1268
-
TDantes #308 Valaki tényleg elmondhatná már mi a trükkje a párbajozásnak...valahogy vagy századszorra az első sikerült...de nem tudom hogy....egyszerűen nem jövök rá mi a trükk...hogy rántom elő a pisztolyt? Harangszó...érte nyúlok...lelőnek...meg se fogja...ott nyúlkál mellette...nem értem , nem tudok rá jönni! -
#307 Te most hozzám szóltál, kispajti? Akadj le rólam, ez nem a agyatlanul sztároljuk a primitív játékokat topic, hanem egy olyan fórum, ahol a pozitív és negatív véleményeknek egyaránt helyük van. Ha nem tetszik a demokrácia, takarodó van É-Koreába. -
#306 Be lehet fejezni. Ha nem tetszik, nem játszol vele, ennyi. Ha nem kap el a játék hangulata, akkor menj vissza ferkrájozni. -
#305 Te miről beszélsz jóember? Miért kéne a FC2-nek atomerőmű? Nekem egy átlag gépem van (E6750, 8800GT, 3 giga RAM, Windows7) és tökéletesen fut a FC2 a legmagasabb részletesség mellett!
Egyébként most komolyan szeretnéd megvédeni az atombuta hent-csőjátékokat a sokkal érdekesebb és nagyobb szabadságot adó free roam játékokkal szemben? Ne legyél már nevetséges... -
Immigrants #304 háth nincs még torrentem (mininova de ott fele nemis azt tartalmazza amint amit leír) tudsz ajánlani? -
#303 Ha torrentel töltöd akkor az a lényeg hogy hányan töltik fel (seedelik). -
#302 mi az, hogy 200-as net? (200 megabit xD?) -
Immigrants #301 Helló!200-as nettel menyi idő amire lejön kb? -
#300 Helló
Tagnap elkezdtem a játékot és van az a rész amikor egy lovaskocsival menekülnek és a bent ülök a kocsiba és meghalok folyton elvétve feltűnik egy ember lovon aki üldöz de nem tudom lelőni! Mit kell itt csinálni?
A másik gondom, hogy olyan mintha be lenne lassulva a játék nem szaggat csak lassan fut az ember de ha lenézek akkor felgyorsul. A gép lenne neki kevés? (2x 1730 MHz 3 giga ram nVidia 8400G M 256 Mb MSI laptop)
Köszönöm szépen! -
Bala10 #299 a banner kicsit el van csúszva jobb oldalt... -
#298 szerintem grafikailag jó,nincs semmi gond vele...bár ha homályosan látsz,vagy gyenge a garfikád akkor lehet csúnya is -
#297 Akkor soroljad szépen azokat a játékokat, amik 2009-ben jelentek meg és sokkal szebbek, mint ez. Ja és ha már itt tartunk szerinted melyik 2004-es játék szebb ennél? -
#296 Akkor neked új szemüveg kell -
STFU #295 En latom hogy csunya, te mit latsz? -
#294 Ember, hány dioptriás szemüveged van? -
STFU #293 Sztem eleg bena jatek lett. A grafikajarol nem is beszelve, igy kepekrol meg jonak nez ki, de menet kozben eleg ocsmany. 2004ben szebb jatek keszult, minek adjak ki igy? -
-
-
#290 valami sántított miután meglestem :D -
#289 ja , ok xD -
Hellsing47 #288 nem is fogsz találni
ő magyarította le gyorsba a menüt -
#287 Hát én nem találtam se a cd-n se sehol magyar fileokat, csak olasz, angol ,német, francia ,spanyol :S -
#286 OMG! Ezt hogy :D Eddig semmit nem értettem, újrakezdem ha megtudom csinálni xD Most játszottam vele 1 órát, nekem nagyon tetszik...Fix 50-60fps minden maxon + 1920x1024es felbontáson, ez egy far cry 2 nél nem jön össze :D Amugy nekem Thomas jobban bejjön mint raj, puskával jobb lövöldözni, meg a focusálós lövése is jobban tetszik, + nicns a hasán lovagi páncél xD sztem 1x végigfogom vinni Ray-el is mert a mellékküldetéseket sztem vele máshogy kell megoldani :) -
#285 Erre én is kiváncsi lennék ! -
#284 Hogyan magyarítható?:) -
#283 Amúgymeg far cry 2 cserébe egy atomerőművet venne igénybe, hogy maxon igényes grafika mellett mennyen.
itt meg pazar látványt érhetsz el egy alsóközépkategóriás gépen is... -
#282 llloooollll -
Magyarítható -
Pardon22 #280 hali, vki tud egy gyors letöltő oldalt? ahol nem órákat kell várni míg leszedem. -
#279 ugye...:D -
#278 Fútélleg? Hogy te milyen okos vagy... -
#277 jah asszem rts.... -
#276 Neee, télleg? Aztakurva... A Far Cry 2 stratégia esetleg? -
#275 hát ez nem stratégiai játék... -
#274 Na, játszottam vele úgy két órát és egy kicsit most már azért húzom a számat. Ez eddig Call of Duty western kiadásban. Halál lineáris pályák egymás után, egyfolytában agyatlan lövöldözés oszt kész. Ez eddig szép, ámbátor játékmenet tekintetében unalmassá kezd válni. Remélem, ha meglógunk a városból - itt hagytam abba, halál idegesítő ez a fasz célzási rendszer a két célkereszttel és a tököm se vágja, melyiket kell nézni -, kicsit visszább veszünk a tempóból, mert ez az ÁLLANDÓ lövöldözés nekem soha nem jött be. Ahogy a CoD gyépé megyekosztlövök baromsága sem. Ez meg eddig pont olyan. Sajnos. -
#273 Egy kis jelenet a játék elejéből....
Döbbenet, hogy miből lesz a cserebogár...
Eszméletlen szépre sikerült, és álmomban sem gondoltam, hogy a régebben méltán hires CHROME engine fogja hajtani a kis cumót. ennek is a 4. generációja...
emlékezzetek a régen debutként megjelent első változat...nem véletlen a játék címe sem: Chrome...ez egy yszinkronos játék volt.
Majd még a tudomásomban él a Chrome motorra épített gyengébb teljesítményű Code of Honor borzadály...:D
Tessék a VIDEÓM.... -
#272 egész jó lett a game,nyomtam vagy 1,5 órát,(a 3.pály elején fejeztem be-mára) jobban tetszik mint az elözö rész-végre valami
grafikailag rendben van,nem vette észre bármi akadást bár néha loading-nál kicsit beállt..
összességében tetszik -
#271 Szerintem elég pofás lett, bár a lovakra azért ráfért volna 1 tupirozás, elég gyérül néznek ki, fölleg a lovas kocsiról lenézve a 3 pályán. Azért nem rossz a game. -
cumfu #270 Kellemes csalódás nekem a gém, eddig haverom tolta én csináltam meg a tréninget utána meg csak néztem, 2 órát nyomta nem tudott leszállni róla, holnap elölről kezdem, az első rész nekem nem jött be! Nálam ilyen sosem volt, hogy az év játéka, de most lehet hogy lesz! -
#269 First gamepaly (HD)