1268
![](\"http://www.kepfeltolto.net/images/1246143806.jpg\")
-
Ahogy a csillag is mutass alattad van ahova menni kell ha felmásztál a kötélen akkor az ajtón kell benyitni nem felmenni a tetőre ! -
Már kezdek én is besokallni ettől a prábajtól ha nem lenne ez a rohatt auto aim simán megtudnám csinálni ! Amint elöveszi a fegyvert egyből a fejére megy a kurzor is irányitani sincs időm hogy lelöjjem ! -
Hello!
a párbajban az ellent hogy győzzem le? Már 20adjára próbálom, úgyse sikerül, mindig félre lő a pasi... -
csuripi #425 -
csuripi #424
A tetőre feljutottam, de ott is minden zárva van. -
Lol most próbáltam az íjakat, és mikor célzok ilyen slowmotion feelingű lesz a game :D Nagyon durva HeadShotokat lehet osztani így :D -
Oda Thomas-sal tudsz csak bejutni mivel neki van csak lasszója ! Néz körbe a ház körül és az egyik bejáratnál ott fennt a ház tetején lesz egy olyan kis fadarab amibe belehet akasztani a lasszót felmászol leugrasz a többi adott !
Amugy nekem is tetszik a játék csak a párbajok idegesitőek főleg amikor a wanted barátunkat kell likvidálni 20x-orra csak sikerült lelönni ! -
Egy kis értékelés:
Az első rész szerintem a legjobb western játék, ami valaha megjelent Pc-re, ez pedig nemsokkal van elmaradva mögötte. Ami negatívum, hogy kissé árkádosabb lett mint az előző volt, olyan Call of Duty western köntösben csak ez sokkal változatosabb lett.
- Nem értem, hogy ha egyszer kitalálták, hogy lehessen választani, melyik karakterrel játszuk végig a pályát, akkor mi értelme annak, hogy mindkét karakter rambo? Hiányzik az első részből ismert osonós, lopakodós, csendben gyilkolós játékmenet, mert az elsőt az tette változatossá. Ha már itt adott a két karakter akkor lehetett volna két eltérő játékmenet, egy "előbb lő aztán kérdez" karakter meg egy lopakodósabb. Szóval ez így értelmetlen. Annyi a különbség a két karakter között, hogy az egyiknél rifle van a másiknál meg dinamit.
- Az auto aim-ot nem lehet kikapcsolni ez elég idegesítő. Értem, hogy bele kellett tenni, mivel ezuttal a konzolokon is sikert akarnak elérni a készítők 8gondolom emiatt az árkádosabb játékmenet is), de miért nem lehet kikapcsolni?
- A beígért free roam játékmenet ugyan megjelenik kétszer, de sok értelme nincs. Két pálya között egy kis szünet, és meg lehet csinálni 3-3 mellékküldetést, meg lehet fegyvereket venni. A mellék missziók végülis elég jók, csak nem illeszkedik igazán a játékmenetbe, vagy sandbox az egész játék vagy cső FPS, a kettő együtt fura. De végülis örültem, mert így többet játszhattam vele, megcsináltam minden mellékküldetést.
+ Jó a sztori, gyors az engine, nagybetűs HNAGULAT, és szép a grafika (ijesztően hasonlít a far cry 2-ra, és mivel az is Ubisoft nem lennék meglepve ha ez az új chrome engine valójában a dunia engine-re épüln, mert a régi chrome-hoz képest ez totál más).
+ Kb hét óra játékidő, ami végülis átlagosnak mondható, habár ma már inkább a 4-5 óra az átlagos.
+ Változatos, egy percig nem unatkoztam, nem vált monotonná, ez utóbbi szokott a mai játékok gyenge pontja lenni, de itt sikerült elkerülni.
A multit még nem próbáltam, előbb beszerzem az eredetit. Az első része a játéknak egy lassabb, mélyebb alkotás volt, ez a mostani inkább a zúzásra helyezte a hangsúlyt, amit eleinte nehezen nyeltem le, de végülis, még így is esélyes lehet az év akciójátéka címre. A legidegesítőbb, hogy a legnagyobb hülyeségeket könnyen orvosolhatták volna (egyik karakter lopakodósabb, auto aim).
Nem lesz olyan etalon mint az első volt, de nagyon jó játék.
-
csuripi #420 javult, szerintem elég sokat.
wesker24 a bandita házába, hogy mentél be? -
Az eddigi legjobb eredményem ebben a játékban !
