Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezt mondom én is, pedig ijeszgették a népet, hogy csak atin lesz a nyerõ...de ez csak kamu volt szalasztanák el a több milliós nv tábort.....
<#wilting>

sikerûlt

balee4
basszus akkor ezt kurvára jól optimalizálták, pedig elképesztõ a graf...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hali!
A lasszót hogy kell kezelni?

Köszi!!!

Az nem bug csak próbáld úgy lõni hogy ráessen, mintha dobnád...
Remélem érted<#vigyor>
nekem amd 6000+, 8800gt, és 2giga ramon minden fullon van és 1152*864 (csak azért mert itt még 100hz-t tud a monitorom) Akadásmentesen fut, 70-100fps-ig harcosabb helyen 56-ig lement, nagyon jól fut a gépeken!!!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Prince23
Ez most valami bug, vagy mi a tökömnek nincs az ágyúnak sebzése??? Így nem lehet tovább haladni, a partraszállás mindig sikerül nekik.

No és hogyan megy/fut mert azt irták atin a nyerö, nv-n meg szar....kiváncsi vagyok rá kérek egy két véleményt légyszi...<#worship>

E- meg kigyüttt, na a fxért dolgozik a ember ..<#guluszem1>

micsoda? NEkem is jobban tetszik, ez jó vidd végig a pályát stílus, nem pedig keress ezt meg az öld meg ezt meg azt 😊 Nagyon eltalálták, Far Cry 2 stílusú grafika, és még tökéletesen is fut gyengébb gépeken is 😊 Nagyon bejövõs játék, csak a kék füsttõl ilyedtem meg kicsit, mert mostanában voltak gondjaim játékokkal (textúrákkal).

oldajtól=olajtól

de akkor neked is olyan? Kicsit nagyon kékes, olyan mint amikor az autó kék füstöt pufog ki az oldajtól...

ja észrevettem!😞 valami régi cikket olvastam
pedig beleillett volna,a multija elég gyengécske.
elitehun
Nincs is co-op :/
balee4
Nah látom pozitívak a vélemények, nekem mondjuk az 1 is nagyon tetszett, remélem olyasmi lett ez is, ez a szabad játékmenetes rész különösen jónak tûnik. Holnap, ha minden igaz már tolhatom én is.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Nah, elsõ benyomások a gammával? okés?

HeadHunter86
Miért van co-op?

Rage47
köszi a válaszokat. nemsokára kipróbálom én is, imádtam az elõzõ részét😊
Coop-t probálta valaki?
Hamachin megy?
watto
Igen, a pappal aki akkor még nem pap vagy a testvérével, aki szintén nem pap xDDD

cumfu: Hát én még az elején vagyok, de még nemigazán tzalálkoztam olyan bújdosós résszel( csak 1x de az sokkal könnyebb és 2secig tart kb Xd) sokkal akciódúsabb, nekem ez jobban tetszik, szerintem neked is jobban tetszene

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Bence94
üdv mindenkinek! rég írtam ide! látom kijött és már páran tolják is.kérdezem aki az 1-el is játszott milyen lett ez ahhoz képest ?

OFF:Most veszem észre, hogy még én nyitottam a topicot <#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

The Protector
tényleg baszki.Köszi.Neked van igazad.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Inkábd Reverend Ray nem? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bucser
Ugyanis a lõporfüst valójában is kékesszürke? (attól függõen, hogy mennyire tiszta a csõ belseje)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Heló srácok az elsõ párbaj után vettem észre, hogy kék a puska füstje (inkább kékes fekete) Nálatok is?

The Protector
Revendered Ray.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorzreg
padre

Rage47
Történet szerint ez az elsõ rész elõtt játszódik? A pappal (nemtom a nevét már) kell írtani az ellenfelet?
Shep
Hát akkor lehet, én nem sokat játszottam vele, ahogy azt írtam is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oké...az elõzõn túljutottam...de párbajozni hogy kell? Jön a seriff...rendben...A és D jobbra-balra mozgok. Egérrel lehet a karját mozgatni, milyen messze legyen a pisztolytól. Jól van.

