John Deere:Drive Green
← ElőzőOldal 13 / 13
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló
Még csak próbaidõs.
A teljes verzió késõbb várható!
Még csak próbaidõs.
A teljes verzió késõbb várható!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
hol tanultátok egyáltalán azt a köszönést,hogy csõ,csá,csövi mint az útolsó csöves köszönt volna nekem.Talán megtisztel.Ha a tanárod meg engedi hogy tegezd aszt mondod neki,hogy Csá
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
de szeretünk kötözködni
"Nem Csá, hanem talán Sziasztok!"
ha most parozidálsz vkit, akkor bocs. mást nem tudok elképzelni
"Nem Csá, hanem talán Sziasztok!"
ha most parozidálsz vkit, akkor bocs. mást nem tudok elképzelni
György
amivel lefele megmozditod azt nyomd sokaig es utana kinyisa valahol az m beto kornyeken van de mar nem emlekszem pontosan sok sikert hoza
Na akkor mondja meg nekem valaki,hogy lehet a köcsög permetezõ szárait kihajtani<#idiota>#idiota>
attól, hogy elõször csinálsz ilyet, írhatnál infót, hogy mi az aminek topikot nyitottál!
És igen elõször csinálok ilyet úgyhogy kiméljetek az ilyen hsz-ektõl:
Infót írsz,ha nyitsz topikot........
Infót írsz,ha nyitsz topikot........
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
te csak témaindító vagy, hiába teszed idézõjelbe, az nem változtat a dolgon nem ugyanazt jelenti...
1.Én vagyok a "házigazda".
1. nincs is még házigazda, ne legyél már hülye
2. rögtön warez kérdéssel nyitni???????
2. rögtön warez kérdéssel nyitni???????
Na látom végre ez is megtörtént hogy van ilyen topik is..
Reméljük hogy jó lesz a topik..a házigazdi lassan dolgozhat a F.A.Q.-on..stb.. a játék egyébként hivatalosan Janu 24 körül jön ki de már van aki tolja..és ez jó.. Esetleg elsõ kérdés alkalmát megragadva valaki tud serial-t??
Én tegnap másfél órán át durtam a világ oldalait minden nyelven..eredménytelenül..:S:S
na de majd kép is jöhet minden..majd rájövünk..én mi leszünk a játék 1sõ generációja..szerintem a házigazdit meg nem kellene szidni..egyenlõre sztem örüljünk h van ilyen topik..biztos elõször csinálja ezt és nemtudja miket kell ilyenkor csinálni..nah mindenkinek jó JDDG- ezést..És jó mulatást hozááá
Reméljük hogy jó lesz a topik..a házigazdi lassan dolgozhat a F.A.Q.-on..stb.. a játék egyébként hivatalosan Janu 24 körül jön ki de már van aki tolja..és ez jó.. Esetleg elsõ kérdés alkalmát megragadva valaki tud serial-t??
Én tegnap másfél órán át durtam a világ oldalait minden nyelven..eredménytelenül..:S:S
na de majd kép is jöhet minden..majd rájövünk..én mi leszünk a játék 1sõ generációja..szerintem a házigazdit meg nem kellene szidni..egyenlõre sztem örüljünk h van ilyen topik..biztos elõször csinálja ezt és nemtudja miket kell ilyenkor csinálni..nah mindenkinek jó JDDG- ezést..És jó mulatást hozááá
Gratulálok a topikodra.
Nem Csá, hanem talán Sziasztok!
Infot irsz ha nyitsz topikot a játékról.
Ha rátaláltal már.Kijött egyáltalán?Mikor fog kijönni ha nem jelent még meg.
Nem Csá, hanem talán Sziasztok!
Infot irsz ha nyitsz topikot a játékról.
Ha rátaláltal már.Kijött egyáltalán?Mikor fog kijönni ha nem jelent még meg.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
azért valami infót írhattál volna
demo
demo
← ElőzőOldal 13 / 13