-
Bagoly81 #418 amugy azt olvastam, valahol hogy a fejlesztök kizárták a dx10 szoval akkor van vagy nemvan?:) -
Bagoly81 #417 most épp engem. azért raktam fel a pistát az egyik vinyomra, hogy kiprobáljam ugyis. semi másért, előzménye az sp2 hátha javult a vista réghez képest -
10.1-es, de ki a francot érdekel?:) -
de am laptoprol nyomnám ... 2.0 Ghz-es dual core-os 2 giga ramos Toshiba laptop 256 megás ati mobility radeon videokártyával -
azthiszem igen vista van fennt de ezt pontosabban hol tom megnézni ? -
Bagoly81 #413 tudja a DX 10 et vagy 10.1 et? -
esetleg az lehet a gond h a végén nem hagytam neten regisztrálni ? -
csuripi #411 Bazsy szerverére sikerűlt felmennem, csak sajnos mennie kellett. Jó lesz ez CoD mellé. -
akk nem vágom miért dob ki pedig megvan hozzá a gép.. másnál volt ien hiba ? -
nem -
nektek kellett hozzá crack ? -
szaisztok. leszedtem a játékot, feltelepítettem de mikor elindítom akk utánna feketeképernyő majd kidob.. crack nem volt hozzá nem kellett crackelni .. mi lehet a baj ? -
csuripi #406 Chapte 6, a mexikói bandita házába sehogy se jutok be.
NeBby a hamachi szobát látom, de a szervert nem. 1.0.1.5 hamachi -
cumfu #405 azt olvastam :P -
Metts #404 Chapter 3 Gugolok a kocsiban, támad az ellenség 5-6 lovast leölök és egy ismeretlen lelő, nem tudok mit tenni :S Megoldás?
-
Minek? Valszeg tele vannak pénzzel ;) -
Az ilyen filmeket én is bírom. Egyébként a #397hsz-ben írtak is filmet: 3:10 to Yuma -
cumfu #401 Valaki amúgy nem tudna jó vesztern filmeket mondani? Szeretem az ilyen filmeket, néha megy a Duna TV-n meg az M2-n azokat megnézem, de címeket nem tudok. Előre is köszi -
Az lehet a baj , de sokaknak más baja is van , ami nekem is volt. Minden jól bevan lőve de mégse megy. Nekem egyszercsak megjavult , azóta jó :D
Egyébként 3v3 van , gyertek kell még 2 ember! Hamachi: COJHUN nincs jelszó -
RedRiot #399 A helyükben perelnék jogdíjért. :))) -
RedRiot #398 Ja ja, az első Christian Bale a 3:10 to Yumából, a második Sean Bean a Sharpeból. Ez mondjuk a napóleoni háborúkbán játszódik, de Sean Beannek tök olyan feje van mint Raynek, és Sharpe is egyedül szarrá lő egy francia gyalogezredet. :)))) -
az első a 3:10 to Yuma, a 2.-at nem tudom
mellesleg Ray nem Roy:) -
Jaja, nekem is ez a 2 színész ugrott be róluk :) -
ha 1.0.3.0-ás hamachi van fenn akkor azért nem látok a játékban hálózatot vagy más a baj -
Melyik filmből vannak a képek? -
RedRiot #393 Call Of Dutyktól annyival jobb, hogy a témaválasztása elég eredeti, és a westernre jellemző dolgokat ötletesen illesztették a játékba, nem válik rutinná a játék. Bírom egyébként a WW2 témát, de néha már meg lehet csömörleni a sok nácihenteléstől, a kavbojkodni legalább olyan jó. :))) -
budzse #392 Sziasztok!
Segítene valaki?
Ahol a keselyűket kell lelőni a hullák felett, ott mit kell csinálni?
köszi. -
RedRiot #391 Nagyon rendben van a game. Az első rész nekem kimaradt, de ez bejövős:
- western környezet, filmszerű élmény, hangulat
- pörgős, kikapcsoló játékmenet. Az extra lövésmódok feldobják. A két karakter is jó.
- jól optimalizált motor: nagyon látványos grafika, mégsem akad még a majdnem kétéves gépemen sem.
Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy Thomas kicsit emlékeztet rá:
Royt meg mintha róla mintázták volna:
-
:D am nagyon zsir játék a Crysis (első része) óta nem láttam még ien faxa játékot persze kivéve a call of dutykat:D -
TDantes #389 Jó oké...de ezt a hamachi dolgot sose értettem...letöltöttem , a COJHUN szoba is megvan..és most? A játékban nem tudok sehová se csatlakozni...???