1268
  • bgabor
    Úgy hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Billy a csaj és Juarez gyereke. Thomas és a csaj házasok lesznek ugyebár, és közösen nevelik Billyt, Juarez fiát. Amíg egyszer Juarez meg nem jelenik és meg nem öli őket.Ray a holtestek mellett találja Billyt, és üldözni kezdi. Innen indul az első rész sztorija
  • Taylor10
    sziasztok.a gépemnek ez a gépigénye:2.8 ghz proci,256mb GForce 7600 videó kártya,1280 mb ram.a játék ezen eltud indulni??
  • grebber
    Menj a gáttól nagyon távol akkor a kis indián is távol lesz és nem hal meg!
  • raulreal
    Azt nem tudja valaki, hogy amikor felrobbantom a gátat, ott a kis indián miért nyiffan ki?!
  • cumfu
    dehogy is azt hittem olyan lesz mint az 1. rész és easí-re állítottam, aztám rájöttem, hogy ez a cod5 :) Majd lehet nekiállok Hard-on, kaptam még Very Hard-ot is, de én nem vagyok akkora gémer :) Általában megunom a játékokat a felénél :S, de ez nem lehetett :)
  • Narxis
    Mediumon toltad?
  • cumfu
    Na srácok én is végigvittem, itt vannak a játékban elért adatok, nem túl fényesek

6:26:49 alatt vittem végig
    secret 9/89 (de nem is foglalkoztam vele)
    $4934
    pontosság 46,62%
    215 fejlövés
    és 1262 halált osztottam ki.

Az utolsó párbaj meg szerintem nevetséges 1.-re megvolt a srác :D
  • Shep
    Hát de akkor 2 teremben is van kincs? Na mindegy úgysem ez a lényeg :)
  • Sephi
    En speciel a COD4 ota nem jatszottam ilyen jo jatekot. Amennyire szarra szamitottam annyia nem lett az. Eszmeletlenul elvezem minden kuldeteset. A stilus megvan.

Ray a kedvenc :D
  • watto
    A csaj nem Tomastól terhes hanem Juareztől :)
  • Soad999
    Hali!
    Végülis raktak bele Coop-t? mert azt írták h fognak majd rakni de én néztem és nem találtam.
    köszi
  • Hellsing47
    jól emlékszel, azonban abban a teremben nem is voltak az 1. végén ami most tele lett homokkal
  • Shep
    Én egyébként azt nem értem, hogy SPOILER a végéről ha nem érdekel ne olvass tovább a végén ugye beömlik a homok a kincseskamrába, de az 1-ben meg ugyanoda mennek és akkor meg nincs ott a homok a szorgalmas indiánok kihordták, vagy mi a fene?, vagy rosszul emlékszem az első részre?
  • Hellsing47
    Juareztól, de amúgy igen
  • gagax
    nem próbáltam még de itt írtáka topikba hogy állítólag hamachin keresztül nyomják....
    de ha valaki kipróbálná h működik vagy csak írna annyit h lehetséges hamachin keresztül,szivesen játszanék valakikkel:D
  • grebber
    Én nem rohantan.Meg amugy is tudtam hogy készül magyarítás majd azzal is végigtolom megint.

Amúgy ez a rész hogy csatlakozik a CoJ-hoz??

A végén a csaj terhes Thomastól.A kis gyerköcből lesz majd Billy vagy mi?
  • harmadas
    ezt nézzétek minél többen
  • Narxis
    Igen, a CoJ 1-et be kell pótolnom, az kimaradt..
  • ruffirant
    valakivel megpróbáljuk most hamachin a multit?
  • Tinman #729
    Az gáz.
    OutlawS után azért volt egy Gun és egy CoJ 1, amik játékélmény tekintetében köröket vertek a régiségre. CoJ 1 még mindig a western FPS-ek királya...
  • Tinman #728
    Nem csak a graf... hanem a játékélmény és a történet. Mind a 3 paraméter piszkosul rendben van. TOLD! :-D
  • Narxis
    Geci jó ez a játék, Outlaw óta nem szórakoztam ilyen jót.
  • cumfu
    te látod a szervereket? Nekem nem jeleníti meg, azt írja, hogy nem talál! Ez miért van?
  • gagax
    hali

ma valaki hamachin multizik?és ha igen mikor várhatóan?:D
  • Falcon87
  • High end PC #723
    Na, ez a játék jónak tűnik, nagyon szép a grafikája.
  • ruffirant
    lenne nekem is egy kérdésem.ma vittem végig Ray-el és megkaptam a befejezést.ha a másikkal viszem végig akkor más befejezést kapok vagy ugyan ez?
  • ruffirant
    megölsz mindenkit és beviszed.nálam akkor volt gond amikor már benn volt 3 ló és ki kellet nyírni a többit...
  • cumfu
    Amikor 3 lovat kell a pajtába vinni az elég nehéz! Van valami trükkje? Vagy csak ügyesnek kell lenni?
  • Tinman #719
    18... nem érdekelt :-)
  • Tinman #718
    Thomas... Ray-ről már az 1. 10 mp után lejött, hogy evil kari.
  • SötétBarom
    Neeeeeeeeeeee... Mér??? Micsoda ökörség ez?!
  • Bucser
    csak raynél van autoaim. Thomas esetén nincs:)
  • Vlala #715
    Én végigvittem mindkét karakterrel. Nem tudnám megmondani, melyik volt jobb.

Másik kérdés: Ki hány secretet talált?
  • SötétBarom
    Ray. Keresztespáncél+bőrdzseki+sebhely kombónál férfisabbat még nem talált ki senki :) De a legvadabb az első részben, ahol a bibliából idéz miközben hegybe öli le az arcokat.

RAY ftw. :DDD
  • Mastern
    Koszi.Megprobalom.
  • foxpal
    Én ray-l tolom mert ő 2 pisztolyt is tud fogni egyszerre:D
  • Hellsing47
    én Will-el tolom
  • raulreal
    Fel a kezekkel, ki nyomja Ray-jel és ki Thomas-szal?
    Fontos morális kérdés. :D
  • szapor
    Van magyarositás?