1268
-
#628 Dehogynem az első mellékküldik az asszem a 7 chapeternél lesz ! -
#627 Hogy ez a játék mekkora egy nagy rakás... mennyország.
Rég találkoztam már ilyen részletesen kidolgozott FPS-el. Nekem csak egy szó lüktet a fejemben így ACT III. tájékán: igényesség.
Végigvittem anno az Outlaws-t, a Gun-t, majd a CoJ-t és azt kell mondjam. a CoJ a trón abs. királya. Ez a Bound in Blood, csak egy leheletnyivel marad el a CoJ-től. De kb. úgy, ha az volt 99% nálam, akkor ez most 97%. Mestermű.
Lebilincselő és érdekes, igazi western sztorija van, jók a karakterek /Thomas nekem kissé szürke egér sajna/, a grafika nagyon, de nagyon rendben van.
A játékmenet, meg egy nagy mézeskalács házikó, amin a cukormázat a kisebb küldetések adják.
Aki szerint ez a játék szar és unalmas, az mondjon le, adja el a gépét, vonuljon kolostorba és gyártson trapista sajtot.
Szerk.: Ja, ha kell valakinek 2 db CoJ-t (első rész!) kaptam nemrég. Egyik bontatlan(!) példányt igazán elvihetné valaki =) -
Pierre75 #626 Köszi!
Arra emlékszel, hogy hol kapjuk az első mellékküldetést? -
Immigrants #625 Azaz és ha megnyomod az y akkor rámész az emberekre piros lesz a rajta a célkereszt és ha lejár az idő (piros csík felül)akkor lelövi mindet
páfpáfpáfpáfpáf és kész 5 ellen kapásból -
#624 Az a slow motion amikor lelassul az idő és (ha Ray-el vagy) akkor beméred az embereket Ray pedig elkezd lövöldözni mint egy őrült. Ha Thomas-al vagy akkor meg egyesével leszedi őket neked pedig folyton huzogatni kell az egeret. És azért számol vissza mert ha lejár a 60s akkor nem tudod használni a Slow motiont csak ha megölsz megint 6 embert -
cumfu #623 az a 60 sec engem is érdekel, a slow motion az amikor az y-al betudod lassítani a játékot és célkeresztek jelennek meg a képernyőn? -
#622 Az a slow motion amikor 60sectől számol vissza fele akkor átvált slowmo-ba és egy csomo ellent el lehet vele intézni !
Ami a melléküldetéseket illeti az az hogy Wanted személyeket kell kinyirni Egy pár cuccot visszaszerezni megvédeni egy bizonyos helyet személyt ! -
Pierre75 #621 Szoptam egy ideig ott, ahol jövünk a városból a postakocsival és két lassított szituáció követi egymást. Innentől felgyorsulnak az események, most a bányában lövöldözünk Devlin fiaival. Itt már pörögnek az események, tetszik. Végre western hangulat!
Mit jelent az, amikor a jobb felső sarokban egy ikonban visszaszámol 60s-t?
Hol és milyen mellékküldetésekre lehet számítani? -
bgabor #620 Gratulálok, az év eddigi legjobb játékát hagyod ki a türelmetlenséged miatt! -
#619 Valaki most játszik hamachin keresztül akihez be lehetne szálni?:D -
#618 .... mond valamit neked a tutorial szó??? -
Immigrants #617 Jah nem bocs most mégsem tok menni -
Immigrants #616 Én mennék de hogy kell? -
#615 Gyertek Hamachi-ra
A szoba neve: COJHUN
Jelszó nincs -
Vlala #614 Ez a sztori alapfonala. De hogy eköré mit építettek, az lenyűgöző, főleg úgy, hogy irdatlan sok utalás van az eredeti CoJ-re.
(miért pont a marshall lányát kellett?) -
Vlala #613 Pedig féltem tőle, hogy elrontják a sztorit, de szerencsére igényesebbek ők annál.
Az Il-2: Sturmovik sorozatot is nyugodtan felírhatjuk a listára.
A keleti, kisebb csapatok meg akarják mutatni, hogy ők is tudnak jót alkotni, nem kell mindenért Ámerikába menni. Ők tényleg beleadnak mindent, a nagyobb cégek már rég csak nagy nevekből, rókabőrökből élnek.
-
Immigrants #612 Jah azt elfelejtettem h saját megfogalmazás -
Immigrants #611 A sztori a következő:Tom és Ray 1-2 küldiben egy hadseregben fog működni.De a hs vezető hülyeségeket csinál ezért kilépnek.És gyakorlatilag innentől menekülni kell előlük a seregük elől
By.:Pc Guru
Tényleg jobb lenne magyarul úgy érthetőbb legalább -
#610 Én is féltem tőle, hogy míg az első részből sok jelenetre emlékszem, mert emlékezetesek voltak, addig ebben nem lesz semmi ami megmaradna, de tévedtem. Azért voltak emlékezetes jelenetek, legjobban:
SPOILER!!!!
A szekérkonvoj folyóba ragadása maradt meg bennem, mikor rajtunk ütnek, azt a részt valahogy nagyon eltalálták.
-
keepernext #609 Én 20-30 percet birtam vele játszani,pedig szeretem az fps-t.
Állandóan valakit követni,sok ökörség,kányát lőni,stb.
