1268
-
Vlala #668 Én több, mint 10 órát foglalkoztam vele elsőre, igaz, én a tájban is gyönyörködtem, nem szeretek rohanni. (Tudod, minden második fánál meg kell állni vizelni, sok volt a sör. :) )
Ha nagyon rohannék, túl gyorsan vége lenne, és nem látnám az apró részleteket: pl. a fákon, kaktuszokon mászkálnak a pókok, bogarak, és végre a levegőből is lehet madarat lőni, szép dugóhúzóban esik le a földre.
-
#667 Nekem 1280*1024 a max.Nem kell nekem nagyobb max ha behal a tft-m de az még szerintem bőven odébb van.
Meg legyen a normális tft-nek emberi ára. -
#666 Így azért jobb a felbontás nem? ;-)
-
#665 15! -
cumfu #664 hány chapter van? -
#663 Na végére értem én is rövidecske volt 5 óra 8 perc. -
cumfu #662 Valaki tud megoldást arra, hogy a hamachi szervereket miért nem látjuk, amikor valaki készít? -
-
Immigrants #660 Hát pedig fogsz mert még ki se jött a játék töltsd le azt kész ha meg a multi érdekel ott a hamachi egész sg arról nyomja -
#659 Van itt Szegedi aki már megvette valahol a játékot?:D mert holnap megyek megvenni feleslegesen nemakarok sétálni:D -
#658 srácok köszönöm a segítséget! ezer hála -
#657 DLC az nekem kieget jelent nem szeretem azt a szót túl konzolos!
A DLC a Downloadable Content (Letölthető Tartalom) rövidítése. Legtöbbször játékokhoz tartalmaz új dolgokat, kiegészítéseket. Kieg és kész. -
Fbn Lx #656 nem kiegek lesznek, hanem dlc-k -
Fbn Lx #655 te se vagy bebaszva :Ð -
#654 Sziasztok. Jár már valaki a 10.pályán?
Ray-el játszom és amikor, William-el megyünk fel a hegyre Thomasékhoz van egy cutscene, amikor kihallgatom őt meg a csajt. Utána lenne egy mentés, ahol vissza kellene menni a szekerekhez,de folyton azt írja, hogy ne hagyam el a testvéremet, túl messze mentem tőle. Sehogy nemtud tovább menni. -
#653 Kiegek készülőben! Két multi és egy single player! -
#652 Párbaj az esőben!!! :D -
Matte #651 SEGÍTSÉG
Könyörgöm. Felraktam a Hamachit. 1.0.3.0. A játék verziója 1.0.0.0, az alap, ha jól láttam nincs patch. Magyar szobába is léptem, külföldibe is, sehol nem látja az indított szervert. Mi lehet a baj? Az emberek többségét pingelni se tudom. Kell még csinálni valamit vele? Ma raktam fel először a Hamachit..... HELP PLS. :) -
cumfu #650 heló! Az miért van, hogy hamachin van hálózat készítve, de játékban nem látjuk egymást? -
#649 A haramdeik pályán vigyázzatok mert negatív emóciók materializálódnak viszkoszpszihoreagensplazma formályában amelyek explozív paranormális potenciával rendelkeznek. -
bgabor #648 Szétlövöd az összes tutajt, meg ha valaki partraszáll, azokat is. Annyi a trükk, hogy jelentősen fölé kell célozni a tutajoknak, lévén hogy ezek az ágyúk még nem huzagoltak, így nem forgásstabilizált lövedéket lőnek. Vigyázz, mert a tutajok a folyó egész hosszában jönnek! -
Matte #647 valaki nem akar most létrehozni egy szobát? kipróbálnám hogy megy e.. -
cumfu #646 heló! hány db chapter van a játékban? -
Fbn Lx #645 nekem jó a hétfő este
hamacsi verzió sztem mindegy, egyébként úgyis frissíti magát alapból.
