1268
-
bgabor #588 Nem figyeltél, kedves barmozó. Nem a 'rajta'-ért szóltam meg, hanem mert azt mondta helyette, hogy 'rajt', ami számomra elég fülsértő hiba.
És igen is erősen köze van a műveltséghez, mert ha elolvasott volna néhány könyvet életében, akkor tudná hogy nem 'rajt'-nak hanem 'rajta'-nak kell mondani. Ilyen egyszerű. -
Immigrants #587 Helló!Lenne egy olyan kérdésem hogy,ismerősömnek akrtam mutatni egy pályát és rámentem a choose chapter Vagy mi-re kiválasztottam az 1.pályát és betöltött nem olvastam csak okoztam és végigvittük kiléptem haver elment de akartam játszani és onnan akarta kezdeni ahol haverral abbahagytam.Rá mentem megint chiooser capterre és rámentem arra ahol tartottam beállítottam mindent gondosan elovasva és valahol kiírta h new game meg ilyenek.Ekkor jutott eszembe jutott hogy de hülye vok elveszett mindenem csak a pályák maradtak meg.Utána néztem az adataimnak de metgvolt minden.Nekiálltam de kiléptem mert kellettem a családnak.Na lécci írjátok meg nem veszett el semmi ugye mert szépen gondosan csinálltam minden pézt fegyvert felvettem. -
#586 te agyonművelt barom. mi a tájszólás abban, h rajta? osztod az észt, közben fogalmad sincs róla. meg, h a tájszólásnak köze van a műveltséghez. te hülye vagy. -
#585 Nem feltétlenül. haverom nagyapja, vidékről származik, könyveket ír, tehát sokat olvasott és művelt. Mellesleg biológia professzor és lám, tájszólása van. -
#584 amikor kirohansz, nyomj y-t és kapd le őket, így nem halsz meg. -
#583 Ha jobban körül néznél akkor látnád h ott van a jobb sarokban pár vizes vödör, innentől már gondolom kitalálod... -
bgabor #582 De igen, attól. Az pedig az olvasottságtól és a műveltségtől. -
TDantes #581 Na arra rá jöttem, hogy kell begyűjteni a lovakat. Meg van mind a három. Erre rám gyútják azt a kurva istállót...ezt most mégis hogy...ha teszek semmit, egyszer csak kiírja meghalt az egyik ló, vége.
Ha kirontok,megölnek egyből és így is úgy is felgyújtják az épületet... -
#580 Thomas, nem Will. :) -
#579 Sziasztok!
Volna egy igencsak nagy gondom a játékkal.
Ott járok, hogy az indiántáborba betörnek a katonák. Ránk robbntanak valami szekeret, aztán Ray csodálkozik, hogy túléltem. Utána ő elfut, majd ha elindulok utána, bármilyen irányba, azonnal meghalok. Ha ülk a seggemen, akkor semmi gond, de ha kb 1 méternél többet megyek bármerre, akkor azonnal megpusztul Will. Mégis mit lehet lyenkor csinálni?
-
TDantes #578 Jó, de lelövik a lovakat...egyet próbáltam csak elvinni de lelövik, annyian jönnek ellenem -
#577 Ne is figyel rá. Az ilyenek csak azért regisztrálnak hogy baszogassanak embereket -
#576 Össze kell szedni a három lovat és bevinni őket a karámba (vagy istálló). ez az az épület ahová be kelett menned mielőtt megkaptad volna a lovak begyűjtése feladatot. -
TDantes #575 Az egyik pályán megakadtam. Csak Thomassal vagy kivel lehet menni, éjszaka be kell jutni egy erődbe . Az egy dolog hogy folyton észre vesznek, és végtelen számú ellenség jön elő, de mit kell csinálni?
