Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Azok mellékküldik és mint látod pénzt kapsz értük. Általában 100$ + amit felszedsz az ellenségtõl ami átlagosan 20$
Hát?

davidka003
Egyiket sem kell megcsinálni de mindegyiket meg lehet ha akarod.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Helló! A 3. párbaj után melyik küldit vállaljam el?Vagy mindet meg kell majd csinálni?

Mor3llo
Nah énis végigvittem. Nem volt rossz, de engem az elsõ rész jobban megfogott. Legalább egy pár kérdésre választ kaptam így a játékban 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

elitehun
Inkább örülj annak hogy valaki megcsinálta
Jó sokat dolgozhatott vele !!!

http://guides.ign.com/guides/14312665/index.html

elitehun
Nem! Hogyha olyan közel viszed a fegyverhez a kezét hogy elkezdi mozgatni az ujjait (mint a filmekben) akkor tényleg automatán elõrántja. Most direkt kipróbáltam.
Jah hát azt kihagytam de ha klikkelsz az lesz amit leírtam

grebber
Nekem a párbajról nem ez jött le.Automatán elõrántja ja jó is lenne.
Asszem elõre felé kell tolni az egeret ha megszólal a gond és tûz mindezt persze baszott gyorsan.

Next PC upgrade: 2022

khm lõjj.Munkahelyen nincs benn a szójavitás gomb és nem figyelek rá mit írtam és elküldöm az üzit

Na ma kivittem pár pályát.A párbaj a következõ képpen a legjobb.(kis csalással)A kezed tatsd mindig a puska mellett ne távol tõle mint az ellenfél.(<-ez a csalás)Utánna ha szókl a gong automat elõrántja és viszi a kezét(ha megyomod a gong megszolalásakor meghalsz mert mire újra felhuzza a kakast addigra lött az ellen.És ha piros a karika durr löj és máris gyõztél.

Maxtreme
Mondjuk nekem aztán qrvára nem hiányzik bele az AA.. nem nagyon látszik hogy nincs.
Az meg hogy hogyan oldalank meg mit, lexarom. 😊 A végeredmény a lényeg ami nagyon igényes munka lett.

Azért fut ilyen gyorsan, mert nem lehet benne az élsimítást aktiválni ... lévén nincs DX10 támogatás. DX9-ben meg ugye lehetetlen az MSAA deferred render motornál.

wesker24
Én is összeszedtem már annyi aranyat hogy szinte majdnem az összes fegyóm már 3 csillagos ! Kivéve a shotgunt az 2 csillagos na meg persze a ij is csak két csillagos !
LackoMester
hú basszus végre,összeszedtem annyi aranyat,h.veehessek jobb fegyót...igy már sokkal jobb,kezdem nagyon élvezni...

élet a legjobb méreg

sajnálom hogy az a funkció kimaradt, én azt eléggé kedveltem, de a párbaj sokkal jobb lett.
watto
Sajnos olyan formában nincs mint az 1ben, de Thomas focus modja ugyan az csak auto aimmal egymásután becélozza õket és fl le kell rángatni az egere úgy hogy nyomva tartod a bal egérgombot, 1sec alatt kilövöd a tárat ha gyors a kezed, de az a baj ez csak a focus mod😞

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

bacsobalint
Közbe rájöttem!!D:
a lóval ki kell huzni az ablak rácsát !(518)😄

bacsobalint
a Sherif házába hogy lehet bejutni?😄

Egy rendes ember! Köszi, nekem az 1. rész kimaradt...

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

ebben nincs gyorsüzelési mód mint az elsõrészben ? tök jó volt, itt vhogy nemtalálom. AZ elsõ részbe átváltottam és 1 pillanat alatt kilõtem az összes lõszert, 1 rakás hullát hátrahagyva! Itt melyik gombal lehet ráváltania ?
'=1.

