1268
-
cumfu #508 na és miért van rajt? Vagy mi volt a baj a kérdésemmel? :O -
cumfu #507 az a jó :D -
TDantes #506 Na...haver..azért ne legyen már nagy pofád...aki egy szaros játékban nem olyan jó mint te az mindjárt hülye? Na álljon már meg a menet! -
#505 golyóálló páncél:D
simaz: Amikor elkezdi pörgetni, utána az egérrel kezdj el körözni és ennyi. -
#504 Onnan még nagyon sok van! -
cumfu #503 már a 3. párbajt is megcsináltam, innen még mennyi a vége? amugy Ray-en miért is van páncél? Nekem az 1. rész kimaradt! -
simaz #502 Lasszót hogy kell feldobni a fára?
Elkezdi pörgetni, és ennyi. -
#501 Látszik nincsen benne DX10-es szarság sokkal de sokkal jobban fut mint a Coj 1 futott.Abban voltak olyan részek ahol megzabálta a gépen a game.Itt meg nem is láttam nagyon olyat hogy 30 fps alá ment volna.
Magyarítással majd végigtolom megint! -
#500 akkor csak en ereztem azt, hogy az elso resz klasszisokkal jobb volt, nem volt 5 evesek szintjere az egesz belove. Illetve némi kihivassal is talalkozott benne az ember, akar harc akar mas teren.
Itt meg meghalni se lehet kb..
A grafika osszkepe viszont igen tetszetos, boncolgatva mar nem annyira :)
de mindehol olvasva sokak "szintjet" meghaladja a parbaj is, pedig nem olyan nehez lefelehuzni /ha invertbe van felfele/ az egeret amikor megszolal a gong, illetve megnyomni a bal egergombot.
Elotte erdemes kozepre terelni a figurat, hogy el is talalja...
ehh hulyul a vilag nincs mese. -
Immigrants #499 Na kipróbáltam a játékot tiszta jó!0 angol tudással is rájöttem hogy hol mit kell csinálni.Ha valahogy sikerült rámentem azért a retry hogy azért mégis megértsem most vok a kányalövészetnél -
#498 Hello! Próbálta már valaki win 7 el? Nekem 32 bites win 7 van fent és nem akar elindulni. xp-n simán ment. -
#497 Végigjátszottam. 5 óra körüli játékidővel. Nagyon tetszett, kevés ilyen jó játék születik manapság. Nagyon jó a történet, graf., hangok, fegyverek. Minden tetszett szinte:) 10/9 -
#496 Köszi, sikerült! -
17 #495 Hali. Valakinek akadt olyan problémálya hogy kidobál a játék? És ha igen, akkor valami segitség hozzá, a sok mentésen kivül? -
#494 tartsd lenyomva a bal egérgombot és rántogasd lefele az egeret
... le, fel, le, fel de gyorsan -
#493 Kipróbálom,kösz! -
#492 nekem vmi válasz? megéri dx 10,1 el nyomni? -
#491 Húzd lefelé az egeret. Úgy lő ha jól emlékszem. -
#490 Azt ugy kell hogy nyomod folyamatosan az ipszilont majd klikkel lösz és rántod le az egeret a köv célpontért talán. -
#489 Akkor a megoldás? -
rumkola #488 valószinüleg béna vagy -
#487 Helló!
Van egy rész az elején, mikor ketten megyünk, döglött tehenek és hullák mellett. Akkor elérünk egy halottat, amin dögkeselyűk lakmároznak. Lekell lőnöm őket, benyomom az ipszilont, de csak egyet lövök le nagysokára, a többit még célozni sem tudom. Ez valami bug, vagy béna vagyok? -
harmadas #486 nem tudjátok hogy miért van az hogy amikor a sandboxos pályán vagyok és megyek elöre akkor az üres földön növények meg kövek jelenek meg?
különben Ray-el is be lehet menni a banditaházba csak meg kell gyujtani az ajtot és már bennt is vagy -
Dtomka #485 Sziasztok!
Az a problémám h indítás után,pálya betöltéskor kilép a windowsba de nem ír ki semmilyen hibaüzenetet!
gép!q6600 4 gb 8000 ram msi 8600 gt -
#484 Üdv! Véleményeket kérnék, hogy szerintetek tegyem fel xpre vagy win 7 a jobb választás megéri e a dx10.1? -
#483 Igen van ! Csak Thommas-al tudsz bejutni a házba mivel neki van csak lasszója nézz körbe a ház körrül és van ott egy hely ahová belehet akasztani a lasszót a ház tetejére. De amint felmásztál ne menj a tetőre hanem rögtön be az ajtón ! -
#482 Nekem is ez volt a baj fogalmam se volt mia francért hal meg a karakterem amikor senki sem lő le ! Én ugy olodottam meg hogy a másik karakterrel játszottam ! Asszem Thomas-sal mert mindig Ray halt meg valamiért ! -
royaltom #481 sziasztok!
Chapter 6-ban a mexikói bandita házába egyszerűen nem tok bejutni.
Van valami ötletetek? -
#480 Valaki tud segíteni? Egy kocsiban száguldunk éppen, én benne ülök és le kell lőnöm az üldözőket. Azonban egy bizonyos ponton meghal a karakter. Pedig semmi sem lő le! -
Kindred Blades #479 Ellentétben ezzel, ahol hat egész, egyenként négy-tíz perces mellékküldetést a nyakunkba varrtak. :)
Egy kicsit még azért tehetettek volna rá. Így kiábrándító volt egy kicsit. -
Pierre75 #478 Art3-nál járok, most másztam be a postakocsiba. A 3 katona persze költői túlzás, 12 fiú is gyorsan elhull, ha újraszól a 6 lövetű. -
#477 Hát laptoptéren 130000FT ért ne is várjon nagy teljesítményt sztem :) -
#476 Ha az 1 pályán vagy, még ne ítéld meg szerintem, beljebb nem iylen tördelt :) és nem is 3katona jön :D -
Pierre75 #475 Én ritkán játszom, a CoD4-ben van 1-2 pálya, amit szeretek, azon szoktam lövöldözni. Itt zavar, hogy lőttem 3-t, odamegyek a tiszthez jelenteni, ismét egy rövidebb tűzpárbaj, megint történetmesélés - szerintem túltördelték a játékmenetet. Vhogy darabosnak érzem. 1.résszel nem játszottam, nem az én világom a lopakodás, így a páncélt sem tudom hova tenni.
Anno az Outlaw tetszett, csak ott meg a türelmem fogyott el a sok össze-vissza mászkálástól.
A grafika tetszik, néhány helyszín hasonlít a Jó, a Rossz és a Csúfra, amit a Volt egyszer egy vadnyugat mellett imádok. -
harmadas #474 igy kell párbajozni :D -
mindegy #473 Sziasztok segítsetek 64bit-es Hom.pré. Vistám van ezek az új játékok simán mennek a gépen csak játék közben kilép és leáll a Windows. -
bgabor #472 Bakker, ezek a beszúrós szmájlik kiszúrnak velem. -
bgabor #471 Kipróbáltam én is. Vitathatatlanul az idei év eddigi legjobb játéka. -
#470 "Ray-re mi a búbánatért raktak páncélt?"
Nem játszottál az 1. résszel ? :) -
#469 *járkálás