Valamit a lovakkal...annyi világos...de mit? Mert ha ló meghal, buktam a küldetést...persze mindig agyon lövik a lovat, annyian támadnak meg... -
#574 sarka helyett szélét írtam ,sry :) -
#573 Senki nem mondta mugy hogy sokat dolgoztam vele, de a kedvedért leyrom ^^
Na szóval, először is megkereswtem fórumháttér színét,lefestettem vele 1 es layert aztán kivágtam a képet(ügyelve hogy szimetrikus legyen ^^) levágtam a széleit, a karaktereket előrébb vágtam, minthaa háttér mélyebben lenne, aztán kerestem egy feliratot googleben amit körbevágtam, aztán külső árnyékot a hotelre, de ezért kellett egy felsőbb kék rétek hogy a kép szélén ne látszódjanak árnyékok +az emberek körül se, feliratot átmenetesre csináltam és árnyékoltam... ennyi... senki nem modnta hogy sok, örülj neki hogy van, és nem az az ótvar ami eddig volt ^^ Peace -
Immigrants #572 do2nek ment
-
Immigrants #571 hát nelam ez kisebb csalás -
do2 #570 párbajba csalni minek ? éppen ez benmne a jó :) én mindig közelítem a kezemet a fegyverhez minnél közelebb van a gongnál annál biztosabb a sikered :) -
#569 Ha aranyat akarsz akkor meglehet csinálni őket vagy ha csak szabadon akarsz lovagolni egy kicsit !! Viszont ha sokkal jobb fegyvereket akarsz akkor meg lehet őket csinálni és tudsz venni uj fegyókat ! -
#568 Azok mellékküldik és mint látod pénzt kapsz értük. Általában 100$ + amit felszedsz az ellenségtől ami átlagosan 20$ -
Immigrants #567 Hát? -
#566 Egyiket sem kell megcsinálni de mindegyiket meg lehet ha akarod.
-
Immigrants #565 Helló! A 3. párbaj után melyik küldit vállaljam el?Vagy mindet meg kell majd csinálni? -
#564 Nah énis végigvittem. Nem volt rossz, de engem az első rész jobban megfogott. Legalább egy pár kérdésre választ kaptam így a játékban :) -
#563 Inkább örülj annak hogy valaki megcsinálta -
csinkin #562 Jó sokat dolgozhatott vele !!!
http://guides.ign.com/guides/14312665/index.html
-
#561 Nem! Hogyha olyan közel viszed a fegyverhez a kezét hogy elkezdi mozgatni az ujjait (mint a filmekben) akkor tényleg automatán előrántja. Most direkt kipróbáltam. -
Immigrants #560 Jah hát azt kihagytam de ha klikkelsz az lesz amit leírtam -
#559 Nekem a párbajról nem ez jött le.Automatán előrántja ja jó is lenne.
Asszem előre felé kell tolni az egeret ha megszólal a gond és tűz mindezt persze baszott gyorsan. -
Immigrants #558 khm lőjj.Munkahelyen nincs benn a szójavitás gomb és nem figyelek rá mit írtam és elküldöm az üzit -
Immigrants #557 Na ma kivittem pár pályát.A párbaj a következő képpen a legjobb.(kis csalással)A kezed tatsd mindig a puska mellett ne távol tőle mint az ellenfél.(<-ez a csalás)Utánna ha szókl a gong automat előrántja és viszi a kezét(ha megyomod a gong megszolalásakor meghalsz mert mire újra felhuzza a kakast addigra lött az ellen.És ha piros a karika durr löj és máris győztél. -
#556 Mondjuk nekem aztán qrvára nem hiányzik bele az AA.. nem nagyon látszik hogy nincs.
Az meg hogy hogyan oldalank meg mit, lexarom. :) A végeredmény a lényeg ami nagyon igényes munka lett. -
Abu85 #555 Azért fut ilyen gyorsan, mert nem lehet benne az élsimítást aktiválni ... lévén nincs DX10 támogatás. DX9-ben meg ugye lehetetlen az MSAA deferred render motornál. -
#554 Én is összeszedtem már annyi aranyat hogy szinte majdnem az összes fegyóm már 3 csillagos ! Kivéve a shotgunt az 2 csillagos na meg persze a ij is csak két csillagos ! -
#553 hú basszus végre,összeszedtem annyi aranyat,h.veehessek jobb fegyót...igy már sokkal jobb,kezdem nagyon élvezni... -
do2 #552 sajnálom hogy az a funkció kimaradt, én azt eléggé kedveltem, de a párbaj sokkal jobb lett. -
#551 Sajnos olyan formában nincs mint az 1ben, de Thomas focus modja ugyan az csak auto aimmal egymásután becélozza őket és fl le kell rángatni az egere úgy hogy nyomva tartod a bal egérgombot, 1sec alatt kilövöd a tárat ha gyors a kezed, de az a baj ez csak a focus mod:( -
#550 Közbe rájöttem!!D:
a lóval ki kell huzni az ablak rácsát !(518):D -
#549 a Sherif házába hogy lehet bejutni?:D