A grafika nagyon szép,csak maga a játék unalmas. -
Fbn Lx #608 na én még tegnapelőtt végigtoltam, csak nem volt kedvem írni eddig :]
olyan 6 óra 50 percet mutatott a végére, szóval nagyon rövid volt. pedig a mellékeket is megcsináltam.
Szal... mindent összevetve ha az első rész 92%, akkor ez 90. kurvajó volt. Összességében könnyű játék, jóval könnyebb, mint az első. Mindkettőt közepes fokozaton toltam, de míg a sima coj-ban egy-két Billys jelenetnél már agyfaszt kaptam annyiszor újrakezdtem, addig ezt a részt pörgettem gyorsan. kicsit olyan lebutítottab, árkádabb harcrendszer, ami bizonyos szempontból még be is jön. A sztori ismét ötös, a hangulat viszont nincsen annyira ott sajna, mint az első rész egyes jeleneteiben (farmra betörés, sziklamászás billyvel, az öreg indián, amikor íjászkodni tanulunk, meg úgy az egész fílingje annak, hogy menekülsz az elmebeteg pap elől, és vérrel írnak az istállók falára...), nekem jobban megmaradtak jelenetek az 1-ből.
Ez akció orientáltabb is, lopakodás nincs benne egyáltalán - ez lehet hogy valakinek pozitívum, de én azért nagyon hiányoltam. Mondjuk egy William-es lopakodós rész dobott volna még rajta :D
grafikailag összességében egész jó, de részleteiben gyenge, nem számít akkora durranásnak mint az előd a maga korában. De azért a fílinget adja rendesen, szebbnek nem is kellene lennie, de a főhősök feje nekem valahogy elég kidolgozatlan hatást kelt...
Szóval ez mind negatívum volt számomra, de a pörgős sztori, a beleélés, meg egy-két újítás (pl. fegyvervásárlás, mellékküldik) igazán faszává tették ezt a részt is.
na megint westernbuzi lettem ennek örömére. felrakom a helldoradot :] -
#607 Amikor kidugja a fejét akkor kell lönni ! Én itt ijat használtam mivel ha ijjal ráközelitesz az ellenre akkor bejön a slow motion és mikor kidugta a fejét megsoroztam egy pár ijjal 1-2x és utána már jött is a végső párbaj ! -
#606 Na én is most fejeztem a játékot ugy 0:45 fele ! Szerintem nagyon jó játék volt ez a rész is ! Már értem miért lett Rayből pap ! Na meg a végére egész jól belejöttem a párbajba ! Amugy én 8 óra alatt vittem végig az összes mellék küldivel együtt ! -
#605 a főellent hogy gyűrjem le? Egy szakadék tátong közöttem és Marisa között, a szemét meg egy oszlop mögül lő... PLS HELP!! -
bgabor #604 Hát az bizony az, nem kicsit. -
#603 -m -
bgabor #602 Szerintem idén ez eddig a legjobb játék. És nagyon durva hogy jön egy ilyen kis kelet európai fejlesztőcsapat, és a játékuk minden téren durván lealázza a nagymenők milliárdokból összerakott játékait pl:Assassins Creed,Far Cry 2. -
#601 akinek a Rákóczi Himnusz "szar zene" az nem b@szogasson mást!!!! -
Vlala #600 Egész érdekes játék, de a sztorija ismét telitalálat.
Most fejeztem be, de még ma (23:47 van!) elkezdem mégegyszer. :) -
cumfu #599 ja ja ja olvasd el az #596-ban utolsó előtti mondatomat, aztán csókolom, le lehet akadni... -
#598 Sztem hülyeség kiírni mindent mert úgy könnyebben le tudják nyúlni -
bgabor #597 Hát, én legalább ki merem írni a profilomba ki vagyok, mi vagyok, nem úgy mint te, akinek minden rublikában az 'ismeretlen' díszeleg. -
cumfu #596 Alapvetően nem vagyok paraszt, csak néha nem olvasom át amit írok, most sem volt meg, lehet nem is javítottam volna ki! Bgabor pedig joghallgató létére elég úgyhogy , de mindegy legyél beképzelt, vannak nálad normálisabb szakmunkások is. Részemről a vita lezárva! Jó játékot mindenkinek! -
zozox333 #595 Köszi! -
Immigrants #594 Próbáld ki #557 irottakat -
zozox333 #593 Üdv!
Légyszi segítsetek!
Tudom, hogy hülye kérdés de hogyan kell előkapni párbajkor a pisztolyt?
A fél asztalon végigtépem a kurva egeret és semmi!
Az 1. részt annak idején simán végigvittem (abban is volt néhány párbaj), nem értem itt miért nem tudok fegyvert rántani! -
Immigrants #592 Vittem vmennyit és jó minden nem veszett el szerencsére -
#591 De arra nem gondoltál hogy véletlenül maradt le az a ''a'' betű? Egyébként semmi köze a műveltségnek a tájszóláshoz...barom -
bgabor #590 Ebben van ráció, de őszintén szólva annyiszor hallottam már így rosszul használva, 'rajt'-nak mondva, hogy fel sem merült bennem hogy elgépelés.
Mindegy, lényegtelen. -
#589 Ne akrok bészálni a vítába de áz nem jut észedbe, hogy ésetleg csák véletlén hatyta lé az "a" bötűt?