Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wilting>#wilting>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A lasszót hogy kell kezelni?
Remélem érted<#vigyor>#vigyor>
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
pedig beleillett volna,a multija elég gyengécske.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hamachin megy?
cumfu: Hát én még az elején vagyok, de még nemigazán tzalálkoztam olyan bújdosós résszel( csak 1x de az sokkal könnyebb és 2secig tart kb Xd) sokkal akciódúsabb, nekem ez jobban tetszik, szerintem neked is jobban tetszene
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
OFF:Most veszem észre, hogy még én nyitottam a topicot <#idiota>#idiota>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És most? Próbáltam úgyis hogy nyomva tartom és felengedem a gombot nem jó...próbáltam mind két gombbal, felváltva...a billentyûzet összes gombjával...tartottam nyomva...hosszan és röviden...variáltam mindenhogy...de akkor se jövök rá...hogy kell lõni? Hogy rántja elõ a pisztolyt? Milyen gombot kell nyomni?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mert azt tudom hogy A-val és D-vel folyamatosan élesen tartom a képet. Meg a fegyverhez közel a kezem, de nem túlságosan. Mikor megszólal a harang mit kell pontosan csinálni? És hogyna kell lõni, mert a training óta elfelejtettem.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Tud valaki segíteni?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar