1268
  • elitehun
    Javíts ki ha tévedek de sztem a cod-ban nincsenek mellékküldik meg szabad árkálás
  • Pierre75
    Na csak túlvergődtem az ágyúkon, aztán jött a lasszó feeling...
    Egy bajom van a játékkal, még a CoD-hoz képest is túl kötött. Nem elég, hogy lineáris a pályavezetés, de így a 3. fejezetnél is leállít és el kezd magyarázni. Ezt egy training résszel elkerülhették volna. Ray-re mi a búbánatért raktak páncélt?
    Pedig a western hangulat és a grafika miatt kellemes alkotás lehetne.
  • cumfu
    ha gyengébb géped van azért mert kevés az fps-ed, ha meg leguggolsz a földet látod és több lesz, mérd le, ha 30 alatt van igazam van ha fölötte akkor valami más a gubanc. Fraps nevű programmal meg is tudod nézni!
  • beamkiller
    Sziasztok!
    Nekem fut a game, nem fagy, nincs fekete kepernyo, viszont egy problema akadt - az elso palyan egybol amikor Ray-el vagyok a karakterem naon lassan jar, es futni sem tudok. gugolva kicsit gyorsabb a tempo, de kifejezetten nem az igazi.

Nincs valami otletetek esetleg, h ez miert van?
  • Shep
    Ők biztos soha nem játszottak kowbojosdit :)
  • Csaba42
    Nézd meg az eseménynaplót! Ha az XAudio2_2.dll fájlra hivatkozik, akkor állítsd át a Windowsban a hangformátumot 16 bites 48 kHz-re, és mennie kell. Ha más egyéb gond van, frissítsd a DirectX-et a játék DVD-jéről, és/vagy a VGA drivered. Ha továbbra sem jó, akkor jobb egérgombbal kattints a játék exe fájlra, válaszd ki a Tulajdonságokat, és a Kompatibilitás lapfülön állíts be Vista SP1-es kompatibilitást, esetleg futtasd adminként is. Esetleg kodek hiba lehet még.

zzeN: semmi sincs Crysis alatt, ez az egyetlen játék, ami alatt kikapcsol a gépem a túlmelegedés miatt. Pedig nem csak akkor volt meleg, fülledt levegő, amikor ezzel játszottam. :) Egyébként meg legalább így nem 6-8 óra lesz a játékidő, hanem 40-60. XD
  • Adi
    Srácok pc-re magyar felirattal jött ki?!
  • elitehun
    Én csak azt nem értem hogy mért mondják sokan hogy: nem értik mit kell csinálni párbajnál?
  • zzeN
    még egy kis segítség a párbajhoz: az ellen mindig tiszta legyen, ne legyen homályos! mindig ellentétesen mozogj vele...
  • HotPants
    mer rossz gépet vett a drága :D nekem Toshiba van és a cod 4 gondnélkül ment... a ghostbusters is megy.. igaz nem vmi jol de megy
  • Shep
    Hát az ok, de én olyanra gondoltam, mint ami az 1-ben is volt, az volt az igazi.
  • bakvarnyu
    Hát a laptopos téma az mindig cumi. Unokatesom most vett egyet 130-ért es nagyon szaggat neki még a COD4 is.
  • Encore
    A párbaj viszonylag könnyű, ha ráérez az ember. Az egér balre és kissé lefelé való mozgatására oda nyúl emberünk a fegyverhez. Úgy kell tartani a kezét, hogy közel a fegyverhez de ne akarja még elővenni. A célkereszt majd a képernyő közepe környékén fog megjelleni vagyis úgy kell mozogni hogy az ellenfél nagyjából középpen legyen. Megszólal a harang ekkor kell balra illetve kicsit lefelé rántani az egeret (de a tűzgombot még nem kell megnyomni). Ha jól csináltuk akkor a célkereszt épp a célpont testén fog felbukkani és ekkor kell lőni. Mellesleg a célkereszt nálam ahogy megjelenik középen onnan egy kisebb félkört írva indul el balra, de ezt nem kell megvárni ha jól helyezkedtünk akkor az ellenfél meghal mielőtt a célkereszt útnak indulna.
  • HotPants
    de nem fagy ki hanem kilép :S és mindig ... nem kell várni mert nincs mire. kidob
  • RedRiot
    Mikor először elindítottam nekem is elfeketedett, a vinyót is alig forgatta, azt hittem kifagyott, már le akartam lőni, és akkor betöltődött. Türelem.
  • RedRiot
    Van, Thomassal lehet ilyet csinálni, autoaim-hegyek közepette.
  • Shep
    Egyébként olyan már nincs, mint az egyben mikor egy kezében van csak pisztoly a másikkal meg veszettül rángatja a kakast?
  • HotPants
    pf akk számítok kis segítségre .... vki ? nemhiszem el h midnenkinek beindul
  • bakvarnyu
    Na ez még az én elavult gépemen is elfogadhatóan fut 7300GT sima athlon proci, szóval érdemes próbálkozni.
  • wesker24
    A hajót nem lönni kell hanem elsüllyeszteni ! És nem a Gatling Gunnal kell lönni hanem a nagy ágyúval ! Löjj rá az ágyuval és süllyeszd el !
  • HotPants
    sziasztok.. segítség kellene... elindítom a gémet de fekete képernyővel kidob :S fogalmam sincs mi lehet a megoldás ... olvastam h a kompatibilitást kell állítani de ugy sem működik :S pedig a gép adott hozzá
  • Kopiati
    6óra 8perc alatt összesítve minden mellék küldetést megoldva, normalon a játék kivégezve... megnyílt egy very hard fokozat....
  • bacsobalint
    azzal a nagy hajóval mit kell csinálni?:D
    mert kilövöm a népet és faiiled!:S
  • navahok
    Mert COD-nála a nagy többség bele se néz a single-be csak a multit nyomja.
  • arty
    "- Az auto aim-ot nem lehet kikapcsolni ez elég idegesítő. Értem, hogy bele kellett tenni, mivel ezuttal a konzolokon is sikert akarnak elérni a készítők 8gondolom emiatt az árkádosabb játékmenet is), de miért nem lehet kikapcsolni?"

