Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy azt olvastam, valahol hogy a fejlesztök kizárták a dx10 szoval akkor van vagy nemvan?😊

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

most épp engem. azért raktam fel a pistát az egyik vinyomra, hogy kiprobáljam ugyis. semi másért, elõzménye az sp2 hátha javult a vista réghez képest

MerlinW
10.1-es, de ki a francot érdekel?😊

[merlinw.org]

HotPants
de am laptoprol nyomnám ... 2.0 Ghz-es dual core-os 2 giga ramos Toshiba laptop 256 megás ati mobility radeon videokártyával

HotPants
azthiszem igen vista van fennt de ezt pontosabban hol tom megnézni ?

tudja a DX 10 et vagy 10.1 et?

HotPants
esetleg az lehet a gond h a végén nem hagytam neten regisztrálni ?

Bazsy szerverére sikerûlt felmennem, csak sajnos mennie kellett. Jó lesz ez CoD mellé.

HotPants
akk nem vágom miért dob ki pedig megvan hozzá a gép.. másnál volt ien hiba ?

Rage47
nem
HotPants
nektek kellett hozzá crack ?

HotPants
szaisztok. leszedtem a játékot, feltelepítettem de mikor elindítom akk utánna feketeképernyõ majd kidob.. crack nem volt hozzá nem kellett crackelni .. mi lehet a baj ?

Chapte 6, a mexikói bandita házába sehogy se jutok be.
NeBby a hamachi szobát látom, de a szervert nem. 1.0.1.5 hamachi

azt olvastam 😛

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Chapter 3 Gugolok a kocsiban, támad az ellenség 5-6 lovast leölök és egy ismeretlen lelõ, nem tudok mit tenni :S Megoldás?
elitehun
Minek? Valszeg tele vannak pénzzel 😉
elitehun
Az ilyen filmeket én is bírom. Egyébként a #397hsz-ben írtak is filmet: 3:10 to Yuma
Valaki amúgy nem tudna jó vesztern filmeket mondani? Szeretem az ilyen filmeket, néha megy a Duna TV-n meg az M2-n azokat megnézem, de címeket nem tudok. Elõre is köszi <#smile>

NeBby
Az lehet a baj , de sokaknak más baja is van , ami nekem is volt. Minden jól bevan lõve de mégse megy. Nekem egyszercsak megjavult , azóta jó 😄

Egyébként 3v3 van , gyertek kell még 2 ember! Hamachi: COJHUN nincs jelszó

Starcraft2 e-mail: [email protected]

A helyükben perelnék jogdíjért. 😊))

Ja ja, az elsõ Christian Bale a 3:10 to Yumából, a második Sean Bean a Sharpeból. Ez mondjuk a napóleoni háborúkbán játszódik, de Sean Beannek tök olyan feje van mint Raynek, és Sharpe is egyedül szarrá lõ egy francia gyalogezredet. 😊)))

zzeN
az elsõ a 3:10 to Yuma, a 2.-at nem tudom

mellesleg Ray nem Roy😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fenrir
Jaja, nekem is ez a 2 színész ugrott be róluk 😊

A halál csupán a kezdet...

bowden
ha 1.0.3.0-ás hamachi van fenn akkor azért nem látok a játékban hálózatot vagy más a baj

davidka003
Melyik filmbõl vannak a képek?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Call Of Dutyktól annyival jobb, hogy a témaválasztása elég eredeti, és a westernre jellemzõ dolgokat ötletesen illesztették a játékba, nem válik rutinná a játék. Bírom egyébként a WW2 témát, de néha már meg lehet csömörleni a sok nácihenteléstõl, a kavbojkodni legalább olyan jó. 😊))

Sziasztok!
Segítene valaki?
Ahol a keselyûket kell lelõni a hullák felett, ott mit kell csinálni?
köszi.
Nagyon rendben van a game. Az elsõ rész nekem kimaradt, de ez bejövõs:
- western környezet, filmszerû élmény, hangulat
- pörgõs, kikapcsoló játékmenet. Az extra lövésmódok feldobják. A két karakter is jó.
- jól optimalizált motor: nagyon látványos grafika, mégsem akad még a majdnem kétéves gépemen sem.

