Call of Juarez: Bound in Blood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én több, mint 10 órát foglalkoztam vele elsõre, igaz, én a tájban is gyönyörködtem, nem szeretek rohanni. (Tudod, minden második fánál meg kell állni vizelni, sok volt a sör. :) )

Ha nagyon rohannék, túl gyorsan vége lenne, és nem látnám az apró részleteket: pl. a fákon, kaktuszokon mászkálnak a pókok, bogarak, és végre a levegõbõl is lehet madarat lõni, szép dugóhúzóban esik le a földre.

grebber
Nekem 1280*1024 a max.Nem kell nekem nagyobb max ha behal a tft-m de az még szerintem bõven odébb van.
Meg legyen a normális tft-nek emberi ára.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Így azért jobb a felbontás nem? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
15!

hány chapter van?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

grebber
Na végére értem én is rövidecske volt 5 óra 8 perc.

Valaki tud megoldást arra, hogy a hamachi szervereket miért nem látjuk, amikor valaki készít?

grebber

Hát pedig fogsz mert még ki se jött a játék töltsd le azt kész ha meg a multi érdekel ott a hamachi egész sg arról nyomja

foxpal
Van itt Szegedi aki már megvette valahol a játékot?:D mert holnap megyek megvenni feleslegesen nemakarok sétálni:D

narazzino
srácok köszönöm a segítséget! ezer hála

grebber
DLC az nekem kieget jelent nem szeretem azt a szót túl konzolos!

A DLC a Downloadable Content (Letölthetõ Tartalom) rövidítése. Legtöbbször játékokhoz tartalmaz új dolgokat, kiegészítéseket. Kieg és kész.<#eplus2>

nem kiegek lesznek, hanem dlc-k
te se vagy bebaszva :Ð
gabesz752
Sziasztok. Jár már valaki a 10.pályán?
Ray-el játszom és amikor, William-el megyünk fel a hegyre Thomasékhoz van egy cutscene, amikor kihallgatom õt meg a csajt. Utána lenne egy mentés, ahol vissza kellene menni a szekerekhez,de folyton azt írja, hogy ne hagyam el a testvéremet, túl messze mentem tõle. Sehogy nemtud tovább menni.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

grebber
Kiegek készülõben! Két multi és egy single player!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SEGÍTSÉG

Könyörgöm. Felraktam a Hamachit. 1.0.3.0. A játék verziója 1.0.0.0, az alap, ha jól láttam nincs patch. Magyar szobába is léptem, külföldibe is, sehol nem látja az indított szervert. Mi lehet a baj? Az emberek többségét pingelni se tudom. Kell még csinálni valamit vele? Ma raktam fel elõször a Hamachit..... HELP PLS. :)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

heló! Az miért van, hogy hamachin van hálózat készítve, de játékban nem látjuk egymást?

The Protector
A haramdeik pályán vigyázzatok mert negatív emóciók materializálódnak viszkoszpszihoreagensplazma formályában amelyek explozív paranormális potenciával rendelkeznek.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szétlövöd az összes tutajt, meg ha valaki partraszáll, azokat is. Annyi a trükk, hogy jelentõsen fölé kell célozni a tutajoknak, lévén hogy ezek az ágyúk még nem huzagoltak, így nem forgásstabilizált lövedéket lõnek. Vigyázz, mert a tutajok a folyó egész hosszában jönnek!

valaki nem akar most létrehozni egy szobát? kipróbálnám hogy megy e..

heló! hány db chapter van a játékban? <#smile>

nekem jó a hétfõ este
hamacsi verzió sztem mindegy, egyébként úgyis frissíti magát alapból.
elindítod, power on, és connectelsz majd a megadott szoba+megadott jelszóra. ennyi, és ha indítod a lan játékot, akkor látni fogsz mindenkit.
gyerekek sehogy nem multizni nem eredetivel? csak hamachin? :)

szét kell lõni a csónakokat, ha netán partra szállnak néhányan, azokat is le kell lõni... gyakorlatilag ennyi az egész :D ha ügyesen elszeded õket és még akkor is kiírja, akkor nem tom mi van...
narazzino
Sziasztok! már rögtön az elején elakadtam...vmit vagy nem veszek észre vagy csak nagyon láma vagyok, de...Az elsõ részben, mikor az ellenséges katonák tutajon jönnek át a folyón, meg kell akadályozni hogy bevegyék az erõdünket. Ehhez vagy egy ágyú, de bárhogy is lövöldözök vele, próbálom kinyírni az embereket, mindig azt írja ki hogy elbuktam...Mit kell itt pontosan csinálni?

elitehun
Sztem mind1 melyik verzió.
Shep
Hát igen a vadnyugatos témában elég kevés játék van, pedig óriási tartalékok vannak benne. Egy dolog azért hiányzik a játékból, mégpedig a városok elég üresek, jó lett volna ha élettel teli településekre lovagolhattunk volna be, na de kell valami a 3. részbe is :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Encore
Én is benne lennék egy elõre egyeztetett hamachi partyban, csak valaki írja le, hogy melyik verzióval kéne nyomni (mármint hamachi), meg hogy nagyjából hogy kell használni. :D Mondjuk hétfõ este?
kösz srácok én használtam az a funkciót, csak nem tudtam rájönni, hogy 6 ember után kapok 60mp-et.