- az első rész is jött konzolra is
    - az árkádos játékmenet az eladások miatt "kell" - a COD-nál miért nem reklamál senki, hogy "árkádos" ?
  • RedRiot
    Ezek után beszerzem az első részt is. Ha az még ettől is jobb, muszáj lesz. :)

Ez a játék nagyon rendben van: sodró lendületű, leköti az embert, változatos, kurva nagy hangulata van. Ezt más játékok is tudják, de itt még meg van az az öröm is, hogy az ember nem érzi úgy, hogy régi elavult szar a gép, és nem tölt 1 óra játékból 50 percet a "graphic details" menüben, nem kell miatta újra rakni a windowst, bizonytalan beta-driverekkel kisérletezni, stb. Nincsenek idegesítő bugok, csak a játék felhőtlen öröme. Respect a készítőknek, ritka manapság, hogy ilyen gondosan összerakjanak egy játékot.
  • Immigrants
    újabb hir 3.án jön a játék
  • HotPants
    hiába telepítem ujra :S nem értem miért csinálja ezt
  • twi452
    Hello
    én ezt az autoaimot csak Ray-nél tapasztaltam mivel ő a pisztolyfenegyerek Thomas pedig gyors és puskákkal jó, de ezt az elején el is mondják meg be is szól Ray néhányszor, hogy mennyit javult ha Thomasal játszunk xD
    úgyhogy Ray-nél az autoaim amikor közel vannak az ellenfelek azt tekinthetjük "skill"-nek is :D
    nálam párbajnál nincs auto csak függőlegesen megy felfelé amikor kirántod a fegyvert és ha jó pozícióban vagy akkor nem kell oldalra célozgatni
  • HotPants
    semmi segítség? szal senki nem találkozott ien hibával ? :O :S
  • Kopiati
    Azért ennyire szerintem nem nehéz ez a párbaj, az egyben nehéz volt, itt inkább könnyebb. Egyébként csak előrántani kell a fegyvert, célozni esélytelen mivel ha jól helyezkedtél, tehát az ellen pont szembe van veled, ha max grafon vagy akkor az ellen ilyenkor nagyon jól kivehető, egyébként homályos, elmosódnak a körvonalai. De ha szemben állsz az ellenséggel akkor a fegyver előrántása után a célkereszt egy olyan pályán mozog amin csak egy jó időzítés kell és egy lövés. Ha rosszul helyezkedsz akkor a célkereszt a célpont mellett halad el és meghalsz.

Egyébként feltűnt még valakinek hogy a puskás indiánok pontatlanabbul lőnek mint a puskás (rabszolgatartó) déli exkatonák....??
  • Immigrants
    Helló!Már töltöm a játékot gigá-ról talán 2-ig lejön és akk mehet a móka és kacagás
  • Rage47
    Egyetértek. Mai játékokhoz képest nagyon jó lett ez a rész is, de kicsit szerintem (sajnos) "konzolosabb", árkádosabb.
  • Hellsing47
    hát egy kicsit valóban gyorsnak kell valóban, bár ott ahol én járok még annyira nem vészes

szóval nem is játszottam még végig, de tudtommal IV. Act-ból áll
    én még csak a 6. chaptert kezdtem és az még mindig az Act II.-ben van
  • wesker24
    Amugy ha már végigvitted hány fejeztből áll a játék ??
  • wesker24
    Az oká hogy próbálok a fegyvernél tartani a kezem az is stimmt hogy időben elöveszem a fegyvert amikor megszólal a harang csak a gyors becélzással vannak nagyobb gondok !
  • wesker24
    Vagyis az a gondom vele hogy mikor elörántom a fegyvert a célkereszt egyből elugrik és alig van időm becélozni a fickót !
  • Hellsing47
    mindig tartsd közel a kezedet a fegyverhez , de NE érj hozzá, csak próbáld mellette tartani és közben gyalogolj jobbra vagy balra (amerre az ellen megy) hogy mindig szembe legyél vele..ahogy megszólal a harang egyből a fegyverért nyúlsz és próbálsz nagyon gyorsan célozni
  • Hellsing47
    őő..ha egyből becélozza a fejét azzal mi a gondod? :|
    amugy érdekes, mert nálam nem autoaimos a párbaj
  • wesker24
    8 fejezetnél vagyok mennyi van még hátra mert már rohattul elegem van ebből a buzi párbajból komolyan mondom letörlöm ezt a szart !