1268
  • cumfu
    Egy rendes ember! Köszi, nekem az 1. rész kimaradt...
  • do2
    ebben nincs gyorsüzelési mód mint az elsőrészben ? tök jó volt, itt vhogy nemtalálom. AZ első részbe átváltottam és 1 pillanat alatt kilőtem az összes lőszert, 1 rakás hullát hátrahagyva! Itt melyik gombal lehet ráváltania ?
  • Immigrants
    '=1.
  • Immigrants
    Helló!' részből ő volt a tank vagyis csak ment bele a tömegbe ezért kellett a páncél a másik az osonós mesterlövész.Őrajta nem volt semmi csak a ruha
  • skampi
    v ez mást nem zavar?
  • skampi
    az 525-re valaki?
  • davidka003
    Coop-ot hiányolom a játékból.
    Hatalmas hiba, hogy nincs benne.
  • bacsobalint
    az jó nekem most jön a 6. chapter:D
    akkor még van elég sok hátra :D
    hálistennek:D
    am nagyon megszerettema párbajokat:D(egyre könnyeben menenk:P):D
  • Seth
    asszem 4 act, 15 chapter
  • cumfu
    fúúú hallod inkább toljad a játékot ne okoskodj, tököm tele van veled... Még jó hogy te tökéletes vagy!
  • Encore
    Úgy egy éve a warhoundból láttam valami AI prezentációt, ami azt mutatta be, hogy a gép fedezékbevonul (nem scriptelt) és kidugja a fegyver csövét a fedezék mellett/mögött és úgy lő. Na most, ezt láthattuk ebben a játékban is, az AI jól sikerült. Csak egy kis érdekesség.
  • grebber
    Hány Chapteres a game?? Act ? chapter ?
  • watto
    Sajnos onnan már nincs túl sok :S
  • watto
    A tájszólás nem okosságtól függ seggfej :)
  • bacsobalint
    hát én még csak a CHAPTER 5 -be járok... de remélem még van hátra elég sok;)
    nagyon bejön a game:D
    az éven ez az eggyik legértelmesebb játéké,amivel eltudok játszani ugy hogy nem unom meg!!:D
  • grebber
    Ezt mondom jót tett neki hogy csak dx9-es lett.
    Kíváncsi vagyok a többi projektjükből mit fognak kihozni grafikailag.
    (Chrome 2,Dead Island,Warhound)
  • balee4
    Alapból nem volt Dx10-es, egy későbbi patchben került bele a támogatás, amúgy mérföldekkel szebb volt Dx10-ben, de még az a látvány sem közelíti meg a 2. rész grafikáját. És asszem ezen a gépen olyan 40-50 FPS körülfutott maxon, ez meg 70-80 körül. :D
  • bgabor
    Hát, mi okos emberek legalább nem beszélünk fülsértő tájszólásban.(rajta helyett rajt, ugyebár)
  • rvn
    Hello! Win 7 b 7.100 am van. Nem akar sajnos futni a játék pedig xp-n ment rendesn. Elinditom win7en és csak egy fekete képernyő jön be seemi más, semmit nem csinál tovább. Valakinek volt már ilyen? Megoldás van rá? A kompatibilitásokat már próbáltam.
  • watto
    El is kezdem :D
  • Hellsing47
    asszem talán az utolsó előtti töltőképernyőn mesélte el Ray :)
  • watto
    igen? akkor asszem azt is újrakellene játszanom mert nem emlékszem rá :D
  • Hellsing47
    igazából már az első rész végén is kiderült mért tért meg ray :)
  • skampi
    hali!

nem lehet megoldani,h a hullák nm tűnjenek el 3 mp alatt?nagyon idegesítő a fűben keresgélni a lőszereket és a pénzt.nem láttam ilyen beállítást az options-ben.
    ja,magyarítás kb. mikor jön?
  • csabesz123
    Sziasztok!Feltettem a gamet Win7-re de a pálya betöltése előtt folyton kidob az asztalra.Tud vki megoldást?
  • elitehun
    Ja én is így csinálom most csak Ray-el voltam
  • watto
    Nah végig játszottam, így már nem homályos ki-ki volt az előző részben :D Nekem nagyon tetszett, grafika jó, hangok jó, story a helyén :D Még 1x végigfogom vinni csak Ray-el mert most csak Thomassal voltam ( nála nincs auto AIM) meg 1x magyarul, bár nincs vmi nagy angol tudásom azért értettem mi történik a játékban, de magyarul mégiscsak jobb :D
    Ez a párbajozás elelyén nekem is fura volt de az utolsó 3 párbajt elsőre lerendeztem :) Már értem miért " tért " meg Ray, tök jó :)
  • elitehun
    Egyébként meg én sem tudom hogy miért van az a cucc rajta de őszintén nem is érdekel. úgy is ritkán látszik
  • cumfu
    Legalább te mellettem állsz! Bírom az ilyen okos embereket mint pl. bgabor
  • elitehun
    Pedig a bannerben is látszik.
  • budzse
    Hello!
    A sheriff irodábahogy lehet bejutni?
    Köszi!
  • bgabor
    Hogy ne tudják lelőni?

Mellesleg nekem semmilyen páncélt nem sikerült rajta felfedeznem.
  • 17
    Hali én win 7- 64 esen probáltam, megy nekem csak kidobál
  • gagax
    Hello!

hamachin keresztül megy a game?:D és ha igen akk van aki már próbálta és lenne kedve játszani 1 et?:D
  • cumfu
    jó akkor miért van rajta? bakker a kérdésre válaszolnátok, paraszt vagyok na
  • watto
    hát én nem hallom a hangját, tanulj meg írni :)))
  • Dtomka
    Sziasztok!

Mi lehet a gond h indítás után,pálya betöltéskor kilép a windowsba de nem ír ki semmilyen hibaüzenetet!
    vkinek volt már hasonló problémája?
    köszi aki tud segíteni!
  • bgabor
    Nem rajt, rajta. Tanuljunk már meg beszélni.
  • bgabor
    Én nemtudom milyen volt az első rész, de ez így is messze a legjobb játék idén.
  • davidka003
    Azért van rajta, mert fél, hogy lelövik. Ennyi. :D