1268
  • DonCosta
    Szia!

Ment privát üzenet.
  • vipera97
    Mért van az hogy mikor elindítom akkor bejön egy fekete képernyő semmi hang és ha lenyomom a CTRL+ALT+DELETét ki bírok lépni belőle és és már mindenfélét letöltöttem de mindegyiknél ugyan azt csinálja win7-em van máskor xp-n ment. PLS HELP
  • Bence94
    megfog az jelenni hidd el sok esély van rá csak nyúzzák...
    erről nem tudok nyilatkozni de az első résszel játszottam és abban nagyon jól átjött a western hangulat, gondolom ez se rossz.
  • rolemodels
    hello engem érdekel a játék tudnál privátba irni kicsit többet a játékrol mert ha jo akkor megveszem hány pálya mijen modok stb...nehéze regisztrálni rá meg hasonlo dolgokat elöre is köszi
  • mike01010101
    Imádom a westernt és nagyon fáj, hogy a red dead nem jelent meg pc-re.
  • DonCosta
    Ettől függetlenül egy próbát megér legalább egy kölcsönkért verzióval. Hátha megtetszik ;) A hangulata nagyon jó (már aki szereti a western-t, de úgy gondolom ez adott részedről is).
  • mike01010101
    Ha külső nézetes lenne, mint a Gun vagy a Red Dead Redemption rögtön megvenném.
  • DonCosta
    Sziasztok!

Kicsit pang a téma pedig most élhetné másodvirágzását a játék. (2990 Ft-ért meg lehet venni a játékot a Mediamarktban). Múlt héten megvettem én is (miután egy „kölcsönkért” változattal már 2x végigtoltam) és egyáltalán nem bántam meg. Nagyon jó az interneten multizni, csak reggel kicsit nehéz felkelni. ;) Gyertek multizni minél többen, jó buli és jó lenne magyarokkal (is) játszani.
  • Örült kutya
    Köszi a segítséget.
  • Örült kutya
    Ja értem...
    Remélem majd fogok vele valahogy boldogulni..
  • NB2
    Ez az első részben van, ez meg a második rész topikja:) Amúgy kiugrasz az ablakon, hátul el a házak mögött majd átmenni az úton és így tovább és így tovább:)

Bár azért ez az eleje nem nehéz mi lesz veled később?:)
  • Örült kutya
    Amikor véget ér az első ott a farmon(oda kell osonni) hogy ne vegyen észre aztán a fegyvert megtalálni,lőni párat, amolyan bevezető.
    Aztán elindulni egy ösvényen jön egy farkas v.kutya lelöni,aztán jön ez a második.
    Megyek a faluba,talizok a sheriffel,leadom a fegyvert,megyek a bordélyba,találkozok a nővel hátul felmászok az ablakon,stb stb.
    A történet szerint kikéne elégítenie,de rajtakap az a tag és menekülni kell a faluból,fegyverem nincs...és aztán nem tudom merre kell menni.
  • Grr1234
    Nem jut eszembe melyik részre gondolsz... :S
  • Örült kutya
    Hali,mindenkinek
    most kezdtem el játsztani még az elején vagyok(szerintem),tudja valaki hogy ott amikor ki kell szökni a városból azt hogy kell csinálni?
    Amikor rajtakapnak azzal a kéjnővel és utána el szökni a városból...
    köszi.
  • Grr1234
    Sziasztok
    Néhány napja kezdtem el a játékot, és nagyon tetszik. A legjobbra szerintem a karakterek személyisége sikerült. Most jutottam el odáig, hogy szabadon mászkálhattam a városban. Meg csináltam a tehenes feladatot, meg még egy másikat is. :P
  • NB2
    Pedig azok a legjobb részek, mikor wanted-okat csinálsz:)
    Azokban mikor a végén a "főgonosszal" harcolsz előfordul, hogy a párbaj előtt tüzelget fedezék mögül, ott ügyesen valami nagyobb fegyverrel kell rá lőni. Utána a párban simán összejön. Ha nem elsőre, akkor 2.-3.-ra.
    Tipp2: lehet az egérrel is gond, nekem sem volt erre a játékra tökéletes az egerem, a hirtelen rántásokat nem igazán preferálja (golf játékkal sem igazán boldogulok).
  • Qwerty4
    Nem vagyok olyan, soha nem nézek befejezéseket. :)
    Ha abba hagyom azt jelenti, hogy nagyon felbassza az agyam.Ebben az esetben, akkor hagytam abba, mikor a marhákat kellett visszaszerezni (asszem melléküldetés volt) és itt jött egy párbaj, ott kiakadtam, nem sikerült megcsinálni...
  • Vlala #1211
    Olyan vagy, mint kollégám: ha nehéz neki egy járték, abbahagyja, és megnézi youtube-on, mi lett volna a vége.

