Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy bajom van a játékkal, még a CoD-hoz képest is túl kötött. Nem elég, hogy lineáris a pályavezetés, de így a 3. fejezetnél is leállít és el kezd magyarázni. Ezt egy training résszel elkerülhették volna. Ray-re mi a búbánatért raktak páncélt?
Pedig a western hangulat és a grafika miatt kellemes alkotás lehetne.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Nekem fut a game, nem fagy, nincs fekete kepernyo, viszont egy problema akadt - az elso palyan egybol amikor Ray-el vagyok a karakterem naon lassan jar, es futni sem tudok. gugolva kicsit gyorsabb a tempo, de kifejezetten nem az igazi.
Nincs valami otletetek esetleg, h ez miert van?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
zzeN: semmi sincs Crysis alatt, ez az egyetlen játék, ami alatt kikapcsol a gépem a túlmelegedés miatt. Pedig nem csak akkor volt meleg, fülledt levegõ, amikor ezzel játszottam. 😊 Egyébként meg legalább így nem 6-8 óra lesz a játékidõ, hanem 40-60. XD
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
- az elsõ rész is jött konzolra is
- az árkádos játékmenet az eladások miatt "kell" - a COD-nál miért nem reklamál senki, hogy "árkádos" ?
Forza.
Ez a játék nagyon rendben van: sodró lendületû, leköti az embert, változatos, kurva nagy hangulata van. Ezt más játékok is tudják, de itt még meg van az az öröm is, hogy az ember nem érzi úgy, hogy régi elavult szar a gép, és nem tölt 1 óra játékból 50 percet a "graphic details" menüben, nem kell miatta újra rakni a windowst, bizonytalan beta-driverekkel kisérletezni, stb. Nincsenek idegesítõ bugok, csak a játék felhõtlen öröme. Respect a készítõknek, ritka manapság, hogy ilyen gondosan összerakjanak egy játékot.
én ezt az autoaimot csak Ray-nél tapasztaltam mivel õ a pisztolyfenegyerek Thomas pedig gyors és puskákkal jó, de ezt az elején el is mondják meg be is szól Ray néhányszor, hogy mennyit javult ha Thomasal játszunk xD
úgyhogy Ray-nél az autoaim amikor közel vannak az ellenfelek azt tekinthetjük "skill"-nek is 😄
nálam párbajnál nincs auto csak függõlegesen megy felfelé amikor kirántod a fegyvert és ha jó pozícióban vagy akkor nem kell oldalra célozgatni
Egyébként feltûnt még valakinek hogy a puskás indiánok pontatlanabbul lõnek mint a puskás (rabszolgatartó) déli exkatonák....??
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
szóval nem is játszottam még végig, de tudtommal IV. Act-ból áll
én még csak a 6. chaptert kezdtem és az még mindig az Act II.-ben van
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy érdekes, mert nálam nem autoaimos a párbaj
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a párbajban az ellent hogy gyõzzem le? Már 20adjára próbálom, úgyse sikerül, mindig félre lõ a pasi...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A tetõre feljutottam, de ott is minden zárva van.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Amugy nekem is tetszik a játék csak a párbajok idegesitõek fõleg amikor a wanted barátunkat kell likvidálni 20x-orra csak sikerült lelönni !
Az elsõ rész szerintem a legjobb western játék, ami valaha megjelent Pc-re, ez pedig nemsokkal van elmaradva mögötte. Ami negatívum, hogy kissé árkádosabb lett mint az elõzõ volt, olyan Call of Duty western köntösben csak ez sokkal változatosabb lett.
- Nem értem, hogy ha egyszer kitalálták, hogy lehessen választani, melyik karakterrel játszuk végig a pályát, akkor mi értelme annak, hogy mindkét karakter rambo? Hiányzik az elsõ részbõl ismert osonós, lopakodós, csendben gyilkolós játékmenet, mert az elsõt az tette változatossá. Ha már itt adott a két karakter akkor lehetett volna két eltérõ játékmenet, egy "elõbb lõ aztán kérdez" karakter meg egy lopakodósabb. Szóval ez így értelmetlen. Annyi a különbség a két karakter között, hogy az egyiknél rifle van a másiknál meg dinamit.
- Az auto aim-ot nem lehet kikapcsolni ez elég idegesítõ. Értem, hogy bele kellett tenni, mivel ezuttal a konzolokon is sikert akarnak elérni a készítõk 8gondolom emiatt az árkádosabb játékmenet is), de miért nem lehet kikapcsolni?
- A beígért free roam játékmenet ugyan megjelenik kétszer, de sok értelme nincs. Két pálya között egy kis szünet, és meg lehet csinálni 3-3 mellékküldetést, meg lehet fegyvereket venni. A mellék missziók végülis elég jók, csak nem illeszkedik igazán a játékmenetbe, vagy sandbox az egész játék vagy csõ FPS, a kettõ együtt fura. De végülis örültem, mert így többet játszhattam vele, megcsináltam minden mellékküldetést.
+ Jó a sztori, gyors az engine, nagybetûs HNAGULAT, és szép a grafika (ijesztõen hasonlít a far cry 2-ra, és mivel az is Ubisoft nem lennék meglepve ha ez az új chrome engine valójában a dunia engine-re épüln, mert a régi chrome-hoz képest ez totál más).
+ Kb hét óra játékidõ, ami végülis átlagosnak mondható, habár ma már inkább a 4-5 óra az átlagos.
+ Változatos, egy percig nem unatkoztam, nem vált monotonná, ez utóbbi szokott a mai játékok gyenge pontja lenni, de itt sikerült elkerülni.
A multit még nem próbáltam, elõbb beszerzem az eredetit. Az elsõ része a játéknak egy lassabb, mélyebb alkotás volt, ez a mostani inkább a zúzásra helyezte a hangsúlyt, amit eleinte nehezen nyeltem le, de végülis, még így is esélyes lehet az év akciójátéka címre. A legidegesítõbb, hogy a legnagyobb hülyeségeket könnyen orvosolhatták volna (egyik karakter lopakodósabb, auto aim).
Nem lesz olyan etalon mint az elsõ volt, de nagyon jó játék.
wesker24 a bandita házába, hogy mentél be?