Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó nem kell itt okoskodni, nézd meg te is a hõfokaidat és meglátod, hogy a crysis nem melegíti ki ennyire a géped, és ez azért van mert sok fps-t ad le pl a vga kegyetlen sok és látványos effektussal, crysisba meg jó ha van 40 fps-ed itt meg az átlag 75, legalább is nálam!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

CalebJoe
nincs benne
hi!
Sajnos nincs.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ebben a játékban van coop mód?
Mor3llo
Eleddig úgy tûnik nekem, hogy az elsõ része jobban sikerült. Ezért is írtam, hogy reménykedem hogy befog indulni!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

CalebJoe
Én már az ActV-nél játok és már jó párszor meghaltam, az elsõ két act még könnyûnek mondható de utána elég nehéz lett fõleg amikor rátok rohannak vagy harmincan.
Shep
Bár így jobban megvan a westernhõs érzés, hogy bekapok pár golyót, de azért még leosztom a gonoszokat 😊 Mondjuk az ellen is jól bírja ha nem fejbe találod elég jól eltáncolgatnak. Nektek amúgy mennyi a találati arányotok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Profi, de szerintem is túl könnyû, legalábbis eddig az volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CalebJoe
Nem tudom mennyit játszhattál vele, de kötve hinném hogy egy 10éves gyerek tudna vele játszani ugyanis nem valami könnyû.
Amúgy meg szerintem a legprofibb western játék amivel eddig játszottam és még szép is.
<#crazya><#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

oh kössz ez jó ötlet!

Mor3llo
Az a baj, hogy nekem is egyelõre ez a véleményem. Ez olyan mintha 10éveseknek készült volna. Belevitték ezeket a koncentrációs szarokat, aminek semmi értelme, mert egybõl ráviszi a célkeresztet. Míg kivették a régi jó bullet time-os effektust. Illetve benne, de nem te hívod elõ, hanem ahol a játék úgy gondolja...ez eddig karcsú, sebaj, hátha beindul.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

davidka003
Aki még a warezhoz is hülye az így járt. Annyi lehetõség van pedig. Mindig van valamelyik torrent oldalon szabad regisztráció.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bahh... akkó vedd meg 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy fizess be 1 sms warézra. Egyébként ha modemes neted van akkor lezsedsze egyet majd kikapcsolod a modemet, vársze egy kicsit, bekapcsolod a modemet, kapsz 1 új ip-t és már mehet is a következõ download

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

hülyíts<#falbav><#falbav><#falbav>

Bazzeg ne hüjíts innen 1 órába egyet tok csak letölteni

valaki mondja má meg honnan töltötte le a játékot

zzeN
pont ez... Crysis-nál mi lehet akkor😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Az lehet, hogy túlmelegszik a gépetek azért kapcsol ki, ez a játék izzasztja meg legjobban nekem a gépet!

Shep
Postprocess -t vegyétek lejjebb nem lesz homályos. Amúgy meg uninstall !

Ez a call of juarez nem az a call of juarez amire én emlékszem.
Itt robban minden ezerrel fuss ide fuss oda, 80%-ban homályos képet látok a sok robbanás miatt. Ez a Konzolos tööököööm pistikének készült, még a célkereszt is oda ugrik a fejére az ellennek, nehogy elvétse a lövést.

Aki tovább jutott kérem mondja azt hogy csak az eleje ilyen szar, aztán visszakapjuk a régi call of juarez feelinget, mert ha ilyen marad akkor uninstall.
davidka003
Én hardon nyomom és még úgy is könnyû. Kellene egy veterán fokozat is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Kösz, már ott is vagyok. Eddig az az észrevételem, hogy mediumon is nagyon könnyû a játék persze a végére még bekeményedhet 😊

LackoMester
csak regesset tudok...

élet a legjobb méreg

davidka003
Pont azután lesz.

Valaki adjon egy mûködõ torrent linket lécci

NeBby
Ha valaki szeretne multizni itt egy Hamachi szoba:

COJHUN
jelszó nincs

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Shep
Olyan pusztában lovaglós küldetés mikor lesz? Már annál a küldetésnél vagyok ami az introban szerepel a videoban, de még csak sima lineáris küldik voltak.

