Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(miért pont a marshall lányát kellett?)
Az Il-2: Sturmovik sorozatot is nyugodtan felírhatjuk a listára.
A keleti, kisebb csapatok meg akarják mutatni, hogy õk is tudnak jót alkotni, nem kell mindenért Ámerikába menni. Õk tényleg beleadnak mindent, a nagyobb cégek már rég csak nagy nevekbõl, rókabõrökbõl élnek.
By.😛c Guru
Tényleg jobb lenne magyarul úgy érthetõbb legalább
SPOILER!!!!
A szekérkonvoj folyóba ragadása maradt meg bennem, mikor rajtunk ütnek, azt a részt valahogy nagyon eltalálták.
Állandóan valakit követni,sok ökörség,kányát lõni,stb.
A grafika nagyon szép,csak maga a játék unalmas.
olyan 6 óra 50 percet mutatott a végére, szóval nagyon rövid volt. pedig a mellékeket is megcsináltam.
Szal... mindent összevetve ha az elsõ rész 92%, akkor ez 90. kurvajó volt. Összességében könnyû játék, jóval könnyebb, mint az elsõ. Mindkettõt közepes fokozaton toltam, de míg a sima coj-ban egy-két Billys jelenetnél már agyfaszt kaptam annyiszor újrakezdtem, addig ezt a részt pörgettem gyorsan. kicsit olyan lebutítottab, árkádabb harcrendszer, ami bizonyos szempontból még be is jön. A sztori ismét ötös, a hangulat viszont nincsen annyira ott sajna, mint az elsõ rész egyes jeleneteiben (farmra betörés, sziklamászás billyvel, az öreg indián, amikor íjászkodni tanulunk, meg úgy az egész fílingje annak, hogy menekülsz az elmebeteg pap elõl, és vérrel írnak az istállók falára...), nekem jobban megmaradtak jelenetek az 1-bõl.
Ez akció orientáltabb is, lopakodás nincs benne egyáltalán - ez lehet hogy valakinek pozitívum, de én azért nagyon hiányoltam. Mondjuk egy William-es lopakodós rész dobott volna még rajta 😄
grafikailag összességében egész jó, de részleteiben gyenge, nem számít akkora durranásnak mint az elõd a maga korában. De azért a fílinget adja rendesen, szebbnek nem is kellene lennie, de a fõhõsök feje nekem valahogy elég kidolgozatlan hatást kelt...
Szóval ez mind negatívum volt számomra, de a pörgõs sztori, a beleélés, meg egy-két újítás (pl. fegyvervásárlás, mellékküldik) igazán faszává tették ezt a részt is.
na megint westernbuzi lettem ennek örömére. felrakom a helldoradot :]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most fejeztem be, de még ma (23:47 van!) elkezdem mégegyszer. 😊
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Légyszi segítsetek!
Tudom, hogy hülye kérdés de hogyan kell elõkapni párbajkor a pisztolyt?
A fél asztalon végigtépem a kurva egeret és semmi!
Az 1. részt annak idején simán végigvittem (abban is volt néhány párbaj), nem értem itt miért nem tudok fegyvert rántani!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Mindegy, lényegtelen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És igen is erõsen köze van a mûveltséghez, mert ha elolvasott volna néhány könyvet életében, akkor tudná hogy nem 'rajt'-nak hanem 'rajta'-nak kell mondani. Ilyen egyszerû.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ha kirontok,megölnek egybõl és így is úgy is felgyújtják az épületet...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Volna egy igencsak nagy gondom a játékkal.
Ott járok, hogy az indiántáborba betörnek a katonák. Ránk robbntanak valami szekeret, aztán Ray csodálkozik, hogy túléltem. Utána õ elfut, majd ha elindulok utána, bármilyen irányba, azonnal meghalok. Ha ülk a seggemen, akkor semmi gond, de ha kb 1 méternél többet megyek bármerre, akkor azonnal megpusztul Will. Mégis mit lehet lyenkor csinálni?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Valamit a lovakkal...annyi világos...de mit? Mert ha ló meghal, buktam a küldetést...persze mindig agyon lövik a lovat, annyian támadnak meg...
Na szóval, elõször is megkereswtem fórumháttér színét,lefestettem vele 1 es layert aztán kivágtam a képet(ügyelve hogy szimetrikus legyen ^^) levágtam a széleit, a karaktereket elõrébb vágtam, minthaa háttér mélyebben lenne, aztán kerestem egy feliratot googleben amit körbevágtam, aztán külsõ árnyékot a hotelre, de ezért kellett egy felsõbb kék rétek hogy a kép szélén ne látszódjanak árnyékok +az emberek körül se, feliratot átmenetesre csináltam és árnyékoltam... ennyi... senki nem modnta hogy sok, örülj neki hogy van, és nem az az ótvar ami eddig volt ^^ Peace
. . , -cske készen van a ☺ -cske.