1268
-
budzse #788 eddig én is mindenkit megöltem. De felesleges, agyatlanság. Ez nem változtat azon, hogy csak menni kell és kész. -
#787 ja a párbajjal nekem is megyült a bajom az elején de a végére egész jól belejöttem ugy 3-dikra már sikerült lelönni a fickót ! :D -
#786 Az azért van hogy ne csak agyatlan lövölde legyen és legyen egy pici nehézség is! -
budzse #785 jó ez a játék, de mi a fasznak a párbaj? Tisztára el van baszva vele! -
#784 Csak hogy ne pontosan célra tarts hanem jóval feljebb ugy 10-15 cm-re !! -
#783 Akkor használd ennyi! -
leviking #782 valaki megtudja mondani hogy kell védeni mikor jönnek a folyón át???
ágyúval vagyunk -
oregon1987 #781 Szerintem simán nyomába ér főleg sztory miatt! Most vittem végig pont!
6 óra 50 perc alatt! -
informen #780 Aki játszott a COJ1 multival. Mi véleménye erről a gémről.Mert szerintem nyomába sem ér, pedig meg akartam venni. -
#779 Mindenhonnan, magyar es kulfoldi torrent oldalakrol, csak az nem talalja meg aki nem akarja -
deicide #778 774 erre van valakinek valami ötlete mert nem tudok igy tovább menni! -
raulreal #777 Na...vége. :(
5 és fél óra alatt 840 kill, 400 fejlövés.
A nyár eddigi legjobb játéka! -
#776 Nájsz. -
#775 Véletlenül nem tudod honnan lehetne letölteni azt a filmet? (pár dollárral többért). gondoltam rá hogy megveszem de nem 5000Ft-ért :/ -
deicide #774 Üdv..
Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a Mexico-i r észnél szét esik a kép olyan mint ha nem lenne video kártya "hol ott az addig nem volt ilyen"
mi ennek az oka és mit lehetne tenni vele hogy tudjam folytatni a játékot??? -
#773 Valószínűleg erre gondolsz
-
hiper KOCKA #772 Az annyira nem nehéz. Még tán könnyebb mint az 1. részben. Én egyébként elképzeltem, hogy milyen jó lenne ha úgy történne a párbaj a játékban, mint a híres westernekben, hogy letesznek a földre egy lassú dallamot játszó valamit, és ha teljesen elhalkul a zene, akkor kell lőni. -
#771 agyamra megy a kurva párbaj -
#770 Na valaki látta már pc-t az üzletekben? -
#769 Van quicksave a játékban. Lő egyet, ha nem fejlövés akkor visszatölti ha pedig fejlövés akkor elmenti és így tovább. Így simán megcsinálható. -
#768 Elkezdtem kontrollerrel tolni hardon, végül is vállalható, csak sok a retry. Nem bírtam ellenállni a kanapénak -
#767 Nyíllal meg lehet csinálni.Meg Ray-el közelröl stukival. -
ricsa008 #766 a bányából vagy miből hogy lehet kijutni? asszem a 4. ch rámrobbantják hiába futok mindenhol robbanások és 1xcska meghalok -
#765 Headshots 68
Persze, persze -
bgabor #764 Nincs is párbaj a multiban...
Amúgy trainer vagy photoshop? -
#763 trainer?:) -
Vlala #762 Az igen! -
#761 hi ,enyi lehet, jöni párba jba, múltiba
-
#760 Mikor kilépek a játékból a win-be egyszerűen eltűnik a hang... addig van, meg a játékban is van, mikor kiléptem semminek sincs... se film se zene se más játéknak nincs hangja, mintha kilőné a hangkártyámat a játék ahogy kiléptem. Pedig nem fröccsöntött integrált vackeráj van a gépbe hanem sound blaster audigy. Semmilyen game-nél nem fordult elő ilyesmi eddig. Volt másnak is ilyen problémája a warez verzióval? -
#759 Ipon teszt 86% -
#758 Minimumon esetleg még elmegy, de ne várj csodákat. -
#757 :-D:-D:-D:-D:-D:-D -
#756 Úgy érzem végig kell vinnem újra az első részt pedig az egy nagy szar volt. De a történet miatt muszáj lesz játszanom vele. -
Vlala #755 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az indián főnök, Running Water pedig fia elvesztése után rádöbben, hogy nemcsak a fiát, hanem az egész népét veszélybe sodorta, ezért nevet változtat: ő lesz Calm Water, az indián, aki az 1-ben kimenti Billyt a folyóból.
Kíváncsiságból megnéztem, tényleg hasonlít.
-
bgabor #754 Szerintem nem. Nincs rézbőre például. Mondjuk én mexikói vonásokat se nagyon láttam rajta, csak a beszédéből derült ki. -
bgabor #753 Mexikói az apja és az anyja is. Nem indián, hanem mexikói. :D -
#752 Csaj elég indiánfélének tűnik ezért! -
#751 Kis elírás van a hsz-ben, vagy a gépednek tényleg lenne gépigénye? :) Na a lényeg, hogy elindulni el fog, de hogy milyen gyors lesz azt nem tudom. Próbáld ki. -
harmadas #750 de akkor miért néz ki úgy Billy mintha indián lenne? -
bgabor #749 Nincs Coop mód sajnos, pedig kézenfekvő lett volna. Meg kell mondjuk jegyezni, hogy több játékmenetbeli elem is időlassítást használ, ami kizárja ugyebár a coopos multit.