Helló!' részbõl õ volt a tank vagyis csak ment bele a tömegbe ezért kellett a páncél a másik az osonós mesterlövész.Õrajta nem volt semmi csak a ruha

v ez mást nem zavar?
az 525-re valaki?
davidka003
Coop-ot hiányolom a játékból.
Hatalmas hiba, hogy nincs benne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bacsobalint
az jó nekem most jön a 6. chapter😄
akkor még van elég sok hátra 😄
hálistennek😄
am nagyon megszerettema párbajokat😄(egyre könnyeben menenk😛)😄

Seth
asszem 4 act, 15 chapter

PSN ID.: Beegabor

fúúú hallod inkább toljad a játékot ne okoskodj, tököm tele van veled... Még jó hogy te tökéletes vagy!<#mf2><#mf1>

Encore
Úgy egy éve a warhoundból láttam valami AI prezentációt, ami azt mutatta be, hogy a gép fedezékbevonul (nem scriptelt) és kidugja a fegyver csövét a fedezék mellett/mögött és úgy lõ. Na most, ezt láthattuk ebben a játékban is, az AI jól sikerült. Csak egy kis érdekesség.
grebber
Hány Chapteres a game?? Act ? chapter ?

watto
Sajnos onnan már nincs túl sok :S

watto
A tájszólás nem okosságtól függ seggfej 😊

bacsobalint
hát én még csak a CHAPTER 5 -be járok... de remélem még van hátra elég sok😉
nagyon bejön a game😄
az éven ez az eggyik legértelmesebb játéké,amivel eltudok játszani ugy hogy nem unom meg!!😄

grebber
Ezt mondom jót tett neki hogy csak dx9-es lett.
Kíváncsi vagyok a többi projektjükbõl mit fognak kihozni grafikailag.
(Chrome 2,Dead Island,Warhound)

balee4
Alapból nem volt Dx10-es, egy késõbbi patchben került bele a támogatás, amúgy mérföldekkel szebb volt Dx10-ben, de még az a látvány sem közelíti meg a 2. rész grafikáját. És asszem ezen a gépen olyan 40-50 FPS körülfutott maxon, ez meg 70-80 körül. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hát, mi okos emberek legalább nem beszélünk fülsértõ tájszólásban.(rajta helyett rajt, ugyebár) <#hehe>

rvn
Hello! Win 7 b 7.100 am van. Nem akar sajnos futni a játék pedig xp-n ment rendesn. Elinditom win7en és csak egy fekete képernyõ jön be seemi más, semmit nem csinál tovább. Valakinek volt már ilyen? Megoldás van rá? A kompatibilitásokat már próbáltam.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

watto
El is kezdem 😄

asszem talán az utolsó elõtti töltõképernyõn mesélte el Ray 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

watto
igen? akkor asszem azt is újrakellene játszanom mert nem emlékszem rá 😄

igazából már az elsõ rész végén is kiderült mért tért meg ray 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hali!

nem lehet megoldani,h a hullák nm tûnjenek el 3 mp alatt?nagyon idegesítõ a fûben keresgélni a lõszereket és a pénzt.nem láttam ilyen beállítást az options-ben.
ja,magyarítás kb. mikor jön?
Sziasztok!Feltettem a gamet Win7-re de a pálya betöltése elõtt folyton kidob az asztalra.Tud vki megoldást?
elitehun
Ja én is így csinálom most csak Ray-el voltam
watto
Nah végig játszottam, így már nem homályos ki-ki volt az elõzõ részben 😄 Nekem nagyon tetszett, grafika jó, hangok jó, story a helyén 😄 Még 1x végigfogom vinni csak Ray-el mert most csak Thomassal voltam ( nála nincs auto AIM) meg 1x magyarul, bár nincs vmi nagy angol tudásom azért értettem mi történik a játékban, de magyarul mégiscsak jobb 😄
Ez a párbajozás elelyén nekem is fura volt de az utolsó 3 párbajt elsõre lerendeztem 😊 Már értem miért " tért " meg Ray, tök jó 😊

elitehun
Egyébként meg én sem tudom hogy miért van az a cucc rajta de õszintén nem is érdekel. úgy is ritkán látszik
Legalább te mellettem állsz! Bírom az ilyen okos embereket mint pl. bgabor

elitehun
Pedig a bannerben is látszik.