622
John Deere:Drive Green
  • KAMIONOS KOGYO
    Várjunk türelemmel........................................................................................................................
  • tutika14
    és most akkor ennyi volt nincs semmi más már lassan keresztbe áll a szemem :D
  • tutika14
    hehe az egy nagy kamu az az oldal! beírtam hogy kutyaszar csalamádé és kiírta hogy ktyaszar csalamádé (full versió) :D XD :P XP
  • Endre88
    sikerült crack-ni?
  • saslaca
    Nem hiszem hogy azok full verziósak mert még nem jelent meg. Vagy csak Magyarországon nem jelent meg?
  • Péter93
    Szarok bele az egészbe mostmár!neméri meg ennyit külszködni!egyébként nemjó a crack!
  • Péter93
    liinkelem ha jó de nemhiszem hogy jó lesz!Most azért nem linkelem mert a link egy torrent filet tertalmaz, amit klienssel meg kell nyitni, és csak úgyí tudod letölteni!de nemvagyok benn e biztos hogy ez a játék crack-je!!!!!ez fonntos!ne örüljetek, nem biztos hogy jó!
  • Endre88
    Honnan szeded?
  • Péter93
    Gyerekek!szedem a crack-et!!!!82 mega!és 40%-nál jár:Dlinkelem ha ha megvan:D
  • epresba
    Remélem valahogy megoldjátok.Amiket találtam torrent oldalakt oda mindenhova regisztrálni klne.nekem meg nincs kedvem hozzá.Csak igy továbbb gyerekek...
  • norbertoo82
    azon vagyunk:)
  • epresba
    Sziasztok.Valamit csináljatok már mert már játszanék vele...
  • norbertoo82
    http://www.torrentpump.com/?q=john+deere+drive+green+crack itt fenvan csak nem vagyok regisztrálva nem tom leszedni.
  • norbertoo82
    http://uk.download.videogames.yahoo.net/t_25oa_ukco/s_459_10912/Driving/John-Deere-Drive-Green.html Probáljátok ezt most találtam!
  • norbertoo82
    remélem
    én is böngészem a netet mit a marha egyszerre két gépen és mindenüt csak a demót találom
    szoval kitartás mi?
  • ZTM
    Haverom utánanéz torrenten,fent van 1en ahova minden szil szart feltesznek nem csak menő játékokat hanem kisebb népszerűségű újakat szval már 1 ilyen játékot csak feltesznek!!!!
  • norbertoo82
    na ja! egész nap killodok vele megprobáltam letölteni laptoppal meg is tettem majd átraktam a gépre és nem megy. azért még probálkozok ha sikerül elmondom hogy csináltam.
  • ZTM
    Jaja,de vmit csak lehet csinálni vele ha meg nem is legalább megpróbáltuk!!!!
  • Péter93
    az a baj hogy beírt valami regisztrációs adatba, és onnan már nem veszed ki magad!
  • norbertoo82
    na megprobáltam és nem jött össze
    ha valakinek sikerűl az szoljon:)
  • norbertoo82
    azt megprobálom még amit mtz írt.
  • ZTM
    Én is ezt néztem nameg még 1 esély bár ahoz nem értek:vhol a windowsba van 1 olyan hely ahol megjegyzi a települt gameket,szval ha ebből kitörölnénk trial lejártával a gamet és újraraknánk menne ezért van az hogy win újrarakás után újra él a trial mert kitörlődik onnan...Így nem kéne fölösleges újrarakásokkal meg stb stb stb....
  • Péter93
    A program filesba nem lehet valameik filet megbütykölni?
  • nandorb
    Wmvare virtualis szamitogep-re telepitettetek xp-t vagy mar amit hasznaltok es csak reinstall csinaltok tobbszor
    Amit jelenleg hasznaltok nem kell torolni ezt meg csak siman esetleg a mentest is atvihetnetek amabba es folytatni birjatok.De legalabb megkimel beneteket a teljes rendszer ujrarakastol:D
  • norbertoo82
    hali ha másik számgépre töltöm és átrakom erre a gépre a letöltött cuccot és erre a gépre telepítem ugy müködni fog szerintetek?
  • tutika14
    és mégis mi volt az az ötlet?
  • tutika14
    kár :(
  • ZTM
    De ha hülyeség...:D
  • ZTM
    Sajnos az én elgondolásom nem műxik!!
  • tutika14
    mond miaz? :D
  • nandorb
    van megoldas gyerekek:D a trialra:D
  • ZTM
    Nem éri meg 60 percé újrarakni a gépet még ha cracklokod is van akkor se,de van 1 lehetőség majd kipróbálom 1enlőre nem mondok semmit ról amíg nem sikerült.
  • tutika14
    ha cracklock kell katt: http://webhacker.mindenkilapja.hu/?m=1312367
  • dj norboo
    vagy változtasd meg az ip címed..amit nem lehet...:D
  • tutika14
    de van egy lehetőség!Ha ujra telepíted a gépet!Nekem is így volt a john deere american farmer demójánl!
  • ZTM
    Na igen vmit ki kéne találni hogy legalább a trialt visszahozzuk.
  • tutika14
    ááá szopacs!már nekem is van cracklock de lejárt a trialom :(
  • tutika14
    azt a rohadt :( pedig én már úgy bele éltem maga :D
  • Péter93
    Sziasztok!
    Rossz hírem van!
    Biztos forrrásból tudom, hogy a játék nem jelent meg a héten, és még a jövőhéten sem fog!(előreláthatólag)
  • KAMIONOS KOGYO
    nincs