1268
![](\"http://www.kepfeltolto.net/images/1246143806.jpg\")
-
Postprocess -t vegyétek lejjebb nem lesz homályos. Amúgy meg uninstall ! -
hapi #347 Ez a call of juarez nem az a call of juarez amire én emlékszem.
Itt robban minden ezerrel fuss ide fuss oda, 80%-ban homályos képet látok a sok robbanás miatt. Ez a Konzolos tööököööm pistikének készült, még a célkereszt is oda ugrik a fejére az ellennek, nehogy elvétse a lövést.
Aki tovább jutott kérem mondja azt hogy csak az eleje ilyen szar, aztán visszakapjuk a régi call of juarez feelinget, mert ha ilyen marad akkor uninstall. -
Én hardon nyomom és még úgy is könnyű. Kellene egy veterán fokozat is. -
Kösz, már ott is vagyok. Eddig az az észrevételem, hogy mediumon is nagyon könnyű a játék persze a végére még bekeményedhet :) -
csak regesset tudok... -
Pont azután lesz. -
Immigrants #342 Valaki adjon egy működő torrent linket lécci -
Ha valaki szeretne multizni itt egy Hamachi szoba:
COJHUN
jelszó nincs -
Olyan pusztában lovaglós küldetés mikor lesz? Már annál a küldetésnél vagyok ami az introban szerepel a videoban, de még csak sima lineáris küldik voltak. -
Azért ez így nem teljesen igaz elég ha csak a FarCry-t említem. -
-
Micsu #337 jah 2004ben még shader model se nagyon volt te nagyokos, doom 3 is 2005ös -
hi, már rég végig víttem lötem meg kilóvagoltam a covboyal .Anyi fpsel ,megy amenyivel senkinek se iten ,őt százezres intelgépel gépel, -
Hellsing47 #335 azért azzal vitatkoznék hogy eljárt felette az idő :)
-
2004-ben ennél csak a szomorú valóság volt szebb..... -
lehet a gyerek az első részét próbálta ki :D bár annak sincs oylan ronda grafikája, bár már eljárt felette az idő az biztos :) -
Képemről lesülne a bőr, ha ilyen képet mernék berakni a fórumba, és akik ezt megírták, hát ők már biztos levetették magukat a legközelebbi magas épület tetejéről, eszméletlen hogy merték ezt egyáltalán kiadni. Mondjuk akárhogy gondolkodok nem jut eszembe semmi ami 2004-ben ettől szebb lett volna. -
Csaba42 #331 Hát igen, '99-ben voltak ilyen grafikájú játékok, nagyon elborzasztó. :) Rajzolni szebbet tudok ennél. :)))
Vagy az alant lévő egyik kép, milyen csúnya már:
2004 :)))) -
Csaba42 #330 Nekem is ez a gond: túlmelegszik a VGA. :( Meg kell reformálnom a gépem hűtését (most kb. lószőr az egész). -
hapi #329 Nekem sajna kikapcsol a gépem kb 20 perc játék után.
Szerintetek mi lehet a gond? -
angel26 #328 Ja nagyon gáz pfujjjj
de m ost tényleg a játék gemetriája jo lehet benne célozni és az élek is gyönyörüek , semmi nem bibrál , az árnyékok élesek , az egyetlen negativum talán a karakterek mozgása , picit darabos... de hát semmi sem lehet tökéletes. :) -
angel26 #327 Ez a jatek gyönyörü szép és csodálatosan optimalizált , crysis ota a legjobb grafikai motor a dunia melett. A jatek kimondottan felhasználo barát szeritem , az MI inteligens. Volt olyan hogy elörohant a ficko, én elbujtam erre ö be szaltozott a láda mögé onna lött párat ,de csak a kezét és a fegyverét dugta elö majd le akart rusholni mert hogy ö nem camper :) Összefoglalve ez egy csodálatos jatek :) Senkit ne bizonytalanitsatok már el , tényleg mindenki probálja ki. -
Fuu basszus, így hogy írtad én is jobban megnéztem a grafot .... Hááát, valóban, ilyen játékok voltak 2004-ben :P szánalmas, hogy lehet ezt kiadni XD NEM IS ÉRTEM XD Pl itt ez a kép:
förtelmes, nem? hihetetlen.... -
DMég könnyö fokozaton se vagyok képes párbajozni nem hogy normalon !
Az első részben sokkal könnyebb volt a párbaj ! -
Nekem ennyi bőven elég volt belöle ! UNINSTALL !
Nekem ez a párbaj túl bonyolult sehogysem megy néztem a leirást hogy kéne csinálni de nem akar összejönni !
Mindegy már nem is érdekel annyira ! -
így akartam:Virtual CD/DVD-ROM - device0 - Mount image - itt kiválasztom a kicsomagolt játékot de csak egyet lehet kijelölni és az is csak média fájl lehet .
Hogyan csináljam?
-
cumfu #322 ja kicsit túlzás, de énnekem akkor is bejön :) -
Azt amit kicsomagolt rakd bele daemon tools-ba. -
Nem tudom h ide lehet ilyet írni,tudom nem egészen ide tartozik .WinRAR-al kicsomagoltam és a mountolásnál elakadtam,segítene valaki?köszi -
Eddig nem rossz a játék, bár a lovak dózernak való feltüntetése elég érdekes próbálkozás volt :) -
Ha esetleg nehezebb szinten játszol, próbáld meg könnyű fokozaton. -
TDantes #317 Értem én..úgy próbálom...de nekem nehéz. Nem sikerül. Van ami nem megy, és ez ilyen.
Ez a játék ennyi...az első részben is voltak részek amiken nem tudtam túl jutni, aztán szedtem le mentéseket..és úgy túl jutottam...szar ügy...de másképp nem ment.
-
tartsd mindig a kezedet a fegyóhoz közel, amikor megszólal a harang akkor gyorsan odarántod az egeret, gyorsan becélzod a csávót és fire, nem nehéz... -
TDantes #315 Hát én ehhez túl szar vagyok. Egyszerűen nem megy, nem tudom akkor se a párbajt megcsinálni. Lassú vagyok...elbénázom...nem megy. -
Okos válasz volt, főleg ezekkel a roppant intelligens asd analfabéta cuccokkal. -
bocs főnök, te vagy a fajin :D:ASD:AS:DAS: személyeskedni meg nem kéne ;) -
Összehasonlítom a két játékot. FPS-FPS. Érted, ugye? Továbbá leírtam a észrevételeimet a topic tárgyával kapcsolatban, ezen kívül hozzám intézett beírásokra válaszoltam. Mi is a problémád? Ja, hogy nincs szinronban történő nyáladzós vigyorgás, mi?
Milyen off? Részedről vége, esetleg. Aztán részemről majd én eldöntöm. -
Pozitív negatív véleménye ? Így ferkráj úgy ferkráj..szerinted a játékhoz kapcsolódik ? Off vége. -
TDantes #310 Aha...kösz...megpróbálom hátha így sikerül. -
Amikor nyúlsz érte - egér hátra -, közben nyomkodd a bal egérgombot mint állat.