John Deere:Drive Green

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZTM
Ezt a fórumot érdemes lesz néha figyelni,lehet hogy ide elõbb belinkelik a cracket.

A izémet bele hogy nem tudunk még jáccani<#rinya><#rinya><#rinya>
Azért nincs fent még , mert ezt a játékot valakinek crack-elni kell , ez nem olyan mint az LS , hogy csak
felrakja a netre a játékot azt annyi , ezt még be is kell vhogy prgramozni hogy ne kérje a megvételt.

saslaca
Szerintem egy hatalmas hibája van ezeknek a szimulátoroknak. Az hogy nincs bennük multi. én játszottam az JD american farmerral abba se volt multi a simtractorba is csak úgy volt multi hogyha aranyáron megvetted a keyt, Az ls-be megint nincs multi(még de szerintem nem is lesz), és szerintem ebbe se lesz multi. Pedig szerintem akkor ha ezekhez gyárilag írtak volna multit akkos sokkal nagyobb sikerük lett volna. Én például akkor meg is vettem volna a boltba és kentem volna a haverokkal a neten Pl.: A ls-t.

Programokról, játékokról leszedi a triált, de csak adig jóm még a triál le nem jár!utánna már nem tudod megcsinálni
ZTM
Mi az a cracklock?

Peti te nagy mákos vagy hogy van cracklock-al.A 9 éves gépemen szaggatás nélkül ment...
Egyébként meg nekem a legjobb, mert készen áll az új vinyóm, XP-vel rajta, és cracklock-al megoldom a dolgot és én addig jáccok majd ameddig akarok<#nyes>
ls télleg jó, én mindent betudok rakni, meg mindent megtudok csinálni majdnem, de ez a játék számomra egy új kihívás,nagyon tetszik benne MINDEN!
robi97
😄😄<#boxer><#violent>

KAMIONOS KOGYO
Nem hiszem,öcskös de tudod ízlések és pofonok!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Péter azt jól tennéd ha megvernéd öket ahol vannak...
hát akkor meg is verem mindegyik készítõt!<#mf1>
robi97
ák köccccccccc

ZTM
Naná hogy kész,de ennek nincs olyan népszerûsége mint pl a cod5 nek hogy megjelenés elõtt töltheted,lehet csak jövõhéten jutunk hozzá játékunkhoz.

robi97
csá áll akor most készvan a full version vagy nem?<#email>

Azt hittem már ma délután jáchatok vele<#duma>
Endre88
Kipróbáltam a demót, de a Landwirtschafts 2008 szerintem jobb!

http://gamefarm.hu/

Ezt még mindíg meg kell venni vagy letölteni a demót -.-

wazul
http://downloads.trymedia.com/t_05kn1/s_321_10912/Driving/John-Deere-Drive-Green.html Na ez egész vagy nem egész??

ez fake te lowláma -.-

innen leht letölteni csak azt nem tudom hogy hogyan ha valaki rájön akkor szoljonhttp://www.rapidshareload.com/download/john%20deere:%20Driver%20green%20Activation%20codes/
úgy hogy még ma felrakhatja valaki -.-

nandorb
akkor,hogy birod remelni azt hogy jaccasz meg ma vele?😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

dehogy

nandorb
lol,elkezdted mar tolteni?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

igen , továbbra se olvasol vissz 2hsz-t

Nah Hétfõ van..
Mi a fejlemény??
Van már vmi?

ha valaki tudja hogy honnan lehet letölteni a teljes játékot az linkelje majd me legyen szives
én meg azt remélem hogy már ma 😄

ZTM
Még 1-2 nap és talán játszhatunk.REMÉLEM

ZTM
wwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooowwwwwwwwwwww

Nekem pl kilépett 1óra után.

itamragy
megjelent már a teljes verzio?

Egyszer fenn, Egyszer lent.

aztan megprobalok valamit vele alkotni de nem igerek semit legyszives valaki
toltsetek fel azt a crackot megneznem kosz elore is
Aj már kijöhetne :S nem bírom tovább:S 😄

ls2008 Dani
naah nektek holnap jó játszást,ámbár nekem is van ötletem,és ha minden a tervem szerint alakul holnap én is töltöm ám a játékot lefele😄... OFF:csak azért emrt faterom szigorubb és õ kamionos...szal nem lesz itthon és ha minden úgy lesz ahogy szeretném jó lesz! ON..na hali skacok!

Chelsea Fan.

ls2008 Dani
pontosan...xD

Chelsea Fan.

azért ne add fel😄<#eljen>
Megmutattad a félévidet a szülõknek?
ls2008 Dani
Üdv...megint....fuck-ba,legközelebb csak minimum hétvégén tudok gépezni<#falbav><#falbav><#falbav><#rinya><#rinya><#rinya> áhhh gyerekek tököm kivan xD

Chelsea Fan.

ZTM
Hát lehet bár engem ma annyi de annyi csalódás ért hogy elment az életkedvem<#szomoru1>

Csak az a különbség hogy nekem nagyon😄
ZTM
Hidd el nekem is.

<#falbav><#falbav>Nekem MOST kell a játék!!!!!<#falbav>[#falbav
ZTM
Ahogy érzed,ha nem megy nem kell erõltetni majd hátha találunk 1 normális teljes játékot.

de átnevezem arra ami az eredeti exe, de a mméret sem eggyezik, és amikor meg akarom nxitni valami dll hibát ír!úgyhogy nemjó!de ha gondolod próbálkozok vele még...
ZTM
hogy hogy?ha crack felül kell íratni az indítóexe-vel,nevezd át és írasd felül(persze az eredetirõl másolatot csináljál!!!).

Nekem van egy crack-em ez a neve: deerdrive de nemjó a játékhoz😞