1268
  • Shep
    Postprocess -t vegyétek lejjebb nem lesz homályos. Amúgy meg uninstall !
  • hapi
    Ez a call of juarez nem az a call of juarez amire én emlékszem.
    Itt robban minden ezerrel fuss ide fuss oda, 80%-ban homályos képet látok a sok robbanás miatt. Ez a Konzolos tööököööm pistikének készült, még a célkereszt is oda ugrik a fejére az ellennek, nehogy elvétse a lövést.

Aki tovább jutott kérem mondja azt hogy csak az eleje ilyen szar, aztán visszakapjuk a régi call of juarez feelinget, mert ha ilyen marad akkor uninstall.
  • davidka003
    Én hardon nyomom és még úgy is könnyű. Kellene egy veterán fokozat is.
  • Shep
    Kösz, már ott is vagyok. Eddig az az észrevételem, hogy mediumon is nagyon könnyű a játék persze a végére még bekeményedhet :)
  • LackoMester
    csak regesset tudok...
  • davidka003
    Pont azután lesz.
  • Immigrants
    Valaki adjon egy működő torrent linket lécci
  • NeBby
    Ha valaki szeretne multizni itt egy Hamachi szoba:

COJHUN
    jelszó nincs
  • Shep
    Olyan pusztában lovaglós küldetés mikor lesz? Már annál a küldetésnél vagyok ami az introban szerepel a videoban, de még csak sima lineáris küldik voltak.
  • Shep
    Azért ez így nem teljesen igaz elég ha csak a FarCry-t említem.
  • zzeN
  • Micsu
    jah 2004ben még shader model se nagyon volt te nagyokos, doom 3 is 2005ös
  • macskássy
    hi, már rég végig víttem lötem meg kilóvagoltam a covboyal .Anyi fpsel ,megy amenyivel senkinek se iten ,őt százezres intelgépel gépel,
  • Hellsing47
    azért azzal vitatkoznék hogy eljárt felette az idő :)

• Kopiati
    2004-ben ennél csak a szomorú valóság volt szebb.....
  • watto
    lehet a gyerek az első részét próbálta ki :D bár annak sincs oylan ronda grafikája, bár már eljárt felette az idő az biztos :)
  • Shep
    Képemről lesülne a bőr, ha ilyen képet mernék berakni a fórumba, és akik ezt megírták, hát ők már biztos levetették magukat a legközelebbi magas épület tetejéről, eszméletlen hogy merték ezt egyáltalán kiadni. Mondjuk akárhogy gondolkodok nem jut eszembe semmi ami 2004-ben ettől szebb lett volna.
  • Csaba42
    Hát igen, '99-ben voltak ilyen grafikájú játékok, nagyon elborzasztó. :) Rajzolni szebbet tudok ennél. :)))

Vagy az alant lévő egyik kép, milyen csúnya már:

2004 :))))
  • Csaba42
    Nekem is ez a gond: túlmelegszik a VGA. :( Meg kell reformálnom a gépem hűtését (most kb. lószőr az egész).
  • hapi
    Nekem sajna kikapcsol a gépem kb 20 perc játék után.
    Szerintetek mi lehet a gond?
  • angel26
    Ja nagyon gáz pfujjjj

de m ost tényleg a játék gemetriája jo lehet benne célozni és az élek is gyönyörüek , semmi nem bibrál , az árnyékok élesek , az egyetlen negativum talán a karakterek mozgása , picit darabos... de hát semmi sem lehet tökéletes. :)
  • angel26
    Ez a jatek gyönyörü szép és csodálatosan optimalizált , crysis ota a legjobb grafikai motor a dunia melett. A jatek kimondottan felhasználo barát szeritem , az MI inteligens. Volt olyan hogy elörohant a ficko, én elbujtam erre ö be szaltozott a láda mögé onna lött párat ,de csak a kezét és a fegyverét dugta elö majd le akart rusholni mert hogy ö nem camper :) Összefoglalve ez egy csodálatos jatek :) Senkit ne bizonytalanitsatok már el , tényleg mindenki probálja ki.
  • watto
    Fuu basszus, így hogy írtad én is jobban megnéztem a grafot .... Hááát, valóban, ilyen játékok voltak 2004-ben :P szánalmas, hogy lehet ezt kiadni XD NEM IS ÉRTEM XD Pl itt ez a kép:

förtelmes, nem? hihetetlen....
  • wesker24
    DMég könnyö fokozaton se vagyok képes párbajozni nem hogy normalon !

Az első részben sokkal könnyebb volt a párbaj !
  • wesker24
    Nekem ennyi bőven elég volt belöle ! UNINSTALL !

Nekem ez a párbaj túl bonyolult sehogysem megy néztem a leirást hogy kéne csinálni de nem akar összejönni !

Mindegy már nem is érdekel annyira !
  • mapi
    így akartam:Virtual CD/DVD-ROM - device0 - Mount image - itt kiválasztom a kicsomagolt játékot de csak egyet lehet kijelölni és az is csak média fájl lehet .
    Hogyan csináljam?
  • cumfu
    ja kicsit túlzás, de énnekem akkor is bejön :)
  • elitehun
    Azt amit kicsomagolt rakd bele daemon tools-ba.
  • mapi
    Nem tudom h ide lehet ilyet írni,tudom nem egészen ide tartozik .WinRAR-al kicsomagoltam és a mountolásnál elakadtam,segítene valaki?köszi
  • Shep
    Eddig nem rossz a játék, bár a lovak dózernak való feltüntetése elég érdekes próbálkozás volt :)
  • padavanHUN
    Ha esetleg nehezebb szinten játszol, próbáld meg könnyű fokozaton.
  • TDantes
    Értem én..úgy próbálom...de nekem nehéz. Nem sikerül. Van ami nem megy, és ez ilyen.

Ez a játék ennyi...az első részben is voltak részek amiken nem tudtam túl jutni, aztán szedtem le mentéseket..és úgy túl jutottam...szar ügy...de másképp nem ment.

• zzeN
    tartsd mindig a kezedet a fegyóhoz közel, amikor megszólal a harang akkor gyorsan odarántod az egeret, gyorsan becélzod a csávót és fire, nem nehéz...
  • TDantes
    Hát én ehhez túl szar vagyok. Egyszerűen nem megy, nem tudom akkor se a párbajt megcsinálni. Lassú vagyok...elbénázom...nem megy.
  • padavanHUN
    Okos válasz volt, főleg ezekkel a roppant intelligens asd analfabéta cuccokkal.
  • Mor3llo
    bocs főnök, te vagy a fajin :D:ASD:AS:DAS: személyeskedni meg nem kéne ;)
  • padavanHUN
    Összehasonlítom a két játékot. FPS-FPS. Érted, ugye? Továbbá leírtam a észrevételeimet a topic tárgyával kapcsolatban, ezen kívül hozzám intézett beírásokra válaszoltam. Mi is a problémád? Ja, hogy nincs szinronban történő nyáladzós vigyorgás, mi?

Milyen off? Részedről vége, esetleg. Aztán részemről majd én eldöntöm.
  • Mor3llo
    Pozitív negatív véleménye ? Így ferkráj úgy ferkráj..szerinted a játékhoz kapcsolódik ? Off vége.
  • TDantes
    Aha...kösz...megpróbálom hátha így sikerül.
  • padavanHUN
    Amikor nyúlsz érte - egér hátra -, közben nyomkodd a bal egérgombot mint állat.