Call of Juarez: Bound in Blood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nagyon rohannék, túl gyorsan vége lenne, és nem látnám az apró részleteket: pl. a fákon, kaktuszokon mászkálnak a pókok, bogarak, és végre a levegõbõl is lehet madarat lõni, szép dugóhúzóban esik le a földre.
Meg legyen a normális tft-nek emberi ára.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
A DLC a Downloadable Content (Letölthetõ Tartalom) rövidítése. Legtöbbször játékokhoz tartalmaz új dolgokat, kiegészítéseket. Kieg és kész.<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Ray-el játszom és amikor, William-el megyünk fel a hegyre Thomasékhoz van egy cutscene, amikor kihallgatom õt meg a csajt. Utána lenne egy mentés, ahol vissza kellene menni a szekerekhez,de folyton azt írja, hogy ne hagyam el a testvéremet, túl messze mentem tõle. Sehogy nemtud tovább menni.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Könyörgöm. Felraktam a Hamachit. 1.0.3.0. A játék verziója 1.0.0.0, az alap, ha jól láttam nincs patch. Magyar szobába is léptem, külföldibe is, sehol nem látja az indított szervert. Mi lehet a baj? Az emberek többségét pingelni se tudom. Kell még csinálni valamit vele? Ma raktam fel elõször a Hamachit..... HELP PLS. :)
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
hamacsi verzió sztem mindegy, egyébként úgyis frissíti magát alapból.
elindítod, power on, és connectelsz majd a megadott szoba+megadott jelszóra. ennyi, és ha indítod a lan játékot, akkor látni fogsz mindenkit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MULTI engem is érdekelne hamachin!
Remélem a konkurencia tanul a Call Of Juarez példájából, és a jövõben kicsit merészebb témákat is választanak majd a játékokhoz, nem csak második világháborús, ûrzombis, kommandós sztorikat ontanak továbbra is.
Kicsit eredetibb sztorik, hangulat hiányzik sok játékból. És a jó grafikus motor sem azt jelenti, hogy egy 2 gigás VGA és egy négymagos proci is kifingik alatta.
Én simán adnék rá 95%-ot és ha barátibb ára lesz egy vásárlás is simán elképzelhetõ.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Multit próbálta már vki, érdemes kipróbálni?
Rég találkoztam már ilyen részletesen kidolgozott FPS-el. Nekem csak egy szó lüktet a fejemben így ACT III. tájékán: igényesség.
Végigvittem anno az Outlaws-t, a Gun-t, majd a CoJ-t és azt kell mondjam. a CoJ a trón abs. királya. Ez a Bound in Blood, csak egy leheletnyivel marad el a CoJ-tõl. De kb. úgy, ha az volt 99% nálam, akkor ez most 97%. Mestermû.
Lebilincselõ és érdekes, igazi western sztorija van, jók a karakterek /Thomas nekem kissé szürke egér sajna/, a grafika nagyon, de nagyon rendben van.
A játékmenet, meg egy nagy mézeskalács házikó, amin a cukormázat a kisebb küldetések adják.
Aki szerint ez a játék szar és unalmas, az mondjon le, adja el a gépét, vonuljon kolostorba és gyártson trapista sajtot.
Szerk.: Ja, ha kell valakinek 2 db CoJ-t (elsõ rész!) kaptam nemrég. Egyik bontatlan(!) példányt igazán elvihetné valaki =)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Arra emlékszel, hogy hol kapjuk az elsõ mellékküldetést?
páfpáfpáfpáfpáf és kész 5 ellen kapásból
Ami a melléküldetéseket illeti az az hogy Wanted személyeket kell kinyirni Egy pár cuccot visszaszerezni megvédeni egy bizonyos helyet személyt !
Mit jelent az, amikor a jobb felsõ sarokban egy ikonban visszaszámol 60s-t?
Hol és milyen mellékküldetésekre lehet számítani?