Nem érdemes feladni. A sztori tényleg nagyot üt, hozza az előző rész színvonalát, és a vége felé van egy pár élvezetes küldetés :) Mariával is kell sétálni az erdőben :)
    (remélem, ezzel még nem vágtam ki a spoilerbiztosítékot)
  • NB2
    ráadásul töredéke a játéknak, ezért abbahagyni...
  • mokacsin
    Az elején én is kipörögtem és ütöttem a billentyűzetet párbajkor,de nem nagy dolog,csak rá kell érezni! A vége fele,már elsőre sikerültek!
  • Qwerty4
    Én sajnálom, hogy abba kellett hagyjam, a párbajok felbaszták az agyamat.
    Pedig az első részt kétszer is végigvittem...
  • mokacsin
    Jó kis játék! Érdemes volt végig tolni!
  • Vlala #1206
    Gyorsan és pontosan :)
  • mokacsin
    Sikerült
  • mokacsin
    Hogy a picsába kell lelőni az ellenfelet párbajkor????????
    Próbálok úgy forogni,hogy amikor szol a harang és előkapom a fegyvert,akkor az ez ellenségen pirosra vált a célkereszt! De hiába nyomkodom a lövést,mindig én halok meg!
  • Narxis
    XD
  • Lajcsi95
    Kösz Rowlend te aztán kurva segítőkész vagy! na mind1 vki más? ötlet?
  • Rowlend
    Nesze
  • Lajcsi95
    esetleg ha vki tud cracket küldeni hozzá akkor ide küldje: [email protected]. bocs a dupla hsz-ért
  • Lajcsi95
    Hali! olyan problémám van a játékkal hogy elindítom a karriert és ugye elkezdődik az átvezető namost ha itt esc-et nyomok akkor is kilép a játék ha megvárnám az átvezetőt akkor pedig akkor lép ki amikor a csaj megszólal. a gépemen win 7 van lehet ez a probléma? patchelni nemtudom mert ott is egy hibaüzenetet kapok. cracket pedig az égvilágon sehol sem találtam hozzá. valami ötlet?
  • Narxis
    Nem lapitopi barát.
  • BlackPirat
    Sziasztok, laptopon szeretnék játszani a gémmel, de amikor feltelepítem és belelépek csak hang van, és egy nagy fekete képernyő. Meglehet ezt valahogy oldani? Én vagyok béna, vagy csak nem lapitopi barát...
  • ewuk
    szerintem nem lehet a motorja fps-re lett írva nem tps-re. rdr meg tps egyértelműen.
  • cserpak
    Tudom hülye kérdés de most jelent meg boxosoknak a Red dead redemption és ezért érdeklődnék. Lehet a COJ:BIB-et külső nézetben third PS-ként játszani?
  • Qwerty4
    Hello!

Mivel a franccal kell berúgni az ajtót?Elfelejtettem a billentyűkombiánciót!
  • wesker24
    Respect !
  • Vlala #1192
    Tisztelet!
  • Narxis
    Ez király! Köszi!
  • GeneralsHungary
    Sziasztok! Örömmel jelenthetem be, hogy elkészültünk a Call of Juarez Bound in Blood projektünkkel. A Konzolozz.hu csapatával folytatott kooperáció révén a magyarítás egyszerre jelenik meg PC-re és XBOX360-ra.

A fordítás több mint tízezer sor szöveget tartalmaz, mely a bétateszt visszajelzéseknek köszönhetően még jobb lett. Jó játékot mindenkinek!

http://www.gamehunterteam.hu/?method=letoltesek&mode=view&id=100
  • dave10000
    Üdv.

Lenne 1 kérdésem, hogy letöltött változattal is tudok multizni vagy kell hozzá mondjuk X-fire vagy valami hasonló ?