Shep
Azért ez így nem teljesen igaz elég ha csak a FarCry-t említem.

zzeN
<#wilting><#guluszem1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

jah 2004ben még shader model se nagyon volt te nagyokos, doom 3 is 2005ös

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

macskássy
hi, már rég végig víttem lötem meg kilóvagoltam a covboyal .Anyi fpsel ,megy amenyivel senkinek se iten ,õt százezres intelgépel gépel, <#shakehead><#hawaii><#nezze>

azért azzal vitatkoznék hogy eljárt felette az idõ 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Kopiati
2004-ben ennél csak a szomorú valóság volt szebb.....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

watto
lehet a gyerek az elsõ részét próbálta ki 😄 bár annak sincs oylan ronda grafikája, bár már eljárt felette az idõ az biztos 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Shep
Képemrõl lesülne a bõr, ha ilyen képet mernék berakni a fórumba, és akik ezt megírták, hát õk már biztos levetették magukat a legközelebbi magas épület tetejérõl, eszméletlen hogy merték ezt egyáltalán kiadni. Mondjuk akárhogy gondolkodok nem jut eszembe semmi ami 2004-ben ettõl szebb lett volna.

Hát igen, '99-ben voltak ilyen grafikájú játékok, nagyon elborzasztó. 😊 Rajzolni szebbet tudok ennél. 😊))

Vagy az alant lévõ egyik kép, milyen csúnya már:

2004 😊)))

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Nekem is ez a gond: túlmelegszik a VGA. 😞 Meg kell reformálnom a gépem hûtését (most kb. lószõr az egész).

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Nekem sajna kikapcsol a gépem kb 20 perc játék után.
Szerintetek mi lehet a gond?
Ja nagyon gáz pfujjjj

de m ost tényleg a játék gemetriája jo lehet benne célozni és az élek is gyönyörüek , semmi nem bibrál , az árnyékok élesek , az egyetlen negativum talán a karakterek mozgása , picit darabos... de hát semmi sem lehet tökéletes. 😊
Ez a jatek gyönyörü szép és csodálatosan optimalizált , crysis ota a legjobb grafikai motor a dunia melett. A jatek kimondottan felhasználo barát szeritem , az MI inteligens. Volt olyan hogy elörohant a ficko, én elbujtam erre ö be szaltozott a láda mögé onna lött párat ,de csak a kezét és a fegyverét dugta elö majd le akart rusholni mert hogy ö nem camper 😊 Összefoglalve ez egy csodálatos jatek 😊 Senkit ne bizonytalanitsatok már el , tényleg mindenki probálja ki.
watto
Fuu basszus, így hogy írtad én is jobban megnéztem a grafot .... Hááát, valóban, ilyen játékok voltak 2004-ben 😛 szánalmas, hogy lehet ezt kiadni XD NEM IS ÉRTEM XD Pl itt ez a kép:

förtelmes, nem? hihetetlen....

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

wesker24
DMég könnyö fokozaton se vagyok képes párbajozni nem hogy normalon !

Az elsõ részben sokkal könnyebb volt a párbaj !
wesker24
Nekem ennyi bõven elég volt belöle ! UNINSTALL ! <#violent><#falbav>

Nekem ez a párbaj túl bonyolult sehogysem megy néztem a leirást hogy kéne csinálni de nem akar összejönni !

Mindegy már nem is érdekel annyira !
mapi
így akartam:Virtual CD/DVD-ROM - device0 - Mount image - itt kiválasztom a kicsomagolt játékot de csak egyet lehet kijelölni és az is csak média fájl lehet .
Hogyan csináljam?

ja kicsit túlzás, de énnekem akkor is bejön 😊

elitehun
Azt amit kicsomagolt rakd bele daemon tools-ba.
mapi
Nem tudom h ide lehet ilyet írni,tudom nem egészen ide tartozik .WinRAR-al kicsomagoltam és a mountolásnál elakadtam,segítene valaki?köszi

Shep
Eddig nem rossz a játék, bár a lovak dózernak való feltüntetése elég érdekes próbálkozás volt 😊