1268
  • csoli31
    Egyszerűen csak félre nyomtam (nem neked szántam), semmi több. Megesik az ilyen néha!
  • cumfu
    ez most valami poén akart lenni? Megbeszéltük a többiekkel a melegedést, semmi egyéb, amúgy meg nagyon fasza játék és el ne felejtsd 1 vödörből 3-at löttyinthetsz :D
  • bacsobalint
    köszi :D majd megoldom a későbbiekben is:D
  • csoli31
    A tüzet el kel oltanod a kút melletti vödrök segítségével. De ha már most elakadtál benne, mi lesz később!
    Amúgy valami eszméletlen a gém. Rég játszottam ilyen jó fps-ell. Westernes játékkal meg csak egyszer játszottam, de akkor is csak egy demóval.
  • NeBby
    Igen!
  • RETROB0Y
    Windows 7 RC verzion meg a gém??
  • NeBby
    Gyertek multizni , van szerver!

Hamachi (1.0.1.5)

COJHUN a szoba , nincs jelszó
  • cumfu
    jó én úgy gondoltam, hogy durva effekteket jelenít meg magas fps számmal, de ha pl csak 20 fps-ed lenne ilyen graffal akkor szerintem nem melegedne ennyire...
  • bacsobalint
    hy
    én annál a résznél akadtam el ,amikor az égő házbol kell kivinnem az embert...
    de nem tudom hol kell bemenni mert sehol enm enged és az ajtót se tudom rátörni:S
    HELP
  • MerlinW
    2004-es a Shader Model 3... COJ az egyik első SM3-as játék volt.
  • samsung123
    jaja teljesen egyetértek veled:)
  • Shep
    Azt nem tagadta senki, hogy nincs melegedés, le is írtam mi lehet az oka.
  • barmi
  • samsung123
    javitok: 2004 környékén jöttek ki a játékok
  • samsung123
    A srác tényleg baromságot ir az Fps számmal kapcsolatban....DE maga a melegedésben lehet igaza, mert tényleg vannak olyan játékok amik jobban melegítik a GPU-t, de ez jó jelnek kell tekinteni mert az azt jelenti hogy, teljessen kihasználja a VGA-t(azaz ennek örülni kell).

a másik hogy 2004-ben tényleg jöttek ki korszkot meghatározó garfikájú játékok amik majdem tartalmazták ezeket a grafikai tecnológiákat(Far cry, Doom3, HL2) de azért egy fokkal fejlettebb van már ez a játék...
  • Shep
    Nem a nagyobb fps szám miatt forrósodik, hanem mert több számítást kell elvégeznie, aminek több oka is lehet de gyaníthatóan olyan programkódot használnak ami kissé bonyolult és több számolást igényel. Egyébként ha az fps szám miatt lenne magas (még mindig nem érzed mekkora hülyeség amit írtál?) akkor pl. a CS miért megy 200 fps-el és mégis hideg a kártya? (ja tudom, mert az régi játék, de akkor meg is bukott az elméleted)
  • cumfu
    Na akkor javíts ki, de nem a melegtől forrósodik durván a kártya!
  • elitehun
    Ennél nálam is gyorsan forró lesz a VGA. Az előbb is megnéztem (áték közben) és rohadt forró volt. Pedig Vapor-X hűtő van a VGA-n. ebből az lesz ogy veszek alá is egy ventilátort
  • Pierre75
    Hard-on el lehet vele játszani, de ahol az elején az ágyúval kell lőni az átkelő É-iakra, ott elakadtam. Vki tudna az ágyú utáni mentést küldeni az [email protected]? Köszi!
  • Shep
    Érdekes elgondolás, hogy minél magasabb az fps annál melegebb a kártya. Azért remélem érzékeled milyen sületlenségeket írogatsz, de ilyen melegben annyira nem is meglepő. :)
  • cumfu
    jó nem kell itt okoskodni, nézd meg te is a hőfokaidat és meglátod, hogy a crysis nem melegíti ki ennyire a géped, és ez azért van mert sok fps-t ad le pl a vga kegyetlen sok és látványos effektussal, crysisba meg jó ha van 40 fps-ed itt meg az átlag 75, legalább is nálam!
  • CalebJoe
    nincs benne
  • dezsolti78
    hi!
    Sajnos nincs.
  • royaltom
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy ebben a játékban van coop mód?
  • Mor3llo
    Eleddig úgy tűnik nekem, hogy az első része jobban sikerült. Ezért is írtam, hogy reménykedem hogy befog indulni!
  • CalebJoe
    Én már az ActV-nél játok és már jó párszor meghaltam, az első két act még könnyűnek mondható de utána elég nehéz lett főleg amikor rátok rohannak vagy harmincan.
  • Shep
    Bár így jobban megvan a westernhős érzés, hogy bekapok pár golyót, de azért még leosztom a gonoszokat :) Mondjuk az ellen is jól bírja ha nem fejbe találod elég jól eltáncolgatnak. Nektek amúgy mennyi a találati arányotok?
  • Shep
    Profi, de szerintem is túl könnyű, legalábbis eddig az volt.
  • CalebJoe
    Nem tudom mennyit játszhattál vele, de kötve hinném hogy egy 10éves gyerek tudna vele játszani ugyanis nem valami könnyű.
    Amúgy meg szerintem a legprofibb western játék amivel eddig játszottam és még szép is.
  • barmi
  • Immigrants
    oh kössz ez jó ötlet!
  • Mor3llo
    Az a baj, hogy nekem is egyelőre ez a véleményem. Ez olyan mintha 10éveseknek készült volna. Belevitték ezeket a koncentrációs szarokat, aminek semmi értelme, mert egyből ráviszi a célkeresztet. Míg kivették a régi jó bullet time-os effektust. Illetve benne, de nem te hívod elő, hanem ahol a játék úgy gondolja...ez eddig karcsú, sebaj, hátha beindul.
  • davidka003
    Aki még a warezhoz is hülye az így járt. Annyi lehetőség van pedig. Mindig van valamelyik torrent oldalon szabad regisztráció.
  • barmi
    bahh... akkó vedd meg :P

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy fizess be 1 sms warézra. Egyébként ha modemes neted van akkor lezsedsze egyet majd kikapcsolod a modemet, vársze egy kicsit, bekapcsolod a modemet, kapsz 1 új ip-t és már mehet is a következő download
  • Immigrants
    hülyíts
  • Immigrants
    Bazzeg ne hüjíts innen 1 órába egyet tok csak letölteni
  • barmi
    [fliph] -innen- ? ? [/fliph]
  • Immigrants
    valaki mondja má meg honnan töltötte le a játékot
  • zzeN
    pont ez... Crysis-nál mi lehet akkor:)
  • cumfu
    Az lehet, hogy túlmelegszik a gépetek azért kapcsol ki, ez a játék izzasztja meg legjobban nekem a gépet!