MULTI engem is érdekelne hamachin!

Egyetértek. Én még a közepén járok, de eddig nagyon rendben van. Az árkádos jelleggel nincs baj, ilyen könnyedebb, kikapcsoló játékokra is szükség van. Nekem jobban tetszik mint pl. a CoD:World At War, ez sokkal szórakoztatóbb.

Remélem a konkurencia tanul a Call Of Juarez példájából, és a jövõben kicsit merészebb témákat is választanak majd a játékokhoz, nem csak második világháborús, ûrzombis, kommandós sztorikat ontanak továbbra is.

Kicsit eredetibb sztorik, hangulat hiányzik sok játékból. És a jó grafikus motor sem azt jelenti, hogy egy 2 gigás VGA és egy négymagos proci is kifingik alatta.

elitehun
Jó ötlet
egyeztethetnénk egy idõpontot, hogy toljunk hamacsin egy sokszemélyes multit :]
elitehun
Rosszul írtam. tehát két csapat van az egyiknek ki kell rabolnia a bankot a másiknak meg meg kell védenie.
elitehun
A multi az nagyon ott van. Végre érdekes játékmódok vannak benne. PL.:Két csapat van az egyiknek ki kell rabolnia a másiknak meg ebben kell megakadályoznia stb.
Shep
Most, hogy már a legvégén vagyok azt hiszem ideje beírnom ,hogy ez a játék valami eszméletlen jó lett, igaz ,hogy árkádos, meg non-stop lövölde, de akkor is visszaadja az igazi vadnyugati filmek hangulatát. Az átvezetõk is van ahol már-már filmszerûek, bár van pár igen gyengén sikerült pillanat is. Mindent összevetve nekem sokkal jobban tetszik, mint az elsõ rész, mert az számomra elég vontatott volt és az indiános részektõl a hajam az égnek állt.

Én simán adnék rá 95%-ot és ha barátibb ára lesz egy vásárlás is simán elképzelhetõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor megnyugodtam, nem én néztem el vmit.

Multit próbálta már vki, érdemes kipróbálni?
wesker24
Assezm igen miután devlin elkaptuk !
Ez a bánya után van remélhetõleg? (Devlin)
wesker24
Dehogynem az elsõ mellékküldik az asszem a 7 chapeternél lesz !
Tinman
Hogy ez a játék mekkora egy nagy rakás... mennyország.

Rég találkoztam már ilyen részletesen kidolgozott FPS-el. Nekem csak egy szó lüktet a fejemben így ACT III. tájékán: igényesség.

Végigvittem anno az Outlaws-t, a Gun-t, majd a CoJ-t és azt kell mondjam. a CoJ a trón abs. királya. Ez a Bound in Blood, csak egy leheletnyivel marad el a CoJ-tõl. De kb. úgy, ha az volt 99% nálam, akkor ez most 97%. Mestermû.

Lebilincselõ és érdekes, igazi western sztorija van, jók a karakterek /Thomas nekem kissé szürke egér sajna/, a grafika nagyon, de nagyon rendben van.
A játékmenet, meg egy nagy mézeskalács házikó, amin a cukormázat a kisebb küldetések adják.

Aki szerint ez a játék szar és unalmas, az mondjon le, adja el a gépét, vonuljon kolostorba és gyártson trapista sajtot.

Szerk.: Ja, ha kell valakinek 2 db CoJ-t (elsõ rész!) kaptam nemrég. Egyik bontatlan(!) példányt igazán elvihetné valaki =)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Köszi!

Arra emlékszel, hogy hol kapjuk az elsõ mellékküldetést?
Azaz és ha megnyomod az y akkor rámész az emberekre piros lesz a rajta a célkereszt és ha lejár az idõ (piros csík felül)akkor lelövi mindet
páfpáfpáfpáfpáf és kész 5 ellen kapásból

elitehun
Az a slow motion amikor lelassul az idõ és (ha Ray-el vagy) akkor beméred az embereket Ray pedig elkezd lövöldözni mint egy õrült. Ha Thomas-al vagy akkor meg egyesével leszedi õket neked pedig folyton huzogatni kell az egeret. És azért számol vissza mert ha lejár a 60s akkor nem tudod használni a Slow motiont csak ha megölsz megint 6 embert
az a 60 sec engem is érdekel, a slow motion az amikor az y-al betudod lassítani a játékot és célkeresztek jelennek meg a képernyõn?

wesker24
Az a slow motion amikor 60sectõl számol vissza fele akkor átvált slowmo-ba és egy csomo ellent el lehet vele intézni !

Ami a melléküldetéseket illeti az az hogy Wanted személyeket kell kinyirni Egy pár cuccot visszaszerezni megvédeni egy bizonyos helyet személyt !
Szoptam egy ideig ott, ahol jövünk a városból a postakocsival és két lassított szituáció követi egymást. Innentõl felgyorsulnak az események, most a bányában lövöldözünk Devlin fiaival. Itt már pörögnek az események, tetszik. Végre western hangulat!

Mit jelent az, amikor a jobb felsõ sarokban egy ikonban visszaszámol 60s-t?

Hol és milyen mellékküldetésekre lehet számítani?
Gratulálok, az év eddigi legjobb játékát hagyod ki a türelmetlenséged miatt!

gagax
Valaki most játszik hamachin keresztül akihez be lehetne szálni?:D