elindítod, power on, és connectelsz majd a megadott szoba+megadott jelszóra. ennyi, és ha indítod a lan játékot, akkor látni fogsz mindenkit. -
Matte #644 gyerekek sehogy nem multizni nem eredetivel? csak hamachin? :) -
Fbn Lx #643 szét kell lőni a csónakokat, ha netán partra szállnak néhányan, azokat is le kell lőni... gyakorlatilag ennyi az egész :D ha ügyesen elszeded őket és még akkor is kiírja, akkor nem tom mi van... -
#642 Sziasztok! már rögtön az elején elakadtam...vmit vagy nem veszek észre vagy csak nagyon láma vagyok, de...Az első részben, mikor az ellenséges katonák tutajon jönnek át a folyón, meg kell akadályozni hogy bevegyék az erődünket. Ehhez vagy egy ágyú, de bárhogy is lövöldözök vele, próbálom kinyírni az embereket, mindig azt írja ki hogy elbuktam...Mit kell itt pontosan csinálni? -
#641 Sztem mind1 melyik verzió. -
#640 Hát igen a vadnyugatos témában elég kevés játék van, pedig óriási tartalékok vannak benne. Egy dolog azért hiányzik a játékból, mégpedig a városok elég üresek, jó lett volna ha élettel teli településekre lovagolhattunk volna be, na de kell valami a 3. részbe is :) -
#639 Én is benne lennék egy előre egyeztetett hamachi partyban, csak valaki írja le, hogy melyik verzióval kéne nyomni (mármint hamachi), meg hogy nagyjából hogy kell használni. :D Mondjuk hétfő este? -
cumfu #638 kösz srácok én használtam az a funkciót, csak nem tudtam rájönni, hogy 6 ember után kapok 60mp-et.
MULTI engem is érdekelne hamachin! -
RedRiot #637 Egyetértek. Én még a közepén járok, de eddig nagyon rendben van. Az árkádos jelleggel nincs baj, ilyen könnyedebb, kikapcsoló játékokra is szükség van. Nekem jobban tetszik mint pl. a CoD:World At War, ez sokkal szórakoztatóbb.
Remélem a konkurencia tanul a Call Of Juarez példájából, és a jövőben kicsit merészebb témákat is választanak majd a játékokhoz, nem csak második világháborús, űrzombis, kommandós sztorikat ontanak továbbra is.
Kicsit eredetibb sztorik, hangulat hiányzik sok játékból. És a jó grafikus motor sem azt jelenti, hogy egy 2 gigás VGA és egy négymagos proci is kifingik alatta. -
#636 Jó ötlet -
Fbn Lx #635 egyeztethetnénk egy időpontot, hogy toljunk hamacsin egy sokszemélyes multit :] -
#634 Rosszul írtam. tehát két csapat van az egyiknek ki kell rabolnia a bankot a másiknak meg meg kell védenie. -
#633 A multi az nagyon ott van. Végre érdekes játékmódok vannak benne. PL.:Két csapat van az egyiknek ki kell rabolnia a másiknak meg ebben kell megakadályoznia stb. -
#632 Most, hogy már a legvégén vagyok azt hiszem ideje beírnom ,hogy ez a játék valami eszméletlen jó lett, igaz ,hogy árkádos, meg non-stop lövölde, de akkor is visszaadja az igazi vadnyugati filmek hangulatát. Az átvezetők is van ahol már-már filmszerűek, bár van pár igen gyengén sikerült pillanat is. Mindent összevetve nekem sokkal jobban tetszik, mint az első rész, mert az számomra elég vontatott volt és az indiános részektől a hajam az égnek állt.
Én simán adnék rá 95%-ot és ha barátibb ára lesz egy vásárlás is simán elképzelhető. -
Pierre75 #631 Akkor megnyugodtam, nem én néztem el vmit.
Multit próbálta már vki, érdemes kipróbálni? -
#630 Assezm igen miután devlin elkaptuk ! -
Pierre75 #629 Ez a bánya után van remélhetőleg? (Devlin)