1268
-
#708 - extra pénz singleben
- extra pénz multiban
- ezüst fegyverek multiban, gondolom a 2. csillagos fegyverek
- egy különleges fegyver az az első két fejezetben -
Vlala #707 Olyasmi, mint egy csalás, vagy inkább poén? -
bgabor #706 Nem, konkrét játékmenetbeli változatások (előnyök) mind single, mint multiplayerben. -
bgabor #705 Mi az az exclusive weapon amit emiatt a single első két pályáján lehet használni? -
Fbn Lx #704 ez az exclusive content mit takar egyébként? videók? képek? -
#703 Amúgy végigtoltam én is 7 óra 51 perc lett.
Az első jobb volt, most már nyugodtan állíthatom. Remek volt ez is, de az 1. rész veri. -
Vlala #702 A single pályáit nem lehet valahogy berámolni multiba? -
#701 Ez biztos volt már, de akkor meg nem árt ismételni:
Excusive Content-hez a kód ----> 735S653J -
#700 Van joyom, próbáltam vele fpsezni, minden konzolos mondja, hogy milyen fasza, de szeritnem iszonyat :D ja, hogy ott az auto aim? Remek, attól, hogy egy gombnyomással befogod a célt, aztán lősz egy sorozatot, még nem te céloztál faszául, hanem az auto aim :D
Szimulátorozni nem lehet Joyyal, stratégiát nem lehet vele tolni (mármint lehet, de a joy kb. annyit enged kivitelezni, hogy legyártasz háromezer egységet, és szembetámadod az ellenséget. nameg esetleg egy hátbatámadás is belefér, de megközelítőleg sem lehet olyan komplex támadásokat végrehajtani). Tehát maradjunk annyiban, hogy a joy esetleg árkád játékokhoz, meg auto aimos rpg/fpsekhez jó. -
#699 Ha kiadták akkor valaki megvette már pc re? -
#698 Próbáld nagyon közel tartani a kezed a pisztolyhoz, hogy minél rövidebb idő alatt előkapja a bimm-bammnál.. Nekem is volt olyan, hogy 4x-re sikerült.. -
#697 Szimulátorok?:D -
#696 Monitorodnál lehet a gond (ha esetleg nem túl új). Próbáld meg - ha van - a configot átírni arra a felbontásra, refreshre, ami tutira megy nálad. Jópár játéknál találkoztam hasonlóval még a régi monitorom esetében.
Ha ezután sem megy, akkor töltsd le pl. a refreshforce nevü progit. Ezen be tudod lőni, hogy mi legyen minden esetben az alap beállításod.
Ha valami nem menne a régiek közül, akkor állítsd vissza a default beállítást.
Ha ezzel sem menne, akkor sorry. -
Fbn Lx #695 nem nagyon láttam még pro cod multi játékosokat joy-al tolni, ennek biztos megvan az oka :D -
#694 Csá, nemtom most mi van de eddig a párbajjal nem volt semmi gondom, igaz csak egy vagy kettő volt eddig de ez a mostani piszok nehéz. Óra kongásnál előrántom, rá viszem az ellenre és nyomom az egérgombot de nem lövi le addig meg ő simán lelő. Ez most bug vagy én csinálok vmit rosszul? -
#693 Megvan az a szar már több mint egy éve, a világ legjobb joy-a, ettől függetlenül, aki azzal játszik FPS-t, az egy elvetemült ökör. :DD Ilyen auto aimes faszsággal mint ami ebben van (halálra idegesít :D) biztos jó, meg GOW szerű primkó shootert viszi simán (azt ezzel nyomtam én is, de csak azért, mert annyira unalmas szar, hogy csak a kanapén fekve bírtam :DD), csak az egész feeling arra emlékeztet, mikor valaki kanállal szeretne pizzát enni. Ha sokat gyakorlod biztos kurva jól lehet, csak nem kifejezetten kézenfekvő.. -
#692 :P -
Mastern #691 hello
Tudna valaki segíteni? Ugyanis amikor beindul a játék, fekete klesz a képernyőm és nem tudok semmit se csinálni. Hallatszik a hang jól, de kép nincs. Tudna valaki erre valamit javasolni?:D -
Vlala #690 Az élet hatalmas problémái... :) -
#689 gy...r az max te lehetsz,ha az hogy fps-re szerinted az x joy a legszarabb, az a te tudásodat tükrözi max...