Egyébként csak nekem tûnik úgy, hogy Thomas kicsit emlékeztet rá:

Royt meg mintha róla mintázták volna:

bacsobalint
😄 am nagyon zsir játék a Crysis (elsõ része) óta nem láttam még ien faxa játékot persze kivéve a call of dutykat😄

Jó oké...de ezt a hamachi dolgot sose értettem...letöltöttem , a COJHUN szoba is megvan..és most? A játékban nem tudok sehová se csatlakozni...???

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Egyszerûen csak félre nyomtam (nem neked szántam), semmi több.<#idiota> Megesik az ilyen néha!<#banplz>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ez most valami poén akart lenni? Megbeszéltük a többiekkel a melegedést, semmi egyéb, amúgy meg nagyon fasza játék és el ne felejtsd 1 vödörbõl 3-at löttyinthetsz 😄

bacsobalint
köszi 😄 majd megoldom a késõbbiekben is😄

A tüzet el kel oltanod a kút melletti vödrök segítségével.<#wink> De ha már most elakadtál benne, mi lesz késõbb!<#szomoru1>
Amúgy valami eszméletlen a gém.<#worship> Rég játszottam ilyen jó fps-ell. Westernes játékkal meg csak egyszer játszottam, de akkor is csak egy demóval.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

NeBby
Igen!

RETROB0Y
Windows 7 RC verzion meg a gém??

NeBby
Gyertek multizni , van szerver!

Hamachi (1.0.1.5)

COJHUN a szoba , nincs jelszó

jó én úgy gondoltam, hogy durva effekteket jelenít meg magas fps számmal, de ha pl csak 20 fps-ed lenne ilyen graffal akkor szerintem nem melegedne ennyire...

bacsobalint
hy
én annál a résznél akadtam el ,amikor az égõ házbol kell kivinnem az embert...
de nem tudom hol kell bemenni mert sehol enm enged és az ajtót se tudom rátörni:S
HELP

MerlinW
2004-es a Shader Model 3... COJ az egyik elsõ SM3-as játék volt.

[merlinw.org]

samsung123
jaja teljesen egyetértek veled😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Shep
Azt nem tagadta senki, hogy nincs melegedés, le is írtam mi lehet az oka.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#hehe><#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

samsung123
javitok: 2004 környékén jöttek ki a játékok

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
A srác tényleg baromságot ir az Fps számmal kapcsolatban....DE maga a melegedésben lehet igaza, mert tényleg vannak olyan játékok amik jobban melegítik a GPU-t, de ez jó jelnek kell tekinteni mert az azt jelenti hogy, teljessen kihasználja a VGA-t(azaz ennek örülni kell).

a másik hogy 2004-ben tényleg jöttek ki korszkot meghatározó garfikájú játékok amik majdem tartalmazták ezeket a grafikai tecnológiákat(Far cry, Doom3, HL2) de azért egy fokkal fejlettebb van már ez a játék...

Shep
Nem a nagyobb fps szám miatt forrósodik, hanem mert több számítást kell elvégeznie, aminek több oka is lehet de gyaníthatóan olyan programkódot használnak ami kissé bonyolult és több számolást igényel. Egyébként ha az fps szám miatt lenne magas (még mindig nem érzed mekkora hülyeség amit írtál?) akkor pl. a CS miért megy 200 fps-el és mégis hideg a kártya? (ja tudom, mert az régi játék, de akkor meg is bukott az elméleted)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na akkor javíts ki, de nem a melegtõl forrósodik durván a kártya!

elitehun
Ennél nálam is gyorsan forró lesz a VGA. Az elõbb is megnéztem (áték közben) és rohadt forró volt. Pedig Vapor-X hûtõ van a VGA-n. ebbõl az lesz ogy veszek alá is egy ventilátort
Hard-on el lehet vele játszani, de ahol az elején az ágyúval kell lõni az átkelõ É-iakra, ott elakadtam. Vki tudna az ágyú utáni mentést küldeni az [email protected]? Köszi!
Shep
Érdekes elgondolás, hogy minél magasabb az fps annál melegebb a kártya. Azért remélem érzékeled milyen sületlenségeket írogatsz, de ilyen melegben annyira nem is meglepõ. 😊