilitást beállítottam win xp sp3-ra és feltette szépen!
Next PC upgrade: 2022
wapolok
Tud valaki segíten i mi lehet a hiba?felraktam a játékot,de nem megy rá a magyarosítás mert hibát ír!Leszedtem a patch-et felraktam de utána se tudtam felrakni!
ötlet???
thx