1268
-
cumfu #548 Egy rendes ember! Köszi, nekem az 1. rész kimaradt... -
do2 #547 ebben nincs gyorsüzelési mód mint az elsőrészben ? tök jó volt, itt vhogy nemtalálom. AZ első részbe átváltottam és 1 pillanat alatt kilőtem az összes lőszert, 1 rakás hullát hátrahagyva! Itt melyik gombal lehet ráváltania ? -
Immigrants #546 '=1. -
Immigrants #545 Helló!' részből ő volt a tank vagyis csak ment bele a tömegbe ezért kellett a páncél a másik az osonós mesterlövész.Őrajta nem volt semmi csak a ruha -
skampi #544 v ez mást nem zavar? -
skampi #543 az 525-re valaki? -
#542 Coop-ot hiányolom a játékból.
Hatalmas hiba, hogy nincs benne.
-
#541 az jó nekem most jön a 6. chapter:D
akkor még van elég sok hátra :D
hálistennek:D
am nagyon megszerettema párbajokat:D(egyre könnyeben menenk:P):D -
#540 asszem 4 act, 15 chapter -
cumfu #539 fúúú hallod inkább toljad a játékot ne okoskodj, tököm tele van veled... Még jó hogy te tökéletes vagy! -
#538 Úgy egy éve a warhoundból láttam valami AI prezentációt, ami azt mutatta be, hogy a gép fedezékbevonul (nem scriptelt) és kidugja a fegyver csövét a fedezék mellett/mögött és úgy lő. Na most, ezt láthattuk ebben a játékban is, az AI jól sikerült. Csak egy kis érdekesség. -
#537 Hány Chapteres a game?? Act ? chapter ? -
#536 Sajnos onnan már nincs túl sok :S -
#535 A tájszólás nem okosságtól függ seggfej :) -
#534 hát én még csak a CHAPTER 5 -be járok... de remélem még van hátra elég sok;)
nagyon bejön a game:D
az éven ez az eggyik legértelmesebb játéké,amivel eltudok játszani ugy hogy nem unom meg!!:D
-
#533 Ezt mondom jót tett neki hogy csak dx9-es lett.
Kíváncsi vagyok a többi projektjükből mit fognak kihozni grafikailag.
(Chrome 2,Dead Island,Warhound) -
#532 Alapból nem volt Dx10-es, egy későbbi patchben került bele a támogatás, amúgy mérföldekkel szebb volt Dx10-ben, de még az a látvány sem közelíti meg a 2. rész grafikáját. És asszem ezen a gépen olyan 40-50 FPS körülfutott maxon, ez meg 70-80 körül. :D -
bgabor #531 Hát, mi okos emberek legalább nem beszélünk fülsértő tájszólásban.(rajta helyett rajt, ugyebár) -
#530 Hello! Win 7 b 7.100 am van. Nem akar sajnos futni a játék pedig xp-n ment rendesn. Elinditom win7en és csak egy fekete képernyő jön be seemi más, semmit nem csinál tovább. Valakinek volt már ilyen? Megoldás van rá? A kompatibilitásokat már próbáltam. -
#529 El is kezdem :D -
Hellsing47 #528 asszem talán az utolsó előtti töltőképernyőn mesélte el Ray :) -
#527 igen? akkor asszem azt is újrakellene játszanom mert nem emlékszem rá :D -
Hellsing47 #526 igazából már az első rész végén is kiderült mért tért meg ray :) -
skampi #525 hali!
nem lehet megoldani,h a hullák nm tűnjenek el 3 mp alatt?nagyon idegesítő a fűben keresgélni a lőszereket és a pénzt.nem láttam ilyen beállítást az options-ben.
ja,magyarítás kb. mikor jön? -
csabesz123 #524 Sziasztok!Feltettem a gamet Win7-re de a pálya betöltése előtt folyton kidob az asztalra.Tud vki megoldást? -
#523 Ja én is így csinálom most csak Ray-el voltam -
#522 Nah végig játszottam, így már nem homályos ki-ki volt az előző részben :D Nekem nagyon tetszett, grafika jó, hangok jó, story a helyén :D Még 1x végigfogom vinni csak Ray-el mert most csak Thomassal voltam ( nála nincs auto AIM) meg 1x magyarul, bár nincs vmi nagy angol tudásom azért értettem mi történik a játékban, de magyarul mégiscsak jobb :D
Ez a párbajozás elelyén nekem is fura volt de az utolsó 3 párbajt elsőre lerendeztem :) Már értem miért " tért " meg Ray, tök jó :) -
#521 Egyébként meg én sem tudom hogy miért van az a cucc rajta de őszintén nem is érdekel. úgy is ritkán látszik -
cumfu #520 Legalább te mellettem állsz! Bírom az ilyen okos embereket mint pl. bgabor -
#519 Pedig a bannerben is látszik. -
budzse #518 Hello!
A sheriff irodábahogy lehet bejutni?
Köszi! -
bgabor #517 Hogy ne tudják lelőni?
Mellesleg nekem semmilyen páncélt nem sikerült rajta felfedeznem. -
17 #516 Hali én win 7- 64 esen probáltam, megy nekem csak kidobál -
#515 Hello!
hamachin keresztül megy a game?:D és ha igen akk van aki már próbálta és lenne kedve játszani 1 et?:D -
cumfu #514 jó akkor miért van rajta? bakker a kérdésre válaszolnátok, paraszt vagyok na -
#513 hát én nem hallom a hangját, tanulj meg írni :))) -
Dtomka #512 Sziasztok!
Mi lehet a gond h indítás után,pálya betöltéskor kilép a windowsba de nem ír ki semmilyen hibaüzenetet!
vkinek volt már hasonló problémája?
köszi aki tud segíteni! -
bgabor #511 Nem rajt, rajta. Tanuljunk már meg beszélni. -
bgabor #510 Én nemtudom milyen volt az első rész, de ez így is messze a legjobb játék idén. -
#509 Azért van rajta, mert fél, hogy lelövik. Ennyi. :D