És most? Próbáltam úgyis hogy nyomva tartom és felengedem a gombot nem jó...próbáltam mind két gombbal, felváltva...a billentyûzet összes gombjával...tartottam nyomva...hosszan és röviden...variáltam mindenhogy...de akkor se jövök rá...hogy kell lõni? Hogy rántja elõ a pisztolyt? Milyen gombot kell nyomni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"<...>hogy ne csak fix helyeken legyen használható" - A kijelentés nekem azért furcsa, mert én minden tárgy mögé bújva tudtam lövöldözni úgy, ahogy elsõnek mutatta. <#fejvakaras>

Heló! Srácok nekem az 1. rész nem tetszett, tudom nem kell elítélni, de az elején volt az a bujdosós rész, meg elég nehéz volt nekem, ez is olyan, vagy pedig olyan hogy vidd végig ezt a pályát+stb stb...

TaRka0107
Ezt nem ide akartam!😊 Bocs!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

watto
Ez nekem se tiszta, valahogy összemakkoltam 😄

Shep
Na kicsit belenéztem nem rossz, de azért az elég mókás ,hogy 10 ember fut felénk és ez jelent egy rohamot 😊 A fedezékrendszer jó, de miért nem lehetett már akkor megcsinálni úgy ,hogy ne csak fix helyeken legyen használható, ez így elég gáz. Összességében eddig nem tûnik rossznak, de eléggé meg van kötve a kezünk és kicsit olyan tereljük a marhát kötélen hatást kelt. Kíváncsi leszek a mellék küldetésekre ahol, ugye elvileg a pusztában lehet bóklászni.

HeadHunter86
Közbe rájöttem, nyomva tartod az egeret, majd elengeded mikor lõni kell. Minta így sikerült volna 😄

TaRka0107
Amúgy csak a videokon nekem tûnik olyannak a Street Fighter IV hogy amikor megütik egymást megáll a kép! Nekem egy kicsit érdekes.... vagy az eddigiek is ilyneek voltak?

TaRka0107
Dehhogy voltam én ott! De jó lenne.....😄

HeadHunter86
2. Párbajnál vagyok. Hogyan is kell párbajozni?
Mert azt tudom hogy A-val és D-vel folyamatosan élesen tartom a képet. Meg a fegyverhez közel a kezem, de nem túlságosan. Mikor megszólal a harang mit kell pontosan csinálni? És hogyna kell lõni, mert a training óta elfelejtettem.

norbi2fraktal
nagyon szép és jól optimalizált, tökéletes amíg nem jön a Street Fighter

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Sgtfathi
Érthetõ a dolog,most jöttél haza és gondolod megveszed ott!huh ez kemény...Vagy az a lényeg hogy mindenki tudja te New York-ba voltál?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Én már meg is akadtam benne...még az elején. Ágyúval kell lõni a folyón átevezõkre, de mindig elbukom a missziót...nem értem mi lehet a baj

Tud valaki segíteni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

TaRka0107
Én most jöttem haza New York-ból😄 Gondoltam hogy megveszem ott!😊

Shep
Hát ez mindenre hasonlít csak tûzre nem 😊

Készítettem a tûzrõl egy képet, csak úgy. <#vigyor>

watto
Na negyed óra és kipróbálom 😄 tudjátok ,elrepülök USA-ba megvenni meg minden 😊

TaRka0107
Szép Jó Reggelt mindenkinek! Én még most töltöm, biztos jó lesz, nekem az elsõ rész is nagyon hangulatos volt és nekem még akkor tetszett a grafikája is! Azért mondom ezt mert nekem nem sok olyan játék van amit végig tudok vinni (megunom a legtöbbe) De ez biztos jó lesz!😄

Fritz Von...
Igen, csak ez a game már a Chrome engine 4-et használja, ami abszolúte korszerû.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

watto
Amugy Ray-re minek ez a lovagi páncél?XD rühellem a szerelését 😄