légyszíves ne ócsárold az a joy-t, mert ha veled ellentétben valaki vágja, akkor lehet azonis nagyon jól nyomni az fps-eket...csak pc-seknek ez hihetetlenül hangzik...
amúgymeg + minden más stílushoz 100x jobb a joy... -
#688 én single-t
:D -
#687 nem is lehet meggyőzni senkit, de ez azért jobb amugy mert élethűbb, mivel egy élő ember is szélességében lát többet...
de mindegy..
én sem azt mondtam hogy ne 4:3-ba nyomjad, csak ne mond hogy TORZÍT. -
#686 :) Én is négyzet felbontásban nyomom, de csak azért, mert nincs kedvem gyökérkedni a box joyyal. Annál szégyenebb nincs, mint azzal FPS-t játszani. De pl az autós játékokat mind TVn nyomom, és azoknál már engem is zavar picit a 4:3. Szokás kérdése az egész.. -
Vlala #685 Éljen, multipályákat akarok. :) -
Fbn Lx #684 itt speciel semmi, ez a zavaró kategóriába tartozik. Lapos és széles. Még egyszer mondom: számomra. Nem akarok meggyőzni senkit, hogy márpedig ez valójában nem szép. -
#683 nekem napok óta megvan...
-
#682 szerintem is sokkal jobb
a játékmenet a grafika, a helyszínek...mintha egy másik játékkal játszanék..
régit utáltam nem is vittem végig. -
#681 Ez a kedvenc fegyverem:
Amint elérhető lett a Superb Bow, meg is vettem, elég hatékonyan lehet vele öldökölni. Emlékszem, hogy az első részben még nyulat is lehetett vele lőni :D -
Fbn Lx #680 már kijött, asszem tegnap... -
#679 Mutasd meg hogy itt mi torzult el???
-
#678 Üdv!
Ez a rész szerintetek jobb lett mint az első mert nekem meg volt az első rész de nem voltam annyira oda érte túl nehéz volt minden. Már amikor ostorral átt kellett menni a folyón ott elakadtam.XD -
#677 "ahogy a hd tv-k torzító szétnyújtott képeit is utálom, dehát kinek mi"...
lehet nem 4:3-as felbontású képeket kéne nézned a 16:9-es illetve 16:10-es kijelzőkön....és akkor nem torzítana, hanem nagyobb képet látnál... -
Fbn Lx #676 én is 128*960-ban tolok mindent, és ez nekem pont ideális. nekem speciel a széles monitorokat rohadt zavaró nézni, ahogy a hd tv-k torzító szétnyújtott képeit is utálom, dehát kinek mi. -
#675 Na ezabeszéd!
DLC-k a játékhoz (3db) -
#674 Hüha...
Akkor mikor jön ki a játék? -
Vlala #673 Visszamentél a fegyverboltba. Nem kellett volna, a bratyókhoz kellett volna menned. Egy kis kalap ikon jelzi, hogy hol van. Ha nem találod, nézz fel az égre, úgy könnyebb észrevenni. :) -
Vlala #672 Elég nagyot kell húzni az egéren, hogy mozduljon.
Nm lehet, hogy valami kontroller zavar be? -
wright #671 Sziasztok!
8.fejezetnél amikor megcsináltam minden küldetést-azt írja menjek vissza Mendozához....namost ott nem történik semmi-csak azt mondogatja hogy neki vannak a legjobb fegyverei.Mit kell ott még csinálni? -
boing #670 CSá all!
Van 1 olyan problémám h az elsö párbajnál tartok és az egérrel nem lehet mozgatni thomas/ray kezét igy mindig lelő a seriff:(
Vki help pls mer tolnám továbbb és bosszanto hiba.köszi. -
#669 jaj, ez a kocka+ monitor :/ már rendesen zavaró ilyen képet nézni