Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Június vége!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Mikor is van ennek a megjelenése?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Optimus Prime
Egy újabb elõzetes
A reviewkat kihagyom, nem akarok túl sokat megtudni róla. 😊 Úgy lesz demó, még a megjelenés elõtt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Prince23
Újabb teszt
elõzetes am

Shep
Á ez annyira jónak néz ki a teszt alapján, hogy nem tudom elhinni, hogy ennyi minden benne lesz de ne legyen igazam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Encore
Engem is kilóra megvettek, az elsõ részt is szerettem, de ez a látottak alapján messze túlszárnyalja majd...
balee4
Nagyon durva, reméljük igaz ez az alacsony gépigény. A látvány mindenesetre brutál. Asszem ez tuti vétel lesz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
grebber

Optimus Prime
A Chrome-ba is sok a singleóis pálya, néha egy-az-egyben ugyanaz.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Encore
Ebbõl azt lehet kivenni hogy csak azért lesz benne multi, hogy legyen. Mindegy ez amúgy is single központú játék lesz. Mert azért multira illik multi pályákat összerakni az egyensúly miatt ugye, a single pályák nem szoktak jók lenni.
grebber
"Elõször is a multiban lesz kooperatív mód, de a single részben sanos nem. Ennek oka, hogy a sztori szerint a két fõszereplõ alapvetõen más-más történetet/helyszíneket jár be, és ezáltal a folyamatos kooperáció lehetetlen. Több érdekesség is elhangzott továbbá. Egyrészt, hogy nem lesznek kifejezetten multis pályák, hanem a single részben is bejárható "világban", szabadon lehet majd gyilkolászni. Ez persze felveti a jtékosok számnak a kérdését, errõl azonban nem esett szó. Másik érdekesség a pontrendszer. A Bound in Blood multiplayer része nem frag-központú. Minden ellenfélnek a feje fölött ott van a vérdíj, tehát egy összeg, ami a megölése esetén a mi zsebünkbe vándorol. Természetesen nekünk is lesz árunk, és a meccsek nyertese az lesz, akinek legnagyobb az egyéni vérdíja, valamint a legtöbb pénzt gyûjtötte össze."

info: Gamestar

Encore
Nem késõ, szerezd be megéri, most EVM kategóriás szóval 1-2 ezerért beszerezheted. 2006os de szép grafikája van még most is simán szépnek mondható a játékmenet pedig zseniális, ha szereted az FPS-eket akkor kihagyhatatlan.
lalakov
Hmm, köszi, akkor viszont fogalmam sincs miért nem játszottam az elsõ részével.😊)
Encore
Szerintem csak abban lehet, az új videóban vannak jelenetek, amik FPS nézetben vannak és mivel az elsõ része is FPs volt így jó esély van rá, hogy ez is az lesz. 😊
lalakov
Ezt lehet FPS nézetben játszani?
grebber
Utólag majd kiadnak hozzá egy dx11-es cuccost azt nvidia oboázhat megint 😄

Optimus Prime
Megelõztél. 😊 Én is ezt akartam belinkelni, HD-ben jobban szeretem.
A grafika és a hangulat eszméletlen. Remélem nem csak eladásilag, nem érdemi díjjal is jutalmazzák majd.

Bucser
Új trailer!

És igen hangulatos jófajta!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
Most nézem Steam-en, Július-ra igérik a játékot. 😛

Prince23
grebber

elitehun
Mert általában nem így szokták mondani hogy: ,,megjósolhatatlan fordulat''
elitehun
De én ezt a fordulatot úgy értelmezem hogy valami random videót vagy akármit ad be a pl 7-bõl
Az elsõben is volt egy pár.
Most nézem, lengyelek csinálták?
Duplarespect!

elitehun
De végre egy jónak ígérkezõ western-es játék
elitehun
Kíváncsi leszek hogy oldják majd meg azt a megjósolhatatlan fordulatot
grebber

multiról lehet valamit tudni?

Prince23
SötétBarom
Gyáj, ez nagy lesz 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nem, de hangulatos lenne egy-két ellenfelet lóról gúzsba kötni. 😊

az inkább ostor volt volt mint normális lasszó

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Csuhai G
Nem maradt az ki, Billyvel emlékszem hogy párszor a lasszó segítségével lehetett csak továbbjutni. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Prince23
Mi van, a holdat is leakarod hozni vele? 😄

<#wow1><#wow1><#wow1>
Nem vacakolnak. Remélem, megint lehet benne lovagolni. 😊
Legyen benne lasszó is, talán az egyetlen westernkellék, ami az elsõbõl kimaradt.

Prince23
Korunk nagy westernjátéka lesz, majd meglássátok😊)

graikája nem szar :o
ray bácsi meg mennyivel fiatalabb lett 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
TRAILER

Képek

a második kép jó COD-os 😊

grebber

Csuhai G
Aha, megtaláltam. 😊 Hatalmas játék volt, mai napig fennt van a gépemen. 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gnome
emlékszem az Outlawsra...még arra is h mit ettem pont amikor vele játszottam😛...azért voltak benne érdekes dolgok( Ufok, gépisztolyszemû kutya...mondjuk sztem easter eggszerûségek voltak)húú odavoltam érte...manapság mondjuk már nemtudnék leülni FPSek elé...de jó visszaemlékezni

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Na, az mekkora játék volt! Talán az elsõ normális western-FPS.
Megtaláltad benne az ufókat a vécében? (bocs az offért)

Csuhai G
Mit nem adnék egy Outlaws 2-ért.. 😊

a western jó téma, remélem ez már nem lesz olyan vérszegény mint az elõdje

SötétBarom
Valóban nem, hanem a Turok 1.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Qwerty4
Vistat azért nem telepítek, se semmiért az biztos.
Na azért ez túlzás, ha a kovetkezõ Thief csak DX10-es lenne vagy a HL-Ep3, akkor igen.De nem is lesznek amúgyse azok.Csak valami kivételes nagy kedvencért vagyok hajlandó pistázni.<#vigyor5>

Grebber, sztem jó is hogy nem jonnek a Chrome 2-vel, inkább CoJ-játékkal helyette.Az 1-et nagyon utálom.

Qwerty4