Call of Juarez: Bound in Blood

← ElőzőOldal 26 / 26

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Szerintem Billy-vel a városból menekülés az egyik leghangulatosabb, meg amikor az elején a pap a várost kiüríti😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bakvarnyu
akkor elkúrtad mert egyre jobbak a szintek az eleje még unalmas amig beindul.

Bucser
Ebbõl is látszik milyen szar az ízlésed... FPS-ek között az egyik leghangulatosabb. mikor megjelent dögerõs gép kellett hozzá. viszont story, meg a játékmenet kárpótolt szerintem mindent... (nem a mirror's edge volt az elsõ játék ahol FPS szemszögbõl kellett platformingolni..)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Próbáld ki DX10 moddal is! Kicist belenyúl a játékmenetbe is.

Qwerty4
Nagyon jó a CoJ, 2x is végigvittem.<#smile>
Kiemelkedõ FPS alkotás.Western témában meg a legjobb.

Várom én is...

Qwerty4

Sephi
Ez az egyetlen olyan fps jateko amit nem birtam tobb mint 1 orat jatszani.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SötétBarom
Ej paszki, az 1 nagyon zsír volt, észosztás jobbkézbõl egyenesen a bibliából, balban meg szórja a halált a colt 😄DDD Azonnal érkezzen!!!!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Várjuk. Ha a csapatot nem cserélték ki, akkor tuti siker, szerintem nem fogják alább adni a színvonalat az elsõ részénél.

Ez egy nagyon jó kis hír! COJ nagyon bejött! Iszonyatosan hangulatos játék iszonyatosan szép grafikával!
bakvarnyu
Váá ez a világ lehjobb játékja lesz!<#idiota>

Apus
nembaj hamár nincs zombiagos gém, legalább lesz kábojos. több mint a semmi😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

grebber
Kiváncsi leszek hogy ez még mindig Ati párti lesz-e.Mertha igen akkor ahogy faszán volt a CoJ-ba DX10 itt ugy lesz tutkon DX10.1 szerintem.
Persze ha nvidia nem fészkelte be magát pár millával<#eplus2>
Várjuk szeretettel!

A másik meg hogy rohadjanak meg, mert nem igaz hogy ezt pik pak megcsinálják a sok ki nem adott game meg amit évek óta csinálnak se hírük se hamvuk (Dead Island,Warhound,Chrome 2)

Next PC upgrade: 2022

trogerzsiger
sztem poénos volt 😄 de jó kis játék az egy "változatos" 😄

Apus
Kiváncsi leszek, remélem az ostorral fákon repdesést meg bújkálást azért hanyagolják kicsit😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Mor3llo
Végre!!! A folytatásra vártam már nemtudom mióta! Hatalmas játék volt az 1 is, ma napig nem találkoztam ilyan játékkal, egyszerûen képtelen voltam letenni. Najó, FM 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Bence94
Szándékosan írtunk "új részt" a hangzatosabb "folytatás" helyett, ugyanis a Call of Juarez: Bound in Blood nemes egyszerûséggel az elsõ rész elõzményeit meséli el.
Idén érkezik a Call of Juarez új része

Fény derül tehát arra, hogy mi történt a Call of Juarez történései elõtt. A Bound in Blood során a McCall-testvéreket irányíthatjuk, kalandjaink során pedig még a mexikói azték romokhoz is eljutunk majd. A készítõ Techland remek történetet ígér, s persze valószínûleg a látványra sem lesz panaszunk, hiszen már lassacskán a fejlesztõ védjegyévéi válnak a Chrome többszörösen továbbfejlesztett motorja által hajtott meseszép programok. Az új Call of Juarez megjelenése idén esedékes PC-, PS3- és X360-platformokon. forrás:Gamekapocs

Várom nekem nagyon tetszett a játék!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

← ElőzőOldal 26 / 26