John Deere:Drive Green

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én letöltöttem egy progit amivel le lehetett szedni a demót és kékhalálom volt!
KAMIONOS KOGYO
TUTI vírus!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Igen ez nemjó oldal, ide regelni kell, de simán le lehetne szedni onnan!
ZTM
Az 1 olyan szám/betû sor amit ha beírsz akkor aktiválják neked a játékot neten keresztül,vagy vmi hasonló,a lényeg hogy teljes játékod lesz a trialból korlátok nélkül!!!

ZTM
Innen lehet vmit tölteni én nemtom me nemvok regelve,és félek a vírusoktól,letöltés csak saját felelõsségre!!!!

itamragy
mi az aktivállo kod?

Egyszer fenn, Egyszer lent.

ZTM
Már alig várom a holnapot,de érdekes lesz a dolog mert amit letöltöttünk az gyakorlatilag a teljes játék,csak korlátozva!És be lehet írni aktiváló kódot!

itamragy
a teljes 00:01 kor jelenik meg?

ZTM
Hmm. Engem is csak úgy ledobott:S

De nemtudjátok annak a számnak a címét ami a videóhoz van?
igen láttuk, de köszöjük hogy belinkelted!!!
itamragy
helló találtamegy videot nemtudom láttátok már http://www.youtube.com/watch?v=qU1UNeKEYws&feature=related

greg benz
Hmm...furi😊

Nekem nem igy volt letelt az 1 óra és ledobot hogy buj ful versio. :S

greg benz
Egyébként szerintem nem is lép ki az 1 óra lejárta után a demo..legalábbis nekem nem lépett ki,még másfél óra után sem! Pontosabban úgy van,hogy ha egy huzamban játszol kilépés nélkül,akkor végülis bármeddig tudsz játszani...de ha kilépsz,akkor 60 perc letelte után már nem tudsz visszalépni! Szóval,ha mondjuk játszottál 40 percet,kilépsz,akkor még vissza tudsz lépni késõbb... de ha már 60++ percet játszottál és kilépsz,már nem tudsz visszalépni😄

KAMIONOS KOGYO
<#smile>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

ZTM
XD

balint1111
sziasztok Én tudok vele 2 órát játszani mert van két gép😄

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

ZTM
Végre kipróbálhattam a demot,nagyon tetszik,kár hogy még várni kell a teljesre:S

jah ezt én is láttam😊
ls2008 Dani
üdv,én még csak most keltem ki az ágyból😄 asszem most megyek kajálni,tanulok és elkezdem keresgélni,hátha lesz szerencsém😄

Chelsea Fan.

Valaki eseteleg talált már valamit?😊
ls2008 Dani
Na én megyek még tv-zni kicsit!Hali skacok jó8! holnap leszek 😄<#wave>

Chelsea Fan.

ls2008 Dani
Aha,értem! akkor várok hétfõig

Chelsea Fan.

De akkor se lesz jó csak ha újratelepíted a rentszert<#finom>
ls2008 Dani
De én tegnap le szedtem a demo-t,és játszottam.nem léptem ki hanem ugy-e konnektorból kihúztam a gépet.ma bekapcsoltam tudtam vele játszani.lejárt az idõm,azóta semmi.pedig mondom kb. 5-ször töltöttem le töröltem le és telepitettem újra....-.-

Chelsea Fan.

Én is próbáltam nagyon sokszor, de nem tudtam megcsinálni, különbözõ helyekrõl szedtem hátha jó de nem
Én se tudok játszani, de ne csináld mert beírt a regisztrációs adatba, akár mit csinálsz, csak addig lehet megbuherálni még nem járt le a triál
ls2008 Dani
Én,úgy jártam,hogy már nem enged a demo verzióval játszani hanem csak azt böki ki h buy akármi 16 euró<#rinya><#rinya> és már ötsözr töltöttem le,telepítettem fel,és ezek elött töröltem le :S

Chelsea Fan.

én is csak egyet, de ha nem járt volna le a triál akkor még meg tudtam volna hekkelni, de mos tmár nemtudom!Mert akkor Cracklock-al meglehet csinálni!De így nem!Még Rendszer-Visszaállítással is próbáltam és azzal se volt jó!
Engem annyira zavar hogy csak 1 órát tudtam vele játszani <#rinya>

ls2008 Dani
én keresgélek,de szerintem hétfõig várni kell...találtam már sok full linket,de azok pénzesek.

Chelsea Fan.

ls2008 Dani
Én se nagyon tanultam eddig.de mivel az évvégefog számítani a tovább tanuláshoz,igy hát most már komolyan tanulok!😄 naah nincstöbb OFF 😄

Chelsea Fan.

ZTM
Ja ha vki talál torrentett,az feltölthetné pl a rapidra mert nekem a torrentel nem jön soha semmi😞

jó neked. én nem szoktam tanulni helyette játszok <#vigyor3>. fõleg ha ezt le tom majd tölteni <#vigyor3>

ls2008 Dani
Jaaaa....haza jövök majd a suliból,és az lesz az elsõ,hogy megnézem hogy lehet-e tölteni..utána tanulok <#buck>

Chelsea Fan.

legyen már hétfõ <#gonosz2>

ls2008 Dani
http://www.1888freeonlinegames.com/download-john-deere-drive-green-2719.html/url] itt néztem.

Chelsea Fan.

ls2008 Dani
aha,van már full verzió,csak hát pénzért...19 euró átszámítva 4900 ft 1 eurót 265 ft-nek számoltam...hivatalosan akkor télleg hétfõn adhatják ki.

Chelsea Fan.

úcse fogod megtalálni😞én annyit kerestem!olyan 3 órán keresztül
ls2008 Dani
kedves nem ide xD óóó én keresgélek 😄 azért is

Chelsea Fan.

ls2008 Dani
bocs,csak lefelejtettem ezt : Kedves Feltéve ha találom...

Chelsea Fan.

Bazee!Nagy nagy elnézéseteket kérem, mert nem arrõl volt szó!pedig én is keztem örülni....
ls2008 Dani
jó lenne 😄 amúgy én is keresgélek,és ha haverod nem adja adom én ! 😄

Chelsea Fan.

Nah!Lehet még ma linkelem a full verziót, ha haver ideadja akkor feltöltöm!Remélem meg lesz mert é nagyon várom!<#vigyor4><#vigyor4><#buck>
ls2008 Dani
* Windows Vista/XP
* Processor: Pentium 4 1.5 GHz
* DirectX 9.0
* 256 MB RAM
* Free hard drive space: 300 MB
* Video Card: Direct 3D 64MB Directx 9.0
* 16-bits Sound Card
* Mouse
Tessék itt van a gépigény!

Chelsea Fan.

ls2008 Dani
Üdv. a demo-ban nem csak egy traki meg egy vontatható cucc van! hanem kezdetben!amikor elkezdesz elõszõr kombinátorozni vagy mi az ott bal felsõ sarokban ott számlál valamit!na az ott számlál,és azokért a pontokért leehet feloldani a cuccokat!nekem sikerült feloldanom a vetõgépet!Na további "jó" játékot a demo-hoz és türelmes várakozást a teljeshez!

Chelsea Fan.

Crack-et kerestem hozzá de nemudom letölteni😞