1268
  • strebacom
    Na ezt mondom én is, pedig ijeszgették a népet, hogy csak atin lesz a nyerő...de ez csak kamu volt szalasztanák el a több milliós nv tábort.....
  • csuripi
    sikerűlt
  • balee4
    basszus akkor ezt kurvára jól optimalizálták, pedig elképesztő a graf...
  • csuripi
    Hali!
    A lasszót hogy kell kezelni?
  • strebacom
    Köszi!!!
  • rémrendescrysis
    Az nem bug csak próbáld úgy lőni hogy ráessen, mintha dobnád...
    Remélem érted
  • cumfu
    nekem amd 6000+, 8800gt, és 2giga ramon minden fullon van és 1152*864 (csak azért mert itt még 100hz-t tud a monitorom) Akadásmentesen fut, 70-100fps-ig harcosabb helyen 56-ig lement, nagyon jól fut a gépeken!!!
  • Prince23
    Ez most valami bug, vagy mi a tökömnek nincs az ágyúnak sebzése??? Így nem lehet tovább haladni, a partraszállás mindig sikerül nekik.
  • strebacom
    No és hogyan megy/fut mert azt irták atin a nyerö, nv-n meg szar....kiváncsi vagyok rá kérek egy két véleményt légyszi...
  • strebacom
    E- meg kigyüttt, na a fxért dolgozik a ember ..
  • cumfu
    micsoda? NEkem is jobban tetszik, ez jó vidd végig a pályát stílus, nem pedig keress ezt meg az öld meg ezt meg azt :) Nagyon eltalálták, Far Cry 2 stílusú grafika, és még tökéletesen is fut gyengébb gépeken is :) Nagyon bejövős játék, csak a kék füsttől ilyedtem meg kicsit, mert mostanában voltak gondjaim játékokkal (textúrákkal).
  • cumfu
    oldajtól=olajtól
  • cumfu
    de akkor neked is olyan? Kicsit nagyon kékes, olyan mint amikor az autó kék füstöt pufog ki az oldajtól...
  • Csavez
    ja észrevettem!:( valami régi cikket olvastam
    pedig beleillett volna,a multija elég gyengécske.
  • elitehun
    Nincs is co-op :/
  • balee4
    Nah látom pozitívak a vélemények, nekem mondjuk az 1 is nagyon tetszett, remélem olyasmi lett ez is, ez a szabad játékmenetes rész különösen jónak tűnik. Holnap, ha minden igaz már tolhatom én is.:)
  • Prince23
    Nah, első benyomások a gammával? okés?
  • HeadHunter86
    Miért van co-op?
  • Rage47
    köszi a válaszokat. nemsokára kipróbálom én is, imádtam az előző részét:)
  • Csavez
    Coop-t probálta valaki?
    Hamachin megy?
  • watto
    Igen, a pappal aki akkor még nem pap vagy a testvérével, aki szintén nem pap xDDD

cumfu: Hát én még az elején vagyok, de még nemigazán tzalálkoztam olyan bújdosós résszel( csak 1x de az sokkal könnyebb és 2secig tart kb Xd) sokkal akciódúsabb, nekem ez jobban tetszik, szerintem neked is jobban tetszene
  • Bence94
    üdv mindenkinek! rég írtam ide! látom kijött és már páran tolják is.kérdezem aki az 1-el is játszott milyen lett ez ahhoz képest ?

OFF:Most veszem észre, hogy még én nyitottam a topicot
  • The Protector
    tényleg baszki.Köszi.Neked van igazad.
  • Shep
    Inkábd Reverend Ray nem? :)
  • Bucser
    Ugyanis a lőporfüst valójában is kékesszürke? (attól függően, hogy mennyire tiszta a cső belseje)
  • cumfu
    Heló srácok az első párbaj után vettem észre, hogy kék a puska füstje (inkább kékes fekete) Nálatok is?
  • The Protector
    Revendered Ray.
  • offkorzreg
    padre
  • Rage47
    Történet szerint ez az első rész előtt játszódik? A pappal (nemtom a nevét már) kell írtani az ellenfelet?
  • Shep
    Hát akkor lehet, én nem sokat játszottam vele, ahogy azt írtam is.
  • TDantes
    Oké...az előzőn túljutottam...de párbajozni hogy kell? Jön a seriff...rendben...A és D jobbra-balra mozgok. Egérrel lehet a karját mozgatni, milyen messze legyen a pisztolytól. Jól van.

És most? Próbáltam úgyis hogy nyomva tartom és felengedem a gombot nem jó...próbáltam mind két gombbal, felváltva...a billentyűzet összes gombjával...tartottam nyomva...hosszan és röviden...variáltam mindenhogy...de akkor se jövök rá...hogy kell lőni? Hogy rántja elő a pisztolyt? Milyen gombot kell nyomni?
  • Csokis
    "[...]hogy ne csak fix helyeken legyen használható" - A kijelentés nekem azért furcsa, mert én minden tárgy mögé bújva tudtam lövöldözni úgy, ahogy elsőnek mutatta.
  • cumfu
    Heló! Srácok nekem az 1. rész nem tetszett, tudom nem kell elítélni, de az elején volt az a bujdosós rész, meg elég nehéz volt nekem, ez is olyan, vagy pedig olyan hogy vidd végig ezt a pályát+stb stb...
  • TaRka0107
    Ezt nem ide akartam!:) Bocs!
  • watto
    Ez nekem se tiszta, valahogy összemakkoltam :D
  • Shep
    Na kicsit belenéztem nem rossz, de azért az elég mókás ,hogy 10 ember fut felénk és ez jelent egy rohamot :) A fedezékrendszer jó, de miért nem lehetett már akkor megcsinálni úgy ,hogy ne csak fix helyeken legyen használható, ez így elég gáz. Összességében eddig nem tűnik rossznak, de eléggé meg van kötve a kezünk és kicsit olyan tereljük a marhát kötélen hatást kelt. Kíváncsi leszek a mellék küldetésekre ahol, ugye elvileg a pusztában lehet bóklászni.
  • HeadHunter86
    Közbe rájöttem, nyomva tartod az egeret, majd elengeded mikor lőni kell. Minta így sikerült volna :D
  • TaRka0107
    Amúgy csak a videokon nekem tűnik olyannak a Street Fighter IV hogy amikor megütik egymást megáll a kép! Nekem egy kicsit érdekes.... vagy az eddigiek is ilyneek voltak?
  • TaRka0107
    Dehhogy voltam én ott! De jó lenne.....:D
  • HeadHunter86
    2. Párbajnál vagyok. Hogyan is kell párbajozni?
    Mert azt tudom hogy A-val és D-vel folyamatosan élesen tartom a képet. Meg a fegyverhez közel a kezem, de nem túlságosan. Mikor megszólal a harang mit kell pontosan csinálni? És hogyna kell lőni, mert a training óta elfelejtettem.