622
John Deere:Drive Green
-
tutika14 #178 na nálatok sincs semmi? -
tutika14 #177 én már nem birok magammal :D tiszta ideg vagyok már egy félnapja keresem észnélkül de még eddig semmi :(
De az mekkora szemétség hogy kivan írva reklámnak hogy:
John deere:drive green teljes verzi ingyen!
És amikor fel lépek nincsen semmi az egész oldalon :( :@ -
JAjajajaja
-
Akinek van nem működő játékhoz való crack vagy a cracklock ha feltenné vmelyik fájlmegosztóra(datara ne!!) az jó lenne mert hátha tud vki vmit kezdeni velük,esetleg rájön vmire... -
OK
:D -
tutika14 #173 bocsi csak még újvagyok és nem tudtam hogy kell írni és így volt a leg gyorsabb :D
-
Én nem ígértem hétfőre!!!!!
És ezt am. miért nekem írod? -
tutika14 #171 már kedd van és még nincs full verzió?hétfőre igértétek!Tényleg B@szott jó játék :D és még g épem is birja :)!Nekem még nem járt le a trial versio hogy is kell meg buherálni? -
Nem tudom,hogy az milyen forum,de 1 hónapja írták oda az utolsó üzenetet.
De hátha -
Péter93 #169 Köszi:)jó megfigyelő vagy! -
Ezt a fórumot érdemes lesz néha figyelni,lehet hogy ide előbb belinkelik a cracket. -
Péter93 #167 A izémet bele hogy nem tudunk még jáccani 

-
pista89 #166 Azért nincs fent még , mert ezt a játékot valakinek crack-elni kell , ez nem olyan mint az LS , hogy csak
felrakja a netre a játékot azt annyi , ezt még be is kell vhogy prgramozni hogy ne kérje a megvételt. -
Szerintem egy hatalmas hibája van ezeknek a szimulátoroknak. Az hogy nincs bennük multi. én játszottam az JD american farmerral abba se volt multi a simtractorba is csak úgy volt multi hogyha aranyáron megvetted a keyt, Az ls-be megint nincs multi(még de szerintem nem is lesz), és szerintem ebbe se lesz multi. Pedig szerintem akkor ha ezekhez gyárilag írtak volna multit akkos sokkal nagyobb sikerük lett volna. Én például akkor meg is vettem volna a boltba és kentem volna a haverokkal a neten Pl.: A ls-t. -
Péter93 #164 Programokról, játékokról leszedi a triált, de csak adig jóm még a triál le nem jár!utánna már nem tudod megcsinálni -
Mi az a cracklock? -
epresba #162 Peti te nagy mákos vagy hogy van cracklock-al.A 9 éves gépemen szaggatás nélkül ment... -
Péter93 #161 Egyébként meg nekem a legjobb, mert készen áll az új vinyóm, XP-vel rajta, és cracklock-al megoldom a dolgot és én addig jáccok majd ameddig akarok
-
Péter93 #160 ls télleg jó, én mindent betudok rakni, meg mindent megtudok csinálni majdnem, de ez a játék számomra egy új kihívás,nagyon tetszik benne MINDEN! -
:D:D 
-
Nem hiszem,öcskös de tudod ízlések és pofonok! -
epresba #157 Péter azt jól tennéd ha megvernéd öket ahol vannak... -
Péter93 #156 hát akkor meg is verem mindegyik készítőt!
-
ák köccccccccc
-
Naná hogy kész,de ennek nincs olyan népszerűsége mint pl a cod5 nek hogy megjelenés előtt töltheted,lehet csak jövőhéten jutunk hozzá játékunkhoz. -
csá áll akor most készvan a full version vagy nem?
-
Péter93 #152 Azt hittem már ma délután jáchatok vele
-
Kipróbáltam a demót, de a Landwirtschafts 2008 szerintem jobb! -
pista89 #150 Ezt még mindíg meg kell venni vagy letölteni a demót -.- -
http://downloads.trymedia.com/t_05kn1/s_321_10912/Driving/John-Deere-Drive-Green.html Na ez egész vagy nem egész?? -
pista89 #148 ez fake te lowláma -.- -
MISIKE1992 #147 innen leht letölteni csak azt nem tudom hogy hogyan ha valaki rájön akkor szoljonhttp://www.rapidshareload.com/download/john%20deere:%20Driver%20green%20Activation%20codes/ -
pista89 #146 úgy hogy még ma felrakhatja valaki -.- -
akkor,hogy birod remelni azt hogy jaccasz meg ma vele?:D -
pista89 #144 dehogy -
lol,elkezdted mar tolteni? -
pista89 #142 igen , továbbra se olvasol vissz 2hsz-t -
dj norboo #141 Nah Hétfő van..
Mi a fejlemény??
Van már vmi? -
MISIKE1992 #140 ha valaki tudja hogy honnan lehet letölteni a teljes játékot az linkelje majd me legyen szives -
pista89 #139 én meg azt remélem hogy már ma :D