622
John Deere:Drive Green
-
#138 Még 1-2 nap és talán játszhatunk.REMÉLEM -
#137 wwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooowwwwwwwwwwww -
pista89 #136 Nekem pl kilépett 1óra után. -
#135 megjelent már a teljes verzio?
-
pepenek #134 aztan megprobalok valamit vele alkotni de nem igerek semit legyszives valaki -
pepenek #133 toltsetek fel azt a crackot megneznem kosz elore is -
TherÖcsy #132 Aj már kijöhetne :S nem bírom tovább:S :D -
#131 naah nektek holnap jó játszást,ámbár nekem is van ötletem,és ha minden a tervem szerint alakul holnap én is töltöm ám a játékot lefele:D... OFF:csak azért emrt faterom szigorubb és ő kamionos...szal nem lesz itthon és ha minden úgy lesz ahogy szeretném jó lesz! ON..na hali skacok! -
#130 pontosan...xD -
Péter93 #129 azért ne add fel:D -
Péter93 #128 Megmutattad a félévidet a szülőknek? -
#127 Üdv...megint....fuck-ba,legközelebb csak minimum hétvégén tudok gépezni áhhh gyerekek tököm kivan xD -
#126 Hát lehet bár engem ma annyi de annyi csalódás ért hogy elment az életkedvem -
Péter93 #125 Csak az a különbség hogy nekem nagyon:D -
#124 Hidd el nekem is. -
Péter93 #123 Nekem MOST kell a játék!!!!![#falbav -
#122 Ahogy érzed,ha nem megy nem kell erőltetni majd hátha találunk 1 normális teljes játékot. -
Péter93 #121 de átnevezem arra ami az eredeti exe, de a mméret sem eggyezik, és amikor meg akarom nxitni valami dll hibát ír!úgyhogy nemjó!de ha gondolod próbálkozok vele még... -
#120 hogy hogy?ha crack felül kell íratni az indítóexe-vel,nevezd át és írasd felül(persze az eredetiről másolatot csináljál!!!). -
Péter93 #119 Nekem van egy crack-em ez a neve: deerdrive de nemjó a játékhoz:( -
Péter93 #118 Én letöltöttem egy progit amivel le lehetett szedni a demót és kékhalálom volt! -
#117 TUTI vírus! -
Péter93 #116 Igen ez nemjó oldal, ide regelni kell, de simán le lehetne szedni onnan! -
#115 Az 1 olyan szám/betű sor amit ha beírsz akkor aktiválják neked a játékot neten keresztül,vagy vmi hasonló,a lényeg hogy teljes játékod lesz a trialból korlátok nélkül!!! -
#114 Innen lehet vmit tölteni én nemtom me nemvok regelve,és félek a vírusoktól,letöltés csak saját felelősségre!!!! -
#113 mi az aktivállo kod?
-
#112 Már alig várom a holnapot,de érdekes lesz a dolog mert amit letöltöttünk az gyakorlatilag a teljes játék,csak korlátozva!És be lehet írni aktiváló kódot! -
#111 a teljes 00:01 kor jelenik meg? -
#110 Hmm. Engem is csak úgy ledobott:S -
Péter93 #109 De nemtudjátok annak a számnak a címét ami a videóhoz van? -
Péter93 #108 igen láttuk, de köszöjük hogy belinkelted!!! -
#107 helló találtamegy videot nemtudom láttátok már http://www.youtube.com/watch?v=qU1UNeKEYws&feature=related -
#106 Hmm...furi:) -
Dénes15 #105 Nekem nem igy volt letelt az 1 óra és ledobot hogy buj ful versio. :S -
#104 Egyébként szerintem nem is lép ki az 1 óra lejárta után a demo..legalábbis nekem nem lépett ki,még másfél óra után sem! Pontosabban úgy van,hogy ha egy huzamban játszol kilépés nélkül,akkor végülis bármeddig tudsz játszani...de ha kilépsz,akkor 60 perc letelte után már nem tudsz visszalépni! Szóval,ha mondjuk játszottál 40 percet,kilépsz,akkor még vissza tudsz lépni később... de ha már 60++ percet játszottál és kilépsz,már nem tudsz visszalépni:D -
#103 -
#102 XD -
#101 sziasztok Én tudok vele 2 órát játszani mert van két gép:D -
#100 Végre kipróbálhattam a demot,nagyon tetszik,kár hogy még várni kell a teljesre:S -
Péter93 #99 Itt valaki negyon keveri ls-et és Jd-t! ez első kép mit keres a többi között?